Sälja, Köpa. =)

Det känns som att allt jag gör nuförtiden handlar om att göra affärer, antingen sälja eller köpa. Jag har lagt ut sängstomme plus två nattduksbord, två byråer, barbord, micro o badrumsskåp för försäljning. Först la jag faktiskt ut det på FB. Man vet ju inte om det är nån som behöver lite möbler. Och det är ju fina möbler så jag vill ju helst försöka få det sålt innan jag skänker bort det till Erikshjälpen lr nåt.

Sen gjorde jag en bra affär häromdagen. Jag har ju pratat om mitt svedbergs joy som jag vill ha. För er som glömt bort hur det ser ut så kan jag lägga upp en bild än en gång.



Här är det och det är MITT!! Badrummet kommer bli grymt snyggt. =) Iaf detta har vart snordyrt (eller det var det iof nu me) det har legat på ca 54.00.- för underskåpen, blandarna, spegel, högskåpet o belysningen. De hade sänkt priset med en ca 15.000:- när vi var där för två veckor sen. Vi åkte tillbaks nu i veckan och de hade fortfarande inte fått det sålt. Så jag lyckades pruta ner det ytterligare 7.000:- och vips så blev det mitt. =)

Vi har vart väldigt duktiga när det gäller budgeten så vi ligger rätt mkt plus. Och det är jag glad för. för annars hade jag inte kunnat köpa detta. Och nu vet jag att jag får kvalite me. LOVE IT!

Idag var vi nere på biltema med, vi och resten av Jönköping ungefär. =P Jag hade sett billiga transportburar till Kissarna så de fick en varsin ny.



De gillade burarna =P. Jag har skrivit namn på burarna och det var så kul att rätt katt gick in i rätt bur. De får stå framme nu tills vi flyttar så kissarna vänjer sig vid dom. Den andra vi har är STOR som ett hus, otymplig o bära, i tyg (nerkissad) och luktar veterinär. Så jag ville ha två små. Lättare med om man bara måste åka med en till veterinären. Så söta mina små hjärtan. <3


Jessi



Det var kul så länge det varade.

Ligger i sängen och har gjort i över en timme nu i ett försök att sova lite mer. Men icke. Jag är ju supertrött Men kan inte sova mer. Nu är klockan iof rätt mycket så nu är det ingen idé. Har sovit Skit Inatt. Var ju personalfest igår. Vi lekte sjukt roliga lekar, går in på de en annan dag. Sen var det middag och temat var världens hörn. Så städerskorna hade lagat all mat. Det var verkligen super gott och det kom in magdansöser under middagen och underhöll. :) Men min mage klarade inte av den kryddiga maten så jag fick super ont o fick åka hem strax efter 10. Surt var det Men mitt lag vann iaf lekarna så vi fick presentkort på 300 kr var. Skoj! Så nu ligger jag här med ond mage och funderar på om jag klarar av att gå ut i det fina vädret idag....

Färg!

Idag har vart en sån dag som vi egentligen inte haft nåt att göra, men ändå haft o göra. Vi har vart på systemet, åkt ut till tomten i ett försök o sätta upp byggskylten o sen har vi städat. Skylten blev ett stort misslyckande så vi får åka tillbaka i början på nästa vecka med ett större artilleri o tyngre verktyg...=P

Sen har jag hunnit med att färga håret.



Mitt älskade svarta o röda. Jag gjorde bara slingor lite här o där, o på nåt sätt får jag alltid till det o bli coolt. Så nu är jag glad o nöjd igen när jag är svart i håret igen. =D

Sen satt jag o målade naglarna inför imorgon innan Linus gick upp idag. Syrran hade pratat om nåt graffitti nagellack så jag köpte o testade det.



Blev rätt coolt faktiskt. Men jag skulle nog tagit rött under ist. Passar ju min hårfärg bättre. =P Får se om jag hinner göra om det imorrn innan sällskapet kommer.

