Underbar Söndag.

Idag har jag haft en perfekt ledig söndag. Gick upp vid 8 tiden imorse. (Det gjorde jag faktiskt) =P Sen körde jag Linus till jobbet vid 9 och så åkte jag hem och tog det lugnt en stund. Halv 12 träffade jag Mariana nere på stan och det blev en lunch på Wienerkonditoriet följt av en promenad i vattnet på vätterstranden. Det var så varmt ute så vi bestämde oss för att hämta filtar och lite fika, för att sedan åka ner till Oset o lägga oss där. Knökat med folk, men kan man förvänta sig något annat än sån här dag?


Vid 5 var jag hemma igen. Då var soffan väldigt lockande så jag kopplade av lite tills det var dags att möta upp min andra halva samt Pontus och Inta för lite äventyrsminigolf. Det är ju bara så kul. Givetvis glömde jag kameran men jag har lite bilder från förra sommaren som jag kan lägga upp. Klockan var rätt mycket när vi var färdiga med det men jag och Linus åkte ner till Twin och käkade. Är ju helt underbart att sitta där en sommarkväll och den maten.. mmmm. Så gott.


Så nu har vi vart och hyrt en film samt köpt lite godis. =) Så nu ska vi mysa lite innan det blir dags för sängen.

Ja just det, Förut på eftermiddagen innan jag skulle iväg till minigolfen skulle jag byta tröja. Den tröjan jag skulle ha hade ramlat ner på golvet. (tror mina kissar är skyldiga till det.) När jag skulle ta på mig tröjan kände jag hur något ramlade ner på foten. Jag tittar ner och ser en spindel. En med stor kropp. Jag har ju lite av spindelfobi så jag ropar lite panikartat på mina små kissar som kommer farande som små riddare i skinande rustning. Då blev jag lugn för dom tog ju hand om den äckliga saken. Men fy f*n  vad äckligt...




2 av banorna går genom ett jättestort skepp.




Vissa av banorna går över vattnet. Kan lätt bli så att bollarna trillar ner.
Då måste man vara snabb att fånga dom i den lilla strömmen innan dom trillar
ner i den större dammen.



Banan går genom en jättestor vulkan.



Som sagt. Mycket kul är det. Men nu ska vi glo filmen vi hyrde sen blir det sängen.




Hur har eran söndag varit?

Sorg...=(

Ja jag har sorg. Anledningen till att jag har det är för att det är MetalTown idag och imorrn, och jag är inte där....
Dom som känner mig vet att musiken är min passion här i livet. Jag lever för den. Mina favoritband är på MetalTown i år, så många bra band som jag så gärna vill se. Hade kunnat offra mycket för att få vara där.. Hellre MetalTown än Bulgarien.

Så jag är väldigt ledsen just nu och har ingen större lust att blogga alls. Får se om jag har ork/vilja imorrn natt efter jobbet. Kör mitt mega pass imorrn..

Aja, hej hej.


Jag vill vara där....=(

Uttråkad.

Ja jag är så uttråkad nu så jag vet inte vad jag ska göra. Tråkigt väder har vi här nere med. Jätteblåsigt och massa moln på himlen. Jag hoppas bara det blir bra väder på lördag, då ska vi ha grillkväll på jobbet. Våran kock ska stå på vår uteplats med grillen, vi ska ha en liten bar där och Elin ska ta med sig gitarren o sjunga lite. Ser fram emot det. Jag tycker det är skitkul att jobba när det händer lite utöver det vanliga.

Linus är iväg och tattuerar sig. Det är ett stort projekt han håller på med. Jag blir med sugen, men jag får vänta till hösten. Ingen ide att göra det nu under sommaren. Jag hoppas han blir klar till 18. För jag skulle vilja gå på bio ikväll. Och vi orkar inte gå på den sena längre. (ännu ett tecken på att man börjar bli gammal.) Det blir för sent om man ska gå på nio-bion.

Vad har ni gjort idag och vad har ni för väder?

Hej så länge.

Skärpning!

Ja nu måste jag skärpa mig med uppdateringen lite. Jag har vart så dålig på det den sista tiden. Men det är skönt att veta att man har några läsare kvar iaf. =P

Hoppas ni hade det bra över midsommar?

Jag var ju i Karlshamn med Mariana och Martina. Martinas syster med kille bor där nere så vi firade helgen med dom. Vi åkte ner på torsdag eftermiddag och åkte hem söndagkväll.  Torsdagkvällen blev det inte att man gjorde så mycket. Vi checkade in på hotellet (som för övrigt var det skabbigaste scandichotellet jag bott på.) Sen åkte vi till Emma och Robert för att kolla in deras lägenhet. Dom hade renoverat den själva och det var hur snyggt som helst.

