Slapp Söndag.

I Söndags vaknade jag redan vid 8, även fast jag hade somnat efter fyra tiden. jag fattar inte jag vaknar alltid supertidigt dagen efter att jag har festat, hur sent jag än går o lägger mig.  Vi skulle åkt till svärmor på förmiddagen men hon var tvungen att åka ut till linus morfar lite snabbt så vi tog det lite lugnt. Mariana kom förbi runt lunch o hämtade sina grejer.

Sen kom svärfar framåt tvåtiden. Han skulle hjälpa oss lite med husritningarna o räkna ut kvadrat o massa andra summor. Han åkte runt halv fyra igen o det var dags för oss o göra middag. Efter maten blev jag skit-trött så jag la mig i soffan en stund.



Jag hade inte så snygg min. Men jag o Fling somnade stenhårt o sov nästan en hel timme.

Sen åkte vi ut till Vaggeryd. Linus systers kille skulle köpa bil, så då ville han att Linus skulle me. Vi var väl hemma därifrån igen runt halv 9. Så vi satte på en film. Har ni sett Passion of the Christ? Riktigt hemsk film, den berörde mig verkligen och jag tyckte den var riktigt intressant. Har ni inte sett den tycker jag ni ska se den.


nu blir det sängen. Natti natti

Saturday @ Karlssons.

Då fortsätter jag med lördagen. =P På förmiddagen åkte jag o Linus ner på stan o åt frukost, vi hade verkligen ingen frukost hemma. Jättemysigt var det och efter blev det att åka o storhandla. Sen blev det jobb för min del. Skulle jobba 18-22. Vi hade gått upp väldigt tidigt på lördagen så min plan var att åka hem efter jobbet och sova. =P

Men riktigt så blev det ju inte. När jag kom till jobbet träffade jag på Mariana som var sugen på att gå ut iom att det var jönköpings marknad o allt. Jag var inte ett dugg sugen på det men det ändrade sig. =P Jag fick sluta kl 21 så det var bara hem o fixa sig iordning lite snabbt för att sen dra ner på stan.

Vi drog ner till Karlssons där det som vanligt var knökat med folk. Men mycket härliga människor som man inte sett på jättelänge träffade vi på. Riktigt kul var det! Man blir alltid så glad. Iaf jag. =)



Peanut and me. Resten av bilderna har jag lagt ut på Facebook så dom ligger där. Skitkul hade vi verkligen. Det var en riktigt lyckad kväll även fast jag kom i säng 6 timmar senare än planerat.


31 maj 2010.

Imorrn är det Juni, alltså sommar. Men vart är sommarvärmen? Den har inte kommit till oss iaf. Blåser storm gör det med så det är svinkallt ute.

Denna helg har vart aktiv känns det som. =P I fredags var vi på möte med Älvsbyhus. De gjorde en kalkyl till oss på vad allt kommer kosta och vad boendekostnaden blir i månaden. Helt sjukt, vi kommer betala lika mycket i månaden av att ÄGA ett hus som vi gjorde när vi bodde i lägenheten nere i stan. Det var en halvskabbig trea på 96 m2, detta är ett NYTT fräscht hus på 145 m2. Vi är helt klart nöjda.

Men det är ett jäkla projekt alltså. Det är mycket mycket mycket som ska fixas och göras o tänkas på. Sen har vi vart runt i lite kakelbutiker osv o letat kakel, klinkers, badrumsmöbler samt fått ideer. 

 

Vi blev helt sålda på detta handfat o spegel. Så här vill vi att det ska se ut i vårat badrum. Bara det att just detta handfat med lådor plus spegel kostar 30.000:- Rätt mycket pengar..men drömma kan man ju alltid göra. Och det beror på om vi får ner budgeten på annat då kanske vi kan köpa detta..


Mmm det är mycket som sagt man ska tänka på. Vi koncentrerar oss väldigt mycket på badrummet. Det är ju inget man byter ut.


Får bli andra inlägg för resten av helgen för nu börjar detta bli långt.

Vad tycker ni?

Jag o bloggdesign är som ni vet inte bästa vänner. Så det var en super gullig tjej som erbjöd sig hjälpa mig med min design. Jag tycker det blev jättebra och är nöjd med den. Här kommer ni till hennes blogg.. www.jennysmodemix.se. =)

Om ni undrar vad det är för gubbe så är det Disturbeds maskot. Mitt favvoband alltså. weeii... =)

Oj vad klockan var mycket..
Jag hinner inte skriva mer nu, måste ju sticka till jobbet. bråttom bråttom bråttom..