Det är den årliga personalfesten imorrn, det är all personal från båda Scandic hotellen i stan så det blir en del folk. Den börjar runt 5 tiden, så vi är några st som ska ha lite förfest innan. Gosh! Men men, bara att passa på medans  man är ung. =)


Jessi

Grävmaskin

NU känns det ännu närmre och vi är riktigt förväntansfulla inför nästa vecka och längtar jätte mkt till första mars. Idag kom de nämligen med en grävmaskin och den skulle ställas ut på tomten, för nästa vecka börjar de med markarbetet!! WOHO!!



Här kom den stora lastbilen med grävmaskinen. =)



Han kom inte över snövallen så han kunde ställa den på våran tomt, så den får stå på andra sidan vägen till kanten. Vi får ringa imorrn o säga att den står där till vår entrepenör.


Men när vi stod där o tittade så känns allt bara så himla spännande. Vi är så otroligt förväntansfulla och kommer nog vara där ute en del framöver. Jag lovar att ta bilder och uppdatera så ni kan följa med i bygget.


Så spännande!!! wweeeeiii!!!


Jessi

Sandra Lundgren.

Sandra skrev för ett tag sen i en kommentar att hon tyckte jag skulle skriva mer om henne, så jag ska tillägna henne ett helt inlägg. =) Hon är min absolut äldsta vän och vi har vart kompisar sen blöjornas tid som vi brukar säga. Vi har umgåtts hela livet, i tonåren gled vi ifrån varandra lite, men vi har alltid hittat tillbaks till varandra.

Vi har vart med om så otroligt mycket ihop, både bra och dåligt. Oftast hittade vi på en massa bus och det resulterade i att jag (oftast) blev skadad och Sandra stod o skrattade. Hon har en enorm skadeglädje och även om jag skulle ramla o bryta armen så skulle hon skratta. =P

Men det är därför jag tycker om henne, för hon är alltid sig själv i alla lägen och gör sig aldrig till för någon. Hon kör sitt eget race och skiter i vad alla andra tycker. Hon kämpar för det hon tror på och låter aldrig någon trampa ner på henne eller hennes närmaste. Det finns nog inget jag inte skulle göra för henne och Alicia. Det spelar ingen roll vad hon skulle be mig om, för jag vet att hon skulle göra desamma för mig.

Det spelar ingen roll hur lång tid det tar mellan gångerna vi träffas, eller hur sällan vi pratar. Jag vet att hon finns där så som jag finns för henne. Och kommer alltid göra.

Det är äkta vänskap.




Love u guys!!! <3 <3


Jessi

Voff Voff!

Jag vill ha en hund, och jag tror jag kommer skaffa en framöver när vi bott in oss i huset ett tag. Kollar på blocket varje dag. =P Finns många sötingar som tex denna:



Den här lägger jag väl mest upp för min mor. Hon säger att hon ska ha en hel hop med mopsar. Haha. Jag tycker de är rätt söta faktiskt och skulle egentligen vilja ha en sån här hund:



En lite bulldog. Haha de är verkligen ful-söta. Jag tycker de är hel coola. Men de är ju lite av problemhundar. Kanske när jag blir gammal o är lika skrynklig som hunden. =P



Men om vi skaffar en hund så kommer det bli en liten jack russel till att börja med. Jag gillar de hundarna. Linus med. =P Jag har alltid sagt att jag inte vill ha småhundar, men de gillar jag faktiskt.


Vad skulle ni vilja ha för hundras, eller vad har ni för hundras?


Jessi

Fuskbyggarna.

Vi sitter och tittar på Fuskbyggarna. Jag blir lite paranoid nu.. haha, nejdå.. Jag känner mig faktiskt väldigt lugn inför bygget. Men jag tycker det är helt hemskt som alla de människorna råkat ut för, och jag hoppas verkligen inte att varken vi eller någon vi känner råkar ut för något liknande. Usch usch. Men jag tycker Martin Timell och Lennart Ekdahl i programmet är helt lysande, de rör verkligen om i grytan. Har ni inte sett det så tycker jag verkligen ni ska se det.

Men nu till nåt annat, vi var nere på en butik som heter badhuset här nere. Där har de den badrumsmöbel som jag så otroligt, mycket gärna vill ha. Jag stod och dreglade lite till över den när jag fick se att de sänkt priset med 20.000:-! Ja, då kanske ni förstår hur dyrt det är. hehe. =P



Här är det. Nu ser man inte riktigt hur underskåpen ser ut, men de är otroligt snygga. Jag vill verkligen ha det, och jag kommer göra allt i min makt för att skaffa det. Även om jag nu måste gå på gatan för det. HA HA!!!


