En rolig fredagkväll.

Som vanligt är inte jag den bästa på att uppdatera, men det får ni stå ut med. =P
Igår var jag och linus iväg o handlade halva dagen, det var väldigt tomt i kylen. Sen råkade jag ju få med mig två tröjor med.. =P På eftermiddagen åkte jag och Annika hem till Diana för att inta lite alkohol och massa gott snacks som hon hade gjort med grönsaker. Efter några öl så hittade vi barnens studsmatta som vi tyckte såg lockande ut.


Fick en rätt bra bild på Annika.

Vi åkte sedan upp till Scandic för att inta lite mer alkohol och hämta Jonas som hade jobbat.




Annika, Diana och Jonas på jobbet.



Elin kommer strypa mig för denna bild, men hon hade med jobbat så hon var snäll och körde ner oss till stan. Vi åkte ner till Karlssons där vi hade skitkul. Tråkigt nog var det inte så mycket folk så varken övervåningen eller den andra avdelningen var öppen. Men vi hade kul ändå.



Här sitter Jonas vid Black Jack bordet och spelar upp mina och Annikas pengar. Han är ingen höjdare på det där.
Sen kommer det roligaste av allt. Vi stod och dansade varav en kille kommer fram och börjar prata med mig. Hur trevlig som helst. Sen stängs musiken av och lamporna tänds. Då var det dags att gå ut.. Så jag och den här killen, Rickard tror jag han hette går ut och forstätter prata. Jag trodde dom andra var efter mig men dom var kvar där inne.
 
Så vi går in igen och säger till dom andra att vi måste gå, sen går jag på toaletten. Där någonstans tappade jag bort dom andra så jag går ut igen för att se om dom var där, och då ringer min telefon. Det var Martin, en av mina hv-grabbar som frågar vart fan jag håller hus och att dom ska bada.Så jag går bort till dom.



Jag och några av grabbarna grus. (Vad kort jag är...!) Iaf, vi går utmed vätterstranden en bit för att dom ska hitta ett bra ställe där dom ska bada.... hahaha.. Givetvis var jag redo med min kamera.



På väg mot vattnet.



Martin kom i vattnet..

Det var rätt roligt att se måste jag säga. Jag hade en mycket rolig fredagkväll. Linus kom och hämtade mig strax efter fyra så jag var hemma till halv 5. Blev inte så sent ändå faktiskt.


Ne nu ska jag fortstätta titta på Batman. Gillar dom gamla filmerna. Vad har ni gjort i helgen?


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag har bakat och varit på middag hos svärföräldrarna :) Idag går Per på semester så vi ska nog bara ta det lugnt och äta nåt gott idag :)

2009-07-19 @ 12:15:42
URL: http://pearn.blogg.se/
Postat av: Catrin Svarar

Tack =) Har gjort min design själv den här gången. Svårt med alla koder, men man får lite koll till slut! Läckra bilder ;)

2009-07-20 @ 22:26:35
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback