Mitt sista...

Ja detta är mitt sista blogginlägg på ett tag. =P Needå, men vet inte riktigt när jag kommer att få tillgång till internet i det nya huset så jag får se när det kommer ett till inlägg. Ikväll ska jag sova alldeles ensam i huset. Linus jobbar o Putte sover hos farmor. Jag har iof kissarna men jag har en känsla av att de båda kommer ligga under sängen när vi kommit ut dit.

De är fortfarande inte färdiga med badrummen, jag känner mig lite frustrerad. MEN jag har en toalett nu så jag är nöjd. Mamma är fortfarande kvar här o vi städar det sista i lägenheten inför slutbesiktningen imorgon. Så jag hoppas att allt går bra på den.



De har påbörjat monteringen av möblerna. =) Jag älskar vårt dubbelhandfat. =D



Duschhörnet är på plats. Det är faktiskt mönstrat, men det var svårt att få en bra bild på det. Men längst ner ser ni lite grann hur det är mönstrat. Det är som Lianer på det. Super snyggt!



Sen har vi ätit min favorit tårta idag. Citron & Hallon. Dels för att det blir första natten i huset, men framför allt för att fira att jag haft mitt körkort i två år idag o min prövotid har gått ut nu. WOHO!!

Mamma suckar o stånkar o stönar inne på badrummet med avloppet, så jag tror jag får gå o hjälpa henne nu så att jag o kissarna kan bege oss ut mot huset sen. O vet ni vad jag ska göra då? KOLLA FILM!!!!! Linus har kopplat in tv:n o playstationet. =D

Jessi

Anledningen.

Detta är anledningen till varför jag bor och älskar Jönköping.



Det är så otroligt vackert i verkligheten. Och att få se sånna solnedgångar vid vattnet när jag vill är inte alla som för göra. Jag kommer aldrig flytta härifrån.

Jessi

Nästintill färdigt!

Badrummet är nu färdigt med allt kakel, klinkers o fog. Det enda som saknas nu är badrumsmöblerna. Och idag kom jag faktiskt ihåg att ta med mig kameran, men killen som höll på med fogen just då tyckte jag skulle vänta tills det var rent o han hade städat färdigt. Men det tyckte inte jag så jag tog kort på ett skitigt badrum. =)



Så här blev det. Mörkt klinkers med svart fog. Bilden gör sig inte riktigt rättvisa då det är ett mönster i golvet som är svårt att få på bild.




Där kommer duschhörnet och toaletten vara. VI fick ta mindre plattor där duschen ska stå för att det skulle bli ett bra fall till golvbrunnen.



Ja det var alla bilder som jag tog där ute idag. Får se när det kommer fler. =)

Nu ska jag sova, ska till jobbet o äta hotellfrukost med mor min kl 8. MM MM MM!! =D

Jessi

Jag o Mina skador.

Jag är skadad! Haha nee så farligt är det inte. Jag är ju en liten dramaqueen.



Nu är det lite kass bild, det är fan inte lätt att ta kort på ett blåmärke. =P Men om ni tittar noga så ser ni att jag har ett stort blåmärke mitt på foten. Vi var ute i Ölmstad häromdagen och jag bar trädgårdsmöbler från svärmors bil. Jag skrapade i foten lite o det var inget mer med det, sen idag så gjorde det skitont att sätta på sig skorna så jag tog av mig strumpan o där var det, det stora fula blåmärket.

Det är väl inget speciell skada så, bara det att det sitter på så fel ställe. Gör så ont varje gång jag sätter på mig skorna lr dyligt.

Mer om mig o mina skador en annan gång.

Jessi

Dålig uppdatering.

Det har vart lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Men vi har haft så mycket att göra att jag helt enkelt inte hunnit sitta här. Men idag lr imorgon kommer att vara sista natten här i lägenheten. Badrummen börjar bli färdiga, men det går lite sakta då de håller på med tre andra jobb samtidigt. Hantverkare! Jag kan ju kanske tycka att fixa en toa är viktigare än att fixa en balkong. Men det är ju vad jag tycker och de har säkert sin anledning.

