Sovmorgon.

Ja idag tog vi sovmorgon till 9. Vi var så trötta o orkade inte upp vid 7-halv8 som vi planerat. Nu sitter jag o väntar på att sölkorv nr 1 ska bli klar så vi kan åka o träna nångång.
Efter träningen blir det att åka hem, äta god frukost, packa lite o sen bär det av till kålmården. Det som står på schemat idag är delfinshow kl 15. =)

Det blir säkert bra. Ha det bra alla.
Jessi the queen

Bra shopping.

Idag har det vart en lååång dag. Känns det som iaf. Klockan ringde 07.30. Ja kan ni tänka er att JAG går upp vid den tiden på dygnet, nästan chockerande. Men strax efter 8 gick vi ut på vår dagliga morgonpromenad (som vi gått under semestern nu.) Den var rätt jobbig för det blåste storm så man fick kämpa sig fram. Men efter den blev det jättegod frukost. Nästan iaf. I 1,5 års tid har jag ätit samma musli o samma fil varje morgon och tyckt det var jättegott.. Men nu har dom slutat med min musli!! Helt förkrossande. Så jag fick tugga i mig havrefras. Det går, men inte lika gott.

Sen satt vi o tog det lungt o väntade på att affärerna skulle öppna vid 10. Så strax efter 10 begav vi oss ner till stan. Började på banken där jag bytte bank till Swedbank. Hade ju fortfarande sörmlands sparbank. O dessutom behövde jag ett nytt kort. Det tog en bra stund. Efter det gick vi på bikinijakt. Jag kom på att jag inte har något att bada i när vi ska till turkiet nästa vecka. Bra årstid att komma på det.

Men vi började på Intersport. Hittade inget av intresse.. Fanns rätt mycket, Men jag är så ruskigt kräsen när det gäller sånt. Vidare till stadium, inget där heller. Men på Team sportia hittade jag en grön bikini, det som var så bra var att det var 50% rabatt. Så 50 kr/del. Tyckte jag var helt ok. När jag skulle betala kom Linus på att han hade ett team sportia medlems kort. Han hade fått så mycket bonus så han hade 100kr rabatt. Så jag fick min bikini gratis! Hel nöjd var jag.

En snabbis in på H&M där jag hittade ännu en bikini. O när jag skulle betala den så var det 10% rabatt på allt i butiken för medlemmar. Rätt gött det med. det är inte så mycket.. Men lite..=) Så idag var det en bra shoppingdag. Efter det sprang vi upp till kassaservice o lämnade in min puckade telefon. Igen.... O sen växlade vi pengar till turkiet. Är inte många dagar kvar nu.

Imorrn sticker vi til Kålmården och ska bo på vildmarkshotellet en natt. Ska bli hur mysigt som helst. Det bästa är ju ändå hotellfrukosten..=P

Nee dags för middag. Blir nog Spaghetti med Köttfärsås. Smidigt o bra.

Ha det bra gott folk.
Jessi the Queen.

Long time no seen.

Ja nu börjar det bli dags för mig att skriva ett inlägg, var ett tag sen o mycket har hänt. Till och börja med så har jag semester nu vilket känns underbart bra. Blir inte att man sitter vid datorn lika mycket. Min semester började i fredags, och den dagen invigde jag, Mariana o Martina med Kaprinjas. (vad annnars?=)) Vi skulle gå o se Takida men dom spelade så sent o vi orkade inte stå där i nästan 3 timmar o vänta så vi åkte ner till stan, Träffade Jimmy och hade en otroligt rolig kväll.

Lördagen mådde man väl lite sådär, var rätt trött. Men jag, Martina, Fidde o Linus tog en myskväll med säkert 4 kilo godis, Massa chips o massa frukt med hyrd film till. Inget av de åt vi så det var rätt onödigt. =P

Söndagen tillbringade jag o Linus på HV-arenan. Det var Hv-dagen så juniorerna hade match och lite senare spelade HV71 - Djurgården träningsmatch. Jag upptäckte då att djurgårdaren i mig har övergett mig och blivit ersatt av en HV-person istället.Sen känner jag ju 2 st som spelar i HV71 o då blir de ju roligare o heja på dom. Jag har mer koll när det gäller dom med spelare o allt.. snacka om att man blir hjärntvättad av hv här nere.. haha.. Men Djurgården vann med 2-1.