Möte.

Strax ska vi åka iväg på möte med Älvsbyhus. De ska göra en kalkyl åt oss. Kan vara rätt bra o veta vad allt kommer kosta kring husbyggandet. Deras kalkyler stämmer väldigt bra med.
Vi har jättefint väder ute idag, men det är rätt många moln på himlen så jag hoppas att det fina håller i sig så vi kan åka ner på marknaden i eftermiddag. Det är alltså Jönköpings marknad denna helg. =)

Skönt att vara helt ledig idag faktiskt. Men bara för att man kan ta sovmorgon och vill det så vaknar man ju så jäkla tidigt iaf. Klockan 8 slog jag upp ögonen o kunde inte somna. Men det är väl bara för att jag har gått upp så tidigt de andra dagarna i veckan. Så liiiite sovmorgon fick jag ju idag.

Jag gjorde mig iordning och stack till a6. Var ju så trött igår och det var för mycket folk så jag orkade inte engagera mig i shopping. Idag däremot blev det en klänning, en tunika, en tröja, fem par strumpor och tre par skor. Det bästa av allt var att mina presentkort täckte allt detta så jag behövde inte lägga till något själv.

Så än så länge är jag mycket nöjd med dagen.


Vad ska ni göra i helgen?

I saved a spider.

Ja jag hade en spindel krypandes på mig idag och istället för att göra som jag brukar göra med ALLA kryp, döda dom så smärtsamt som möjligt så släppte jag ner den på marken. Så då tänkte jag att vad bra, då håller det fina vädret i sig.

Eller hur... Det var verkligen underbart imorse när jag stack till jobbet. Sol o klarblå himmel. Nu har himlen öppnat sig. Bokstavligt talat. Det regnar så mycket att man inte ser över gatan, pga allt regn. Det smäller som f*n mot fönstrerna och det är sån enorm översvämmning på backen. Kissarna är yber rädda dom små liven. So NEXT time i'll meet a spider, i'll kill it!

Skönt att denna dag äntligen är över, speciellt dessa tre mässdagar på Elmia. Jag är så fruktansvärt trött alltså. Men ändå så stack jag till a6 runt 5-tiden. Jag tänkte jag skulle handla upp mina presentkort, det är ju ändå 700kr.=) men det var alldeles för mycket folk och jag var alldeles för trött.

Jag störde mig på fruktansvärt mycket. Speciellt:

*Folk som går med kundvagnar inne i klädaffärerna.

*Folk som provar kläder inne i butiken och inte kan flytta sig från det plagg man vill titta på.

*Puttande fjortisar.

*Folk som har den starkaste parfymen ever made och har hela flaskan på sig så man svimmar så fort dom passerar.


Så jag åkte därifrån o hem till min soffa. haha.



Ungefär så här kände jag mig. Visst är jag duktig på att rita? =P



I got the world's greatest.

Shit vad trött jag är. Blir fan sängen tidigt idag med, gick o la mig vid denna tid igår. Fast jag låg o kollade två avsnitt Family guy. Min idol är ju Stewie. =) Jag somnade strax efter elva. Vaknade vid ett av världens jävla hostattack.. jag hostade o hostade o hostade.. Det gav sig aldrig. Så vid halv tre lyckades jag somna igen, i två och en halv timme. klockan var väl runt 6 imorse när jag hade legat o hostat en timme innan jag gav upp och gick upp...

Så gissa om det var segt på jobbet idag. Både jag och Elin gick o hostade som två jag vet inte vad. Det värsta är när rösten försvinner lite ibland o gästerna inte fattar vad man säger. De ser att mina läppar rör på sig men det kommer inte ut något ljud. Haha..

MEN jag har världens bästa sambo. När jag hade slutat för dagen på Elmia runt fyra och kommit hem så hade han vart o handlat medicin mot rethosta till mig. Ni anar inte hur lycklig jag blev av det. Men han kan ju inte heller sova.. Stackarn... O vet ni mer? Han gav mig ett fint litet kuvert och i det låg det presentkort på hela a6 för 300kr!! weeeiii!

Jag fick det som en belöning för att jag vart så duktig med träningen. Eller ja, nu har det ju inte blivit på över en vecka och jag vill att min hosta ska försvinna NU så jag kan komma igång igen o få mer presentkort. =)


Visst är han snäll?


