Meningslös dag.

Ja idag känns det som att det har vart en helt meningslös dag. Sov bort halva dagen, regnar och är dystert. Har inte fått något gjort.

Jag sitter och njuter av bandit o kissarna springer runt och är jättebusiga. Det är bara bra. Fling har kommit in i en period där hon sover hela dagarna och leker hela nätterna. Vilket håller mig vaken eftersom jag är rätt lättväckt av mig. Så jag försöker hålla henne vaken nu på dagarna när jag är hemma.. =P

Men nu blir det till att äta lite kycklinggryta. *mums* och sedan ta sig ner i regnet till jobbet.


En ego bild han jag med nu i min skitsnygga löfbergs lila tröja. =P



Finn ett fel.... På husses nya hemmabiosystem med. Denna bilden får jag nog gömma..=P



Molly... Ja hon är speciell den katten..Så där ligger hon o sover.

Nehe, då var det dags. Jag kommer vara hur trött som helst imorrn. Jobbar sent ikväll o sen upp tidigt imorrn för lunch och sedan sen kväll igen..

Jessi

Jisses..

Btw.. Så Spöregnar det här nere.Hur motvierande är det då att behöva gå till jobbet?

Vad har ni för väder idag?


Tröttmössa.

Ja idag är jag en riktigt tröttmössa. Jobbade mitt första hela pass igår efter min sjukdom. Har ju inte så mycket energi eftersom jag inte kan äta tillräckligt, men jag tror inte det blir bättre än så här. Får nog bara vänja mig o gå på dextrosol. =P
Igår hade ju Hv hemma match mot linköping. Som vanligt varje hemmamatch har vi upp över öronen att göra, och det är sånt intensivt spring. Jag var helt bomslut efter dom 2 timmarna, sen blev det ju inte bättre av att veta att man hade 6 timmar kvar.. =/ Det känns i kroppen att det var länge sen man jobbade. Men det tar väl en stund innan man kommer tillbaka på topp igen.

Så jag somnade rätt snabbt inatt när jag hade kommit hem. Linus skulle upp kl 5. Han skulle på uppdrag nånstans i sverige idag. Dom skulle åka 06.15. kl 06.30 ringer hans chef och undrar var fasiken han är. Det är sånt som inte får hända när dom ska köra uppdrag. Så upp fort som fasen o dra på sig alla miljarder grejer på uniformen.
Då var jag faktiskt rätt snäll och gick upp o gjorde matsäck till honom. Maten måste dom ha med sig själva. Och han hade inte hunnit göra en själv.

Sen kunde man ju givetvis inte somna om, men så fort jag funderade på att gå upp så somnade jag. Sen har jag sovit bort hela dagen. Satte klockan på 10, men orkade inte gå upp förens 13..

Nehe, nu måste jag fylla i alla miljarder papper som jobbet ska ha..

Jessi

Nu ska vi se.

Jag försökte mig på att ladda upp en video. Jag fick rätt bra instruktioner av Catrin, men jag har ju inte alla hästarna i stallet när det gäller sånt här. Jag kopierade adressen in i Html rutan. men sen då? Rutan är ju kvar. För jag fick inte upp någon ruta i själva inlägget. Och när jag publicerade det så blev det inget.

Sitter och tittar på Coyote Ugly, det var hur många år sen som helst sen jag såg den filmen. Den är rätt bra faktiskt. Bättre än Arn. haha.

Ser att det är några som har blivit medlemmar i gratiskläder.se. Inte helt fel tycker jag att få gratis presentkort genom att värva folk. Speciellt nu till hösten så vill man ju bara ha massa mysiga koftor.



Som den här jag hittade på topshop. Älskar när det är stora kragar.

Ne nu ska jag kolla färdigt filmen. Sen blir det väl ännu en säsong av SATC. =)

Jessi

Så sorgligt..





Jag är ju så blödig när det gäller djur.. Så sorgligt.. Stackars vovve...

Söndag.

Idag är det en riktig slappdag. Söndagar är lite av en sån dag. Det är så skönt att man är ledig varje söndag. Blir lite av den heliga dagen.