JESSI

Drowning Pool

Den här låten är nog inget för er som inte gillar metal, men ni som gör det kan ju lyssna. Jag sitter o lyssnar på dem just nu. Gillar de faktiskt, speciellt låten "let the sin begin".



Men inga slår ju mina älskade Disturbed. Jag vill att de ska komma till Sverige nu!

Jessi

Roligt är det nästan jämt.

Jag blev lite full i skratt för en liten stund sen när min kära sambo ropade "Fan" inne i badrummet.
Han höll på att klippa sig när batteriet tog slut, så han såg ut så här.



Hahaha håll med att det ser lite skoj ut. Som tur är det lite mer än en timme kvar tills vi ska iväg, så hans trimmer hinner ladda o han slipper ha fantafrilla.

Ja det är tur att det är kul nästan jämt. =)


Jessi

10 år.

Fick med posten hem en inbjudan om klassåterträff från gamla 9G. Det var lite som ett slag i ansiktet för helt plötsligt kände jag mig jättegammal. Hahaha. Ja, jag har åldersnojja. =P Det är alltså 10 år sen som vi stod där i stjärnholm o sjöng avslutningsvisor. Eller som vi gick på avslutningsmiddagen.

Ja jag får se om jag går. Det beror nog lite på vilka som anmäler sig. Men det vore kul om Pearn, Sara och Maria ville gå. Var ju några år sen sist vi träffades alla 4. Hittade lite bilder häromdagen när jag rensade garderob från min 16 års dag när de tre sov över hos mig. Det var alltid en massa skratt.

Jessi

Bra intryck? =)

Kanske dags för ett litet inlägg nu. Sitter i soffan med datorn i knät o spelar för fullt från min spotify lista i ett försök att hålla mig vaken. Är så förbaskat trött att jag till och med somnar när jag sätter mig upp obekvämt. Hade igår ett riktigt rövpass igen. Eller ja, det var ju två pass egentligen. Jag gillar verkligen att ha två jobb, speciellt omväxlingen. Men varje gång jag jobbar på Elmia jobbar jag oftast på Scandic samma dag, så då blir det 17 timmars arbetsdagar.

Jag är inte gjord för att vara uppe nästan ett dygn och jag behöver mina 8 timmars sömn för att vara pigg o hålla uppe mitt tempo. o inatt blev det väl inte mer än 4 timmar, så jag ska nog gå o lägga mig snart. =P Just nu är det Promotion Expo mässa här nere, det är en inköpsmässa. Det bästa jag vet att jobba är faktiskt mässor. Jag älskar de folket som kommer, den stressen, det springet, tempot.. allt! Då är jag i mitt esse!

Igår blev jag speciellt glad när jag kom till ett bord o de jublar bara för att jag serverar dom o de säger: "Du serverade oss förra året med, fasiken vad kul. Du e ju grym" Det är himla kul när gäster kommer fram och kommer ihåg en från föregående år. Jag gör nog ett bra intryck och ett bra jobb. =) Jag hade så kul med de gästerna (i år igen) och när de gav mig notan sa de "Tamefan Jessica, du gjorde det i år igen!"


Det är just av denna andledning som jag aldrig skulle klara av att stå i en affär eller sitta på ett kontor. Jag säger som min chef Elin på Elmia sa om mig o Jocke "Du o Jocke, ni e ju sånna som bara kör på tills ni stupar, det är helt otroligt"


Jessi


300 kg golv

Usch vad trött jag är. Jag hade tänkt ta en riktigt lång sovmorgon idag då helgen har bestått av alldeles för lite sömn. Men jag vaknade runt 9 o var skitpigg, trots att jag inte hade sovit många timmar. Så jag gick upp o väntade på att badhuset skulle öppna. Så vid 10 var jag där o simmade mina längder, men det var alldeles för mkt folk. Är alltid helt tjockt på helger. Ska nog skippa o gå dit helt på helgerna.