Nu är det sängdags för mig o kissarna.. Skriver mer imorrn, o håll tummarna på att jag får sova inatt. Var ju ett tag sen jag sov en hel natt utan hostande. Hatar rethosta. Jag ska utplåna den..


Bild på nya kärleken.

Jag la upp en bild häromdagen på klockan men jag lägger gärna upp en ny, nu när den sitter på min arm! =D



Sååå snygg.. Det snyggaste tycker jag är detaljerna. Hur det står med pytte liten stil Ed hardy på många ställen av klockan.



Sen gillar jag de stora siffrorna o stilen på dom. var svårt att ta bild som inte speglade sig.

O vet ni mer vad dom hade på tradera? Nageldekor från Ed Hardy. Det ska jag önska mig i present. Lite kul att ha sånt nu när jag börjar få tillbaka mina fina långa naglar. =)


Love love love love.


wweeeiooo!

Idag var en tuff dag på Elmia, ännu tuffare än förra veckan. Vi hade 550 ätande lunchgäster och vi var tre st i personalen! TRE st!!!! Vi höll ju på att kollapsa alla tre. Men det blir så ibland. Just idag var det otroligt många som var sjuka. O vi som jobbar är inte så pigga heller för den delen. Verkar som att alla e sjuka just nu. Men det är väl den tiden på året när man inte vet hur man ska klä sig.


Efter Elmia så skulle jag jobbat kväll på Scandic med, men jag behövdes inte ikväll och jag klagar inte för det. Jag är så himla trött att jag faktiskt överväger på att gå o lägga mig redan nu. haha. Så jag o Linus åkte runt lite i stan och vi har köpt den perfekta presenten till min peanut.Hon fyller ju 30 om två veckor så då ville jag ge nåt extra bra. =)

När vi kom hem hade jag en avi, så jag sprang fort som tusan ner till kiosken o hämtade ut mitt paket. Sen sprang jag lika snabbt hem igen o öppnade det. Då hade min efterlängtade snygga Ed Hardy klocka kommit!!! Den var MYCKET snyggare i verkligheten. Helt sprillans nu är den med så det tar nog ett tag innan den mjukas upp. Skaver lite gör den. Men det är det värt. Jag är fortfarande dönöjd över att jag lyckades hitta denna klocka och till 1500 kr billigare med. =) Man gör sina fynd ibland.


Ne nu ska jag mysa lite med min kära sambo innan det är läggdags. Upp tidigt igen o iväg till Elmia för ytterligare en helveteslunch imorrn. huja!


Spindlar o Bandit.

Ja det är det min morgon har bestått av. När jag stod o gjorde frukost i köket såg jag bara något i ögonvrån som sprang över golvet. Det var en liten spindel som hade hittat in. Men Molly tog snabbt hand om den och fick lite extra protein till sin frukost idag. Det är skönt att ha katter som tar hand om de.

Sen är jag lite besviken för jag satte mig i tv-rummet o skulle äta frukost där inne idag. Slog på tv:n o på varenda jävla kanal är det "vakna med.." Och ett radioprogram. HUR kul är det att titta på på morgonen? Jag tycker inte det är ett dugg underhållande. Är det någon som tycker de programmen är bra? O varför isf?

Ne nu ska jag göra mig iordning om en stund o ge mig ut i regnet.. varför kan vi inte ha sol? Jag vill ha sol!


Minigolf o Lamor.

Idag när vi vaknade så var det kanonväder ute så jag o Linus blev lite sugna på minigolf. Äventyrsminigolfen har ju stängt nu o öppnar inte förens första juni så vi åkte upp till Stadsparken och spelade "vanlig" minigolf. Det gör vi väldigt sällan och jag förlorade stenhårt.


Jag var väldigt koncentrerad o denna bana gick inte så bra för mig.



Det gick bättre för Linus..



Sen tog vi en promenad i parken o tittade på djuren..




me and a laaaaama....



Linus o fåret hade en vild diskussion..



En liten bebis get som skulle klättra o hoppa på allt o alla. Yber söt.



I'M king of the world!! Eller i detta fall, jönköping. haha



<3


Ne nu ska jag gå o lägga mig. Måste upp tidigt imorrn. Jobbar 9-16 på Elmia o sen 17-23 på Scandic. Sen 9-16 på Elmia igen ons o tors. Jag kommer va helt slut. Vill bara att de ska vara fredag nu.


Natti natti

Dåligt uppvaknande.