Men de säger att de ska vara färdiga tills på fre o f*n ta dem om de inte är de. Allt behöver inte vara färdigt, men bara så jag har EN toalett iaf. Det är ju det som gjort att vi inte kan flytta in i huset än. O besiktningen på lägenheten är på fre så då ska allt städ vara klart o ALLA grejer vara borta.

Jag har inga nya bilder för jag har glömt kameran när vi åkt ut dit, men ska försöka komma ihåg den idag. Får se hur mycket jag kan blogga efter fre. För vi lär ju inte ha något internet på ett tag. Buuhuuu!!

Idag kommer min mor ner o ska hjälpa oss lite grann. Himla snällt tycker jag. Tur man har familjen. =) Min familj har ju inte kunnat hjälpa till så mycket fysiskt iom att de bor en bit ifrån, men de har fått många samtal o vart ett bra stöd. Syrran var ju faktiskt nere o hjälpte oss i första vevan med möblerna. Det tackar vi för. <3

Sen är jag glad att jag har en sån Bra svärfamilj som jag har. Linus föräldrar har verkligen vart toppen och otroligt hjälpsamma på sitt egna sätt med bra råd osv. För att inte tala om hans systrar. Li har ju vart med HELA resan och jag vet inte vad vi skulle gjort utan henne ärligt talat. O Lisa har ju grovstädat hela vår lägenhet för att underlätta på så sätt. O gissa om det underlättade för oss!!! =) Jag är så otroligt tacksam till båda våra familjer så jag knappt finner ord och jag vet inte hur jag ska kunna tacka tillräckligt.


Som sagt, Familjen är de som alltid kommer att stå kvar och stå bakom en. Förlorar man den har man inget kvar så var rädd om den. TACK!! <3


Jessi

Påskmiddag.

Ja igår var vi hemma hos svärmor för att äta lite påskmat. Det var inte alls planerat, det började med att Jens nämde ordet kräftomellette när vi var o hämtade våra badrumsmöbler hos Anne för ca 1,5 vecka sen. Då sa hon att hon kunde göra lite kräftomellette till Påskafton. Både jag o Jens är helt galna i den omelletten. Sen igår när vi kom var det rena buffen.



Ägghalvor med kaviar o kräftor.



Potatisgratäng, köttbullar, prinskorv o omellette. Sen hade hon även kycklingknyten, vegetariska vårrullar o vitlöksbröd i ugnen.

Vi åt ju så vi storknade,och det var kämpigt första timmen på jobbet kan jag säga. Herrejesus vad mätt jag var! Det kändes som att man bara rullade fram. hahaha. Men gott som tusan var det! MM MM MM

Jag hade ett påskägg till Lilla Miranda med. Det är ju trots allt hennes första påsk o då måste man få påskägg. Eller hur?



Fint va? Självklart var det inget godis i. Det var Majskrokar o Kex så jag tror hon blev nöjd. =)

Ne nu ska jag göra mig iordning för att sen väcka min kära sambo som ligger brevid mig o snarkar gott. =P Vi hade tänkt ta en sväng på motormässan idag innan vi ska hämta Fnaskis. Han har vart hos Anne inatt iom att det är ju sånt liv på kvällarna med bilar o smällare. Och då fick han vara där istället för ensam i en tom lägenhet när vi jobbade. Saknar han ybermycket!!! Kändes jättetomt att komma hem inatt när det inte var en glad liten beige sak som kom och var skitlycklig vid dörren. O nu på morgonen med känns det helt tomt.

Men jag o Kissarna satt ute på balkongen i solen en stund förut, dock gick vi in rätt snabbt då det kryllar av getingar på balkongen. Samma visa varje år. Så nu är det bara att stoppa getingmedicinen i väskan då för denna säsong o hoppas att man klarar sig i år med.

