Nytt badrum.

Igår åkte vi till Ikea och kom ujt med en massa massa grejer. Billigt var det inte, men vi har pratat så länge om att göra något åt vårat badrum. Det är ju så litet så man kan ju inte göra vad som helst heller. Men vi hittade lite smått o gott. Så hela kvällen igår tillbringade vi till att skruva o borra. Grannarna var nog inte så överlyckliga.



Så här såg det ut innan. Jag gillade inte alls badrumskåpet till vänster och den hyllan. Jag ville ha bort alla grejer, såg bara så rörigt ut.



det där skåpet var bara i vägen..




Så här blev det efter.



efter.



Vi köpte det vita skåpet så vi får bort alla grejer som stod i hyllan. En ny spegel som var lite större, en glashylla under spegeln som vi kan ställa saker på om vi nu vill det, tavlan så vi får in lite färg där och som bryter av det vita, sen lite smått o gott som tandbortsmugg,tvålbehållare o lyktor. Det krävs fortfarande lite justeringar.

Jag vill ha något i hörnet vid tavlan för nu när vi tog bort badrumsskåpet så syns rören mycket mer. Det är för mycket fokus på dom. Vet inte vad jag ska hitta på för något.

Men jag tyckte det blev bättre och det känns som att vi fick ett större badrum.Vad tycker ni? bättre eller sämre?

Nu blir det jobb.

Skype är för avancerat.

Jag o syrran försöker få igång vårat skype för att kunna prata med våran mor som just nu befinner sig på Miami. Men det funkar inte riktigt som vi vill så vi får göra ett nytt försök imorrn. Är inte så lätt heller med 60-talisterna. =P Hon sa nu att de funderar på att stanna till slutet av oktober. Ja vissa har det bra!

Ledig har jag vart i 2 dagar nu och det kan jag säga var väl behövligt efter lördagens pass. Det blev intensiva 15 timmar. Jag kan säga att helvetet var och hälsade på. Vi var 3 pers på ca 200 restaurang-gäster samt en jädrans massa bar-gäster. Det är alltså 6 stationer som vi 3 fick klara av själva. Det var inte lätt, vi var svettiga och ett tag visste vi knappt vart vi skulle ta vägen. Det var inte alls kul och jag hade så fruktansvärt ont i hela kroppen på söndagen. Var ett så tungt pass fysiskt med. Vi hade fatservering ett antal gånger och det är väldigt tungt. Jag pallar inte alltför många fat och det blev fler än jag egentligen orkade med. Men vad ska man göra? Det är bara kämpa.

Ne nu blir det nog några avsnitt supernatural innan sängdags. Ska upp o jobba lunchen imorrn.

God natt.

Läskigt.

Idag ser jag inte fram emot jobbet. Jag jobbar 10.30-00.30. Inte mitt drömpass direkt. Jag har kört långa pass 3 dagar irad nu så jag börjar bli lite trött. Igår när jag var på jobbet såg jag att jag hade 3 missade samtal från syrran och sms. Hon ville att jag skulle ringa upp henne fort. Så jag ringer henne och i andra luren svarar en gråtande, rädd syster. Jag började få lite smått panik eftersom jag inte visste vad som hade hänt.

Hon förklarade då att hon hade vaknat upp mitt på köksgolvet i sina egna spyor. Så hon hade alltså svimmat av där när hon skulle gå o ta kvällsmat. Hon har ju vart jättesjuk länge nu men läkarna säger att hon är helt friskt. Detta tyckte då inte jag var ett tecken på att man var frisk. Vid sånna tillfällen hatar jag att jag bor 25 mil ifrån. Känner mig så hjälplös. Mamma är i miami så hon var ju själv hemma med. Men vem fan hade inte blivit rädd av att vakna upp på köksgolvet i sina egna spyor? Jag hade iaf blivit det.