I måndags var ingen bra dag alls. Min lilla kisse, Fling trillade ner från fönstret.. Vi bor på 3:dje våningen så det är rätt långt ner. Det var min andra kisse Molly som råkade putta ner henne. Jag blev helt förkrossad o rusade ner som en galning för trapporna. Linus stod uppe vid fönstret o försökte se vart hon var. Som TUR var så ramlade hon ner i buskarna så hon klarade sig. Men hon var jättechockad och skrek jättehögt. Var svårt att få in henne. Och när jag fick in henne så började jag störtböla för jag blev så himla rädd. Men sen klämde jag lite på henne o de verkade inte vara nån fara, bara några klor som hade gått av.. Stackars liten.. Det är ju rätt högt. Man är ju rätt blödig när det gäller dom små liven.. Iaf jag..

Sen ska vi göra om vårt sovrum.. vi har kommit till steg 1. Att köpa nya byråer och slänga garderoberna. Så vi är himla nöjda med det nu.. Så nu ska vi bara köpa ljuslyktor, stora blommor o tapetsera om sen är jag nöjd..=P

Igår tog vi det lungt o inte gjorde mycket. Idag har jag fått finbesök från Nyköping. Pillan var i krokarna o stannade förbi här på hemvägen så hon har vart här hela dagen. Är så kul när nån kan ta egna iniativ till att komma o hälsa på utan att jag ska behöva tjata.Finns ju några som knappt vart här nere o hälsat på alls. O ändå har jag bott här i 2 år. Det ska inte bara vara jag som åker hem hela tiden, För det kostar ju att åka hem för mig med.


INNAN



EFTER


En jäkla skillnad blev det. O vi är mycket nöjda.. Det är en del som återstår. Och den stora fula blomman o stora fula krukan ska inte vara där heller.. haha..

Ne nu ska vi gå o bowla..

C ya.

3 pass kvar.

 Ja jag jobbar bara idag,imorrn och på torsdag. Sen har jag Semester! Det ska bli såå härligt. Jag skulle gärna kunnat ta den idag istället. Känns som att vi kommer ha en del att göra denna vecka med tanke på att vi har Lastbilsmässa. Jisses. Snart sätter alla andra mässor igång, o för att inte tala om elitserien. Aldrig har vi det lugnt.

Jaha, Helgen har vart rätt lugn för ovanlighetens skull.. Fredagen bestod av jobb. Förra veckan var det Promotion Expo mässa, så vi hade en 200 pers på hotellet. Som tur var åt dom inte hos oss utan dom hade ett evenemang på Elmia. Däremot fick jag en del att göra i baren en stund. Men det är bara kul. Lördagen var jag ledig och hade tänkt tillbringa kvällen i soffan. Det var så länge sen man gjorde det. Men då kommer Martina på (Det är alltid hon som kommer med ideerna.. ;P) att vi skulle gå ut.. som vanligt varje helg med andra ord. så där sprack min plan. Jag lyckades genom en hel del övertalning att få Fidde o skjutsa ner mig till Martina, Ja Fidde Du är väldigt snäll.. =P

Vi satt som vanligt på hennes balkong. Men denna gång var inte haren där o gjorde oss sällskap utan denna gången var det igelkotten. Vi skrattar lika mycket varje gång. Vi gick sedan till ett par kompisar till henne en stund, där hann vi både nykra till och bli trötta.. Så mycket Hi-life var de där. Runt halv ett tiden skulle vi gå ut.. Vi gick in på olearys och precis när vi skulle betala inträde så vände vi, gick o käkade o åkte hem istället. Vi hade verkligen ingen lust alls att gå ut. Så det blev ju en väldigt billig kväll.

Söndagen jobbade jag hela långa dagen. 11-23 helt själv. Dom första 6 timmarna finns absolut ingenting att göra, men dom sista 6 timmarna får man springa häcken av sig istället..

Igår jag gick jag och älsklingen på bio. Vi såg nya mumien filmen. var faktiskt väldigt bra. Speciellt om man sett dom andra 2 med. Sen köpte vi även resväskor , måste ju ha nåt o packa kläderna i när vi åker. Linus köpte en Svart och jag en lysRosa.! =) Den är SÅ FIN. haha.Imorrn är det för övrigt bara 2 veckor kvar till solen o värmen.

Sitter i soffan o fryser som en gnu. Är inte varmare än 13 grader här idag. känns att hösten är på väg, så det börjar bli dags att köpa lite mysiga koftor.. Kanske en jacka med om man hittar någon snygg.