Hoppas ni haft en bra påskhelg!!

Jessi

Egoist.

Ja i torsdags fick jag vara lite egoist. Linus lät mig få sovmorgon medans han var uppe o ute med hunden. (O det ska jag säga, att det händer INTE ofta.) Sen sa han att jag kunde ta det lugnt o fixa lite med vad jag ville. Det var så skönt att inte behöva stressa med något gällande huset lr flytten.

Så jag slängde i lite färg i håret.



Ny lyster gillar vi. Sen har jag klippt mig lite med. O häromdagen när jag blev förbannad så klippte jag lite till så nu är det ännu kortare.



Jag pimpade även mina naglar lite.



Linus ville med pimpa så han pimpade sitt lillfinger och var dönöjd. Hahaha! Så trög. =P

Ibland är det skönt att ha sådana dagar o jag längtar tills vi får iordning och allt lugnar ner sig. Då kan både vi o djuren slappna av lite o må bättre. =)


Jessi

Ett steg närmare.

Ja nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar in på riktigt i huset. Det blir i mitten på nästa vecka exakt dag vet vi väl inte riktigt än, det beror lite på hantverkarna och badrummet. Men vi har kommit ett steg närmare färdigt hus. köket är nu färdigkaklat. Så nu är det bara lite smått o gott kvar där.



Så här blev det färdiga resultatet.



Det som är kvar att fixas där är ju fläktlåpan, spishällen och installation av diskmaskinen. Sen är köket helt färdigt.

Kommer bli bra det där. =)

Jessi

kakel, kakel, kakel...

Nu börjar det gå mot sitt slut, det är fortfarande en del kvar att göra i badrummet, men de har kommit mer än halvvägs. =)



Väggarna är färdigkaklade samt färdig fogade. När jag ser det så här så hade vi kunnat ta ännu större kakelplattor, men jag tror det blir bra allt. De har även börjat lägga vårt klinkers osså.



Linus o Putte kastar boll på grannens tomt. =) Putte trivs verkligen SÅ bra där ute och han bara älskar att vara där.. Mitt lilla hjärta.. <3



Ja just det, här är vårt nya badkar som vi köpt på skit-bauhaus som vi tänker bojkotta. Men jag längtar tills badrummet är helt färdigt, då ska jag o Linus köpa oss lite skumpa, tända massa ljus o bara bubbla... i love bubbles!


Köket är även färdigkaklat. Dock är inte fogen på plats med eftersom att vi kommer ha vit fog så kommer det se ut ungefär sådär.

Visst blev det snyggt?

Jessi

Färska bilder.

Eller ja, färska o färska. Jag tog dem igår när vi var där ute.



Våtrumsskivorna på väggarna är på plats i badrummet och taket är målat. Nu börjar det gå framåt. =P Imorrn ska de börja på att kakla. =)



När vi kom igår så höll Micke på med armeringen till hallen. Det ska ju vara klinkers där med.



När vi åkte så hade han hunnit med att flytspackla hallen osså. Det blir nog bra det där, men jag vill bara att det ska bli färdigt NU!

Jag saknar vardagen lite grann, att ibland inte ha något att göra, att kunna sätta sig i soffan o titta på en film...

Jessi


Vilostund.

Allihopa i denna familj har haft en vilostund nu på eftermiddagen efter maten. Det har vart en lång dag för oss alla. Idag när vi kom ut till huset så var det väldigt mycket liv o rörelse.



Grannens hus kom nämligen på plats! Det är lite kul att det börjar hända lite grejer på gatan, nu står det tre hus där (av tio) och en tomt håller på med schacktningen.

Nehe om man ska ta o väcka alla djuren så de piggnar till o inte håller igång hela natten..


Men Fling ser ut att ligga rätt bra i Puttes säng.. O han låter henne göra det med, men närmar hon sig kossan lr matskålen så blir det liv.. Speciellt när det gäller kossan, den får inte kissarna så mycket som lukta på.

