Har jag kvar några läsare?

Har ju inte skrivit så jätte ofta den senaste tiden. Har jag några läsare kvar?

Hela förra veckan var en riktig pärs. Jobbade väldigt många dagar och det kortaste passet jag gjorde var 11 timmar. Sen har det vart hockey och mässa. Dreamhack. Miljarder ungar som invaderar stan, går över motorvägarna och snor massa godis från statoil.

I fredags var Deep Purple här i stan. Min andra halva gick på den konserten med sin far och Jens. Känns som att dom gubbarna gjort sitt. Men innan konserten hade vi fullsatt med människor som ville äta innan konserten. Jag gjorde bort mig som vanligt. Det var tre män, en lite äldre än de andra två. Jag går fram till bordet och frågar om de är redo att beställa. Då svarar den äldre mannen:

- Ja födelsedagsbarnen får börja.

Jag vänder mig till de två yngre männen:

- Jahaaa fyller ni båda år IDAG?

Den ena mannen svarar:

-Nej inte just IDAG, men inom samma period.

Jag:

-Nämen man får gratulera till er båda, vad roligt. Ska ni gå på Deep Purple ikväll då o fira?

Då svarar den andra yngre mannen:

-JAHAAA ÄR DET DET VI SKA GÖRA IKVÄLL?!!!!!!

Gubben tittar lite på mig o säger:

-Ja, jag kan ju lika gärna ta fram biljetterna då.

Och där står jag o skäms som en idiot för att jag förstörde hans överraskning. Men som tur var skrattade de bara åt mig o sa att jag inte kunde veta det.. Men ÄNDÅ!

Fick en fotoskrivare av min kära svärmor i för tidig julklapp så nu har jag skrivit ut en maaaassa foton o satt i ram. De finns placerade runt om i lägenheten nu. Jag tycker om att ha lite personliga bilder i hemmet. Men nu är ramarna slut så jag måste åka o köpa fler.




Som ni ser har Fling möblerat om lite på bordet. Hon tyckte inte julduken skulle ligga som jag hade lagt den.

Sen under kvällen så satt jag o blingade mina naglar lite. Gick inte sådär jättebra, jag är inte skitduktig på sådant.



Det är stjärnor som jag pimpat dom med.



Där syns dom lite mer... Blev inte så jättebra, men övning ger färdighet. O sen ser mina fingrar ut som gamla bratwurstar på denna bild.


Ne nu ska jag nog faktiskt gå o sova. Får se om jag åker o handlar de sista julklapparna imorrn.


Natti


Uppskattning.

I Lördags på jobbet fick jag lite uppskattning på det jag gör.



Dessa blommor fick jag av  en gäst som tyckte jag gjorde ett bra jobb. =)

Tyckte jag var lite roligt.

Gigantisk dessert.

Idag är jag riktigt trött. Var hemma från jobbet strax innan 3. Jag är inte van vid att jobba så sent så jag var ju mega trött. Sen tar det ju ett tag innan man varvat ner och kan sova. Och då är klockan nästan gryning. Sen vaknade jag kl 10 och kunde inte somna om . Även fast jag var så trött att jag nästan var yr.

Men jag tog mig upp, sen mitt på dagen åkte jag till a6. en söndag.. Vilket man INTE ska göra. Herregud vd folk. Helt otroligt att folk kan röra på sig pga allt annat folk. Det blev en snabbvisit för min del. Stoffe åkte ju hem igår med. Det var roligt att ha han här på besök några dagar. Får hoppas att det inte dröjer lika länge som sist innan vi träffas igen.
I onsdags var vi o bowlade.


Stoffe bowlar...



Tycker Linus har så skön stajl. Benet går nästan rätt ut.. =P



Men ni ser ju längst till höger vem som tog hem vinsten. =D



I torsdags var vi på Olearys och åt god mat samt kollade på hockeyn. Linus är helt såld på denna gigantiska dessert. Det är alltså friterad glass med grädde,kolasås o flarn. Med tanke på att varmrätterna osså är rätt stora så är det väldigt svårt att få i sig ens halva den där desserten. Men han var nöjd o glad. =P

Imorgon hade vi tänkt ta en myskväll o gå på bio. 2012 ska vi se. Har hört väldigt blandad kritik om den, så det ska bli intressant.

Nu ska jag göra mig en kvällsmacka innan SUPERNATURAL börjar. =D


Trasiga madrasser o bråkande grannar.

Vi sitter alla tre i soffan o tittar ut på det gråa trista vädret. Jag vill ha sol! Man blir så mycket piggare av den. Och då vill man gå ut istället för att sitta inne o inte göra nånting. Men vi ska väl ta oss iväg rätt snart om jag får iväg dom två som sitter o kollar nån militärfilm på canal+. Måste åka till rusta o se om jag kan lämna tillbaka en madrass jag köpte där förra veckan. Köpte en sån som blåser upp av sig själv. Men när man blåst upp den så pyser luften. Jag tycker ju inte det är speciellt kul att lägga ut några hundralappar på något som är trasigt.


Sen ska vi väl ta en lunch med Mariana på a6. Stoffe ville utforska a6 lite så vi får väl gå där en sväng. Trött som tusan är jag idag. Ibland blir jag bara så trött på folk. Speciellt på mina kära grannar som har förmågan att föra sånna liv på nätter, dagar,sena kvällar, tidiga mornar. Nu var det ett megabråk mellan grannen o hennes gubbe. Dom skrek som galningar o gick även ut i trappuppgången och skrek som galningar, smällde i dörrar. Jag vill bara säga att det är väldigt lyhört här. Jag längtar tills vi flyttar till hus och inte har grannar som bor vägg i vägg. Slippa höra deras bråk o dunka dunka musik.


Ne nu får vi ta tag i denna dag.


Bowling.

Idag gick jag upp rätt skapligt faktiskt, slängde mig i duschen o åkte ner till station för att hämta Stoffe. Det verkligen spöregnade ute och jag vet inte hur jag kunde missa det när jag tittade ut genom fönstret hemma. (?) Haha. Jag tog med honom på handling på Ica Maxi sen åkte vi förbi jobbet o kollade lite jobbartider.

När vi kom hem så tog vi ett parti monopol där Linus utklassade oss båda rätt snabbt. Tror han fuskade =P
Efter det åt vi tacos, och det kan jag säga var länge sen vi åt. Jag hade nästan glömt bort hur gott det är med tacos. mmmm..

Vi tog en sväng till bowlinghallen på kvällen och det var med länge sen.Varken Linus eller jag kommer ihåg sist vi bowlade. Och där vann jag rätt stort! haha det trodde jag faktiskt inte. Men grabbarna tog förlusten med god min. =)

Imorrn ska vi ner till Olearys o kolla hockey hade vi tänkt. Vi hoppas på en vinst mot färjestad. =D

Ne klockan är mycket och vi är trötta. Har vart en lång dag idag. Så nu blir det att sova.

GOD NATT!

Överraskningsfesten.

Nu var det jätte länge sen jag kom med något inlägg här. Har jobbat en del förra veckan, helt slut var jag. Var några dubbelpass några dagar irad och mässa på det. Men kul var det.

I lördags hade ju jag planerat en överraskningsfest för min kära sambo eftersom han fyllt 25 år. Det var väldigt svårt att dölja när man bor ihop och jag börjar göra mig iordning, eller när vi var och handlade och vi behövde handla lite mer för att vi skulle få frukostgäster. Så då sa jag bara: "Det kommer bli fest ikväll så klä dig därefter. Du får inte veta vilka som kommer eller vad som händer sen.".

Han blev ju väldigt nyfiken o trampade en del här hemma innan allt folk kom. Det blev inte så många, vi var väl en 15 pers. Men det var helt lagom faktiskt. Kvällen blev verkligen så himla lyckad. Alla hade verkligen hur kul som helst. Bästa festkvällen på länge.

Förutom att varje gång Lasse o Linus festar ihop slutar det alltid med att en av dom (OFTAST båda) Ligger o kramar toan på småtimmarna. Vilket dom gjorde denna lördag med. Lasse, Anna o Linus åkte hem lite tidigare än vi andra så dom fick BÄRA upp Linus i lgh. Herregud säger jag bara. Fick meddelande av Linda som skrev att Jens var inte sämre han med att krama toaletten. Haha. Det var grabbarnas kväll med andra ord. =P



Jag hade köpt en ny klänning för tillfället. Gillar att den var lite pösigare runt magen. Fast på bilden ser den bara konstig ut.