Midsommarafton firades hos Emma och Robert. Tråkigt nog så var det inte alltför bra väder så vi kunde inte sitta ute. Vi var bara 6 pers men vi hade hur kul som helst. Riktigt god middag hade Emma fixat iordning, sen spelade vi spel och lekte lekar. Precis lagom. (Känns att man börjar bli gammal nu.) Sen att vi fick gå några mil i högklackat var ju inte höjdpunkten av kvällen. jävla robert. haha.

På lördagen var det Martinas födelsedag så hon fick bestämma vad vi skulle göra. Planen var att gå ut på harrys i Karlshamn, men det var stängt så vi fick åka till en byhåla vid namn Ronneby. Där fanns det ETT uteställe som var öppet. Inte så mycket folk, men det blir vad man gör det till. Vi hade hur kul som helst och när vi kom hem var det morgon och helt ljust ute.

Söndagen var det hemdags. Jag fick det långa strået och köra hem. Suck.. Det var långt och tog tid. Delvis beror det på att det finns INGA skyltar utmed vägen mot jönköping sen var det att våran kartläsare somnade i bilen. Så vi var på väg upp till linköping. Himla omväg. Men efter 3,5 timme var vi hemma igen.



Från vänster har vi Patrik, Robert, Emma, Mariana och Martina.
Efter maten blev det en liten snaps.


Mariana, Jag och Martina.




På midsommardagen!. =)

Ne ni får fler bilder en annan dag. Nu ska jag kolla CSI sen sova. Har en jobbdag imorrn med. Ska försöka uppdatera imorrn med. =)

Hoppas ni har det bra i det underbara vädret!!

????

Har jag inga läsare längre?

Karlshamn?

Idag är jag lite piggare, har ingen feber nu längre iaf. Jag har inte gått utanför dörren än men jag lagade faktiskt mat idag. Det brukar jag inte ha så mycket energi till när jag är dålig. Men om det fortsätter i denna takt så kan nog jag följa med till Karlshamn över midsommar. Det vore ju rätt kul iaf. Då blir det hotellfrukost två helger i rad. Inte helt fel alltså. =P
Jag orkar inte skriva så mycket mer så jag lägger upp lite bilder ist.



Vi åkte förbi Vadstena på vägen hem i söndags. Så segt att bara sitta och åka motorväg.




Vi åkte förbi Vadstena slott. 


Vi gick in på slottsgården. Där hittade jag en dörr som var öppen, som säkerligen inte skulle vara öppen. Det var en liten, smal, mörk gång. Jag vågade inte gå in där, och så kände jag att jag ville uppleva min 24-års dag. =P




Sen måste jag ju bara lägga upp vad jag åt till kvällsmat ígår OCH frukost idag. =)
Det räcker nog till kvällsmat idag med. mmm Vad gott!
Ne nu ska jag sätta på lite bandit och vila lite.

Vad har ni gjort idag?


Sjukling

Det är nästan synd om mig. Tycker jag själv iaf. =P  Vi har ju vart hemma i Nyköping/Oxelösund och firat syrrans student. I fredags var ju självaste studentdagen och det var sånt skitväder. Himlen öppnade sig och det spöregnade samt blåste svinkallt. Det är anledningen till att jag ligger sjuk nu. Det var en lång dag men hon var fin. Lite bilder från helgen:



Så här såg hon ut. Visst var hon fin?




Mamma och Pappa vid pappas nya Vrålåk Cadillac.



Det var verkligen svinkallt ute.



På kvällen var vi hela familjen och åt på Oliwer.



Mamma, Mormor, Syrran, Pappa och Linus.



Syrran Lattjar lite med våran minsta kusin Justin.



Jag har hur mycket bilder som helst att lägga upp, men nu orkar jag inte mer. Jag ska ta mer tabletter och gå o lägga mig så jag blir frisk innan torsdag. Jag, Mariana och Martina ska till Karlshamn över midsommar. Från tors-sön. Då måste ju jag givetvis dra på mig en jäkla dunderförklylning med halsont o feber. Jag som inte vart sjuk på hur länge som helst. Det kom på lördagkvällen när jag och Linus var på hotellet.

Sen var jag jättedålig i söndags och idag är inge bra alls heller. Men nu är jag hemma iaf och det är ju rätt skönt. Speciellt att få gosa med mina små kissar igen. Dom blir så keliga och sällskapsjuka när jag vart borta ett tag.


Jaja, får se om jag orkar uppdatera något imorrn.

Har ni firat studenter i helgen??


Världens längsta dag.

Jag vaknade runt 05.00 av att hjärtat kom hem från jobbet, och var jättepigg. Jag skulle egentligen gått upp vid 06.00 men kunde inte somna om så jag gick upp då ist. Så strax efter 07.00 satt jag i bilen på väg upp mot Nyköping. Och jag som ALDRIG är morgonpigg. Väl uppe efter massa timmar (kändes det som) blev det frukost hos mor min i oxelösund och sen började farandet och flängandet.

