Utmattad.

Idag kära läsare är jag helt utpumpad. Hade en sån skräck-kväll på jobbet igår. 530 gäster som ville äta och 2 bussar. Vi var 4 i personal. Det kommer man inte så långt med. Så vi fick lägga benen på ryggen och springa som aldrig förr. Svetten rann och vi var helt gråtfärdiga alla fyra. Under mina 2,5 år på scandic så har jag haft sånna kvällar 2 gånger innan. Dom är inte roliga alls och jag har ont i hela kroppen idag.
Vet inte hur jag ska få energin och orken till att jobba ännu en tuff kväll både idag och imorrn.

Jag köpte precis 3 st bikini på nätet, är lite skeptisk när man köper sånt via nätet för oftast så sitter dom inte bra. Men denna satt hur bra som helst. Både överdel o underdel. Nu när jag gick in var det rea på just den bikinin så jag köpte tre st till och betalar 380 kr. Heelt okey tycker jag. Förra året hittade jag inte en enda bikini som jag tyckte om och skulle ha till turkiet. Nu har jag hur många som helst till bulgarien.


Längtar verkligen till semestern nu. Ska ta en tripp hem till Nyköping i början av min semester hade jag tänkt. Träffa lite kompisar. Det var hur länge sen som helst nu känns det som. Så det blir antingen helgen 14-16 aug eller helgen efter det. 21-23 aug.. 

Ne nu måste jag iväg o handla lite innan jag ska iväg till jobbet igen..

Vad gör ni idag?

Tiden bara rinner iväg.

Såg nu när jag loggade in att det var över en vecka sen jag uppdaterade sist. Trodde faktiskt inte det var så länge sen.
Vet inte riktigt vad jag har gjort. Inte har det blivit mycket jobb iaf, Magen är igång igen så jag var hemma 2 dagar förra veckan och än har det inte blivit bra. Är så trött på att ha så ont i magen. Linus tror det kan vara att jag inte tål laktos eftersom magen svullnar upp med och jag får ondare efter jag ätit. Men det tror inte jag. Jag måste nog ta kontakt med sjukan så dom får göra en mer grundligare undersökning och se vafan det är som står på. Men sen har jag ju sjukhusfobi så jag drar mig lite för det.  Men jag måste ju om jag vill bli av med mina magproblem..

Jag har ju inte gjort så mycket heller men häromdagen var vi hos Linus mamma och tittade på vår nya familjemedlem. =) Hennes katt har fått sex st små bebisar, tre gula och tre svarta. När dom är så små är dom ju inte så ybersöta. Men det ska bli kul sen när vi får hem Kiwi. (tillfälligt namn.) Men det är ju inte säkert Fling och Molly accepterar detta eller att jag tål katten. Jag är allergisk mot pappan nämligen, Och sen tror jag att speciellt Fling kan bli lite sotis. Men det återstår att se.


`Här är dom små liven. Vi tänkte ta en gul (om dom inte blir långhåriga. för då vill jag inte ha.)



Anne var hundvakt åt lilla Milo. Så söt o liten.


Tyckte det var lite rolig bild. Dom satt så här när jag kom in i vardagsrummet häromdagen. haha!


En bild på min andra halva var länge sen. Vi åt på Oleary's en dag förra veckan och så gick vi på Harry Potter efteråt. Jag säger bara: ha inte höga förväntningar på den filmen.




Vet inte om jag har lagt upp nån bild efter jag färgat håret? Nu är det iaf blondt.Inte hela håret med luggen och några slingor.

Ne nu ska jag väl försöka ta mig upp och börja göra mig iordning, ska jobba idag och resten av veckan. Är ledig lördag nästa gång. Ingen lust alls med det ska jag säga. Jag hoppas bara magen blir bätttre.


Vad har ni för planer denna vecka?

En rolig fredagkväll.

Som vanligt är inte jag den bästa på att uppdatera, men det får ni stå ut med. =P
Igår var jag och linus iväg o handlade halva dagen, det var väldigt tomt i kylen. Sen råkade jag ju få med mig två tröjor med.. =P På eftermiddagen åkte jag och Annika hem till Diana för att inta lite alkohol och massa gott snacks som hon hade gjort med grönsaker. Efter några öl så hittade vi barnens studsmatta som vi tyckte såg lockande ut.


Fick en rätt bra bild på Annika.

Vi åkte sedan upp till Scandic för att inta lite mer alkohol och hämta Jonas som hade jobbat.




Annika, Diana och Jonas på jobbet.



Elin kommer strypa mig för denna bild, men hon hade med jobbat så hon var snäll och körde ner oss till stan. Vi åkte ner till Karlssons där vi hade skitkul. Tråkigt nog var det inte så mycket folk så varken övervåningen eller den andra avdelningen var öppen. Men vi hade kul ändå.