Martina,Linus,Lasse o Johan.



Linda,Johanna,Jossan,Lasse o Johan.



Haha Linda,David o Daniel. Danne är helt inne i vilken låt han ska välja.



Elin var med.



Me and my babes.



Johanna o Syrran ute på Karlssons när vi har tagit plats vid drinkbordet.



Jossan o Mariana.



Anna,Linus o Jens. Linus var ju den första som fick champagne. =P



O resten av gänget.

Som sagt. hur kul som helst hade vi. =) Och det blev otroligt lyckat. Har lagt upp fler bilder på Facebook så ni kan kolla där.


Vad gjorde ni i helgen?

GRATTIS!!

Grattis till min Älskling som idag fyller 25 år! Hurra hurra hurra hurra!!

Dagen började med att jag klev upp kl 9. (efter knappt någon sömn, så gissa hur sugen jag var på det.)
Jag gjorde mig iordning, åt frukost och sen åkte jag till Ica Maxi. Där handlade jag lite rosor och princessbakelse.
Jag blev helt paff när jag gick in där för rakt framför mig står en jättehink fullt med Blåa rosor. (Vilket är min favoritblomma.) Hade jag haft pengar hade jag köpt upp hela hinken. Men jag köpte en näve röda till honom och en blå. =)

Sen åkte jag hem o gjorde iordning frukosten till honom. Efter det gick jag in o väckte han kl 11 med sång o frukost på sängen.



Jag hade gjort macka,juice,kaffe,princesstårta o champagne. 




Jag försökte mig på att vara lite konstnärlig. Som ni ser så är jag inte så konstnärlig av mig. Sen skulle Glasyren vara röd!! Haha.. Ja vad ska man göra. =P



Han var lite trött när jag kom in, men yberglad var han. =P



Att öppna paket gick ju väldigt snabbt. Kissarna var ju med osså och firade husse. de tog hand om pappret o snörena han slängde på golvet. =)


Sen fick han välja vad vi skulle äta för mat idag och det blev kräftstjärts-toast och äppelpaj till efterrätt. =) Jag bara älskar den kräftröran jag gör. Den o smörgåstårta skulle jag kunna leva på. Och vad tror ni det blir för fika imorrn när hans familj kommer? SMÖRGÅSTÅRTA!!! =D

Tråkiga är att han jobbar idag. =/ Så jag sitter här själv i soffan med Molly o kollar skitprogram på tv. Men han kommer nog hem på rast om nån timme eller två. Då ska jag göra nån god kvällsmat till honom.


Grattis igen hjärtat! Älskar dig! <3

Ett väldigt ointressant inlägg.

Sitter rätt bekvämt här i soffan och börjar bli jättetrött efter ett pass på jobbet. Har en dag kvar imorrn med sen är jag ledig två dagar. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills min sambo kommer hem på rast.

Är så kul när man kommer hem efter jobbet för Molly är precis som en hund när man kliver innanför dörren. Hon verkligen hoppar på en ska inte sluta kela.. Rätt mysigt, men nu är inte mina katter så mysiga. Jag tror dom har hittat ett piller nånstans o knaprat i sig, för dom springer runt o river i heeela lägenheten. Helt galna.



Så här har jag det när jag sitter i soffan. O där får jag sitta. haha. DÅ tycker jag om dom. Nedå.. Jag tycker alltid om dom. =P


Jag har egentligen inget vettigt att skriva. Är kul att så många såg mig på tv tycker jag. =)

God natt.


F*n så bra!!!

Igår var ju jag och min andra halva på Thriller-Live. Det höll på från 19.30-22.00 ungefär. De hade en paus mitt i på en halvtimme. Innan Pausen handlade det om Michael Jackson från när han slog igenom som barnstjärna och var med i Jackson 5. Jag är inte så mycket för just den 70-tals musiken men dom gjorde det riktigt bra. De hade till och med hittat en unge som sjöng som Michael gjorde vid den åldern.