Men jag ringde våran kära far som fick ringa rådgivningen, de sa att det var bara o åka in med henne till akuten direkt. Så där fick dom sitta några timmar. Men anledningen till att detta hände var att hon fick coccilana mot sin lunginflammation att äta 2 veckor lr vad det nu var. Sen när kuren var slut,blev hon ju jättesjuk igen. Läkarna skickar hem henne med mer coccilana och säger att hon är frisk. Så hon tog ju rekommenderad dos, men eftersom at coccilana är morfin blev det ju en överdos för henne igår. Jag tycker att som läkare borde man veta att man inte ska ge någon coccilana som redan gått på den kuren i 2 veckor. Så måttligt förbannad är jag.


Jag ska försöka få ner henne hit några dagar nu så hon slipper vara själv. Känns ju inte så bra efter igår.


Men nu måste jag sticka till jobbet. ha en bra lördag.

Trött som en gnu.

Min kväll har bestått av (Efter att martina åkte hem.) Idol och Supernatural. Nu har vi snart tittat färdigt tredje säsongen med och jag börjar få panik eftersom att säsong fyra inte släppts än. Men nu går mina ögon i kors så jag måste verkligen sova nu. Jobbar 10-22.30 imorrn så jag har en lång dag framför mig. Plus att Elitserien i hockeyn har satt igång så vi kommer ha upp över öronen att göra, vilket innebär att jag kommer vara som en död sill när jag kommer hem imorrn kväll.


Tänkte bara tacka en snäll själ för att hon gjorde om min header till min blogg. Catrin. Jag ville ju ha något annat, lite enklare nu istället för den jag hade innan. Och jag tycker denna blev jättefin. Vad tycker ni? =) Besök gärna hennes blogg. www.cocobycatrin.blogg.se


Ne sov så gott!! Tack än en gång till Catrin!! =)


Jag ska gå till Berlin.

Japp ni läste rätt. Vi börjar gå den 1 okt o beräknas vara framme den 4 dec. Låter väl roligt? haha Nej, men det är en tävling på jobbet. Den är då mellan alla företag som vill ställa upp på detta. Då får jag en stegräknare som jag ska ha på mig hela tiden (förutom när jag sover.) Då har dom som kommit på denna iden att för att gå till berlin skulle det ta ca 2 månader och vi måste gå 10.000 steg per dag. Man är i ett lag på varje ställe. Så på mitt jobb är vi 6 st i vårat lag som ska kämpa med det. Och det lag som kommit först till Berlin vinner en resecheck på 5000.

Jag är ju så enormt tävlingsinriktad så min chef tyckte ju detta var perfekt för mig. Jag själv tycker osså att det är en superbra ide. För då kommer jag igång med träningen lite. Jag måste ju röra på mig väldigt mycket varje dag. Tänk dom dagar jag är ledig. Om jag inte har något planerat rör jag mig inte alls mycket. Och om jag simmar 30 min tex så är det 3200 steg. Ja det ska bli kul detta. =D


Jag sitter och funderar på vad jag ska baka för fika idag. Martina kommer förbi sen på eftermiddagen efter hon har slutat jobbet. Någon som har nån ide? Sen hoppas jag att Supernatural kommer med posten idag. Vi beställde ju säsong 3 från nätet. Var många hundralappar billigare där. Och eftersom både jag och Linus är lediga idag så är det en perfekt supernatural dag. För vi har fortfarande storm här nere.




Det är så kul för varje kort jag tar på Molly med min nya kamera så blundar hon på VARJE bild. Jag har tagit säkert 20 bilder på henne och hon blundar på alla. Haha. Men blixten kanske är starkare på denna kamera då. =P




För Fling är det inga problem med kameran. Hon Posar så fint så.


Vad ska ni hitta på idag?

Hjälp.

Är det någon som kan hjälpa mig med hur jag får bort bilderna på headern? Jag skulle vilja ha en enkel men lite annorlunda design utan massa bilder o grejer. Men ber man om hjälp så kostar det antingen 100 kr eller så hänvisar dom till designadinblogg.se. Men jag fattar inte riktigt den sidan med alla koder o sånt.

