Måndag.

Ja nu var det måndag igen o en ny vecka tar fart. Förra veckan kom det sista huset på gatan på plats. Så nu är alla tio hus uppe och vi är nu 5st av 10 som flyttat in. Lite kul, att det går så fort. Det som är lika kul är att nu är den tunga trafiken över tills våren kommer och alla ska ha matjord. woho! Ska ta bilder på gatan nån dag så ni får se.

Tänkte bara lägga upp en bild på naglarna jag gjorde igår.



Så här blev dem, lite coola tycker jag faktiskt. =D

la jag upp mina förra? Jag kommer inte ihåg, så jag lägger upp en gång till.



Mina Ed Hardy nails. Det bästa med Linda är att hon kommer med så mycket ideer o säger: "men så här kan vi göra, o en ide är ju att... "

Vi pratade igår om att vi skulle ta en heldag i dec o att jag bjuder in lite tjejer o göra naglar till ett bra pris. Få lite fina julnaglar. =)



Jessi


Ser ni detta??? Jag är helt till mig. Satt...

img_5930 (MMS)

Ser ni detta??? Jag är helt till mig. Satt o surfade på Disturbeds hemsida o fick se denna. Jag kan ha en metal-gran!! =D de släpper för övrigt sin nya skiva nästa tis och jag räknar dagarna. Idag har jag gjort naglarna hos Linda, blev lika bra som vanligt fast liite coolare. Hon är bäst helt enkelt. =) nu ikväll har jag o Linus fortsatt på halloween temat och tittat Dawn of the dead. Den är min favoritfilm i den genren. Vet inte hur många gånger jag sett den. Sen kan det ju bero på med att en av Disturbeds låtar är med två gånger i den. Nee nu ska vi kolla lite big Bang theory innan vi ska sova. Natti. =)


Nu när mörkret infann sig tände jag YBER m...

img_2079 (MMS)

Nu när mörkret infann sig tände jag YBER mycket ljus o det blev riktig mysig stämning i huset. Mitt halloween pynt blev jätte bra o till nästa år vill jag nog ha lite mer. =) vi har precis kollat A Nightmare on Elm street. Vilken film passar bättre än den en halloween kväll som denna? =P


Halloweenpynt

Tack ni få som kommenterade på bilderna. Det värmer. =)

I helgen är det ju Halloween, eller på måndag rättare sagt. Men de som firar, firar nog i helgen. Så vi får väl se om de kommer några knoddar o ringer på o vill ha godis i helgen. =P
Jag "firar" väl inte alla högtider så. Jag tycker om att pynta lite hemma, så det blir lite variation. Imorrn får vi hem lite folk o då är det lite roligare att sätta upp spindelnät o ta fram alla ljuslyktor man har.



Spindelnät i dörröppningen o ett skellett med blåa ögon. Nu när vi satt o åt så såg Linus att det blåste i spindelnätet. Vi har inga fönster öppna lr nåt sånt, o det rörde sig verkligen mycket. Spoooky? =P



Nu blev de en suddig bild men har hängt upp Lite spindelnät i hallen ovanför hatthyllan, o sen på spegeln.



Byrån fick osså bli klädd. Kissarna tycker verkligen detta är superkul o hänger mer än gärna i spindelnätet. Nåt säger mig att det inte riktigt kommer se ut så här när vi går upp imorrn. Haha.

Pyntar ni inför Halloween? Firar ni det?

Jessi


Hall/Vardagsrum.

Det här blir de sista bilderna, sen har ni fått se hela huset och hur vi bor just nu. =)



***



***



***



***



=)

That's it.

Kommentera gärna på inläggen. =)

Jessi


Kök

Det jag gillar mest med vårt kök är utrymmet. Detta är rena lyxen när man kommer från vårt pytte lilla kök som man nästan fick backa in i. Ne så litet var det inte, men det var litet. Nu är det roligare och bjuda hem folk och en hel del middagsbjudningar har det blivit.



Det vi saknar i köket är gardiner.



***



***



***



Till vänster är även tvättstugan, där är det fortfarande rätt rörigt då vi inte fått iordning i garaget än. Allt tar sin tid. =)


Jessi


Badrummet.

Badrummet är nog det som jag gillar mest i hela huset och jag ångrar inte en sekund att vi valde o bygga ut det, även om det kostade oss en hel del.



Molly är med o Posar, de bor inne i badrummet nu när golvvärmen satt igång. =P



Vad konstigt det såg ut med lådorna från denna vilken...=/



Detta är det bästa! Två handfat!!