Idag hade jag o Linus inget vidare uppvaknade. Iaf inte han. Jag låg i sängen o vaknade till lite sen tittar jag ner på golvet för Fling sitter där. Så jag kollar vad hon leker med. Det var en geting! Jag for upp som ett jäkla stolpskott med raket i arslet o in i vardagsrummet för att hämta flugsmällan. In i sovrummet igen o skulle smälla den, missade den o den flög runt. Jag skriker till Linus "geeting, döda den!!!" han for upp som en stolpskott o fattar ingenting. Jag sätter flugsmällan i handen på honom o puttar han till fönstret.

Iom att han har linser så tar det en liten stund för hans ögon o vänja sig för ljuset. Så han ser inte vart getingen är men till slut får han den. Det måste sett himlans kul ut alltså. Vi har haft öppet i sovrummet i två års tid o det har aldrig kommit in en geting där. Men nu blir det stängt framöver.

Jag är ju verkligen livrädd för getingar. Jag får alltså totalpanik. Dels för att jag inte tål dom och dels för att jag blev getingstucken i huvudet när jag låg o sov en gång. Traumatiskt var det.


Jag o Linus är lite sugna på Minigolf i det vackra vädret. Så vi ska nog dra upp till stadsparken en sväng idag.

Söndagsmys..

Istället för fredagsmys så har jag söndagsmys. För mig själv. =P



Jag gick till Willys förut o handlade mig lite gott. Så till kvällsmat blev det 2 rostmackor med sallad,kräftröra,gurka, paprika o gräslök. Till det min favvojuice och lite smågodis till efterätt. =P

Tråkigt nog är det inget bra på tv, eller så är det jag som börjar bli rastlös antagligen efter att ha setat hemma själv tre kvällar irad. Jag undrar hur jag ska klara mig när linus åker bort 10 dagar i juli. Måste ju hitta på nåt att göra då så jag inte dör av tristess.



Svärmors hund Milo är så himla söt o mysig. Här gör han kaninen. Säger man "kaninen" till honom så ställer han sig på bakbenen,sätter ihop framtassarna o viftar dom upp o ner. Han är så himla söt när han gör så.

En annan söting:



Jag fattar inte hur hon kan vrida kroppen på det sättet. Men så brukar hon ligga o sova. Ögonen såg lite scary ut på fotot me.


ne nu ska jag ta lite mer hostmedicin o gå o sova. Jag har sån enorm värk i mage, mellangärde o lungor efter allt hostande. Men det går över det med.

Så snyggt!

Ah vet ni vad jag har köpt? hehe.. Jag är ju inte så mycket för märkesprylar eller kläder. Det finns två märken som jag faktiskt tycker om. Det är Friis o Company. De gör ruksigt snygga väskor o skor. Men mitt absoluta favorit märke är ju Ed Hardy. Det är rätt dyrt och jag har inte lust att slänga ut hur mycket pengar som helst på en tröja eller i detta fallet en klocka. =)



Igår hittade jag på tradera denna.Just denna klocka är svår att få tag på. En person som la ut. Helt ny inte använd. Den kostar ca 2000:-. Så mycket pengar vill inte jag lägga ut på en klocka. Så gissa om jag blev lycklig när jag fick denna för 400:- =D.Ed Hardy plus en TIGER!!! De som känner mig vet hur mycket jag älskar tigrar och denna klockan är mig. Jag var bara tvungen att ha den. Så äckligt snygg alltså och jag längtar verkligen tills jag får hem den.


Ed Hardy har ju speciell stil. Antingen gillar man det eller inte. Jag bara älskar det märket. Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

Nyklippt.

Det är så skönt att vara nyklippt, även fast det försvinner en massa hår. Jag klippte mig själv faktiskt. brukar göra det ibland när det är i behov av de. Så jag klippte av iaf en 5cm, men det behövdes verkligen.

Vi har verkligen skitväder här nere idag med. Nu har det åskat tre dagar irad så det har vart riktigt kvavt både ute o inne. Hostan är bättre idag, men jag har sån träningsvärk i magen o lungorna. Så vi ska nog åka ner till svärmor på en liten fika så jag får komma ut lite idag. Har inget vettigt att skriva egentligen idag.



Fling låg o inspekterade Molly igår som hade ett dampryck som vanligt.



Dom är experter på att pilla under sina leksaker under tv bänken och soffan. Så då får jag ta fram skohornet och lägga mig på golvet o pilla fram de igen. När man ligger där o ska kolla vart leksakerna är nånstans så är dom ju så himla duktiga att dom ska hjälpa till. Så dom ställer sig så här precis framför nyllet. Så det enda man ser är en hårig katt. Men söta är dom


Ne nu mot svärmor o kladdkakan!