Var hemma hos Li igår och hade filmkväll. Adam kom sen och gjorde oss sällskap.Vi tittade på Arn, men det var ingen film för mig. Jag gillar ju inte svenska filmer sådär överdrivet mycket heller. Vissa är bra, men inte Arn. Jag o Li satt och glodde i fotoalbum o fnissade. Sen var det inte populärt att jag tog den sista ferraribilen heller, så jag får gå o köpa lite nya ferraribilar till nästa gång. haha.

Jag o hjärtat sitter o tittar på Idol reprisen, men jag har ju vart hemma nästan hela veckan så jag har ju redan sett de. Så jag satt o läste alla nya inlägg som tillkommit på bloggkoll. Himla bra sida det där faktiskt.

Jag såg ett riktigt roligt filmklipp på Catrins blogg. cocobycatrin.blogg.se. Jag fattar ju inte hur man lägger upp filmklipp så gå in på youtube o sök på Pablo Fransisco - Previewman parody. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Men det är ju jag. Värt att kolla iaf..

Nee nu blir det fortsatt mys med Älsklingen o kissarna.


Jessi


Helg igen.

Jaha då var det lördag och vad händer denna helg? Inte ett dugg. Jag har verkligen ingen lust med något. Igår hade jag en skön kväll för mig själv. La mig i vår otroligt sköna soffa med mitt täcke o kudde, satte på sex and the city, sen slocknade jag rätt snabbt i några timmar. Vaknade sen när Linus kom hem sent, då stod tv:n o datorn på i fulla muggar.. haha inte lätt inte.

Idag började jag jobba kl 11. Kommer in till ett helvete, givetvis när man inte riktigt kommit igång och man är själv med. Så dagen började ju inte bra direkt. Jag var rätt glad när BM kom och bytte av mig vid 17 så jag fick gå hem. Annars skulle jag ha gått till 22.30 ikväll. Usch fy o blä.
Känns som att det börjar bli dags o söka nytt jobb. Händer alldeles för mycket stora grejer där som vissa chefer ignorerar. Alla går o mår dåligt och är arga konstant. Låter inte speciellt kul, eller hur?

Fast jag fick en rolig överraskning idag när Fia kom med sin otroligt hög-gravida mage. =) Det var roligt att se henne, hon ska föda när som helst. Hoppas allt går bra med tanke på hennes rädsla. Men det gör det. =)

Usch vilket väder vi har här nere i Jönköping idag, riktigt ruggigt och blåsigt, så jag ska nog ställa mig i en riktigt varm dusch. Sen ska jag ta mig ner till Li o ha myskväll med film o gott.



Det är lite för mycket just nu..
Jessi


To be or not to be.

That is the question. Jaha, idag har jag testat på att jobba. Det fick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Visst det var skönt att göra något annat än att sitta hemma vilket jag har gjort i över en vecka. Men det tyckte inte min kropp. jag blev helt slutkörd efter 1,5 timme. Då var jag helt skakig o kroppen o kände mig lite yrslig. Visst det är lite väl att börja gå in o jobba hockey men jag hade bara 25 pers på min station så jag hade det rätt lungt.
Min kropp och mitt huvud kommer inte bra överens just nu iaf. Min hovmästare tyckte inte jag skulle köra mitt 12 timmars pass på lördag utan att jag bara skulle köra halva. Får se hur det blir med det.

Nu har jag ändå kommit igång Någorlunda med ätandet, så då tyckte jag att kroppen borde ta till sig maten och jag borde automatiskt gå upp dom 5 kilona jag gick ner, men när jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner ytterligare 1.. så nu är det 6 kg.. Visst jag skulle behöva gå ner i vikt, men det ska vara av rätt orsaker. Att jag själv kämpat för det, inte för att jag legat o svält i en vecka.

Satt och kollade på Idol förut, och Anna Bergendahl hör till en av mina favoriter. Hon är helt otrolig. Vilken röst. Heja Nyköping! Jag tror hon tar hem det hela.

Vilket liv det är på kissarna just nu. Det har kommit in en liten nattfjäril som ska sitta vid taklampan. Då sitter ju givetvis kissarna på golvet under och piper som bara den. Brukar era osså pipa eller smacka när det kommer in något kryp? Roligt låter det iaf och söta är dom. =) Jag får nog gå o ta ner de för att få tyst på dom. Haha.