Ut med Fnaskis en snabbsväng innan jobbet, men han är rätt trött han med. Han har vart ute och sprungit o lekt hela långa dagen först ute hos morfar sen ute vid huset.


Jessi


Bebismys.

Jag glömde skriva att i lördags så bjöd svärmor oss på middag, som för övrigt var den godaste middagen jag och Linus ätit på länge. Gott med variation till nudlarna. =P Iaf så kom Lisa och Lilla Miranda förbi när vi ätit färdigt och hon börjar ju bli så mysig nu lilla Miranda. Det är så kul när hon börjar hänga med lite mer och gör alla roliga miner. Ena sekunden är hon ledsen andra glad. Och det skiftar verkligen bara mellan sekunder.
Jag hade ju givetvis kameran med mig och jag fick två bra bilder på henne o Morbror Linus. Eller MOBBO HIIINUS som jag brukar säga. =P



Här lär Linus henne hur hon ska göra kaffe till honom ifrån kaffemaskinen. =P Han säger att det är viktigt att hon lär sig det tidigt så hon kan göra en kopp till honom lite då och då. =P



Här får Miranda en bamse bamse kram av morbror Linus. =) Hon kramar hon med, fast hon är vänd åt fel håll. =P

Jessi

Jaaa ni..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva till rubrik, min hjärna har gått o lagt sig för tillfället. Det gjorde den för flera timmar sen. Denna dag har både jag och Linus vart helt slut. Flytten igår gick faktiskt väldigt smidigt måste jag säga. Tack alla än en gång för hjälpen vi fick. =) Men det känns i mina underarmar idag faktiskt. Vi var så trötta igårkväll så vi bara slocknade. På en luftmadrass i vardagsrummet i en tom lägenhet. Ja där bor vi nu i 1,5 veckas tid. iaf luftmadrassen var sönder så jag har legat på ett täcke på golvet o sovit inatt. Kanske inte mitt livs bästa sömn, men jag fick iaf säkert ihop 2 timmar sammanlagt.

Så här bor vi just nu:

Vi har fått ihop två ybertunna 90 madrasser, en 140 bäddmadrass, två täcken o en 180bäddmadrass som säng. Betydligt bättre än golvet.



O Ikea påsarna i hörnet är vår garderob för tillfället. Vad underbart!

Detta är ju mer lockande:



Vi har fått ihop en liten byrå plus tv:n. Alla blöta fläckar i sängen är Putte som har lagt sin blöta tennisboll där. Fresht!



Så här ser toaletten för närvarande ut. Våtrumsmatta är på. detta ska alltså vara under kaklet.

Och anledningen till att vi inte sover i vårt fina sovrum i vårt fina hus är för att vi inte har någon toalett/dusch. Dusch klarar vi ju oss utan så eftersom att vi båda har dusch på jobbet. Det är ju värre med toaletten. Speciellt för mig som är en sån som går upp ca 3 ggr per natt för att gå på toa. Så då väljer vi att bo på vår hembyggda säng i en tom lägenhet med dusch och toalett.

Det funkar just nu. får se hur många dagar det tar innan jag tröttnar på det. Men så länge jag har mitt kära internet så klarar jag mig. Ne nu ska vi sova så vi orkar upp kl 5 för vår stressdag. =P

Natti Natti

Jessi

Imorrn gäller det.

Ja imorrn kl 13 ska vi hämta lastbilen inför flytten. Känns väl inte sådär jättekul att flytta imorrn när inte allt är klart i huset och vi kommer få bo på en luftmadrass i lägenheten med djuren tills det är klart där ute. Vi fick infon idag om att de inte kommer hinna färdigt till påsk. Vi visste ju att det skulle ta sån tid eftersom de var så fullbokade denna månad, men man hoppades ju lite ändå att det skulle gå fort.