Vad tycker ni?


Jessi


Lilla Toan.

Där inne har vi inte gjort så mycket sen sist jag la upp bilder,förutom satt upp spegeln o tavlan på väggen. =P




***





***





Ja så här ser den lilla toan ut. Väldigt mycket rosa, o då är ingen av oss speciellt förtjusta i rosa egentligen. Jag hittade tavlan som jag tyckte var fin, det tyckte Linus med. O eftersom vi har svart klinkers o vitt kakel är det ju fint med lite färg. Så vi satte upp tavlan, sen blev det bara mer saker som matchade det.


Jessi


Gästrum.

Ja vårt gästrum var "mitt rum". Jag o Linus tog ju ett varsitt rum att inreda. Vi kom överens om att inte lägga sig i vad den andra ville ha eller bestämma nåt. Självklart fick det inte bli nåt extremt som den andra absolut inte skulle tycka om. Jag la ju upp bilder på Linus rum häromdagen o de ligger under kategorin "Husbygget"



***




***




***




***




Ja så här ser de ut. Jag är rätt nöjd, eller väldigt nöjd. Speciellt med målningen. =) Det är personligt o så vill vi ha det.



Jessi


Vardagsrum 2

Kom hem vid halv 2 inatt från jobbet så kände inte riktigt för att sätta mig vid datorn då för att lägga upp mer bilder, o nu på dagen har vi vart inne i stan o storhandlat bla, det är jobbigt att göra men fruktansvärt skönt när det är klart. =) Iaf,vi har ju två vardagsrum. Ett som vi har möblerat och använder som vardagsrum och ett som fortfarande står tomt och som vi ställde alla kartonger i när vi gjorde iordning kontorsrummet.




Så här ser det ut nu, nu har vi rensat bort en ca 10 flyttkartonger o en hel del till sortergården, såg ut som rena bombnedslaget här inne. Högen till vänster ska upp på vinden och den lilla högen till höger ska hem till mor o syster i Oxelösund.



Jag har fått upp lite i fönsterna.




Eh.. ja vi har en del filmer, några hundra sådär..... Ändå vet vi aldrig vad vi ska kolla på när vi ska ha filmkväll för "vi har inget hemma" (!!)




In till sovrummet. Jag älskar verkligen den blå randiga tapeten. Jag såg den på nätet, skrev ut en bild och gick till ekholms färgcenter o frågade om de kunde skaffa fram en liknande till mig. Hon hade precis denna som jag ville ha. Bra service där!

Planen är väl att till våren försöka få in två soffor, bord o mattor där inne. Vi tänkte ha det mer som sällskapsrum o spelrum. Vi spelar ju en hel del spel. Nu i vinter så vill vi få in gardiner så ser det liiite mindre naket ut, o sen kommer julgranen stå där i jul. =)

Jessi


Sovrummet

Jaa idag har vi fått någorlunda iordning på stöket här hemma o det var superfint väder ute idag så jag passade på att fota lite i huset så ni får se hur det ser ut just nu. Vi är ju långt ifrån färdiga men just nu så trivs vi bra som vi har det. =) Börjar med the master bedroom.




***



***



***



***



Skit osså, hade lite problem att ladda upp bilderna. Tog sån tid. Jag har haft mycket problem med blogg.se på sista tiden. Nån mer som haft? Iaf, så hinner jag inte lägga upp på resterande huset nu utan måste sticka till jobbet. Men så här ser vårt sovrum ut iaf. Lägger upp ikväll om jag inte kommer hem för sent annars imorrn.

Hej svejs!

Jessi


Putte ligger nu nerbäddad i sin säng o jag...

img_9386 (MMS)

Putte ligger nu nerbäddad i sin säng o jag i min. Det har verkligen gått jättebra att lära honom sova i sin säng. Jag tror vi alla sover mycket bättre på nätterna. Han var lite kinkig o låg bara i sin säng o skakade i början, Men sen fick han filten o bäddar man ner honom somnar han på två röda. Han försöker ibland med att smyga upp i sängen när vi ligger o sover men han går tillbaks till sin när vi säger åt honom utan några protester. Han är så duktig mitt lilla <3


Lite åsikter tack.