Förresten, vill ni ha lite gratis kläder från affärer som Gina tricot, H&M och Jc? Ja helt gratis. Det du behöver göra är att värva folk så du får poäng, som sedan byts in mot ett presentkort. Låter inte helt fel va? klicka på länken nedan och kolla in de! =)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=22418

Nehe ett avsnitt av Sex and the City o sen sussa.

Jessi


Så var det dags..

Har precis tittat på Idol, jag tycker det programmet är skitbra. Och att lilla Anna Bergendahl från Nyköping är skitbra! Man har ju sina favoriter. Hoppas alla dom får vara kvar. Jag har en plan till nästa år som inkluderar en Martina Pettersson. haha.

Min sjukdom sitter fortfarande kvar. Men jag kan nu få i mig mat. Eller ja, jag äter ju iof bara en tredjedel av det jag åt innan.. Men jag antar att i samband med detta så går det inte ner lika mycket mat längre. Hostan är kvar men den lär väl sitta ett tag. Jag ska prova på att jobba imorrn o se hur det går. Det är bara över hockeyn så det är bara 3 timmar. Kan vara bra o känna på det innan 12 timmars passet på lördag.

Häromdagen när vi var och klippte klorna på katterna så vägde vi dom med när dom var i sin lilla bur. Buren är i tyg så den väger inte speciellt mycket.. Max 1 kg. Men båda katterna o buren hade jag gissat på runt 6-7 kg.. Men de vägde 9.4 kg.. Vilken chock jag fick. Visst den ena har lite tjock päls. Men det är bara pälsen som är tjock. hahaha.. Nedå. Men dom mår bra o springer o busar så än behövs det nog ingen bantning..

Sen fick jag hem i måndags mitt nya visakort som jag hade beställt kort på kort. Hade då tagit ett kort av mina små kissar och det blev hur fint som helst. Kostade 100kr men det tyckte inte jag var så farligt.

Dom där fritidsresor är lite svåra att få tag på så vi har vänt oss till en resebyrå som är villiga att hjälpa till och kompensera mina sjukhuskostnader. Det är ändå 800kr som jag har fått lägga ut o de vore ju inte helt fel o få tillbaka dom.

Älsklingen är helt inne i sina sablans rederiet avsnitt, han har laddat ner 11 säsonger.. Det blir en del avsnitt. Jag är glad att jag har min SATC box iaf. =) Så det blir att gå o slå på några avsnitt nu. =)

Har även lagt upp lite bilder från turkiet på facebook. Kolla in o kommentera.

Fortfarande ingen som vet hur man designar sin egen blogg?

Jessi


Pest eller Kolera.

Ja det känns som att jag har både och. Jag har kunnat få i mig lite mat, för nu har smärtan i mellangärdet minskat. Men nu när man stoppar i magen mat så får den en chock över att det kommer ner något där så då får man magknip. Så jag har ont hur jag än gör. Det är som att välja mellan pest eller kolera. Och med att det börjar lätta lite i mellangärdet så har hostan blivit 10 ggr värre o snuvan.. Jävla virus..

Idag har vi försökt kontakta fritidsresor, men dom är så otrevliga och kopplar bort oss så fort det kommer fram vad det handlar om. Sen har vi även vart i kontakt med aftonbladet så vi får se om dom hör av sig imorrn.. Vore bra om dom gjorde det. Detta ska fritidsresor inte komma undan med!

Idag gav jag mig utanför dörren faktiskt. Vi tog kissarna till farbror veterinär för att klippa klorna. Så skönt att kunna fixa det när man inte kan göra det själv. Fick även veta att katter med Mollys färgkombination har lite hetare temprament än andra katter.. fast det visste vi ju redan att Molly är lite surskallig av sig.

Råkade bläddra över på 5:an för en stund sen och fick se massa nakna människor som var naturister. Det var outsiders.. Jag vet inte, men jag gillar inte att se nakna människor sådär. Jag  tycker man kan lämna lite till fantasin. Det är inte trevligt o se när "paketet" hänger o dinglar på gubbar.. Usch...

Är det någon som vet hur man designar sin egen blogg? Eller vet någon som kan hjälpa mig? =)

Ha det bra.
Jessi.

Dag 6.

