"Katten åt upp räkningen"

Jaa här har ni bildbevis på att mina två små fyrfotingar älskar att tugga papper, helst räkningar på nåt konstigt vänster.

Här hann jag stoppa Fling precis när hon startat demoleringen. Men det har hänt att vi fått ringa till företag o be om nya räkningar för att mina små missar demolerat de totalt så att vi inte kunnat se belopp lr ocr nr.

Och hur tror ni det låter? "Katten åt upp räkningen" Hahaha!



De roar!

Ja vad tråkigt vårat liv skulle va utan våra tre vildar som förgyller dagen och ger en ett gott skratt varje dag. =)

Fling ligger i badkaret och chillar, helt ovetandes om att syster Molly planerar en attack och några sekunder efter denna bild, utför den! Haha

Lite gott kvällsskratt! =)


Mobilbloggningen.

Hm jag har haft lite problem gällande mobilbloggning. Fast det verkar iofs de flesta ha. Lr problem med blogg.se lverhuvudtaget. Men nu när jag går in via mobilen är alla mina inlägg borta. =O

Jag får gå in via datorn sen om jag hinner och kolla det. Nu när jag låst bloggen känns det som om att jag kan börja blogga igen, o dela med mig av bilder. =)

Helgen har vart helt underbar med ännu underbarare väder. Blå himmel o sol. Dock har det vart kallt och snö. Men det har ändå vart jätte skönt ute på dagarna. Och så idag kom det där tjocka gråa molntäcket tillbaks med stormen. Så tråkigt! Hoppas ni med haft en bra helg! =)


Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaks klockan en timme inatt? Det höll vi på att glömma, men som tur är hade jag snälla arbetskamrater som påminde mig.

Har nu bestämt datum för Linus födelsedagsfirande. Linus familj kunde det datumet så det var verkligen jättekul! Det är inte lätt att få ihop när alla jobbar som de gör. Vi har även bestämt en hemfärd till min fam. Ska bli så skönt, det är alltid så mysigt att va där uppe.

Det tycker Linus med, han tycker det är så lugnt o skönt o sen brukar vi oftast spela spel lr nåt kul så det blir mycket skratt.

Det försvann ett blogginlägg för mig igår. Jag skulle rensa bland mina utkast och då låg det där, men hur kan det ligga i både utkast och bland publicering? Jag hade fler inlägg som låg bland utkast som ändå har publicerats så jag vågade inte ta bort mer ifall de med försvinner. Nån som förstår sig på blogg.se?

 Ikväll låser jag bloggen för ovälkomna läsare! Usch vad vidrigt folk det finns på denna planet!

Jessi


Halloween har kommit till skärstad.

Halloween är något både jag o Linus gillar och jag fyller sakta men säkert på min låda med diverse saker. Utom häxor, det finns det gott om.

Så vi har pyntat lite för att komma i stämning, och jag hoppas det kommer små spöken och häxor (Stora häxor undanbedes) för lite bus eller godis. =)


Världens bästa familj!

Idag när vi hämtade posten låg det ett stort paket i brevlådan. Jag såg genast på handstilen att det var från mor min! Så vi sprang fort in för att öppna det, och det låg massa roliga saker i paketet. "Lite höstmys" hade hon skrivit på ett vykort. =) jag & Linus blev jätteglada och tyckte det var superkul. Linus sa det: "men jag fyller ju inte år än" haha. Min mor gillar små överraskningar och att skämma bort. Och vi uppskattar mer en liten överraskning än nåt dyrt. =)

Jag har världens bästa fam! <3


3 dagar kvar.

Ja jag tänkte på det här med lösenordsskyddet. Jag kom på att mina kära läsare kanske ska ha chans att fråga om lösenordet innan jag skyddar det, så på söndag tänkte jag låsa den. Då kan jag även berätta mer ingående om varför jag känner att jag är tvungen till det.

Ne nu snöar det här! Ha en bra dag! =)


Födelsedag närmar sig.

Inte min då, jag har redan fyllt år! Men min kära sambos födelsedag! Kollar runt lite på nätet efter presenter och jag tror mig hittat några tiopoängare! =D

Fast vad kan jag ju inte skriva ifall han läser. =P det har vart lite knepigt och hitta presenter då han inte önskar sig något. När jag frågade vad han önskade sig så fick jag till svar: "ingenting, jag har allt jag behöver. Jag har världens bästa sambo, tre underbara vildar och ett fint hus"

Ja det värmer verkligen i hjärtat, efter 6,5 år tillsammans är vi fortfarande lika puttinuttiga mot varandra och vi skrattar och har kul varje dag. Kärleken blir bara starkare o starkare. Vi är helt enkelt själsfränder. <3


To be or not to be.

Vad trist det är med detta väder. Men vi var ute o lintränade med Putte i 1,5 timme o då var det faktiskt rätt skönt. Men nu har det blivit ännu mörkare ute, jag längtar nästan tills snön och vintersolen kommer. =)
 
Alla uteprojekt med huset är nu färdiga, nu har vi lite invändigt vi tänkte pyssla med under vintern. aldrig sysslolös. =P Men det är väldigt kul.
 
För 2 lr 3 inlägg sen skrev jag ju att jag funderade på att lösenordskydda min blogg.
Jag har nu bestämt mig för att göra det, finns ju alltför mycket psykon där ute som jag inte vill ska ha med mitt liv att göra eller se mina bilder. Många av er läsare har jag haft väldigt länge och vissa många år. Jag vill gärna fortsätta ha med er. Så det är bara att fråga om mitt lösenord antingen här eller på fb.
 
 
Jag kommer lägga upp lite mer bilder osv efter jag har lösenordskyddat.
 
Bye for now.