Det har vart så mycket som vi var tvungna att få fixat inför syrrans student och eftersom att mamma är handikappad och bara har en hand så kan hon ju inte köra bil. Så jag fick vara chaufför idag. Vi var väl klara med farandet och flängandet runt halv sju tiden. Då blev det en sväng till mormor och fixa det absolut sista inför imorrn sen när vi var hemma igen kom sandra över på en kopp kaffe. Alltid kul att träffa henne!

Så det har känts som om att jag setat i en bil precis HELA dagen idag. Jisses alltså.
Och imorrn blir det upp tidigt för studentfirande, sen kommer min andra halva med buss vid 11. Han blir dessutom hämtad av min far och får åka finbil. Cadillac. Inte ens jag har åkt i den än. Fusk om ni frågar mig.

Håll tummarna för att det inte blir regn på alla studenters dag.

Får se om jag hinner uppdatera något imorrn. Annars så vill jag gratulera min älskade syster på studenten!! <3

Mycket att stå i.

Jag har väldigt mycket att stå i, väldigt mycket pusslande iom syrrans student. Den här veckan kommer bara rinna iväg alltså. Jag ska se om jag kan få ledigt torsdagkväll och åka upp redan då. Mamma behöver ju rätt mycket hjälp eftersom hon inte kan göra så mycket själv med enbart en hand, speciellt inte köra. Men vi får se hur det blir. Nu vet jag iaf vad jag ska ge min syster i present. Kan inte skriva det här ifall hon läser. =P


Sen sitter jag och Mariana och spånar om midsommar. Vi plus Martina hade väl tänkt åka till smögen först, men med våran framförhållning så är det ju fullt på varenda camping och stugby. Men vi får skylla oss själva när vi ska komma på allt i sista minut. Så nu försöker vi komma på något annat att hitta på på midsommar.

Vad ska ni göra midsommar?

Arg som ett bi

Just nu är jag så förbannad att jag skulle kunna slå ner någon. Det VÄRSTA jag vet är lögnare. Det hände en incident igår där en person betedde sig väldigt illa. Jag blev förbannad och sa ifrån samt tog det med min chef. Sen var det inget mer med det.

Idag på min lediga dag fick jag ett samtal av min chef om att denna person har ringt sin tränare och sagt en HELT annan sak än det som hände. Han står alltså och ljuger ihop en historia om hur oskyldig han är och att vi på scandic har en komplott emot honom.

Det gör mig väldigt arg eftersom att så inte är fallet. Jag vet att han njuter av detta, för det är inte första gången som han beter sig illa och det har vart många möten om honom. Det som gör mig mer irriterad är att en annan person står och säger att vi ska släppa det bakom oss till honom när jag inte har haft en chans att försvara mig. Det är väl ändå han och jag som ska diskutera det? Och det är till MIG han ska be om ursäkt, ingen annan.

Det lustiga är att det finns 7 vittnen på denna incident som kan styrka min historia. Då förstår jag ännu mindre varför han ska ljuga ihop något när det finns så många vittnen som såg och hörde allt?

MIn slutsats: Han är precis jävla dum i huvudet och han kommer inte gå vinnande ur detta.Jag ska sätta dit honom. BIG TIME!!

Ja nu var det kanske inte ett så roligt inlägg. Får se om jag orkar skriva imorrn, jobbar heeela dagen och kvällen.

Hoppas ni har det bra?
Lite kommentarer på vilka som läser vore ju trevligt. =)


Sista lediga dagen.

Nu har jag vart ledig mina fyra dagar, och jag vet inte vart dom har ragit vägen faktiskt. De har bara sprungit iväg, Men jag är glad att det vart sånt pangväder under min ledighet.

Sitter och tittar på the hills. Finns inte mycket annat på tv just nu och jag har fått nog av solen. Iaf min näsa och mina axlar. =P

Tänkte lägga upp några bilder på mitt nya inköp. Min lilla dator.


Den är ljusblå och vit. Jättesöt.



Där ser ni hur liten den är i förhållande till min hand. Väger bara 1,3 kg. Så den är väldigt lätt och smidig att ha i knät.Vad tycker ni?

Idag har jag och linus haft premiär på stranden. Hur skönt som helst, jag bara längtar tills vattnet blir tillräckligt varmt för bad! Och ännu mer tills det är dags att åka till Bulgarien. Ska bli så skönt att komma iväg detta år med. Sen finns ju lite andra projekt på G.. ;P Inget jag kan prata om ännu, men det kommer.

Vad har ni gjort en underbar dag som denna?