Någon snäll själ som kan hjälpa mig?



Skit-tv.

Det är verkligen bara skit som visas på tv på kvällarna nuförtiden, det finns verkligen inget vettigt att se. Tittade på Svenska Hollywood fruar och jag blev bara så irriterad på Ankan där att jag inte ville se mer. Programmet efter handlade om manlig skönhet. vad männen gör med sina kroppar för att se ut som skönhetsidealen. En dokumentär. Det tänkte jag kunde vara intressant, men när programmet börjar med att dom visar snoppar tappade jag genast intresset. Jag vill inte titta på snoppar när jag slår på tv. Finns porrsajter för det. Jag tycker inte att det manliga könet är speciellt trevligt att titta på.

Så nu är det Roast på Berns som visas på min tv. Hade högre förväntningar om det. Men lite kul är det faktiskt. Tänkte lägga upp två fina bilder som jag tagit med min nya kamera. =)





-----------------------------------------------------------




Som sagt, Jag är väldigt nöjd med min nya kamera och jag fotar massor!! =) Nu ska jag fortsätta läsa på en bok jag påbörjade förut. Jag har 9 böcker att läsa så jag håller mig nog sysselsatt några månader. Har upptäckt att det är väldigt bra för mig och mitt magsår att läsa. Jag slappnar av på ett helt annat sätt än vad jag gör annars. Kan inte riktigt slappa av på det sättet annars. Och det behöver jag ibland. Riktig avslappning.





Sorry för dålig update.

Vad glad jag blev här nu när jag loggade in och fick se en massa kommentarer. =) Alltid roligt att få. Det var länge sen jag uppdaterade nu, men det blir ju så när man börjar jobba igen. iallafall för mig. Det känns rätt mycket att ha börjat jobba igen, både psykiskt och fysiskt. Har vart så trött i kroppen. Men det tar ju några dagar innan man kommer in i jobbarandan igen.

I tisdagskväll kom mamma o hennes kille förbi här nere. Dom var på husbilsutflykt. Så jag o Linus åkte ner till Twin och åt med dom på kvällen. Deras mat är helt underbar och vi hade en jättetrevlig sista dag på semestern.



Jag förstår inte riktigt hur man kan dricka Bloody Mary..

Sen jobbade jag ons,tors o fre. Kändes ändå lite skönt att träffa lite folk igen. Speciellt mina hv-grabbar. =) Alltid lika kul när dom kommer.

I lördags var vi ute hos Linda o Jens i Lekeryd. Grabbarna fortsatte med det eviga grävandet och jag o Linda gjorde planer för Linus 25-årsdag. Kommer bli jättebra om allt går som jag vill. På kvällen hade vi en riktig myskväll. Vi åkte o köpte kinamat, som för övrigt är den godaste kinamaten jag någonsin ätit.
Sen köpte vi lite lördagsgodis och satte på Supernatural. Vi har kollat igenom två säsonger på en vecka nu, och då var det 2 dagar som vi inte kunde titta.



Ett evigt tjat om supernatural, men vem kan sluta titta på dessa grabbar? ;P

Ne nu ska jag nog gå o göra mig en tonfisktoast och lite te innan sveriges fulaste hem börjar. Linus jobbar inatt så det är bara jag och kissarna som får mysa lite. Ska tända en massa ljus med. Är så mysigt nu när det är mörkt.



Hoppas ni får en bra och mysig kväll.

Bye bye

Sista dagen.

Idag är det min sista semesterdag. Dessa fem veckor har bara sprungit iväg. Så imorrn går jag på o jobbar igen. Givetvis dubbelpass både imorrn och på torsdag. Jag hatar dom passen. Sen jobbar jag kväll fredag och sen är jag ledig fem dagar. Hehe jag hade verkligen tur att ja kom in på den veckan på schemat. Så det blir ju lite av en mjukstart.