Här sitter Jonas vid Black Jack bordet och spelar upp mina och Annikas pengar. Han är ingen höjdare på det där.
Sen kommer det roligaste av allt. Vi stod och dansade varav en kille kommer fram och börjar prata med mig. Hur trevlig som helst. Sen stängs musiken av och lamporna tänds. Då var det dags att gå ut.. Så jag och den här killen, Rickard tror jag han hette går ut och forstätter prata. Jag trodde dom andra var efter mig men dom var kvar där inne.
 
Så vi går in igen och säger till dom andra att vi måste gå, sen går jag på toaletten. Där någonstans tappade jag bort dom andra så jag går ut igen för att se om dom var där, och då ringer min telefon. Det var Martin, en av mina hv-grabbar som frågar vart fan jag håller hus och att dom ska bada.Så jag går bort till dom.



Jag och några av grabbarna grus. (Vad kort jag är...!) Iaf, vi går utmed vätterstranden en bit för att dom ska hitta ett bra ställe där dom ska bada.... hahaha.. Givetvis var jag redo med min kamera.



På väg mot vattnet.



Martin kom i vattnet..

Det var rätt roligt att se måste jag säga. Jag hade en mycket rolig fredagkväll. Linus kom och hämtade mig strax efter fyra så jag var hemma till halv 5. Blev inte så sent ändå faktiskt.


Ne nu ska jag fortstätta titta på Batman. Gillar dom gamla filmerna. Vad har ni gjort i helgen?


35 dagar till semester.

Nu är det BARA 35 dagar till semester. Känns som en evighet kvar tills dess, Det ÄR en evighet kvar tills dess.

Idag är jag på riktigt pissigt humör. Skulle nån säga fel sak idag skulle jag få jordens raseriutbrott. Det humöret är jag på idag. Ska jag berätta varför? Jo för att dom timmar jag har fått sova inatt kan jag räkna på en hand. Varför då? För att alla jävlar är helt dumma i huvudet och inte kan visa hänsyn till folk. Vilka är dom dumma jävlarna? Jo mina grannar som förde ett jävla liv till halv 5 inatt. Innan dess kunde jag inte sova. Sen blev jag väckt av Linus som kom hem vid 6, det gör iof inte så mycket.

Men igår morse runt 7-8 tiden så ringde min telefon.Det är försäljare, jag kände igen numret för de har ringt förut. Jag tröck bara av samtalet och somnade om lite irriterat. Idag har dom ringt FYRA gånger från 07.30. Och jag som då hade somnat 3 timmar tidigare trycker av samtalet idag med och denna gång SKITIRRITERAD över att det finns människor som inte fattar att ALLA inte jobbar 7-4. Att det faktiskt finns folk som sover vid den tiden.

Sen fortsätter det och jag ger till slut upp och svarar skit irriterat. "Hej jag heter bla bla bla och ringer från bla bla bla, jag ville bara tacka dig för att bla...." Sen dör min mobil. Väldigt lägligt. Sen kunde jag inte somna om pga jag var så arg så det var bara att gå upp.

Så nu sitter jag här i soffan och har yberont i mina ögon som bara rinner för att jag är så trött. Hade en riktig tuff kväll på jobbet igår. Nu är det hockeyskola med så vi har upp över öronen att göra. Skulle vart ledig idag, Men som sagt, det är kaos och vi har ingen extrapersonal (!) Så jag går in några timmar idag med.

Idag har min nya mobil kommit, min andra funkar ju inte längre. Det mest irriterande är att jag vill jättegärna hämta ut den så jag ser vad jag köpt för nåt. Men det står på avin: "Hämtas efter 16". Jag börjar jobba 15.30.... SUCK!!!

Det blev inte så roligt inlägg, men jag kan lägga upp lite bilder från helgen.



Hon var så söt när hon låg o sov så här häromdagen. =)




Här var när Sebbe insåg att jag vann monopolet. =D



Molly sitter och dreglar ner salladen som vi skulle ha till våra hemagjorda hamburgare.



I söndags var vi ute i Ölmstad och målade lite till.



Lite smörgåstårta efter målningen satt ju inte fel. =P



En till kissebild. Dom hjälper husse med spelet. Det är jätteroligt tycker dom.

Vad gör ni idag?

Planer i kras.