Jaa jag skrev häromdagen att ni gärna fick skriva vilka ni var som läste och vad ni ville se mer av, då var det bara Catrin som svarade och att hon gillade när jag la ut bilder på huset. Jag tänkte jag skulle ta ordentliga bilder på varje rum nån dag, jag vet att det var länge sen jag la ut bilder men jag kommer inte riktigt ihåg om vi har gjort nåt mer i dem sen de senaste bilderna. Men just nu ser det ut som ett kaos är hemma då vi börjat riva i alla kartonger och rensar. Så det får vänta några dagar. =P


Jag ser att jag fått många nya läsare o det är superkul så därför blir jag lite nyfiken, sen vill jag ju veta om jag har kvar mina gamla läsare?

Så det vore superkul om ni ville svara på dessa frågor åt mig, tar ju ingen tid. =P

*Vad heter du?

*I vilken stad bor du?

*Hur länge har du läst min blogg?

*Vad tycker ni är bra med min blogg?

*Vad tycker ni är mindre bra?

*Vad vill ni se mer av i bloggen?

*Favoritfärg?



Nu blev det många frågor,men jag känner att jag börjar hamna i lite bloggtorka och jag behöver lite ideer o pushar! =D


Jessi <3


Jaa ni gott folk. Kom hem för en liten stu...

img_7518 (MMS)

Jaa ni gott folk. Kom hem för en liten stund sen o insåg att det var 11 timmar sen jag åkte hemifrån för att festa. Låång kväll, men den har vart sjukt lyckad!! Denna kväll kommer jag leva länge på. Ladies Night var verkligen WOW o mer därtill. Nee som ni ser på bilden så är jag rätt trött nu. Sovmorgon imorrn!! Woohii!! Tack Mela & Annika. <3


Nu sitter jag i bilen på väg in till Huskv...

img_7717 (MMS)

Nu sitter jag i bilen på väg in till Huskvarna. Jag hade 50 min att göra mig iordning på plus äta mellan jobb o att jag skulle iväg. Tycker resultatet blev bra. Speciellt sminkningen. Ska möta upp Annika i Huskvarna, sen tar vi bussen till Mela o förfestar lite innan ladies night. Efter blire utgång!! Sjukt taggad!! Woho!!


Jag har precis gjort detta. Tagit ett avko...

img_5220 (MMS)

Jag har precis gjort detta. Tagit ett avkopplande skönt bad. Det jag gillar mest med badkaret är bubblorna. Det är mest bubblor vid benen så det blir ju som massage. Och det är himla skönt när man haft tuffa dagar på jobbet med mycket spring. Men nu ska jag lägga fram kläder o krypa ner tror jag. Vill vara så pigg som möjligt imorrn då jag jobbar på dagen o sen ska på ladies night. Woho! God Natt mina kära läsare! Vilka är ni förresten?? Nu har jag ju fått en del, vore kul om ni ville skriva vilka ni är o vart ni bor. vad vill ni se mer av i min blogg?? O sen favoritfärg!! Haha =D nu e jag trött. Hej svejs!


Världens finaste.

Jag har världens sötaste blivande guddotter.



Hon är så fin på denna bild, det är hon annars med. Men denna bild var lite extra fin. Den hamnar i fotoramen!

Jessi


Nu är vi på väg in till stan för att se Be...

img_5463 (MMS)

Nu är vi på väg in till stan för att se Betnér. Jag har höga förväntningar på honom.  Skulle ta ego bild på mig nu när vi sitter i bilen. Men den blev så här. Haha lite mörkt ute kanske. Jag använder kameran fram på min iphone o det finns ingen blixt där. Äh. Bye bye.


Ytterligare ett rum av musik.

Ja som många vet så lever både jag & Linus för musiken. Och vi vill gärna  att det ska synas i vårt hem, som tex Michael Jackson rummet jag gjorde. Kommer ni ihåg det? Vi hade ju ytterligare ett rum som vi inte intrett än. Det var fullt av kartonger och massa annan skit, vi använde det som förvaringsrum i stort sett. Så i förrgår fick vi ett ryck o ville inreda det. Vi var båda överens om att vi ville ha nåt form av kontor. Och eftersom jag valde tema MJ i gästrummet så fick Linus välja detta, o det blev tema Iron Maiden. Det är väl iofs mest tavlor av bilder o tidningsutklipp som vi själva samlat ihop från konserterna.

Så typiskt att jag inte tog en före bild.


 
=)



=)


Vår "Juvel" har vi nu ramat in och satt en bild bakom från konserten 2008 där Steve Harris hade svettbandet på sig. Att Linus lyckades få ett av de två som han hade på sig utan att bli nermejjad är för mig ett under. Men vi tycker det är liiite coolt. =)



Tidningslöpsedlar som vi fick utanförkonserterna 2005 & 2008.



Bilder från konserten 2005.