Lite suddig bild, sen är det mörkt med. Men detta är våra fina nya resväskor.



Mina små älsklingar. Så söta.

Ha det så bra gott folk.

Jessi

Glada Nyheter!

Ja idag har jag fått jätteglada nyheter! Så GRATTIS Sanna till lilla Freja som kom kl 01.00 15 aug!! Grattis grattis grattis.
 Allt hade gått bra, sanna åkte in vid 12 på natten så hon var snabb ut lilla Freja. Nu längtar jag bara på att få åka hem till Nyköping så jag får se de lilla krabaten. Har dock fått en jättesöt bild. Men vill ju gärna se mer av dom små händerna o fötterna o pytte lilla näsan.. Så söt.

Det var allt jag hade o säga just nu. Så himla kul!! =)

Ha det bra.
Jessi the Queen.

Somliga borde inte köra.

Nee somliga borde inte köra bil. Ska jag säga som inte har körkort. Men kan man inte köra och prata i telefonen samtidigt utan att köra på någon så ska man inte prata i telefon. Linus blev påkörd idag när han stod still och blinkade in mot en parkering vid sidan av vägen på enkelriktat. Då kommer en jävla planta och kör som en galning o pratar i telefon samtidigt. Tydligen kan han inte koncentrera sig på körningen då han pratar eftersom att han inte märker att Linus står still o kör rätt in i honom. Linus fick bara ont i nacken, men bilen är ju inte så jävla snygg baktill nu. Jävla idiot! Jag blir så förbannad.

Aja, får försöka lugna ner mig lite. Syrran är uppe i sthlm o tävlar i sms-sm.. kan tänka sig att det blivit en sport. haha. Hoppas det går bra.. Vinner hon så vinner hon 25000:- Vinner hon inte så har hon iaf fått en sprillans ny mobil och det är ju inte helt fel det heller..

Jag har även köpt biljetter till Disturbed nu! Woohoo!  Nu ska jag bara hålla tummarna på att det hotellet jag har kollat ut har rum, annars blir det lite väl långt ifrån.

Men men.. Jobb om 1,5 timme.. Ska hoppa in i duschen så man kanske piggnar till lite. Köpte en ny duschtvål igår och det luktar precis som man öppnar en tutti frutti påse.. haha.. Så jag kommer gå runt och lukta tutti frutti..

Aja, ha det bra gott folk.
Jessi The Queen

Surt

Jag satt o skrev värsta långa inlägget förut. Sen när jag var klar och skulle publicera så hänger sig datorhelvetet och allt bara försvinner.. Frustrerande? Oh ja. Det är sånt jag inte har något tålamod för.

Är rätt skapligt trött idag, satt halva natten och spelade sanning o konka via msn med syrran. Det var verkligen skitkul o många skratt fick vi, roligast är ju om båda har cam så man ser när den andra ska dansa som en apa. Lättroad är man nog allt.

Idag var den där getingsnubben här och konstaterade att han inte kan göra så mycket för att få bort det där jäkla boet utan en lyftkran. Boet sitter mellan vår o grannens balkong i takbjälkarna så det är väldigt svåråtkomligt. Vår hyresvärd måste då betala för den där lyftkranen o hela baletten om han ska ta bort det. Och om dom inte går med på det ska jag ha sänkt hyra för att jag kan inte vistas i varken vardagsrum eller balkong. Dom har börjat ta sig in i vardagsrummet även fast det är stängt.. Men dom hittar in i alla små kryphål..o slöa e dom med.

Börjar friskna till lite med. Men har en jäkligt störande rethosta, den lär ju inte försvinna på ett tag iaf.. Tillbaka till allvaret o jobbet imorrn. Bara 5 pass till, sen har jag semester!!! woohooo!!!! Nedräkning pågår.. =P

Ha det bra gott folk.
Jessi the queen


Försäljare.

Sitter o kollar på du är vad du äter. Tittade på det igår med, och då upptäckte jag att man själv inte ska äta när man tittar på det. För man får bara dåligt samvete. Fast så farligt var det inte. Jag satt där med min fil o musli med morotsbröd o keso.. Det dåliga var nog oboyen jag drack.. Men jag är ju oboyberoende. Fast dom igår som var på programmet var ju extrema. Levde på ENBART snabbmat o godis. Jag har 2 filosofier om det. 1 är att man blir såpass beroende av det där flottiga att man till slut måste ha det hela tiden. 2 är att man blir äcklad av det till slut när man äter för mycket sånt.. Jag tillhör nog den andra kategorin. Jag mår bara illa om man äter för mycket eller för ofta.  Men sen är ju jag en sån som kan äta frukt o grönsaker i mängder. Inte mycket som slår en god sallad, speciellt nu på sommaren.