När jag kom hem åkte jag o Linus till Ikea en sväng. Vi gick runt o tittade lite som vanligt, sen såg vi att det golv vi ska ha nästan var slut. Så vi frågade om det kommer komma in mer. Och det skulle det inte göra. Så då var det bara att hämta en vagn o lassa på 21 paket med golv. Tungt satan var det och bilens arsle skrapade nästan i backen när vi åkte.

Det roliga var ju att bära upp det tre våningar. Vi räknade ut att sammanlagt vägde de 21 paketen med golv ca 300 kg. Fy fabian var trötta o svettiga vi var efter det. Men nu har vi det golv vi vill ha iaf. =)
O för övrigt börjar det se ut som ett kaos här i lägenheten.



Vi har ju redan börjat rensa i en del garderober, slängt det vi inte ska ha, o packat det vi ska ha med oss.
De kartonger som står längst in i hörnet är två sängstomar, ett dvdskåp, två skohyllor o två hatthyllor. Onödigt att packa upp det nu när vi inte ens ska ha det nu. =P (Medicin lådan köpte jag idag med. =))




Allt golv, det ser inte ut att vara så mkt, men det är det!



Nu ligger jag o Molly i soffan o värmer varandra. Hon sover nog rätt djupt för hon ligger o sparkar, rycker o smackar. Så söt mitt lilla <3.


That's it for now.


Jessi

wwooohoo!

Jag började dagen med ett par längder i simbassängen. Riktigt skönt, fast nåt jag tycker är fruktansvärt äckligt är folk som "snyter" sig i vattnet. Bara blåser ut allt de har i näsan. Idag var de en kvinna som gjorde det och jag hade oturen att se vad som kom ut. Jag fick verkligen kämpa för att inte spy i vattnet. Jag är ju rätt äckel-magad när det gäller lite sånt. Så jag fräste bara "TREVLIGT" åt henne och sen gick jag upp ur vattnet. Som tur var, var jag nästan klar.

Vid ett tiden så åkte vi ut till gränna och hälsade på svärfar. Vi var där några timmar innan vi begav oss in mot stan igen. När vi satt i bilen så ringde Erika från Älvsbyhus och gav oss lite rolig information. Den 1 Mars kommer husleveransen. Så kl 7 på morgonen kommer vi stå där ute och se när alla lastbilar kommer med vårat hus!! Så skoj!! O den 30 Mars är det inflyttning!! woho! Men vi kommer flytta in senare. Vi har sagt upp lägenheten till 1maj så att vi hinner tapetsera, lägga golv, kakla o bygga om badrum innan vi flyttar in.


Nu går det fort!


Jessi


Fin fint!

Jag satt förut o googlade på lite bilder. Det finns en speciell sorts fåtölj som jag är ute efter och vill ha två st i vårt musikrum. Men jag vet inte riktigt vart man får tag på sånna.



Två sånna här vill jag ha, tycker de är så grymt snygga o de skulle göra sig fint i huset. Eller två liknande vill jag ha iaf. Men jag har inte sett sånna någonstans.


Är det någon som sett sånna någonstans eller vet vart man kan få tag på dom?


Jessi

Bye Bye lägenhet.

Fasiken vad saker vi har att slänga. Mycket skit samlar man på sig. Idag har vi gått på kökslådorna. Vi hade en hel den tidningar,kataloger, papper, block o jag vet inte allt där i som vi inte har nån nytta av. Sen gick vi ut på en liten promenad o jag postade ett brev till Sandra. =) Sen gick vi förbi vätterhems områdeskontor. Vi har fått en förfrågan om att tapetsera om sovrummet.

Men vi tycker det är rätt onödigt att göra det iom att vi kommer flytta om ca 3,5 månad. Så då kan de nya hyresgästerna få välja ist. När vi väl var där så passade vi på att säga upp lägenheten till 1 maj med. NU känns det att vi faktiskt ska flytta. Det har inte riktigt gjort det innan då det har vart så långt ifrån.

Jag längtar verkligen!!! =D

Jessi

Projekt Rensning.