Hur man tränar en drake.

Den sitter jag och tittar på just nu. En animerad film från Dreamworks. Tyvärr så är det väldigt kass bild eftersom att den är nedladdad. Så det drar ner lite av filmen... Men annars så älskar jag animerade filmer. Jag ska gå på den nya Shrek filmen i se den 3D när den kommer hade jag tänkt mig.

Jag har så j*vla ont i halsen för att jag har hostat och hostat och hostat konstant HELA dagen. O i huvudet med. Det har alltså vart helt extremt. Jag hoppas på att det lugnar ner sig inatt så jag kan sova gott en hel natt iaf. Sen börjar jag bli uttråkad av att bara sitta i soffan som jag gjort i två dagars tid när det har vart fint väder. Men så fort jag rör mig så får jag sån jäkla hostattack. hatar verkligen att vara sjuk.

Sen jobbar Linus hela helgen med. Så då blir jag ännu mer uttråkad. Vi har tillbringat dagen i att forska och spåna och kolla bilder på vårt hus som vi ska bygga. =) Det är så kul att kolla på bilder, speciellt o se vad andra har gjort för tillval och inte. Vi har ju fått en rätt klar bild av hur vi vill ha och vad vi tycker är snyggt. Det är tur att vi tänker såpass lika som vi gör. =)

Nee jag får väl påbörja andra säsongen av Supernatural. Har redan kollat färdigt första. =P



Det kan dra åt helvete.

Ja nu har jag försökt mig på att ändra min design igen. Men det kan dra åt helvete. Inge tålamod har jag o förbannad är jag. Jag gjorde så som jag gjorde förra gången, när jag förhandsgranskade så blev det som jag ville ha det. Men nu när man går in på sidan (min blogg.) Så ser det förjävligt ut. Profilbilden syns inte och min header syns inte som den ska och texten blev inte som jag gjorde.


AAAARRGGGGHHHHHHH!!!!!


Jag är så trött.

Idag är nästan förkylningen borta helt. Gick rätt snabbt. Men Echinagard funkar verkligen skitbra. Varje gång jag o Linus känner att vi börjar bli förkylda tar vi det. Oftast så bryter det inte ut, men om det gör det så är vi dåliga en, max två dagar. Och det är ruskigt skönt. Men jag har en fruktansvärd rethosta som inte vill försvinna. Iaf inte på nätterna.  Jag sov som en kratta natten till igår och ännu värre natten till idag. Så jag är helt slut. Jag övervägde starkt att gå upp vid 04 imorse. Då hade jag fått nog av allt hostade.

ne nu ska jag inte gnälla mer över mina sjukdomar. Men det är så retsamt och jag blir så arg när jag bara hostar o hostar o hostar på nätterna. För dagarna är inte alls lika farligt.

Förresten. Jag har ju vart med i gratisbio.se ett tag nu och häromdagen fick jag hem detta:



Presentkort på 200 kr, gäller i nästan alla butiker.  Plus att jag fick ett från H&M på 200 kr häromdagen. Jag brukar oftast få på 50kr på H&M, max 100kr. Men nu hade jag visst handlat för lite mer.. Hur mycket håller vi dolt för min sambo.. hö hö hö...



Igår köpte jag en hel glasslåda. Vi brukar köpa en sån varje sommar. Piggelinen ligger risigt till. Det är så skönt mot halsen.


Fint väder har vi idag med. Jag ska se om jag kan komma ut idag osså. Idag är jag ju inte dålig så. Men så fort man rör på sig så kommer den där jävla rethostan.


Vad ska ni göra idag/ i helgen?  =) Vad tyckte ni om ritningarna till huset?

Vi har hittat vårt hus!

Ja nu har vi äntligen hittat det hus vi vill ha. =D Förra lördagen var jag o Linus på två husvisningar. Båda var Älvsbyhus. Vi har bestämt oss för Älvsbyhus när vi ska bygga vårat hus. Det är så svårt på en planritning att föreställa sig hur huset ser ut egentligen. Vi har vart på några visningar förut. Men inget som vi har känt att wow detta hus ska vi ha! Men i lördags så gjorde vi faktiskt det. =) Ett enplans vinkelhus är det.



Så här ser planritningen ut. Men vi ska göra om lite, nåt liknande detta:



Vi ska slå ut lite väggar och bygga nya väggar. =) Det är så fint och jag vill bara ha tomten nu så vi kan börja bygga.