Ringde på dörren förut, och när man inte väntar besök här nere i jönköping ska man egentligen inte öppna dörren för troligtvis är det jehovas. Men när jag tittade i titthålet stod det 2 killar där, och utan biblar så jag chansade och öppnade. Det första dom säger är: vi är inte från jehovas, och vi är inte här angående något religiöst eller politiskt!. Jisses tänkte jag då.Det måste vara första gången det händer. Men dom ville komma in o prata lite, och jag släppte in dom. Jättetrevliga. Den ena visade sig vara från Nyköping och bo granne med min kusin i stigtomta. Jisses vad världen är liten. Så vi babblade på säkert en 20 min innan han kom fram till att han ville sälja böcker. haha roligt var det iaf.

Emilia kom inte till mig idag. Är lite sämre idag och har inte sovit något inatt. Det är ju inte så bra att smitta ner henne.. Så hon o jag får ta pyjamaspartyt en annan gång helt enkelt.. Men nu ska jag göra mig lite honungste o apelsin till de o sätta mig framför simpsons.

Ha det bra gott folk.
Jessi the Queen.

Blir så trött..

Jo nu vill jag vara frisk.. På en gång.. Jag hatar verkligen att vara sjuk..Men men det är bara att acceptera läget. Jag förstår inte riktigt varför jag inte är trött heller. För det enda jag sovit idag på eftermiddagen är 20 min.. Och idag var det första gången som jag åt middag sen i torsdags med..Igår åt jag 2 små potatisar på hela dagen o kvällen, Linus tvingade i mig 2 skedar fil när jag kom hem från jobbet med.. I lördags åt jag en 1/5 dels pizza..o just de.. o en fyllechesse på donken på natten.. I fredags åt jag nog bara frukost. Fast inte undra på att man inte vart hungrig när man blev sjuk.. Jag blir inte hungrig då iaf..

Imorrn är det exakt 3 veckor kvar tills vi åker till Turkiet.. Det har inte riktigt slagit mig att det är så nära.Imorrn är det även en månad kvar tills jag fyller år.. Känns som att jag precis gjorde det.. Funderar på att ha en liten fest då.. Ni är välkomna..=)

Sen hade Linus en överraskning åt mig. Fast jag kom på det så det är inte så mycket överraskning längre.. Ja jag vet.. Jag är skitjobbig när det gäller sånt. Och även jättenyfiken. Men iaf, Jag älskar ju tigrar.. Jättemycket. Och dom har ju öppnat Tiger world på kålmården så jag har alltid velat åka dit.Så då var hans överraskning att vi skulle åka dit, bo på vildmarkshotellet, kolla på delfin uppvisningar o sen har dom tydligen safari där med. Tropicarium hoppas jag vi hinner med.. Jag tycker det var en väldans rolig överraskning iaf. =) Så den 29 aug åker vi upp dit.

På tal om tigrar. Jag har fått veta att min tiger tattuering är målad av asiaten i Miami Ink. Det tycker jag är lite häftigt faktiskt. Sen till hösten ska jag nog fylla i den jag har i nacken.. Skulle även behöva fylla i tassarna.. O så har jag lite nya projekt.. Jisses.. kommer ju se ut som Kat Von D när man är klar.. Nee då.. så långt ska det inte gå..

Jag har faktiskt varit ute lite idag.. Gick till willys en sväng. Tur det  inte är långt för jag höll på o avlida utmed vägen.. Det är ju SÅ synd om mig. =P Fling har verkligen sovit i soffan heeeela långa dagen.. Hon var riktigt trött idag..

O de e jag nu med.. Så jag hoppas att min snok o hosta lugnar sig lite nu så jag kan sussa..För imorrn kommer ju lilla Emilia. =)



Hon har legat på alla möjliga ställningar o vis.



Liten tröttmössa så där.. Brukar era katter sova sådär? För mina gillar den där ostbågestilen..