Igår var dagen väldigt lång tyckte jag. Men det är rätt skönt med sånna dagar, känns som att man hinner få så mkt gjort. På dagen så åkte vi ut till Linus morfar som fyllde 88 år. Han blev himla glad när vi kom ut. =) Speciellt då jag hade putte med mig osså. Putte blir lika lycklig varje gång man åker ut dit.



Putte vill helst att man ska kasta hans boll så han får springa, springa o springa. Han är så lycklig där ute, så när man väl ska hem och få in han i bilen igen så får man kämpa lite o sen surar han hela vägen hem. =P
Putte är Lisas och Andreas hund, Men jag har inget emot att låna han ibland och avlasta dom. Det är ju så skoj med djur! =D Jag vill skaffa hund när vi flyttar ut till huset. Perfekt där ju. Batman ska den heta..

Sen när vi kom hem så började vi rota i lite garderober. Vi har ju skitmycket garderober för att vara lägenhet. 9 stora, 6 små o ett stort förråd man kan gå in i. Plus vindsförråd. O de e fulla allihopa. Så vi påbörjade projekt rensning. För i februari sätter de igång med markarbetet o då kommer vi få att göra. O helt plötsligt kommer vi stå där med flyttlasset.

Så det kan vara skönt att ha allt rensat så slipper man det sen när man har fullt upp.



Detta är från en garderob.....Såg ut som kriget där inne. Men vi har vart med allt som ska slängas till sortergården idag. Jag kör ju No mercy rensning. Allt som inte användts på ett halvår ryker. O Linus vill spara på ALLT. För att det "kan vara bra att ha". Men jag har inte plats för sånna saker i huset sen. Jag vill inte ha massa skit. Linus har det inte lätt inte.

Förresten, 6 dagar idag utan ciggaretter. =D Det har gått förvånansvärt bra, både för mig o Linus. Visst e vi duktiga? Fast han slutade lite tidigare än mig så han har väl 3 dagar mer tror jag. =)


Jessi

12.000:- för en pappersbit.

Jäklar, idag kommer det många inlägg från mig. Men ni kommer ihåg storyn med Nybyggnadskartan? Den som vi måste ha och som kostar sex jävla tusen spänn.(!!!!!) Det övergår mitt förstånd att det kan vara så dyrt. Iaf, de målade ju fel på den så vi var tvungna att ha en ny. Både jag och Linus gjorde klart för dom (kommunen) att vi inte tänker betala för den nya. Vilket de sa att vi inte behövde. Jättebra!

Vi fick hem den nya kartan i början på nov och det var inget mer med det. Vi lämnade in kopiorna till de som det berörde. Sen i fredags så får vi ett fint litet vitt kuvert med fönster på från stadsbýggnadskontoret. Vi öppnar det och där i låg det en räkning på 6000:- för den nya kartan. Vi har ju redan betalat 6000:- för den förra kartan som blev fel. Så då hade det blivit 12.000:- för två pappersbitar varav den ena var fel.

Helvete heller tänkte jag och lyfte på luren. Som Linus sa så grillade jag den tanten som satt på andra sidan luren. Men när det gäller kommunen så gäller det att sätta ner foten när man är missnöjd och det ordentligt.För de är ena riktiga jävlar rent ut sagt. Jag förklarade för henne att jag absolut inte tänkte betala sex tusen för deras misstag.

De hade väl blivit ett missförstånd, eller så försökte de kränga mer pengar? vad vet jag. Men hon makulerade den iaf.

Det gäller att ha koll på vart pengarna går och till vad när det handlar om stora summor.


Jessi

Efterlyser!!

Ja ni, jag får ta till plan B ang. min MJ vägg. Linus tyckte att den var snygg, men han gillade inte att hela väggen blir svart. OK. då får jag vika mig och gå till plan B. Jag har nog tom plan Ö så mig går det ingen nöd på. =D
Då gick han med på denna.



Då blir ju rummet ljusare som han vill ha det och jag får MJ på väggen. =) MEN, bilden är för dålig för att göra fototapet. Så då tänkte jag att man kan måla den på väggen. Det blir ju nästan bättre. Men sen kommer MEN nr 2, varken jag eller Linus kan måla. Så jag behöver någon som kan detta.

Kan du måla eller känner du någon som kan? Alla tips tas tacksamt emot. =D

Jessi

Det bästa med huset.