Min andra halva ligger fortfarande o sover. Vill inte väcka han alltför tidigt nu när han med börjar jobba. Han måste ju ställa in dygnet mer än mig och bli en nattråtta igen. Men jag ska köra ut han till Lekeryd så får han och Jens fortstätta med deras grävande. Sen tänkte jag ta en liten shoppingrunda. Löning idag och så fick jag ju några presentkort på min födelsedag med. Helt perfekt!

Igår hade nog vi den slappaste dagen någonsin. Vid ett satte vi på Supernatural. Jag fick hela första säsongen i present. Sen stängde vi av vid ett inatt. Vi satt alltså 12 timmar o glodde. Inte i sträck dock, vi åt faktiskt o sånt mitt emellan. Men en hel dag gjorde vi åt att sitta i soffan. Men det var dåligt väder här nere o kallt så vi ville inte gå ut, sen var vi så trötta efter helgens bravader så vi trivdes rätt bra där.

Ne nu blir det lite frukost innan jag ska bege mig iväg på min shoppingrunda. =)




Jag är så nöjd över min nya kamera. tar så bra bilder. =)

Vad gör ni idag?


Då var denna helg över.

Denna helg har verkligen sprungit iväg i megafart. Vet inte om det är att man haft o göra hela tiden. Men jag hade iaf en toppen födelsedag. Tack för alla gratulationer! Min dag började med att Linus kom in i sovrummet på morgonen med en bricka med frukost, tårta, paket o blommor.



----------



Jag gillade min grodbakelse. =)

Jag fick fyra st paket av min andra Halva. Jag började med det minsta och där i låg det:


Det blingade yber-mycket. Skitfint är det verkligen. Jag har ju sagt länge att jag vill ha ett nytt halsband i silver istället för min läder-rem jag gått med ett tag. Sen öppnade jag det andra paketet och där låg det som jag mest hade önskat mig. Dvd-boxen Supernatural. Det är ju bara SÅ bra. Handlar om övernaturliga saker där 2 bröder undersöker allt sånt. En del avsnitt är riktigt creepy så jag vågar inte kolla själv. Men bra är det.

Sen öppnade jag det tredje paketet och där låg en Digitalkamera! Han är ju helt jäkla pucko. Går o köper en digitalkamera till mig bara för att jag nångång sagt: "den där kameran skulle jag vilja ha, jag ska nog köpa den nångång framöver." Aldrig mer att jag säger något sådant. =P I sista paketet låg ett minneskort till kameran så jag kan ta mååånga bilder.



Så det fick jag av min andra halva. Jag är hur glad som helst! Men jag vill inte att han går o köper så dyra presenter till mig. Jag är ju en sån som blir glad för det lilla. Och sen gnäller han om att jag är bortskämd. Tycker ni det är konstigt?! Sen kom Mamma,Syrran, Mormor o Sandra vid 12. Pappa kunde inte följa med. =(
Men det blev smörgåstårta o massa gott.



Det är verkligen stans godaste smörgåstårtor och vi alla åt så vill höll på att sprängas. Bästa jag vet. =)



Sandra o Syrran firade givetvis mig. Kolla de sitter nästan likadant.



En del av alla grejer jag fick. Sen var ju Linus familj här och firade mig igår så jag fick ju massa mer fina presenter. Har inte tagit kort på det, men jag är så himla nöjd med allt jag fick.  En rolig sak jag fick var Manikyr utav Linda. Det är lite roligt nu när jag fått så långa o fina naglar, och jag har aldrig gått på sådant förut så det ska faktiskt bli roligt.




Senare på kvällen var jag ute med mina tjejer! Vi hade jättekul. Synd bara att en person var tvungen att förstöra alltihopa genom att få en jävla snefylla. Hon gick över min gräns kan jag säga och detta kommer jag inte att förlåta i första taget. Men men, vad ska man göra? Tycker det är synd att vissa personer inte kan lägga band på sig och försöka hålla ihop allt under en kväll. Ne riktigt förbannad är jag faktiskt. Men det går väl över det med.