Efter pausen kom det verkligen igång. Då körde dom alla gamla hitsen som han har gjort. (dom bra.) Det blev bara bättre och bättre. De hade verkligen lagt ner så himla mycket arbete bakom det hela och det var så klockrent. Till och med Linus blev impad. Och då är det bra. Bästa låten tyckte jag var Smooth Criminal. Fy fabian säger jag bara. Har ni sett musikvideon? De fick med väldigt mycket där ifrån. Det slutade med att de sista låtarna var publiken helt galen. INGEN satt ner. Alla stod o dansade, skrek o applåderade. Häftigt var det.

jag tog bara 3 bilder för det blev så suddigt. Jag filmade en del, men jag vet inte hur jag lägger upp filmer här så ni får två suddiga bilder.



En suddig bild.



Denna blev bättre. Tyvärr fick jag ingen bild när dom gjorde de coolaste sakerna.

Sen var vi igår och köpte lite mer grejer till det lilla rummet på Ikea. Vi är stammisar på Ikea numera..



Vi köpte dessa två väggvitrin och en svart jääätte stor matta.



Svarta mattan och en tavla som vi hängt upp vid kattställningen. Vi ska ha en svart ram runt, men det fanns inte så vi fick ta en vit som vi hade hemma ist. Sen testade vi att ha skänken som linneskåp. Jag testade i ett av skåpen, och som ni ser blev det inte alls bra.Tycker inte det är fint när man ser igenom så mycket. Så jag vet inte vad jag ska hitta på..


Ne nu ska jag ta o sova. Har en dag imorrn med.


Hej svejs.

Tv-Kändis.

Jajjemen, det är jag det. =D Iaf på jobbet. hahaha. Jag var visst med på tv igår när de filmade Foppa. Det tycker jag var jättecoolt. =D Min morbror hade ringt till min mor och vart helt hysterisk över att han såg mig på tv med Foppa när han satt hemma o kollade kvällsnyheterna.. Roligt de.

Jag hade egentligen inget mer att säga än att jag numera är tv-kändis. =D 

Imorrn ska jag o Linus gå på Thriller-Live. Det ser jag fram emot jättemycket.


R.I.P

Jag fick precis reda på av Catrin att en vän från gymnasietiden har gått bort. Han har alltid hört av sig med jämna mellanrum och jag har alltid träffat honom nästan varje gång jag åkt hem. Men det förklarar ju att jag inte hört av honom på länge.. Han hade tydligen fått en liten bebis nu med. =( Usch vad ledsen jag blir.

R.I.P Kaifu Aixinjueluo

En söndag på Ikea.

Idag släpade jag faktiskt upp min andra halva redan vid 9. Han var inte så överlycklig just då. Men tyckte det var rätt skönt sen o komma upp i någorlunda lagom tid.

Efter att vi hade ätit frukost o kollat lite karibienkryssningar på nätet så bestämde vi oss för att åka till Ikea. Därifrån kom vi hem med en vit skänk, eller vad man nu ska kalla det. Vi tänkte börja fylla det rummet som är tomt lite sakta men säkert. Vore ju trevligt att få in lite möbler där.



Så här ser skänken ut. Vi är inte så jätteförtjusta i fötterna, så vi ska åka tillbaka till Ikea o se om vi hittar några andra fötter som vi gillar till det där.  Sen valde vi en varsin prydnad på skänken.



Jag valde dessa vaser. Jag ville ha lite mer färg där inne och så älskar jag denna blåa färg. Helt unerbar tycker jag.



Linus valde en svart kruka med någe vitt plastblomme´jox på.. Haha han är ju för rolig.
Sen ska vi nog sätta ett svartvitt foto på oss i en ram mellan vaserna o krukan. Tror jag kan bli fint. Nu är det bara resten av rummet kvar. Det blir dyrt. Det har redan blivit dyrt allt som vi gjort på sista tiden.

Min andra halva sitter och kollar fotbollen. Varken han eller jag är intresserade av fotboll men det är lite intressant nu när det handlar om SM-Guld. Sen ska vi väl knåpa ihop någon middag. Linus lovade mig att vi skulle äta ute idag, men vi är rätt trötta o sen är det kallt ute. Så vi får se hur det blir med det. Vi ska iaf dricka:



GLÖGG!!! =) Det är lite tidigt, men det är så gott o så mysigt att dricka glögg en kall mörk kväll i soffan.


Vad har ni gjort i helgen?