Tomterna ska de förresten släppa i år där vi vill bo. Vi håller tummarna stenhårt på att vi får en. De släpper bara tio st.



Lite kommentarer från mina läsare vore trevligt. Det var länge sen jag fick nu, vad har ni för er? hur mår ni? Vad tror ni om huset?

bye bye

Ankbebisar!

Idag har jag mått lika crap som jag gjorde igår. Jag hade så ont i halsen idag att jag bara ville ha glass o kyla ner det med. Linus var iväg så jag satt o övervägde om jag skulle klara av att gå fram o tillbaks till Willys utan att stupa. Men jag bestämde mig för att göra det. Solen sken och det var varmt. Med andra ord. Jag ångrade bittert att jag gick och höll på att dö utmed vägen. Så jag kommer aldrig mer gå till Willys när jag är förkyld. Som tur är har jag inte feber. Då hade jag inte ens gått.

Men jag gick förbi mina ankor och blev faktiskt väldigt glad i mitt självplågande. Ankbebisarna har kommit. =) Det är ett stort vårtecken för mig och sen är du SUUUUPER söta. Jag hade faktiskt tagit med mig kameran (Linus sa häromdagen att de kommit.).



Titta så söta. =)



Samanlagt såg jag ca 16 st.. När dom har blivit lite större och äter bröd ska jag gå o mata dom massvis.



Jag vill bara ta med dom hem!

Jag tycker verkligen om mina ankor. =)

Ligger i soffan med mina kissar o kollar om Supernatural. Det är tredje gången jag kollar om den serien, men det är lika bra varje gång jag tittar på det. =)


Sjukling.

Det är faktiskt jag denna gång som är dålig. Verkar inte vilja ge sig heller. Igår åkte jag o Linus ut till Linda i lekeryd där vi grillade och hade spelkväll med henne och Andreas. Vi spelade bla Rita&Gissa och jag höll på att skratta ihjäl mig när Linus skulle måla King Kong. Vi satt ute hela kvällen för det var runt 18 grader och helt vindstilla. Jag var ordentligt klädd. Men jag hade inga skor på mig ute på baksidan så jag blev kall om fötterna. Men jag frös inget.

Sen idag när jag vaknade upp efter att ha sovit som en kratta inatt så var det helt tjockt i näsa o hals. Kände mig rätt hänging. Men jag tog på mig jobbarkläderna och pallrade mig iväg till Elmia. Så jag gick där en MÄSSLUNCH och mådde crap rent ut sagt. Så när klockan blev tre och jag fick gå hem var jag totalt överlycklig.

Nu har jag blivit ännu sämre o febern har börjat komma. Jag hoppas på att bli bättre imorrn då jag dricker enchinagard. Det brukar funka super på mig, men har inte hjälpt hittills....=(

Sen har jag ju världens bästa pojkvän. Igår var jag och tränade tidigt på morgonen innan jobbet. Körde stenhårt, sen jobbade jag mässlunch på Elmia vilket var ett helvete. Fy f*n alltså. Jag var så trött och slut i hela kroppen efter jobbet och orkade knappt gå upp för trapporna. Jag öppnar dörren och ser att min älskade sambo har storstädat hela lägenheten. Och ni anar inte hur skönt det var att komma hem till en städad lägenhet och bara slänga sig i sofffan när man var helt slut.



ne nu börjar det bli lite långt här.. Men iaf.. Tyck synd om mig! Jag hatar o va sjuk. Men jag har planerat att vara frisk tills imorrn. Får se hur det går med den saken. Nu ska jag fortsätta titta Supernatural. Har börjat kolla om alla säsonger igen. =) Så bra.



Sunset

Sitter o väntar på att min andra halva ska vakna så vi kan äta frukost innan jag måste sticka o jobba. Börjar idag 12,30 till 15,30 så det är kortpass idag och två dagar framöver. Det är ju mässa nu så dessa tre dagar ska jag vara på Elmia och jobba samt tre dagar nästa vecka. Det är rätt skönt faktiskt att vara där lite då och då. Få lite brejk från Scandic.

Jag har ju inte skrivit på hur länge sen som helst så jag vet inte riktigt vad jag har missat att skriva nu. Förra lördagen var ju jag o Cenitha o jobbade på en föredettingfest med tema Maffia ute i Gränna.. Jag stod i baren och Cenitha var entrevärd. Det blev väldigt sent och vi kom nog inte i säng förens halv 6 söndag morgon. Pust säger jag bara för jag är inte gjord för nattjobb. Jag var som en Zombie hela söndagen.