Sen kom Molly o myste lite med.. Dom är såå söta. Det är så skönt att ha dom med tanke på att man är själv rätt mycket. Speciellt på nätterna. Som denna vecka kommer jag inte sova något med Linus. Han jobbar hela veckan o lagom när han kommer hem går jag upp.. Sen är det så skönt när man kommer hem från jobbet o dom sitter o väntar på en för att sedan kela ihjäl sig..

Aja, Försöka sova lite.

Ha det bra gott folk.
Jessi the Queen.


Sjukling.

Ja jävla Linus säger jag bara. Allt är hans fel av att jag sitter här och är råförskyld.Har sovit ca 3,5 timme inatt.. Hatar det när det blir varmt, kallt,varmt, kallt. Hostar o snörvlar lite med på de.. Sen är allt tipp topp..

Utöver det är jag väldans lycklig. Disturbed spelar i Sverige för första gången (som dom är egna så att säga o inte förband till nån.) O kan ni tänka er, jag är ledig!!!!!!!!!!!!!! Gissa om jag ska gå. Jisses alltså.. Jisses.. Dom spelar sthlm den 31 oktober.. WoooohooOoo!!!! Jag ska stå längst fram.. Det måste jag.. Jag o Linus funderar på att åka upp den 30 oktober. Gå på In Flames, Sova på hotell o sen dagen efter gå på Disturbed. 2 Konserter på 2 dagar. Helst hade jag velat se Slipknot med den 12 November.. Men det blir för dyrt..

Helgen annars har vart bra. I fredags jobbade jag, o det blev inte mycket mer än så. I lördags var jag på a6 o shoppade lite mer.. Kom hem med en klänning, en jätte jättemysig kofta (som är mitt bästa köp nånsin) och ett par lite tjockare leggings..Är ju lite kyligt nu när det är dåligt väder.
Sen på kvällen kom Mariana o Martina hem till mig, och det blev en hel del vin. Och till följd på det utgång. Vi tänkte ta Olearys som vanligt med det var sån ENORM kö så vi gick till Centrum. Det var väl sådär. Dom kunde inte blanda kaprinjas heller.. Fasiken vad äckligt det var. Men vi var väl där en 40 min innan vi gick till Olearys igen. Då var det ingen kö alls. Så vi gick ju direkt o beställde kaprinja. Dom är sååå goda där..

Träffade en massa folk gjorde vi med. Hittade bla Fidde, Richard, Alex o co. Sen träffade jag ju med Mattias o Annika. Ja där hade vi riktigt kul. Alltid knökat med folk där med. Efter stängning var jag hungrig så Fidde fick köpa mig en lilla menyn på Donken. Så kul, Alex tjej kommer från Australien och det lät verkligen jättekul när hon sa Donken..
Sent blev det ju som vanligt.

Och Igår jobbade jag arslet av mig bokstavligt talat. Satt i skiten nåt sånt fruktansvärt. Och själv var jag ju med. Men men  ingen dog så det är ju huvudsaken. Kocken fick hjälpa mig i plocka disk.. Men gästerna var lika glada för de..

Nu ska jag se om jag kan slumra lite i soffan. Hoppas på att dom ringer från santex idag om våra getingproblem. Har ett stort getingbo vid balkongen. Så vi kan inte ha öppet längre. Och jag som är så allergisk vill gärna bli av med dom..
 




Hon ser så liten ut i soffan. Men jag ska nog lägga mig o mysa lite med henne nu.





Min nya klänning. Blev den ute i lördags istället för fjärilarna..


Ha det bra gott folk.




Regn regn o åter regn.

Ja nu har det regnat konstant i 3 dagar här nere i Jönköping. På sätt o vis är det skönt för att det har ju rensat luften en del.. Men inatt kom det en sån fruktansvärd skur med otroligt åskväder.Och jag som inte gillar åskan kunde ju givetvis inte sova..
Var ute hos Mariana igår och drack lite vin på hennes balkong, där vi blev invaderade av äckliga tvestjärtar. Dom gillar jag inte heller. Men vi hade det himla kul o trevligt. Lilla Emlila sprang runt i sin pocahontas dräkt och lekte. Så söt.
På tisdag ska jag vara barnvakt till Emilia o hon ska sova här, så jag har lovat henne att vi ska ha pyjamasparty. Och enligt henne så måste ju kissarna med ha pyjamas.. Haha.

igår var jag och Linus på Media Markt med vad vi trodde var vår trasiga damsugare. För den har inte funkat här hemma dom senaste gångerna.. Men när vi var där och kopplade in den så funkade den givetvis.. Jag tycker sånt är lite pinsamt..
Sen var vi o köpte fejkgräsmatta till våran balkong.. Tycker det är så fult med bara betonggolv o vanliga mattor kan man inte ha i detta väder. Men det blev fint faktiskt. mycket skönare att gå på..