Det finns fyra saker som jag verkligen ser fram emot med huset.
Det första är:



En egen tvättmaskin!!! Det ska bli det bästa faktiskt. Slippa släpa allt dessa jävla fyra våningar o tvätta på konstiga tider som man egentligen inte har lust eller tid med. Vi ska ha en svart med. =) Alla vitvaror blir svarta..



Det andra är hel kyl/frys. Nu har vi ju bara halva. Kylen gör inget, för den är aldrig full ändå. =P Men däremot frysen är det jäkla knep med att få plats med allt ibland. O jag svär lika mycket varje gång man får ta i för glatta livet för att pressa in en brödlimpa!



BADKAR!!!!! Fy fasiken vad jag saknar att ha ett badkar, speciellt nu vintertid!! Det vi kommer köpa ser ungefär ut som detta faktiskt. Bada bada bada bada bada bada bada.....=D Fast skillnaden nu är att det blir dyrt o bada varje dag. =P




Och en altan. (gräset kommer nog ta ett tag =P) Jag vill bara kunna gå ut och sätta mig i solen med en bra bok ostörd i solen en sommardag.( i Min hängmatta på ställning som jag ska ha.=D) Samt att bara gå ut o tända på grillen o äta gott. FREEDOM!!


Sen finns det ju massa annat som jag ser fram emot med huset, men just dessa fyra saker längtar jag efter mest faktiskt.

Svar till Sandra: haha klart vi frågar dig först om soffan ;P


Jessi

Fototapet.

Jag har hittat den fototapet som jag SKA ha i gästrummet. Den är så brutalt snygg och gästrummet kommer bli så himla snyggt.



Fy fasiken vad snyggt!!! Och med allt det andra jag ska ha i rummet så kommer det bli SÅ häftigt. Nästan så jag vill ha det som sovrum.. Hahaha.. jag ska surfa runt o kolla om jag hittar lite fler MJ fototapeter. För MJ blir det i gästrummet. =)


Vad tycker ni om denna? Please tell me.


Jessi

Nya Mubler.

Anledningen till att jag skriver Mubler är för att mobba Linus lite. Han skrev fel en gång för länge sen o sen dess har jag mobbat honom. =P

Det börjar bli en del kartonger i vårt tredje rum nu. Vi har köpt lite nytt som vi ska ha i huset sen. O det är ju helt onödigt att packa upp allt nu för att sen skruva isär det. Bla sängstomme till vår säng och till gästsängen som vi ska ha. Så nu när ni som brukar sova över kommer för att sova över så får ni sova i en riktig säng o inte den stora madrassen vi har. =P Låter bra va?

Vi gjorde riktigt bra kap på sängstommarna, det var de vi hade tittat ut sen innan, o nu reade de ut dom för halva priset. Blev några tusenlappar sparade där. =) Det gillar vi. Vi kommer nog köpa det mesta nytt. Det som vi ska ha med oss till huset är väl soffan, den vita skänken o tv bänken i möbelväg. Resten Ryker!!!!

Soffan vill jag byta ut sen för jag tror inte denna kommer passa i huset men det får bli ett senare projekt. Man kan inte köpa allt på en gång. Även om vi kommer köpa mycket. Det gäller att spara, spara, spara o spara. Det är vi faktiskt väldigt duktiga på. Jag har verkligen inrett hela huset i huvudet. Det är så himlans skoj. Det svåra blir vårt kontor/musikrum. Jag ska inreda det Heavy Metal o det ska enbart ha med musik att göra där inne. Jag vet precis hur jag vill att det ska se ut, Men en del saker kommer vara VÄLDIGT svåra att få tag på. Hm.. det tar nog tid. Men det kommer bli coolt.

Sen en sak jag vill ha som Linda hade fått i julklapp och lagt ut på sin blogg är:



Fan vilket coolt knivställ. Det kommer göra sig snyggt i mitt kök. =)
Vi kommer nog ha en del udda saker, vi båda är ju lite makabra. hahaha. Helst skulle jag vilja ha ett Nightmare before chirstmas rum. Ett rum med bara Tim Burton saker. Min nästa tattto (efter de två jag ska göra den 26) kommer bli Jack Skellington.. I love! 