Jaha nu är jag inne på dag 6 utan att kunna äta ordentligt och den här sabla smärtan är fortfarande kvar. Idag ställde jag mig på vågen och fick en chock. Jag har sen i tisdags gått ner 5kg. och det pga min enorma matbrist. Det kändes bättre igår än vad det gör idag. Idag har jag inte fått i mig alls mycket. en halv chicken bit och en 4 dels rund macka.. en liten rund..

Sen idag i aftonbladet stod det att ett 40-tal människor som vart i Alanya och åkt med fritidsresor blivit sjuka pga dom bott på mögelhotell. En död... Möglet fanns i airconditionen.. Vi var ju 9 st som åkte med fritidsresor till Alanya. Vi bodde i 2 st lägenheter. I ena lägenheten fanns den största mögelfläck jag skådat i badrumstaket. Men kontentan är att 5 av oss 9 blivit sjuka. Och 3 av oss är fortfarande.

Så jag ringde till stora sjukhuset idag och vi alla måste ju kolla upp så vi inte blivit utsatta o sjuka för möglet. Så imorrn måste vi ringa till infektionskliniken o sen ska vi ringa o anmäla fritidsresor. Vi tog upp med våran guide vid 2 olika tillfällen att vi hade mögel på våra rum och ville ha nya. Hon totalignorerade det. Så vi får se hur detta går.

Jag vill bli frisk nu innan jag tynar bort för mycket här..





Jessi

Home sweet home.

Jaha, detta har inte vart ett roligt dygn. Igår efter jag hade skrivit mitt blogginlägg så fick jag åka in till akuten. Kroppen mår ju inte så bra av att inte äta o dricka. det jag har fått i mig på 2 dagar är lika mycket som en happy meal. Igår gick det inte alls.. Inget gick ner alls. Och jag hade redan blivit rätt bra yrslig, skakig o febern bara sköt i höjden.

Så det blev en tripp in dit. Där fick jag plågas i väntrummet i ca 4,5 timme innan jag kunde få komma in o få hjälp. Vi var väl på plats vid 14 snåret ungefär. När jag väl kommer in så tar dom en hiskligt många prover på mig. Jag hade ju tänkt mig att få bra piller, åka hem och sen kunna äta redan dagen efter (som idag). Men jag hade sån otrolig vätske o närings brist så det vara bara för mig att läggas in med dropp under natten.

Dom tog ännu mer prover.. Jag som har sjukhusfobi och sen inte klarar av sprutor.. Hur tror ni detta gick? Jag hade iof ingen energi till så mycket. Orkade inte ens lyfta en kudde. Under natten kom dom ju givetvis in hela tiden och kollade min feber o dropp så jag fick i mig min näring. Dom smärtstillande jag fick hjälpte inte mycket heller så jag kunde ju inte heller sova pga smärtan.

Imorse väckte dom mig kl 6 o tog ännu mer prover.. *suck* Dom ville köra ner en kamera i magen på mig för att kunna se vad det var som spökade eftersom jag blev så dålig av det.
Men jag hade sån enorm tur. Proverna visade att jag hade en ordentlig Virusinfektion i magmunnen så jag behövde inte få en kamera nerkörd i magen. Men eftersom jag fortfarande inte var bra imorse så fick jag inte åka hem förens kl 5 i eftermiddags.. Då hade kunde dom ge mig rätt medicin som lindrade lite och jag kunde för första gången sen i tisdags kväll få i mig lite nyponsoppa..

Var bara några droppar, men jisses vad gott det var.
Så vi får se hur dom närmsta dagarna blir. Kommer ta ett bra tag för min kropp att återhämta sig, men jag börjar kunna få i mig lite mat. Äter ungefär lika mycket som en treåring äter på EN måltid. Men jag får försöka öka antalet tuggor per dag.

Nu är jag helt slut så det blir sängen för min del.

Varför kunde jag bara inte få en förskylning?
Jessi


Hoppades.

Idag har jag hoppats på att det skulle vara bättre... Men inte då. Det är ju onödigt att bli frisk från denna skit. Sitt gärna i så länge som möjligt. Jag har sovit ca 11 timmar till och från, så det är väl alltid något.. Men det kan nóg bero på att min kropp inte har någon energi.. När jag gick upp idag så kände jag mig yrslig i hela kroppen och skakig..
Hur fan ska jag få i mig näring när jag varken kan äta eller dricka? Dricka går väl sådär om man typ bara fuktar lite vatten i munnen. Sen gör det för ont. O nu börjar kroppen känna av att jag inte fått i mig någon näring på 2 dagar... blir dag 3 idag..