Hoppas ni orkade genom detta inlägg. Jag har tagit hur mycket bilder som helst. Dels för att jag har en ny kamera =) och dels för att jag alltid tar kort vart jag än går. =P

Nu ska jag njuta av mina sista två semesterdagar ordentligt. Vad ska ni göra idag?

Idag är det min dag! =D

Happy birthday to me, Happy Birthday to me.. na na na na.. Det sitter jag här i sängen och sjunger för mig själv just nu. Jag får INTE gå upp förens Linus kommer in hit. Stränga order från honom. Men just nu är han iväg så jag sitter och försöker komma på vad han ska iväg så här tidigt att göra. Inget är ju öppet. hm...

Jaja, idag är det min dag och den ska jag njuta av! =)
Hoppas ni med får en bra dag!!

Happy birthday to me.. Happy birthday to me.. Happy Birthday to meeee! =D

Sanering.

Idag började vi dagen med att åka till EKO. De har väldigt billigt presentpapper där och vi kom på att vi har enbart julpapper hemma. =P Och det är ju en del kommande födelsedagar. Sen åkte ringde vi Lisa och erbjöd henne massa pengar o mat för att komma o tvätta våra fönster. Hon är grym på det, och det är inte vi. Fattar inte vad jag gör för fel. Men det blev hur bra som helst. Jag o Linus har STORstädat hela lägenheten. (nästan sanerat.) Min mor är hyperallergisk mot katter så det gäller verkligen att städa ordentligt när hon kommer.

Pernilla var lite nyfiken på vad mina framtidsvisioner var för något. Haha. Jag kan säga så mycket som att jag vill starta eget. Jag har en sån bra ide som jag tror skulle funka i denna stad. Men det är ju några år framåt. Jag måste lära mig mer om marknadsföring,bokföring o administration. Samt forska lite kring min ide.Det är ju några års planering av detta. och det känns som att det kommer vara svårt att komma dit, men jag vill ändå försöka. Annars tror jag att jag kommer ångra mig senare i mitt liv.

Jag ser faktiskt fram emot min födelsedag imorrn. Jag är som ett litet barn, jag älskar att äta tårta och få öppna en massa paket. =P Imorgon kommer Mina föräldrar, mormor, syster och Sandra ner hit. Jag har beställt riktigt fina smörgåstårtor. Sved i plånboken gjorde det med. SÅ NJUT FÖR F*N!!  Senare på kvällen kommer Martina o Emma samt några kompisar till Linus för att festa lite. Jag hade inte tänkt att det skulle bli något men Martina höll inte med om det. Hon sa att det var bud på det eftersom jag fyller på en lördag.

På söndag kommer Linus familj och firar mig. De får ingen smörgåstårta. =P Men dom får mina moccarutor ist. Sen ska vi gå på träningsmatchen mellan HV-Linköping. Snart sätter ju den säsongen igång med. *suck!*


Ha en bra kväll.

2 dagar kvar. =)

Nu sitter jag o min andra halva här i soffan efter en lång dag. Vi gick faktiskt upp vid halv tio idag, måste ju börja ställa om dygnet igen så vi orkar jobba. Igår var vi uppe till 01.00 och jag höll på och dö av trötthet. Känns ju inte alltför bra eftersom att jag kommer ju sluta den tiden när jag börjar jobba. Men jag har några dagar till på mig.

Jag körde ut Linus till Lekeryd på förmiddagen idag sen åkte jag tillbaka in till stan och a6. Var så skönt att gå där idag då det inte var alls mycket folk. Så jag gjorde några timmar där. Tillbaka till Lekeryd för att äta lite middag hos Linda o Jens. Grabbarna hade kommit en bra bit med grävandet, men jag är inte avundsjuk. Det är 80% stenar och 20% jord. Men det blir nog bra sen när dom får upp häcken.