Undrar hur våra barn kommer bli? Hahaha!!!


Jessi


Mormor ska hemsöka mig.

Jaha, då sitter både jag o kissarna här i soffan igen. Linus åkte iväg o jobbade vid 5 som vanligt. Men imorrn är han ledig och då ska vi ut till Linda och Andreas på lite tacos. Ska bli gott, inte ofta vi äter det.

Tänkte jag skulle åkt till a6 en sväng. Är ju så smidigt iom att det är öppet till 20. Men sen kom jag på att det är röd dag idag, så då har det ju redan stängt. Har ju fortfarande kvar mitt presentkort där som jag fick i julklapp. Skulle behöva nya jobbarbyxor samt hårfärg. Ska färga svart igen, det är nog den enda färgen av alla färger jag haft som jag verkligen trivs så otroligt bra i.

Var och bokade tid för min tattuering i förrgår med. Så den 26 ska jag dit och förstöra min kropp ännu mer som en del säger. Framför allt min mormor. Efter den förra sa hon att om jag gör någon mer så är jag inte välkommen i hennes hus mer. Hahaha. Så på juldagen när jag ringde och berättade att jag fått en tattuering i julklapp av mamma och pappa blev det helt tyst i luren.

Vår dialog löd ungefär så här:

- Mormor, vet du vad jag fått i julklapp av Mamma o Pappa?

- Ne, vadå?

- En tattuering...

*helt tyst i luren*

- Hallå? Mormor?

- Neeeee nu får det vara bra! du ska inte ha mer.

- Mormor, det är lika bra att du accepterar detta för jag kommer fortsätta tattuera mig oavsett vad du säger.

- *Suck*... Ja, jag får väl börja göra det.

- Ja, men var glad så länge jag inte gör massa döskallar, djävlar o hakkors.

- Ja då jävlar!! O det spelar ingen roll om du gör det efter jag gått bort för jag kommer o hemsöka dig o ruska om dig!!!!! Det ska du veta!


Hahahaha. Hon är rolig min mormor. För henne är jag fortfarande 13 år gammal ungefär. Inte är det lätt inte. =P

Jessi

Nackdelen med flygplatser.

Har ni med snöoväder idag? Jag vill inte ha mer snö nu, nu längtar jag faktiskt till våren o Huset. =) Jag avundas mamma o syster som just nu sitter i miami o solar o badar. Jäkla svin. =P De åkte på Nyårsafton ner dit och ska stanna månaden ut.

Men när de kommer fram och ska hämta sitt bagage så var syrrans bagage inte med. Då hade de puckona som jobbat på arlanda inte fått med hennes väska på flyget så den var kvar där uppe. Hon var ju lagom irriterad, o det hade jag med vart. De fick tag på arlanda som sa att de skulle få väskan inom ett dygn. Jättebra tänkte dom.

Hon har fortfarande inte fått sin väska och nu är det ingen som vet var den är nånstans. Hur kan man inte veta vart den är? Nån på den där jävla flygplatsen måste väl ha tagit hand om den? Visst det är surt att inte ha sina kläder o allt man har med sig.

Men det är så att Cenitha har sin livsviktiga medicin där i som hon måste ta dagligen. Hon fick inte ta den i handbagaget så hon stoppade den i sin resväska. Hon får gå MAX 7 dagar utan medicinen, så hon o mamma börjar få lite panik där nere eftersom att det redan gått en del dagar.. Det är som sagt väldigt viktigt att de får tag på väskan helst nu. Grundis har skickat ner ett expresspaket med extra medicin till henne som vi får hoppas kommer idag.

Sugit läge, och jag tycker att personalen som hanterar borttappade väskor kunde skött det snyggare, speciellt när man säger att det är viktig medicin i väskan som man måste ha NU. O nu vet INGEN vart väskan är. Det är just snyggt.

Inte undra på att man blir bitter?


Jessi

SOA.