Jag har packat ner det mest väsentliga inför imorrn, allt stort. Resten kan vi ju ta i bilarna sen och det är ingen brådska eftersom att vi blir kvar i lägenheten ett tag till. Men när jag skulle skruva ner hyllor o lite större möbler så gick det inge vidare. För min kära sambo har tagit ut ALLA verktyg till huset. Så det var bara för mig o Putte att sätta sig i bilen och åka ut dit för att hämta hem lite verktyg.



Så här ser det ut i badrummet just nu. Alla svarta kablar i taket visar vart spotlightsen ska sitta.



Det andra vardagsrummet är nu färdigt. Vad jag är glad att vi åkte o köpte vita golvlister. Ni kan rulla ner lite i bloggen så ser ni hur det såg ut innan med de bruna listerna. vilken skillnad. Putte vill in i sovrummet. =)
Fan vad snygg den där tapeten är alltså!! Vad tycker ni? =)



Även sängen är ihopmonterad.

Ja det går framåt. Jag vill bara att det ska gå framåt med köket o badrummet så vi och djuren kan flytta in på heltid.

Ne nu måste jag gå o sova om jag ska orka imorrn.

Jessi

8 timmar för en garderob.

Igår eftermiddag började projekt bygga garderob. Det är väl den enda möbeln som vi ville ha färdig innan vi flyttar alla saker på fre. Dels så tar den fruktansvärd tid att bygga ihop och sen behövs det en otrolig yta för att bygga ihop den. Det tog 8 timmar att bygga ihop den där besten och då gick det ändå smidigt för Linus o Jens.



Här bygger de ihop den fjärde stommen. Det är som fyra garderober som man sätter ihop till en. Mot väggen står redan de andra tre.



Ta da!! Det färdiga resultatet. Så nu ska vi sätta in hyllplan o rullbackar i den, men det får komma senare. Vi ska även bygga in den. Men det får osså komma senare. =P

Vi var väl hemma runt 2 tiden inatt  och vi var så sjukt trötta efter den långa dagen. O inatt när vi parkerade bilen och gick ur den så var Putte lös och han fick se två ankor i mörkret. Han sätter efter de två stackars ankorna som låg o sov i 190 o jagar dom över halva området. Sen kommer han tillbaka till där ankorna låg och vi ser bara hur han börjar rulla sig. Både jag o Linus springer mot hunden i panik för att få upp honom från backen o sluta rulla sig. För vi båda vet att enda gången han rullar sig så är när det ligger bajs på backen..

Mycket riktigt så var det bajs han rullade sig i.. Ankbajs för att vara mer exakt.. Vi gick sen upp för trapporna i lägenheten o Putte var verkligen YBER lycklig.. Det var mer än vad man kan säga om Matte o Husse som var mindre Yberlyckliga. Så det var bara att börja duscha honom mitt i natten.. o det tar tid..

Så Putte var inte särskilt populär inatt.....

Jessi

2/9 klart.

Ja vi har ju hållt på i varenda rum i huset förutom tvättstugan som redan var klar när den kom. Totalt med toaletterna är det 9 rum i huset. 2 är färdiga. Idag blev vi klara med rum nr 2. Vilket var vårt sovrum.



Vi har alltså satt dit golvlisterna idag. Så nu är äntligen sovrummet helt klart. Förhoppningsvis hinner vi börja bygga på garderoben någon dag i veckan. Men vi ska sätta dit lite fler golvlister.. Sisådär över hela huset... Men vita är mycket snyggare än bruna.



Vi har även påbörjat att sätta upp gipsskivorna i köket inför kaklingen. Här skruvar Linus fast den och Putte jagar flugor. Det var jättemycket flugor i huset o Putte sprang med öppen mun o tungan ute i ett försök att få tag i dom. Det försöket misslyckades rätt bra. Jag vet inte om han försökte använda sin tunga som flugfångare? =P

Ne nu Ligger vi alla nerbäddade i respektive sängar (Ja djuren har egna och får inte sova i våran. =P) och ska kolla ett avsnitt C.S.I.