Vi är båda suupernöjda över hur det ser ut nu, det är lite småfix kvar men i stora hela så är det näst intill färdigt.

Vad tycker NI? =D


Jessi


Kl är midnatt och jag är inte ens trött. V...

img_8479 (MMS)

Kl är midnatt och jag är inte ens trött. Vid denna tid brukar jag vanligtvis ligga o sova, när jag inte jobbar förstås. Vi stänger ju midnatt o sen efterarbete på det. Iaf, pigg som en lärka med ansiktsmask sitter jag o kollar the big Bang theory. Det är verkligen hysteriskt kul. O nåt mer som är kul är denna vecka, den kommer verkligen bli toppen o jag har längtat massor. =) för övrigt går det väldigt bra med att lära Putte sova i sin egen säng. Han försöker ibland, men han är duktig.


Jag tyckte garaget var lite tråkigt så nu ...

img_0868 (MMS)

Jag tyckte garaget var lite tråkigt så nu har jag målat ditt skiftnycklar på väggen. Har inte riktigt bestämt mig om vad jag tycker om det än. Får se om några dagar. Vad tycker ni?? Jag kan inte blogga via blogg.se appen, den är helt sämst alltså. Jag vet inte hur många gånger jag har fått ta bort den för att sen fått ladda ner den igen. Vi försöker lära Putte att sova i egen säng med, det går sådär kan jag säga. Att nåt så litet kan va så envist. =P får se hur det går med det. Sova nu, ska jobba Jönköpingsgalan imorrn. Kul!!


Mys!!!

Jag o fnaskis myyyser! Han är bara för mysig den hunden.


Bästa dagen på länge!

Idag hade jag o Linus en helt ledig dag ihop utan några planer. Eller ja, Puttes klippning var ju inplanerad. Han är naken nu,Fnaskis. Men det märks att han verkligen älskar det, han blir en helt annan hund o han känner sig nog lite fin. Hur gör man radbyte????? Idag ville vi testa något nytt och utvidga våra mat kunskaper. Vi är inte dåliga, men vi vill bli bättre. Så vi köpte en fin Rostbiffsstek o tillagade. Som domarpanel och försökskaniner på vår mat var Li och Gard snälla nog att ställa upp. Men jag tror inte det hade nåt emot det för vi fick väldigt höga betyg av dem. Och vi var mer än nöjda, det var nog det godaste som vi lyckats få ihop alltså. Köttet blev perfekt, saftigt o mört! Till efterrätt försökte vi oss på en cheesecake som även den blev bra. Vi kände oss lite duktiga o stolta så vi båda kommer somna gott nu. =D


Problem med bloggning.

Jag har haft problem att blogga via min iphone på blogg.se app. Jag sitter sällan vid datorn numera så det blir ju bara via telefonen.


Mitt lilla <3

Ja som ni alla vet nu vid detta laget så är ju Putte mitt lilla hjärta. =P Idag behövdes kyl o frys fyllas på lite, så vi tog en sväng in till stan. Putte fyller år på söndag, tre år blir min lilla kille. Självklart så kommer han få lite gott och lite leksaker. =) Jag hittade en del inne på Riol Zoopermarket, Linus fick stoppa mig som vanligt. Jag skulle kunna handla upp hela affären till mina små lurviga älsklingar. En sak som han fick idag var denna:



Han fick en liten scarf!  Visst är han söt? Han är alltid söt men nu ser han cool ut. En liten tuffing. =)

<3

Jessi


Serie-torskar.

Nu när jag vart hemma en vecka och inte vart så yberrörlig pga ryggen så har det blivit en del tv-tittande. Mest serier då. Jag o Linus är båda serie torskar och vi har ett stort skåp fullt med olika serier. vi följer väldigt många samtidigt och en del kollar vi om. Det är det bästa med att ha dem hemma. Kan titta hur många gånger som helst.O nu när kylan o mörkret smyger sig på är det mysigt med en massa serier. Tänkte dela med mig av lite bra serier. 

Men mina tre favoriter är:

1.  

På en orubblig första plats kommer Supernatural som handlar om bröderna Winchester. Jag har nog sett om serien ca 5-6 gånger och väntar just nu på att säsong 6 ska släppas. Det handlar om en massa övernaturligt, legender, myter, änglar, demoner osv. Jag bara älskar det!! Besatt är ett annat ord. =P

2.


På Andra plats kommer Sons of Anarchy. Handlar om ett MC gäng som bor i den lilla staden Charming. De styr i princip allt i staden och denna serie är full av intriger. Jag har inte träffat på en enda person som sett denna serie och sagt att den var dålig. Den överträffar mycket och är verkligen värd att se!! Den har allt, sex, drugs & rock 'n' roll!