Nehe.. Jobb om 3 timmar. Vill verkligen inte.. Vi har hur mycket stora betällningar som helst o hälften i personalen är sjuka eller på semester. Undrar hur detta ska gå..



C ya

Dans på bordet.

Ja igår på jobbet var en intressant kväll.När jag kom så ställs jag mot väggen av min hovmästare Camilla som frågar vad jag gjorde i fredagskväll..Jag blev helt ställd.. Men jag gjorde ju inget annat än jobbade och sen åkte hem o sov. Men det var inte vad hon hade hört. Hon hade hört att jag hade dansat på borden nere på piren. I samma veva så kommer Martin och Kristian (2 hv-juniorer) och säger: Så du dansade på borden i fredags.. Jisses tänkte då jag.. vart i helskotta kommer detta från. jag förklarade för dom med att jag faktiskt var på jobbet.. Så det var vääldigt omöjligt att jag skulle gjort det. Jag var visserligen ute i lördags, men då var jag inte på piren, o inte dansade jag på några bord heller för den delen. Sen en timme senare kommer resten av Hv-junoirerna och säger samma sak.. Fast då hade det tydligen vart martina som dansade och jag hade hejat på..
Så våran slutsats är: antingen så driver dom med oss eller så har vi 2 dubbelgångare här i stan.. haha

Börjar jobba om 2 timmar igen. Jag, Martina, Sassa och en ny tjej Josefin. Vi hoppas Josefin lär sig mycket så hon kan gå in o jobba för Martina på Lördag.. Jag o Martina har nämligen stora planer då.. moahhaha... Så vi håller tummarna för att hon blir ledig. Sen åkte ju jag på o jobba söndag.. crap.. Men för det skulle jag få ledigt imorrn och 2 biobiljetter. Inte helt fel faktiskt för att gå in o jobba 6 timmar.

idag var jag nere på stan med Linda och shoppade lite. Jag skulle egentligen bara ha ett par leggings.. Men det blev 3 par.. o en tröja.. Tröjan köpte Linda en likadan.. Så vi kommer med stor sannolikhet se likadana ut i turkiet.. haha. Men den var snygg..


Gjorde så jävla ful min så den fick inte vara med.. haha.., Men denna blir det nog till att ha på lördag isåfall. Fast svarta leggings istället för jeans o mina guldskor.. Perfa..

C ya

Mums mums mums.

Ja idag har jag enbart levt på smörgåstårta.. Fy fasiken vad det är gott.. Jag, Linus, Linda o deras pappa gick över till Lisa o Andreas nya lägenhet och överraskade dom med smörgåstårta som inflyttningspresent. Dom blev lite chockade eftersom dom satt mitt i maten, Men dom fick slänga den och äta tårta istället.Vilket var mycket bättre, eller hur? =P

vet egentligen inte vad jag ska skriva.. Är ybertrött..Men Pearn måste ju ha något att läsa..=P

Linus sitter framför sitt j*vla dataspel som jag gjorde misstaget att köpa.. Sen fick jag ett spel förra veckan, och det tror ni jag har fått spela? Nee för det är ju inte samma sak. Trött man blir på dom ibland.

Idag kom min Salming bikini.. Men ena delen passade och andra inte så jag har ett litet problem..Ska kolla om man kan beställa med 2 olika storlekar.. För alla har ju inte lika stora pattar eller rövar.. Annars får jag skicka tillbaka denna o gå på jakt efter en annan.. Men vill ju ha nån som ingen annan har..







Aja, nu ska jag få iväg honom från spelet.. Jobbar resten av veckan. Gissa om jag längtar tills min semester.. 3 veckor kvar...

C ya


Jehestita...