Jag är väldigt kluven. Vad ska jag göra med mitt liv? Jag har ju mina framtidsvisioner men för att komma dit får jag kämpa bra mycket. Vet inte ens om det går? Men man kanske ska försöka? det är ju det jag vill göra.
Jaja, jag har ju 3 månader på mitt att tänka. =P

Nu ska vi hämta oss en varsin moccaruta och mysa lite i soffan framför Idol. Det är ju bara så bra med uttagningarna. =P

Ha en bra kväll.

toast-o-man

Ja det är jag och det är det jag har levt på idag. Toast. Till Lunch åt vi toast med kräftstjärtsröra på och det var så gudomligt gott att..ja..det finns nog inte ord för att beskriva hur gott det var!! Det är min favvo. Sen bakade jag lite moccarutor som blev lyckade. De får jag till riktigt bra, jag vet inte hur. Men dom blir skitgoda och alla som äter dom älskar dom. Och det går inte bara ta en.=P Men jag har något gammalt recept med konstiga mått så det kanske är det. Fluffiga,saftiga o fina blir dom. =P

Sen kom Martina och Emma på besök. Det var riktigt kul. Länge sen jag träffade båda två och vi kom fram till att vi ska festa på min födelsdag på lördag. =P Ska bli roligt faktiskt. Linus var iväg och handlade presenter till mig och han är fortfarande borta så när Martina o Emma hade åkt var det dags för mat. Jag är en sån som inte lagar mat till mig själv, tycker det är så tråkigt. Så gissa vad det blev? TOAST!! fast denna gång med kantareller. Väldigt gott men det slår inte krätstjärtarna. =P inte på långa vägar.

Linus kommer nog innanför dörren vilken sekund som helst skulle jag tro, han skulle bara hyra någon film på hemvägen som vi skulle kolla på ikväll. När man talar om trollen, nu kom han. =P Ska bli intressant och se, om han får bestämma så blir det nog någon typisk kill-film. Vi hyr väldigt mycket film faktiskt. Men vi gillar att se film.

Vad ska ni göra ikväll?


Bakning på g?

Idag har vi riktigt pissigt väder här nere. Och jag är en sån som har mitt humör och energi efter väder. Så helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen idag och inte röra mig ur fläcken. Men Martina o Emma kommer hit vid 3 idag så jag funderar på om jag ska baka lite. Jag har inte bestämt mig för om jag orkar det än, men jag måste ju ändå baka inför lördag. Så då kan jag lika gärna göra idag så har vi något gott o fika sen när dom kommer.

Ne nu måste jag få något gjort av denna dag. Jag har blivit förvisad till sovrummet för att Linus håller på o fixar något inför min födelsedag. Haha men jag kanske får gå ut nu?

Uppdaterar senare ikväll. Ha en bra dag!!


Twister o Hugos.

Nu sitter jag här i soffan och har det väääldigt bra. Jag är ruskigt trött och sliten idag. Igår åkte vi upp till Ange och Charlie runt halv 2 tiden. Vi var väl framme vid 3. Himla kul att träffa de båda faktiskt, och nu hade det "bara" gått 4 månader sen sist. Sen hade vi en rolig kväll med gott dricka, twister o dans. Men jag och Linus var ju så trötta att vi kunde somna ståendes. Vi har ju ställt om dygnet så vi är inte vana vid att vara uppe så sent längre.

Så nästa gång vi kommer få vi se till att sova längre på morgonen så att vi orkar vara uppe tills iaf krogen stänger. =P

Jag har fortfarande denna vecka kvar på min semester, men det känns som att den bara kommer att rinna iväg och sen vips så står man på jobbet och undrar vart fasiken semestern tog vägen. =P




Jag o Ange i kampen om vinnaren. =P



Ja ni ser nog här vem vinnaren var. =P



Sen var det Linus och Anges tur. Tror Linus vann denna faktiskt, men det var ju inte så konstigt eftersom att han puttade på alla hela tiden. =P



Charlie fick sitta och snurra. Ange var inte något Big Fan av hans nya frisyr. =P



Vi visade grabbarna hur man ska röra sig på dansgolvet.