Jessi

Fondväggar färdigt.

Igår kväll var jag o Martina ute i huset o tittade lite. Jag var så nyfiken på de sista två fondväggarna som vi inte hann se innan vi var tvungna att åka.



Detta är i kontorsrummet. Jag vet fortfarande inte om jag tycker om det lr inte. Det är min kära sambo som bestämt detta rum, men det blir säkert bra när golvlisterna kommer upp.



Väggen i hallen tycker jag däremot blev SKITSNYGG!! Den och den randiga väggen är jag nog mest nöjd med. =)


om fyra dagar går flyttlasset... =S


Jessi

Tapetsering pågår.

Denna dag har vart effektiv. Vi har vart till sortergården två vändor med skräp o fått bort det mesta. Sen kom Pernilla och påbörjade tapetseringen.



Detta är sovrummet. =)



Denna var hon nästan färdig med innan vi åkte. Jag bara älskar den. De bruna fula listerna ska bort och ersättas med vita. Det ska bli spännande att åka ut imorrn o kolla det färdiga resultatet för hon ska sätta upp två fondväggar till. Snabbt som tusan går det. =)



Jag har satt upp ett väggord idag. =)



Så ser det ut, fint va? =)



I badrummet har de nu lagt dit golvvärmen och flytspacklat. =)

Nu ska jag försöka vila lite innan det är dags för jobb. Det är två mässor samtidigt nu så vi har en hel del att göra. Igår skulle jag sluta kl 22, men kom hem vid 02.. O det lär ju bli likadant idag med. Men Linus är lite bitter just nu för han försöker osså vila, men det går inte så himla bra pga detta:



Fnaskis ligger o YBER snarkar. Det vibrerar i hela soffan. Att det kan komma så mycket ljud från en sån liten hund. hahahaha. O där är jag just nu o skriver på detta inlägg. =P

Jessi

En ledig dag från huset.

Idag har vi bestämt oss för att ta en ledig dag från huset. Hela veckan har vi vart där ute hela dagarna och vad trötta vi har vart. Idag är det även bara en vecka kvar tills flyttlasset går så vi rensar lite i lägenheten o packar ist. Vi har nog inte fattat att det bara är en vecka kvar, vi hade väl gärna väntat lite men nästa helg är den enda helgen på hela månaden som vi kan flytta.

För helgen efter är det påsk och då jobbar Linus, även om han nu skulle få ledigt som han ansökt om så är det den stora bilmässan här i stan. Och det är ingen bra ide att försöka ta sig fram med flyttbil då, om man ens kommer fram i de stora köerna.

Sen helgen efter det så flyttar paret in som ska ha vår lägenhet och då måste ju vi vara färdiga. Så det får bli om en vecka helt enkelt.

Innan det vill jag iaf ha kök o sovrum färdigt i huset. Resten kan jag ju göra under tiden vi bor där. Imorrn kommer tjejen som ska tapetsera upp våra fondväggar så det ska bli lite spännande. =)



Igår hade det hunnit med att sätta upp gipsskivorna i badrummet, och den gjutna plattan är nu färdig.



Linus o Li sågar till de sista golvskivorna, så nu är golvet i kontorsrummet färdigt.



Det har blivit RÄTT MYCKET emballage. Och detta är väl en tiondel kanske. =P Så imorrn har vi släp så då blir det att försöka bli av med så mycket som möjligt. För det kommer ju bara komma mer.


Nehe, börja packa kanske.

Jessi

Fuck Off!