3.


The walking dead är verkligen värd tredjeplatsen. När det kommer till zombiefilmer osv så är det bara splash splash o massa blod. Denna har faktiskt en handlig, en väldigt bra sådan. Både jag o Linus fastnade verkligen för denna serie på en gång.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men sen är det många som kanske inte gillar o se läskigt/övernaturligt/action. Då rekommenderar jag verkligen denna serie:



The Big Bang Theory är det roligaste jag sett på länge, Linus & jag har skrattat så vi kiknat. Handlar om fyra vetenskapsNÖRDAR och deras granne Penny som inte har någon förståelse för deras livsstil. Superkul!

Andra serier som jag följer lr tittar om:


C.S.I


Desperate Housewives.


Vampire Diaries.


Prisonbreak


Family Guy


True blood.


Sa jag att jag var en serietorsk?? =P Nu ska jag fortsätta titta True Blood, började titta på det igår. Nu börjar jag nog tycka det är rätt bra. o dessutom är både jag o linus emot nedladdning, så allt har vi hemma i originalförpackning. =P

Jessi




Den perfekta klänningen.

Ja jag är på jakt efter den perfekta klänningen, inte till mig utan till min blivande guddotter. Dopet kommer inte vara förens i början på nästa år, men sånt här tar tid att hitta. För den måste vara perfekt. Jag vill gärna bidra med något till dopet, så sandra gick med på att jag står för dopklänningen. Eftersom Alli är 2 år snart så kommer det inte bli en klassisk dopklänning. Utan nåt mer liknande denna:

 

Hur fin är inte denna? Självklart kommer jag inte köpa något utan att både Sandra o Ramos är 100% nöjda, det är de som har sista ordet. Men det är så kul att surfa runt o hitta massa små söta klänningar. =) Jag längtar sjuuukt mycket!! =D


Jessi


Vilostund

Idag gick jag upp relativt tidigt för att köra hem till jkpg. Jag åkte upp till Oxelösund i förrgårkväll. Var inte alls planerat. Jag var trött på att sitta hemma o Linus jobbade. Ryggen var skit, men med hjälp av lite piller tillräckligt gott skick för att köra. Så jag o putte åkte upp o låg i hennes soffa ist för här hemma helt själv. Yber Mysigt att bara ha systerkväll ibland. Ryggen är inte bra än, en undersköterska sa till mig att det kan sitta i jättelänge. =( o värst är det på nätterna o mornarna eftersom jag ligger o blir stel, smärta säger jag bara. Så jag sover verkligen skit på nätterna, en vilostund var i behov när jag kom hem o Fling blev verkligen yberglad. Hon satte sig på min axel o vaktade tills jag somnade. Hon ville verkligen ha mig för sig själv. Mysiga djur! Ne nu lite big Bang theory innan en ny natt med skitsömn. Den serien är grym! =P


Jag ska bli........

Jag ska bli gudmor!!! =D Idag när jag träffade Sandra så sa hon att hon inte hade några presenter till mig eftersom jag fyllt år. Men hon hade en liten present, o det var att hon ville jag skulle bli gudmor till Alli. Jag som tyckte det var en yberstor present blev givetvis överlycklig. =D för mig känns det verkligen jättestort, o jag är så glad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska bli världens bästa gudmor! <3


10 månader.

Idag är en sån dag som jag känner mig lite stolt. Stolt över att jag rökte min sista cigg för 10 månader sen. Det har gått rätt bra, nu har jag ingen abstinens lr sug alls. Men fram till midsommar var det rätt tufft. Nu skulle det nog bara kännas konstigt o ta en cigg, jag ser mig själv inte som en rökare längre. Man kan om man vill. Men det är fan inte lätt. Både jag o Linus slutade helt tvärt, vi slutade bara att köpa nya pkt. Vi båda tror inte på tuggummin, plåster etc. Det känns som att byta ut ett beroende mot ett annat. O de hjälper nog mer de människor som rökt i 30-40 år.


Morgonmys i skärstad.

Just nu ligger vi i sängen o har morgonmys. Putte älskar verkligen o morgonmysa o han vill göra det varje dag. Så fort han hör att vi börjar vakna kommer han som ett skott. Vårt lilla glädjepaket. =P min rygg är fortfarande helt blä, men idag kan jag gå iaf. Ryggskott är något jag aldrig mer vill ha. Tack gode Gud för voltaren!