Titta vilken fin bild jag tog på fredagen när jag o Cenitha hade vart på Willys. =P



Ne nu måste jag äta frukost. svälter här..

RIP Ronnie James Dio.

För alla som inte vet vem Ronnie James Dio är så var han en hårdrockslegend. En mycket liten man med en mycket mäktig röst. Vi skulle ju gå på DIO i höstas men den konserten blev ju inställd. Sen skulle han komma till Sonisphere med ett av sina andra band Heaven&Hell. Men igår så avled Ronnie i magcancer. Det är himla synd för jag hade verkligen velat se han IRL.

Men nog om det. I helgen hade vi besök av syrran, Danne, Andreas o Robin. O jisses vilken lyckad helg det blev. De kom i fredags och åkte igår eftermiddag. Danne fyllde ju 25 igår så det var han vi var som vi firade i lördags. Så otroligt jäkla kul hade vi.



jag köpte en rosa tårta till honom. O så satte jag i lite ljus med.  =D



Grabbarna hade köpt vattenpistoler o terrade syrran.. men hon gav tillbaks morgonen efter.  =P



Danne o jag slog ju vad om Hockeyn. Han förlorade vadet och var då tvungen att gå ner på knä och ge mig blommor samt 200 kr. =P Så går det när man slår vad med mig. =)



Några av oss i lördagskväll.



Vi sjöng för Danne på bussen. =)



Vi hade en skitkul kväll verkligen.


Den var i klass med Linus 25-års fest. Mer bilder finns på FB. Tog ju så himlans många bilder att det blir lite för mycket o lägga ut här. Plus att jag måste gå o göra mi iordning för att sticka till jobbet nu. Tillbaks till vardagen igen. =P

Jag säger bara MM MM MM!

Eftersom att vi firar årsdag idag så gjorde vi våran favvorätt. Det är väl egentligen ingen ordentlig varm mat, men vi bara älskar det.



Kräftstjärtstoast.

Det är så j*****vla gott! O vi åt som hästar. Idag så åkte vi till Ikea och jag köpte mig ett nytt täcke, en lampskärm och ett doftljus. Jag sover ju fortfarande med vintertäcket och det börjar bli liiiite varmt nu. Sen gick vi över till a6 o apoteket där jag hade heavy shopping. Sen köpte vi med oss lite bakelser till svärmor där vi tog en fika. Vi gick även ut o lekte med Milo o Putte. Och jag glömde kameran hemma! buuhuu..


Nu ska vi äta lite efterrätt och sätta på en film att mysa till.


ha en bra kväll.

4 år.

Idag firar jag och min andra halva att vi vart tillsammans 4 år. Tycker tiden går så himla fort. Vi ska inte göra något speciellt idag. Vi ska åka och handla lite god mat och efterrätt sen ska vi bara ha en myskväll. =)





kärlek <3

Weeeei!

Nu har jag äntligen lärt mig hur jag byter header. =) Allt tack vare Catrin som skickade en jättebra länk till mig där de beskrev i detalj hur man gjorde. Tack Catrin! =) MEN jag hade text på mitt collage. Men det syns inte nu när jag lagt upp det som header. Någon som vet hur jag får dit text på min header? För jag gjorde ju collaget i ett bildprogram, o där skrev jag ju texten o det är ju sparat som det.

Jaja, har precis kommit hem från jobbet. Var hur jäkla pigg som helst nu på kvällen, blev det efter att jag var o tränade idag. Mmm jag har vart duktig idag med. =)

På lördag ska jag jobba i Gränna på en föredettingfest. Temat är Maffia, då även vi i personalen ska klä oss lite efter det. Så jag måste nog till stan på fre eller lör o leta hängslen o hatt. Syrran kommer ner o ska osså jobba där. Jag i baren o hon som entrevärd. Det ser vi fram emot o lite extra pengar i fickan tackar man ju inte nej till.


Neee nu ska jag spela lite poker innan jag ska sova. Natt natt


Söker fortfarande Hjälp.

Jag skrev för ett tag sen att jag ville ha hjälp och byta min header. Att någon kan förklara hur jag gör. Det lustiga var att det är rätt många som läser bloggen så någon borde ju veta hur man gör det, men ingen kunde förklara.
Så jag frågar väl EN GÅNG TILL då om det är någon som kan förklara hur jag byter header? Gärna svar denna gång tack!