Ja nu går dumma Martina och kallar mig för Jehestita på jobbet hela tiden.Och det är faktiskt bara Emilia som får säga så. Men hon får stå ut med att jag kallar henne crybaby då.. Så mycket internt.. Martina för övrigt kom med vad vi tyckte var en bra ide igår, Att vi skulle ut.. (som vanligt varje helg) Så hon kom ifrån jobbet lite tidigare och det blev ett kärt återbesök på hennes balkong där med haren och en flaska vin. Efter det tänkte vi twin city men det var alldeles för lång kö så det blev kära olearys igen. Det är ju där man träffar alla man känner o de roliga folket. Här i jönköping är olearys ett av dom största inneställena.. Plus att dom gör godast kaprinjas. Vilket vi var tvungna att ta igår med.. Det måste vara världens godaste drink.. Har ni inte testat det så gör det.. mmmm...

Idag var det inte lika bra ide att gå ut som vi tyckte igår då  vi båda jobbade idag.. Men det var en rätt lugn kväll idag..(som tur var)  Så det var inte så himla farligt faktiskt.. Imorrn öppnar vi för luncher igen.. usch fy o blä.. Ännu mer sovproblem.. Men nu är det bara 3 veckor kvar tills min semester och idag är det exakt en månad kvar tills vi sitter på planet till turkiet.

Nästa helg är jag ledig lördag och söndag.. sååå skönt.. Hoppas lite på utgång då med. Speciellt med min peanut. Det var så länge man satt o förfestade ordentligt. Oftast hinner man förfesta nån timme o sen ut nån timme på krogen.. mycket stressigt..

Ett himla liv är det i lägenheten med.. Det har flygit in en stor nattfjärli. Stackars nattfjäril säger jag bara, för den håller på o dö en plågsam död av mina kära små kissar som ska riva hela lägenheten i jakt på den. Fast det ser väldigt roligt ut.

Linus har jobbat heeela denna vecka. Så jag har gått o lagt mig själv en vecka i sträck nu..Tycker inte det är speciellt roligt. Man blir snabbt bortskämd..

Nehe om man ska sätta på en film så man kan somna snart. Ska ju upp vid 8 o ringa om smörgåstårta.. mmm.. Det måste vara det godaste som finns på denna planet..

C ya

ojojoj

Ja nu har jag vart lite dåligt med mitt bloggande denna vecka faktiskt. I Måndags kväll efter jag har slutat jobbet kom syrran o Tobbe hit. Jättekul att se dom båda. Blev rätt bums i säng då vi alla var rätt trötta..I Tisdags gick vi o spelade äventyrsminigolf. Tobbe kammade hem den segern, Jag på en andraplats, Linus på tredje o syrran på sista. Det är verkligen skitkul o spela det. Tröttnar aldrig. Efter det åkte vi ner till vår underbart otroliga mysiga pir med fina utsikt och tog en glass. Tobbe hann bli kändis på våran webbtidning jnytt.se där när han tittade på ankorna. haha. På kvällen kom Mariana och lilla Emilia o hälsade på. Emilia hade gjort en fin teckning till mig som nu sitter på kylskåpet. Och hon tycker det är dööökul o komma till Jehestita och Hinus o hälsa på. =) Så söt den ungen.

I onsdags gick jag, Cenitha o Tobbe till badhuset. Skulle kolla in äventyrsbadet. Det var vi och alla barn ungefär, men vi hade lika roligt för det i vågorna o strömbassängen. Så kul har jag inte haft på länge, tror det enda jag gjorde var att skratta o skratta. Barnet i en kom verkligen fram då. haha. '

Äckligt jäkla apvarmt har vi det i lägenheten med (ursäkta mina svordomar). Det går inte att öppna balkongdörren och vädra heller för att vi har ett getingbo utanför så varje gång vi har öppet (vilket vi måste ha iaf för att få syre) så flyger det in massa getingar. Vilket jag INTE tycker om. Speciellt inte när dom flyger in i sovrummet. Linus säger alltid: Men dom gör ingenting, dom är inte farliga. Bara det är det är precis det dom är med tanke på att jag måste ha medicinen med mig vart jag än går och proppa i mig 11 piller om jag bli stucken och åka in till akuten om jag blir stucken från midjan o uppåt.. Men neeej, inte farliga alls. Sen har jag lite men från när jag blev stucken i huvudet när jag låg o sov. Lite paranoid blir man allt.



Detta är i våran lägenhet kl 9 på kvällen. Den vänstra är inne den högra är ute. den vänstra rör sig inte mycket mer under natt/dag/eftermiddag/kväll även fast den högra gör de.. BASTU!!!



Mina små änglar.. =)


C ya