Den här helgen har inget gått som det skulle. Jag har vart ledig nu sen i torsdags och jobbar nästa gång på måndag igen.  Min kära syster kom ju ner hit och hälsade på oss i onsdags. Hon skulle stanna till fredag. Jag jobbade i onsdags kväll så det blev ju inte så mycket gjort där. Men i torsdags så hade vi lite spelkväll, Sebbe kom över för att än en gång förlora mot mig i Monopol. =P Vi hade en jättemysig kväll och det blev sent.

I fredags skulle vi åkt upp til Linköping och gått på flygvapenmuseet. Jag och Linus har pratat om det varje gång vi åkt upp till nyköping att vi ska åka dit. Syrran skulle då ta bussen från Linköping hem till Nyköping. Blir ju mycket billigare och kortare restid på bussen. Innan vi skulle åka tänkte jag att det är lika bra och kolla öppettiderna. Då öppnade dom igen sommaren 2010 pga ombyggnation. Jag vet. vi är inte så smarta att vi kollade det tidigare. Så vi fick köra ner syrran  till resecentrum här i stället. Sen åkte vi till Linus mamma en sväng, ena hennes katt har blivit ybertjock. =) Så om 2 veckor kommer det massa små kisseungar. =)

Idag, Lördag skulle vi åkt till bodaborg samt haft en grillfest med lite folk som vi planerat i över 2 veckor. Vi har sett fram emot denna dag ett tag nu för att vi lyckats hitta en dag där alla är lediga. men då vaknar Linus idag och är SJUK! Så vi får ställa in det med. Jag känner mig inte riktigt helt hundra heller. Fan ta han om han smittat mig.

Ja, lite bitter är jag. Men just att alla våra planer har skitit sig. Så nu sitter vi i en varsin ände av soffan och datar.. Rolig dag.

Vad gör ni idag?


En solig tisdag.

Idag har faktiskt solen vart framme nere hos oss. Hur mysigt som helst. Man blir genast lite piggare. Jag tog lite sovmorgon idag, MIn andra halva var och lämnade in bilen på service vid 7 imorse. Jag trivdes hur bra som helst i sängen och stannade kvar där. När han kom hem igen var det bara att gå ner till tvättstugan och slänga i lite tvätt. Har hur mycket som helst.

Sen åt jag lite frukost och efter det gick vi ner till willys. Mina ankor där nere har fått bebisar nu. Hur söta som helst. Jag ville ta hem en eller två, men det fick jag inte. Iaf, vi skulle köpa 2 saker: Tvättmedel och hårfärg, för tvättmedlet räckte bara till första maskinerna så det var slut. Vi kommer hem med en hel kasse grejer och inget tvättmedel. Så vi kunde bara tvätta hälften av vår tvätthög idag. Pucko 1 & 2.

Igår hade jag namnsdag, mitt första namn Jessica. När jag kommer hem från jobbet så står detta på köksbordet:



Min favoritblomma gerbera och ett litet paket med massa lotter.. Han är ju bara för underbar. =)

Ne jag ska gå och skölja ur färgen ur håret och sen är det bara en timme tills jag ska till jobbet. Har tagit semester tors och fredag, så jag blir ledig fyra dagar i rad. Ska bli hur skönt som helst. Vi har planer på att åka upp till Linköping på fredag och gå på flygplansmuseet.

Lite bilder på mina små älsklingar innan jag avslutar.



Dom har lite sköna stilar när dom sover dom två.






Fling tycker det är jätteroligt att hjälpa husse när han spelar.



Medans Molly försöker bryta sig ut genom fönstret..


Ja dom är söta dom små liven.


Vad gör ni en dag som denna?


nee jag vill inte.

Idag har jag en anti-jobbet dag. Det regnar,åskar och är mörkt ute. Jag är jättetrött och sitter yberbra här i soffan under filten. Hur sugen är man då på att börja jobba om en timme? inte så värst. och på nåt sätt så känns det alltid jobbigare att gå till jobbet när Linus är hemma och är ledig. Så idag har jag verkligen ingen lust alls med det. Det positiva är att jag jobbar med Elin idag så det underlättar ju lite. Men jag hade hellre setat kvar här i soffan o myst med min andra halva resten av dagen. Även fast han sitter och spelar sitt dumma spel.

Igår färgade jag faktiskt håret. Är inte helt nöjd än. Så jag ska gå o köpa lite mer färg och fylla i det som inte blev så mycket. Blir ju alltid starkast färg vid utväxten. Men jag vill ha lika stark färg resten av håret med.


Ne hinner inte skriva så mycket mer nu. Måste göra mig iordning för jobbet.


Hoppas ni haft en bra helg.

Önskebrunnen.

Sitter ensam i soffan en lördagkväll och kollar på tv. Och vet ni vad? Det känns väldigt bra. Sitter och drömmer mig bort på allt jag skulle vilja göra här i livet. Jag har vissa saker som jag vill göra i mitt liv innan jag dör, speciellt 5 saker som jag ska göra oavsett om jag är 65 år när det händer.