Jag orkar inte med den här smärtan längre.. Jag orkar inte...

Något Roligt.

Ja en rolig grej som jag fick veta nyss är att min kära mor vunnit en resa till Las Vegas en vecka. Allt är betalt så det enda hon behöver är fickpengar om hon ska köpa något. Hennes chef i Sthlm hade nominerat henne för han tyckte att hon gjorde ett bra jobb. Så vann hon! Det var himla kul tycker jag.

Annars ligger jag här och våndas lika mycket som förut. Efter lite mer piller så har min feber gått ner lite, och smärtan sitter kvar i mellangärdet. Men så länge den sitter där och inte rör sig neråt mot blindtarmen så är jag nöjd. Sen längtar jag bara tills jag kan börja äta ordentligt igen. Idag har jag fått i mig ca 4 gafflar med makaroner.. Det är ju något.. Men på lördag när familjen kommer o firar mig så hade jag tänkt köpa smörgåstårta. Vilket jag bara ÄLSKAR. Det finns nog inget som jag tycker är godare än smörgåstårta. Jag skulle bli rätt ledsen om jag inte kan äta tills dess.. Men lite måste ju pillrerna hjälpa så jag har höga förhoppningar om att få äta det på lördag. =)

Man måste försöka tänka lite positivt även när det är negativt..


Pain..

Ja jag har något så fruktansvärt ont i mitt mellangärde. Denna otroliga smärta dök upp igår under dagen, och jag kan inte äta något utan att det gör så ont att man bara kryper ihop o tårarna sprutar. Så efter den långa natten med lite sömn så fick jag nog och ringde till Vårdcentralen. Fick tid till 10.30. vad skönt tänkte jag, då kan jag få massa piller som tar bort denna smärta o kan börja äta igen..

Trodde jag... Det visade sig att jag hade nån sällsynt hals-sjukdom som man vanligtvis inte får i min ålder. Jag skyller ju då på turkiet för att dom har smittat mig med sina bakterier.Min smärta i mellangärdet o magen trodde jag skulle vara någon magkatarr.. Men icke sa nicke.. Alla mina prover utom ett visar att det är på väg mot blindtarmen.. Kul! Annars har jag bara fått en ordentlig infektion..Så han ville inte ge mig något knark. Vilket jag insisterade på för att inte svälta ihjäl vilket det känns som att jag gjort nu i 2 dagar.  Så jag fick bedövande som smakar hästskit som  jag ska dricka innan varje gång jag äter.. Gör ju fortfarande ont.. men inte så ont som innan.. Sen fick jag piller mot infektionen.. Vilket jag hoppas det är..

Så nu ligger jag här i soffan med en t-shirt, en tjock stickad tröja, en långärmad tjocktröja o täcke på det o hoppas att min sabla feber ska gå ner någongång.. Så det är bara för mig att vänta på att få ont så får jag åka in till sjukan o opereras.. Men håll tummarna för mig att detta inte händer.. Jag vill verkligen inte råka ut för det.. Det här räcker..


Jag lider...sån smärta..

Då var det klart.

Jaha nu har jag jobbat mina 4  timmar plus en timme extra som jag satt i möte med min chef.. Hade velat hem till Idol, men se fick jag veta att det var ju ingen idol idag så det gjorde ju inte så mycket..

För övrigt måste jag nog ringa till Vårdcentralen imorrn, Har så jäkla ont i mina lungor. Är nog bäst o kolla upp de så det inte utvecklar sig till någon inhemsk turkisk lunginflammation. Men det blir sängen nu iaf eftersom man inte är alltför pigg idag.

Kissarna sitter o leker med blompappret från dom fina blommorna jag fick från jobbet. Jag försökte få med vasen, men det gick inte.. haha..

Nene.. Det var allt för ikväll.

Bye

Oh no..