Min dag idag består av jobba, träna, äta, jobba, sova i stort sett. Jag hatar sånna dagar där man jobbar två gånger på samma dag. Jag går hellre ett långpass faktiskt.

Nu känns det som att detta inlägg blev lite negativt. Haha jag har nog inte riktigt vaknat till än tror jag. Men vad tyckte ni om klippet som jag la ut igår? Visst var han bra? Jag kan lägga ut Michael jackson medleyt senare om jag hinner. Det är med riktigt bra.

Ne nu måste jag sticka till jobbet. Har ju ändå vart ledig hela helgen så det är ju dags för det. =P

hej svejs

Riktigt bra!

Ni måste kolla in detta klipp. En kille vid namn Sam Tsui som gör olika medleys och covers. Han är riktigt duktig och har blivit väldigt uppmärksammad.



Detta klipp gillade jag mest. Men han gör ett Michael Jackson medley med som är riktigt riktigt bra! Att en kille kan åstadkomma detta.


Grillning!!

Efter att vi kom hem från Månsarp idag så började ju funderingarna på vad man ska äta idag. Så vi ringde Jens o kollade om han var hungrig. Han hade en fläskfile och vi en grill. Så det blev grillat idag. Årets första grillning för oss var det.



Grillmästarna in action.



Det blev marinerad fläskfile, vitlökssmörfyllda champinjoner, grillad paprika, tzatziki, en mycket god grillsås, klyftpotatis och vitlöksbröd. 

Vi alla var hungriga som vargar och åt som hästar. Så typiskt, det tar en timme att göra iordning maten och så slänger man i sig den på fem minuter. Men detta var mycket mycket mycket gott. Den första grillningen brukar ju vara den bästa me. 


Ne nu ska vi glo film.

Lördagen.

Igår kväll åkte jag,Linus, Anne, Li och Gustav ut till Linda för lite lördagsmys.
Vi blev bjudna på tacos, så vi åt så vi storknade sen så var det dags för en Uno kväll. Vi gillar att spela väldigt mycket Uno. Det var en super trevlig kväll med många skratt.



Milo var ju givetvis med ut och han var nöjd för att han hade hittat en anka. =P



Då var det dags för UNO. Linus, Li och Gustav.



Svärmor, Linda o Linus.


Som sagt, det var en jättemysig kväll och jag hoppas det blir en till snart.


Grattis Emilia 7 år!

Idag fyller lilla Emilia hela 7 år. Herregud vad tiden går fort. Hon börjar ju bli så stor nu. Så jag och Linus åkte ut till Månsarp vid ett-tiden idag för att fira henne.



Emilia hade fullt upp med sina nya presenter.



Tårta och Massa fika bjöds det på. =)



En fin bild på en glad Emilia innan hon skulle blåsa ut ljusen.



Mariana o Ina.



Nicko var ju med och firade. =)



Linus o Nicko blev bundisar. =)


Det var en supertrevlig dag och Emilia var nöjd. =)

Moccarutor.



Nu har jag precis bakat moccarutor. Linda önskade det ikväll, och det är ju rätt gott faktiskt. Snart ska jag nog provsmaka en bit så den blev lika god som de andra gångerna. =)

Michael Jackson

Sitter och tittar på en av mina Michael Jackson dvd:er. Denna är från en konsert i Bukarest från 1992. Det är helt sjukt vad folk är galna. Han hann kliva upp på scenen sen blev publiken som galna och vakterna bara plockade folk från publiken som hade tuppat av då. Helt sjukt är de. Men han är ju så sjukt jävla bra. Jag hade velat se han live faktiskt. Jag beundrar han något oehört och han är en av dom största enligt mig, men sen har jag vart ett fan sen jag var typ 4 me. =P

Linus har åkt ut till Ölmstad, men jag stannade hemma. Har fortfarande ont i magen o har haft hela natten. suck. Men jag har ju nya tabletter så de börjar faktiskt verka nu. Rätt skönt. Det är ju inte bra, men jag kan ju stå och gå iaf. Så förhoppningsvis håller det i sig så här så jag kan följa med ut till Linda ikväll. Taco o spelkväll. Ska bli kul!

Ne nu ska jag fortsätta kolla MJ. ååååhhh!




Det bästa scenframträdandet är klart Smooth Criminal.




Speciellt detta. Jag bara älskar när dom gör detta. Så jäkla snyggt.


hej hej