Jag vill:
* Åka till Kanchanaburi i Thailand och få klappa en levande tiger. (står högst upp)

* Åka på en jorden runt resa och besöka massa olika länder, bla Nya Zeeland där dom spelade in sagan om ringen filmerna.

*Hoppa fallskärm (fast jag är sjukligt höjdrädd.)

*Lära mig spela gitarr .

*Ta MC-körkort och skaffa mig en riktig Harley Davidson Cruiser.


Kanske inte är så stora saker, men för mig är det det. Speciellt att klappa en tiger har vart en av mina högsta drömmar sen jag var liten. Dom som känner mig vet att jag bara avgudar tigrar. Jag anser att det är jordens vackraste varelse.
Sen finns det ju givetvis mer saker jag vill göra här i livet. Lite smågrejer.

Nämn 5 saker du skulle vilja göra eller se här i livet..

Nu ska jag gå och slå ihjäl mina grannar. Är så trött på dom så det finns inte. Jag är så trött på det eviga dunkandet från musiken dygnet runt. Längtar verkligen till att få flytta till hus. Men det kommer inte hända än på ett tag, så jag får väl stå ut. Idag är det ju trots allt lördag, och jag får väl överrösta med min Metal musik. Då brukar det bli tyst. Sånt krig här. Någon som vill byta grannar?

Vi har 3 godisfabriker här nere. En i Mullsjö, Habo och torsvik. Den i Mullsjö har vi vart på innan så vi tänkte besöka Habo idag. Vi kom dit, gick in, och ut igen. Fanns inte alls mycket att ha, så vi åkte till coop istället och handlade lite mat. Så fick jag köpa mitt lördagsgodis där med. Vi har även köpt Ben & Jerrys glass. Pearn har skrivit mycket om den glassen i sin blogg, så vi tänkte vi skulle testa. Än har vi inte gjort det. Blir ikväll när han kommer hem på rast eller imorrn. Blir nog liv om jag öppnar den själv och den skulle råka ta slut.. =P


44 dagar kvar till semester.....

Godisfabrik.

Nu är min 2 dagars ledighet över. Det går ju så jäkla snabbt men det är bara vänja sig. Räknade igår hur många dagar vi har kvar till våran semester. Det är 44 dagar kvar, vet ni hur många dagar det är? Skulle aldrig ha räknat,  bara deprimerande. Jag längtar.

I torsdags var vi ute i Ölmstad och skulle måla färdigt huset. Det gör jag inte om i den värmen. Det var så varmt så vi höll på att avlida ungefär. Gick inte att vara där ute så länge. På eftermiddagen gick vi till piren och åt en god middag med Lisa o Andreas, Var premiär på piren för mig o Linus i år. Alltid så mysigt att sitta där tycker jag, och ybergod mat har dom med. Efter det så gick vi på bio för att se Ice Age 3. Den var väl inte bäst av dom 3 om man säger så. Blev lite besviken när dom hade bytt ut några av rösterna, sen var det inte så mycket skratt som jag trodde det skulle bli i den. Då var den filmen vi såg förra veckan mycket bättre. Transformers 2.

Har precis fått upp min andra halva från sängen. Han har jobbat natten som var, och jag fick ligga ensam och rädd i det enorma åskvädret som var i natt. Riktigt obehagligt. Men nu ska vi väl äta lite brunch, Eller jag ska äta jordgubbar och blåbär med mjölk.. Mumma! Sen så har jag bestämt att vi ska åka till en godisfabrik idag. =)

Vad ska ni hitta på en dag som denna?

sommar sommar sommar

Vi har haft åskväder här nere 2 dagar i rad nu. Men bara åska, inget regn, Så gissa om det varit kvavt o klibbigt. Det är det fortfarande, fast solen lyser idag. Vi ska ut till skogen o jobba. Måla färdigt huset där ute i Ölmstad..

Jag var faktiskt ledig igår med. Var en sväng nere på stan på förmiddagen och köpte lite frukost till oss på subway. Älskar subway. Är så goda mackor där. Det är något dom borde få upp till Nyköping.

På tal om Nyköping så vill jag åka hem snart. O träffa lite kompisar.Var evigheter sen. Kruxet är ju bara att jag går på mitt röv-schema nu under sommaren. Kanske ska ta det i aug när jag har semester då? hm.. jag får fundera på det.

Ne nu ska jag äta färdigt sen ska vi åka utåt. Vi skulle vart där ute nu. hehehe. =P Alltid vi o vara sist. (nästan)


Vad gör ni idag?