Nu är dagen här då jag går tillbaks till jobbet efter 3 härliga veckors semester.  Jag jobbar dock bara 4 timmar.. Men det är intensiva timmar med tanke på att HV71 har hemmamatch mot frölnda ikväll. Så nu har elitserien satt igång. Då är det så att vi har ca 300 personer som kommer samtidigt kl 17, vill ha dryck samtidigt, mat samtidigt, avec o kaffe samtidigt, sen går alla samtidigt och vi har 10 min på oss att fixa iordning allt inför nästa stöt. Sen är vi ca 8 st som jobbar. Så man får springa en del. Dom 2 timmarna är väldigt jobbiga. Men jag kan trösta mig med att jag slutar när allt är uppdukat o klar innan nästa stöt kommer.

Idag har vi vart o storhandlat med. Rätt skönt att ha det gjort även fast det blev lite trångt i kyl,frys o skafferi.. Men nu behöver man inte handla på ett tag iaf så det är rätt skönt..

Mår lite sämre idag, Nu har snoken börjat rinna med o lungorna gör lite ondare.. Men jag knaprar piller och håller tummarna på att det stannar här. Har verkligen ingen lust med att bli sjuk.. Jag får bara inte.. Tänk om man kunde styra det själv.. För det kommer ju alltid olägligt med..

Sen imorse rann bägaren över vad gäller kissarnas klor.Jag vaknade av att jag fick dom i fötterna.. Dom MÅSTE klippas, så jag gjorde ett nytt försök. Den här gången fick jag inte ens en endaste klo. Så jag ringde ett samtal och på torsdag kl 4 ska kissarna till farbror veterinär.. moahahaha...Kostar bara 90 kr med för att få klorna klippta.. båda katterna o alla fyra tassar.. Känns rätt bra att det blir gjort då faktiskt. Med tanke på att mina tror dom ska dö lr nåt.. Dom är lite dramatiska..



Gruppbild från turkiet. Dom enda som fattas är Linus föräldrar. sen kan man ju ta bort
gubben på flytmadrassen där. Inte så fint...

Från vänster: Linda Eek, Jag, Linus Eek, Lisa Eek, Andreas Johansson.
Över från vänster: Li Eek o Gustav Josefsson.

Nehe dags för jobb snart.

Hej Svejs.

Nu är den slut.

Jaha, detta är min sista semesterdag. Jisses vad 3 veckor gått fort. Skulle gärna ha 3 veckor till. Linus börjar inte jobba förens på onsdag, och det är väl tur det med tanke på att han åkt på en ordentlig förskylning.Det är väl det som hör till när man kommer hem från semester med tanke på att 4 av 9 som åkte ligger hemma o e sjuka nu. Så jag har planerat att jag för en gångs skull skulle slippa bli smittad av honom. För varje gång han e sjuk ligger jag en vecka efter.. Men inte nu, sen hoppas jag att värken i lungorna o min hosta går över med..

Har alldeles för mycket planer nästa helg för att hinna ligga sjuk.

Annars var min födelsedag helt ok faktiskt.. Var väldigt mycket tråkigheter och problem som hände o jag var nära på att bara skita i allt. Men jag får hoppas nästa år blir bättre helt enkelt.  Men massa fina presenter har jag fått iaf. =)

Sitter och sorterar bilderna från turkiet.. Vilket är 800 bilder!! =/ Det är från 3 kameror som vi fört över ifrån. Och 2 kameror har jag kvar. Men många fina bilder har vi.. Jag vill tillbaks till värmen..

Jaja jag får sitta här o drömma vidare.. Blir nog middag snart.. Tacos var länge sen.. mmm..

Puss o kram skumbanan.


Happy birthday..

...to me.. Jaha idag blir man ju ett år äldre.. Tycker jag kan stanna vid denna ålder nu. Behöver nog inte bli äldre. Så jag kommer fylla 23 dom närmsta 10 åren med.. haha..

Idag har vi vart uppe med tuppen sen 7. Vi har ju ställt om dygnet helt så nu vaknar man vid den tiden. Sen kom älsklingen in med lite blommor och paket till mig.. =)

neehe om man ska gå och fördriva tiden med mina presenter tills det blir dags för smörgåstårta.. mumma.. =)

ha det bra


Hemma igen.

Ja nu har vi kommit tillbaks till kalla sverige efter en härlig vecka i turkiet. Vi har haft det hur bra som helst, ca 30 grader i vattnet o mer än 40 på land. Sen komma till sverige på ynka 13 grader var då en chock. Tänkte inte skriva så mycket nu mer än att vi kommit hem. Tar det en annan dag. Känns som att man håller på o bli förskyld med. Är inte speciellt lägligt nu eftersom det är Ladies Night nästa helg.