Nu börjar vi bli väldigt trötta, nu har vi kommit till den punkt att det inte spelar någon roll hur länge man sover, vi är lika trötta iaf. Tror vi börjar bli rätt utmattade både psykiskt och fysiskt. Jag börjar mest bli förbannad på allt o alla. För att inte tala om huvudvärken... Denna jävla huvudvärk.. Så till alla mina vänner, sorry om jag inte hört av mig eller svarat på mejl, sms lr kommentarer. Men jag har helt enkelt inte orkat. Däremot vill jag tacka alla som hjälpt till och erbjudit sig att hjälpa till. Minsta lilla har gjort mycket för oss. Även om man inte kan hjälpa till på ett sätt så kan man alltid hjälpa till på ett annat. Det behöver inte vara att bära möbler tex. Så ni andra som tillhör den närmsta kretsen och inte kunnat med att erbjuda sig eller engagera sig när ni vet att vi behöver hjälp. Fuck Off!

Ja då har jag lättat lite på hjärtat igen. Iaf så kom våra vitvaror idag. lr svartvaror kanske man ska säga. =P



Idag har Micke påbörjat gjutningen av EPS.



Kylen o frysen på plats.



Kylens belysning invändigt är asflashigt!!! =P Skitsnyggt med andra ord. Jag har redan ställt in min festis där. =D



Så här ser det ut just nu. =) Även diskmaskinen är på plats.



Tvättmaskin o torktumlare kom osså idag. Allt som kom idag köpte vi på mediamarkt.



Även grannen längst ner på hörnet har fått upp sitt hus idag. Det sa bara tjoff o så stod det där. Det är lite kul att det är ett till hus på gatan nu som kommit till. =)



Linus o Putte har påbörjat golvläggningen i kontorsrummet.



Vi har fått upp taklamporna. Belysningen i köket kommer bli skitsnyggt när kaklet väl kommer på plats. vi har ju valt att ta spots under köksskåpen. =P

Det var allt för idag. Nu tänker jag gå o lägga mig!

Jessi


Badrumsrenovering påbörjad.

Vi har gjort vårt val angående firma som ska renovera vårt badrum. Det blev Mitox. Vi har bra magkänsla gällande det företaget och hoppas att den stämmer. Igår kom de till huset och påbörjade renoveringen. Det ska bli himla skönt att få ett ordentligt badrum. Så idag när vi kom ut såg det ut så här:



En himla massa bråte utanför var det.



Toastolen stod utanför. =)



De har rivit upp alltihopa. De kommer gjuta en bärande platta över detta. Mycket bättre tycker vi. Ska bli roligt när de börjar komma lite längre o se hur det kommer bli.

Har jag sagt att jag vill flytta nu? =P

Jessi


Bilder.

Mer bilder:



Matbordet är nu där det ska vara.



Golvet i sovrummet är färdigt. Det syns inte riktigt mönstret i golvet på kortet.



Putte Ligger just nu o solar sig på balkongen med sin kossa. Han trivs så bra där ute.

Ne nu slänga i en tvättmaskin o sticka till jobbet!!

Jessi


Fredagen den 1:a April.

Råkade ni ut för något skämt igår? Vi klarade oss allihopa, och vi hade för fullt upp för att engagera oss i att lura varandra. Igår släpade Linus upp oss allihopa tidigt, så vid 10 var vi på Ikea för att Heavy shoppa.



Där i ligger två sängstommar, en yberstor garderob, madrass 140, två skohyllor, två hatthyllor, 8 st kökstolar, köksbord, 300 kg golv, en ugn, micro, fläktkåpa o spishäll.  Sen var det säkert annat smått o gott.


Lisa o andreas sitter på golvet o skruvar kökstolar medans de andra gör...?  haha de tittar på.



Köksbordet satte jag o syrran ihop helt själva. =P



Då var det dags för lite lunch vid vårt nya STORA köksbord. Jag hade gjort lite kyckling/pasta sallad.



Micron o Ugnen på plats.



Linus, Li o Putte lägger golv i vårt sovrum.



Titta vilken fin belysning vi fått vid entren! =)

Nu sitter vi o äter vår frukost. Vi tog sovmorgon idag.. =P

återkommer imorrn!

Jessi