Sitter o kollar Scorpion King 2. Den suger och effekterna är asdåliga. Men det finns inte mkt annat vettigt att se. Finns aldrig nåt vettigt att se på tv nuförtiden. Iaf jag satt här o kollade filmen o jag har ju rätt hög volym på med tanke på att jag hör så dåligt. Men så förut tyckte jag att jag hörde nåt riktigt riktigt svagt läte. Men jag kunde inte koppla vad det var för läte eller vart det kom ifrån för att det var så svagt.

Sen gick jag på toa och då hörde jag det lätet igen, då hörde jag att det var en katt. Så jag gick till Linus jobbargarderob och öppnade den. Då satt Fling där inne vettskrämd o skrek. Stackars min lilla kisse!! Då hade Linus inte tittat i garderoben innan han stängde den när han gick till jobbet strax innan 5! Så 5,5 timme har hon setat instängd där. Och jag har inte reflekterat över att hon inte var i närheten heller då hon är expert på att gå o lägga sig nånstans o ligga där i timmar. Så hon har fått lite tonfisk nu och så sitter vi o gosar. =)

Sen är båda min katter så att de inte jamar när de blir instängda nånstans. Förutom nu då, men det är nog första gången jag hör Fling jama när hon blir instängd. Lite konstigt egentligen. Ni som har katter, gör era katter det?


Ne ska kolla färdigt på skitfilmen. Snart kommer Linus hem på rast o vi ska kolla ett avsnitt Sons of Anarchy. En av de bästa serier jag sett faktiskt.



Vi har många serier o se nu efter jul. Vi har Supernatural, CSI, Familjen Macahan, Vampire Diaries, Desperate Housewives o Sons Of Anarchy.


Jessi



Call me.



Denna låt är så himla fin. O så bra. Tycker ni ska ta er tid att lyssna på den. Shinedown är riktigt bra, jag fastnade för dom när vi var i Sthlm 2008 för att se Disturbed. Shinedown var då förbandet. Himla bra faktiskt.



Självklart stod jag längst fram på den konserten med. What else? =) Längtar verkligen till Sommaren och första juli då vi ska ner till Göteborg o Ullevi igen för att gå på Maiden. Nu var det länge sen jag gick på konsert så nu börjar jag få abstinens. Jag ska satsa på att stå längst fram denna gång med. Känner jag mig o Linus rätt så kommer vi fighta oss fram till de. =P Måste köpa ny Maidentröja tills dess.

Nu var detta inte alls de jag skulle skriva om. Haha. Jeje, då får jag väl göra ett till inlägg. =)

Jessi


Felvriden vecka.

Jag har verkligen ingen koll på vad det är för dag idag eller vad det är för dag imorgon. Jag måste tänka efter en gång extra. Det enbart för att jag jobbade igår. Jag jobbar ALDRIG söndagar så det blev helt fel för mig. Jag vet ju att jag alltid är ledig söndagar och den ledigheten är ett veckoslut. Så nu är det felvridet för mig. Haha.

Hade ni det trevligt över nyår?

Jag hade det jättebra. Åkte ner till Svärmor och åt mycket god nyårsmiddag med henne, Linus och Jens. Vi åt så vi knappt kunde gå. Så mycket har jag nog aldrig ätit. Hahaha. Men tur det, för jag stod mig riktigt bra hela natten. Sen åkte jag hem o klämde på mig min festblåsa. Ja jag fick klämma för jag såg gravid ut med all mat jag hade ätit. Efter att jag fick på mig klänningen begav jag mig ner till bussen och Huskvarna för att gå hem till Camilla.



Jag hade fixat värsta frisyren. Nu ser man ju inte hur det ser ut där bak, men jag hade verkligen lagt ner MYCKET tid på det. Det gör jag aldrig annars. Sen när jag bytte om till klänningen tog jag ut allt o lät det vara utsläppt. Så typiskt mig. Blir så trött på mig själv. Onödig hårtid. Är det någon mer som gör så?



När jag kom såg de ut så här. Gillar verkligen denna bild i profil på Camilla. Hahaha.



Annika tog steget längre och skippade sockerbitarna under läppen o körde på en tampong i näsan ist.



Vi hade väldigt skoj med de där öronen jag och Annika.



Här skålade vi allihopa i champagne på tolvslaget.

Det var en perfekt lugn o rolig kväll. Tack för den allihopa!


Jessi