Ne nu blir de frukost.

Ha det såbra alla så skriver jag mer när jag orkar o har tid.

Problem.

Ja jag har sånna väldans problem med att klippa klorna på mina små kissar. Det är inget problem med att ta på tassarna annars, men så fort klosaxen kommer fram så bråkas det. Det är massa fräs o fäktning o gnäll. Helt omöjligt. Jag har försökt nu i 25 min och lyckats klippa en klo. Funkar inte när dom sover heller. Det är själva saxen dom inte gillar.
Är det någon som har några bra tips? Vill helst inte behöva gå till veterinären för att klippa klor..

Resfeber? Oh Yes.....

Lite pirrigt.

Blir inte att man skriver så ofta nu när man har semester. Har en massa annat att göra. Men nu är Linus ute i skogen o jobbar så då passar jag på att ta lite data-tid. =P Behövs ju faktiskt.

I helgen var vi på Kolmården. Vi hade det så mysigt och allting var verkligen jättebra. I fredags när vi kom dit gick vi på delfinshow, vilket jag tyckte var jätteroligt. Jag och alla barnen. haha. Efter det checkade vi in på hotellet och fick vårat fina rum med den otroliga utsikten. Innan maten gick vi en sväng på tropicarium, Var jätte många år sen jag var där sist. Fick för mig att det var större, Fast det var nog så att man själv var mindre. =P Hungriga som vargar åt vi en afrikansk grillbuffe på hotellet. Det var nog det godaste jag ätit. Så många rätter att välja mellan och så många härliga smaker. Sen blev det inte så mycket mer på fredagen.

Lördagen vaknade jag pigg som en nöt 06.30! JAG vaknade så tidigt självmant. Jisses. Men vi gick ner och åt av en ännu godare frukostbuffe än förväntat. Det är ju hotellfrukosten som gör hela hotellvistelsen. =P Men vid 10 checkade vi ut och traskade in i parken och gick där fram till kl 13. Efter det tänkte vi åka hem, men på vägen kom vi på att vi ville kolla vad den där safarin var för något. Så vi svängde in där, och det innebar att man fick åka in i inhängnaderna med sin egna bil och titta på djuren från RIKTIGT nära avstånd.  Det var en sån upplevelse. Men man var ju inte kaxig när lejonen gick o strök bilen. Det gjorde hela resan.
Sen åkte vi till Oxelösund o hälsade på mormor o syrran, efter det blev det hemfärd till härliga jönköping.
Borta bra men hemma bäst. =P

Ja angående rubriken där så åker vi till Turkiet imorrn. Ska bli hur skönt som helst att komma till solen och värmen. Nackdelen är ju att jag är så flygrädd, så jag har haft ont i magen nu i 3 dagar. Men det gäller ju att intala sig själv att allting kommer gå bra och att det faktiskt är större chans att bli påkörd av ett tåg än att krascha med flygplanet. Förra året gick det ändå rätt hyffsat att flyga. Hoppas det gör det detta år med.

Men nu ska jag ta o städa lägenheten. Är ju skönt o komma hem till en ren o städad lägenhet. Om inte kissarna river för mycket vill säga. Men Martina ska ju bo här under tiden så hon har nog lite koll. Fidde kommer  och kollar till katterna varje dag o matar dom. Så jag kan nog känna mig lugn. Dom har ju 2 personer som tar hand om dom. Njae kanske inte Martina. Hon har ju sån kattfobi, så jag vet inte hur hon ska klara o bo här. Men det ska bli intressant att se. =)

Vi har även fått en glad nyhet här nere. Linus ska bli morbror. Så i mars kommer det en liten bebis till familjen. =)




Jag är rätt nöjd med denna bild som jag tog när vi åkte safarituren. Lejonen
låg ca 3 meter från bilen. Mer bilder finns på facebook. Gå in titta o kommentera. =)



Jag fick mig ett gott skratt häromdagen när jag hittade Molly vilandes så här
i skohyllan häromdagen. Gillar hennes stil. =P


Ha det så bra.
Jessi the Queen.