Det resulterade i detta... =P



Men det var en bra kväll. =)



Tycker om denna bild. Tror Linus o kissen hade någon form av diskussion lr nåt imorse. De satt bara och tittade på varandra. haha. =P


Ne nu ska jag få bort min sambo från det där sabla spelet så vi kan glo film någongång.

Vad har ni gjort i helgen?

bye bye

Äntligen fredag.

Men nu vill gärna jag att tiden ska gå bakåt istället för framåt. Jag har bara en vecka och 3 dagar kvar på min semester, och jag ser INTE fram emot att jobba igen. Men jag ha ju hunnit med en del och det ska ändå bli skönt att få in lite mer pengar. Den där dricksen saknas i min plånbok nu under semestern.

idag vaknade jag 06.20. Vilket inte är normalt för mig. Helt klarvaken var jag och kunde inte somna om. Så det var bara att gå upp. Vi haffade tvätt-tiden mellan 7-11 så då har vi fått alla kläder från resan tvättat. Skönt det. Nu blir det till att gå ner till willys i det gråa,kalla vädret och handla lite lunch. Vi blev sugna på lite kräfttoast idag. Himla längesen och all mat smakar ju så himla gott nu. =)

Imorrn bär det av mot Norrköping till Ange och Charlie. Det ska bli roligt faktiskt, denna gång har vi en plan för kvällen: Hugos! De har med vart utomlands så de lär ju vara lika bruna som oss. =P men det är fint att vara brun. Inte behöver man sminka sig så mycket heller. =P

Ne nu hänger min andra halva här på mig så vi får nog ta o gå iväg till affären. och jag är hungrig.


Vad gör ni idag?


Tillbaka till kylan.

Nu har vi kommit hem igen från varma och soliga Bulgarien till kalla,gråa o tråkiga sverige.
Det var iofs väldigt skönt att få komma hem och äta ordentlig mat samt sova i sin egen säng. Men i övrigt så har vi haft en toppenvecka där nere. Det enda som jag inte var så supernöjd med var nog maten. Blev så utjatat efter några dagar och dom visste nog inte vad kryddor var för något för maten var så smaklös. Men vi har haft kanonväder och verkligen kunnat slappna av då det enda vi gjort är solat, badat och ätit i stort sett. 2 av kvällarna var vi inne i Sunny Beach för att äta gott och shoppa lite. Shoppingen där var billigare i turkiet och det var svårt att få igen väskan sen när vi skulle hem igen. Jag handlade bara massa tjock-tröjor. Känns så onödigt att handla massa annat när man ändå kommer hem till kylan. Men billigt var det och nu har jag problem att få plats med dom i mina lådor. =P



---------------------------------



--------------------------------



--------------------------------------



---------------------------------



------------------------------------

Jag tror jag tog över 300 bilder på resan, men en del har jag ju lagt upp på facebook så ni kan ju titta där.

Det har tagit mig unefär 1,5 timme att läsa igenom alla era inlägg som ni hunnit skriva under veckan. Så nu är jag lite seg i huvudet, men jag måste nog ta o kleta på lite mascara o sätta upp håret i en tofs för svärmor kommer och hämtar mig strax. Vi ska åka på någon marknad i gränna som är rätt stor tydligen. Jag är lite skeptisk till vädret med jag måste nog gå utanför dörren idag. Helst av allt hade jag velat sitta hemma i soffan hela dagen och kollat Disturbeds dvd:er. Har faktiskt en hemma som jag inte sett.


Musiken har jag verkligen saknat. och smakrik mat.

Ne ha det gött.

C ya.