Kan bjuda på..

Jag kan bjuda på en bild från festen... =) Resten läggs upp på Facebook.. Just nu funkar det inte ritkigt som de ska men förhoppningsvis kan jag lägga in resten av bilderna imorrn..



Vi hade ju våra ideer... =P

Ne nu måste jag sussa. Jag börjar ju jobba kl 10..

Jessi


För lite tid.

Ja den här helgen har bara sprungit iväg, känns som att jag har haft för lite tid till att göra saker o ting. Därav min bloggtorka. Har knappt setat vid en dator denna helg. I Fredags kollade jag o Linus på Let's Dance och jag tyckte det var helrätt att Blondinbella åkte ut. En väldigt irriterande människa.

I Lördags hade vi festen o jag ville bara tacka ALLA som KOM!!!! You maked my day...<3 Ni som var där vet hur de var, o ni som inte var de.. tråkigt för er. Jag tänker inte skriva något om den iaf.

I söndags hade vi mys. Jag hade fixat värsta frukostbuffen.. haha nädå, men näst intill iaf.. o alla åkte hem.. =( Sen blev det att ligga o halvsova i soffan hela kvällen. O det var den helgen.. Som tur är var jag ledig idag med.

Bokat resa har vi gjort med. Bulgarien blir det detta året.. Ska bli kul att komma iväg till värmen o solen. Men nästa år blir det nog att vi åker iväg själva.. Jag vill till Egypten..

Ja..Vad ska jag mer säga.. En sak jag tänkte på i veckan var att när man flyttar nånstans, som mig 22 mil hemifrån så märker man vilka som verkligen är ens kompisar...

Jag har så mycket att se fram emot nu... längtar massor till ALLT...


C ya

Jessi

längtar..

Ja jag längtar faktiskt till festen på lördag. Ser verkligen fram emot det o har höga förväntningar. =)

Idag har jag jobbat, haft det så lugnt att jag knappt jobbat idag. vet inte riktigt vad jag har gjort där idag. Men sjuk bra dricks fick jag så jag är nöjd. Blir att åka imorrn o hitta ett par ljustakar o lite blommor o sånt till festen så det är lite fräscht.

Igår var jag på J20:s match med Jossan. J20 är Hv juniorerna, dom spelade mot djurgården. ritkigt roligt att titta när man känner hälften som spelar..Charmiga grabbar de där.. nog om de. Dom vann med 3-2 så det var kul, efter det drog jag och Jossan till a6.. Jag lovade mig själv att inte handla, kom likföbannat hem med lite smycken o en ny jacka.. den där jackan var kärlek vid första ögonkastet.. Men det är vårjacka, så jag får vänta tills det blir varmare ute innan jag kan använda den..

Ser verkligen fram emot ett visst datum..=) Vill berätta men kan inte göra det riktigt än. Är egentligen inget stort, Fast jag tycker det.. O nej jag är inte på smällen...

Nehe om jag ska gå o krypa ner o fortsätta med min bok. Har börjat läsa på Gömda av Liza Marklund, fick låna den av Diana. Igår kväll läste jag 100 sidor i sträck. All tid bara försvann. sjukt bra bok, väldigt hemsk bara.

Natti

Jessi

Vart tog dagen vägen?

Ja idag undrar jag nästan vart denna har tagit vägen, tiden har bara sprungit iväg och det känns inte alls som att man har gjort något.
ställde klockan på 9 imorse men försov mig till 10. Blev oehört stressigt, men åkte ner till stan med 11 bussen. Gick en sväng inne på Gina Tricot. Hittar ju ALLTID något där. Idag kom jag hem med en klänning och en lite längre tröja. Båda var på rea så jag var himla nöjd. =)

kl 12 mötte jag Liza vid busstationen, hon skulle hem till Nyköping från helsingborg men mellanlandade här i Jönköping för att träffa mig. =) Även om det bara hanns med 40 min.. Men det var SÅ roligt att se henne, var ju ändå ett år sen sist.

Mariana kom till bussstationen 12.40 för att möta mig o fixa ärenden. Sprang på lilla Jossan och blev ståendes med henne en bra stund, sen vid 13.15 upp till a6 o fixa blommor,kort, godis o tidningar. Därefter ut till Angerdshestra och Sassa.

Sassa är en kollega till oss som har fått diagnosen bröstcancer, hon opererade bort ena bröstet i fredags, därav våran tripp ut med blommor,presentkort,godis, kort o tidningar. Hoppas verkligen att hon kommer tillbaka snart. Det var det mitt inlägg handlade om som hette "livet är bra orättvist".

Anyway, strax efter halv 5 beger vi oss ut till Norrahammar och Marianas mamma för att äta pannkakor och hämta lillan. Så jag var hemma vid halv 8. Men förhoppningsvis kan jag sova någorlunda skapligt idag för jag jobbar ju 11-23 imorrn.

Nee tillbaka till soffan och värmen.

Jessi

Promotion expo

Ska iväg till jobbet om ca 10 min o slita arslet av sig, är en del nu när det är promotion expo mässa på Elmia.. Fast jag ser fram emot påsk, då är det bilmässan Custom. Det är den roligaste mässan att jobba faktiskt. =)
Men skönt att ha nåt o göra nu på jobbet efter detta lugn som vart över jul o nyår.

Spelade lite Guitar Hero gjorde jag o Linus förut på dagen, det är så jäkla roligt, men fasiken vad ringrostig man var.

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till festen, ska bli kul. Måste ju knäcka dom andra 2 åren. =P Är mycket att se fram emot detta år faktiskt. vet dock inte hur jag ska hinna med allt plus jobba. Men det blir ett senare problem. Jag har fått ledigt alla hjärtans dag helgen iaf då jag o Mariana ska åka på ytterligare en weekend. Denna gång blir det sthlm. tar alla storstäder först. Men hittills var ju Malmö/Köpenhamn klart roligast..

Massa oväsentligt som vanligt. Men nu måste jag sticka så jag kommer till jobbet i tid.

ha en bra kväll.

Jessi


Länge sen.

Ja nu har inte jag setat vid datorn på flera dagar, så man har missat massa. bla dom 61 blogg inläggen på bloggkoll som jag har att läsa igenom.

Idag har jag gjort något väldigt bra, något som jag ser fram emot väldigt mycket. Men jag kan inte säga det, ni får vänta några månader. även min familj. Sen kan jag nog säga det. Får se hur det artar sig.

helgen var rätt lugn. I fredags jobbade jag men var tvungen att gå tidigt för att jag fick räkor i mig, jag tål inte räkor alls bra så jag fick ju min allergiska reaktion som vanligt. Mådde då inte så överdrivet skitbra. Men som tur var hann jag inte få i mig mycket av KRÄFTcanapeen innan jag upptäckte de så jag behövde aldrig åka till ryhov. *puh*

I Lördags jobbade jag enbart hockey, sen blev jag bjuden hem till jullan på lite vin, så hon, jag och nea satt till halva natten o tjötade.

Igår åkte jag o linus o hälsade på Fia o Johan med deras nytillskott, lilla Hugo. Så söt o snäll liten bebis.. NÄSTAN så man blir sugen själv.: men bara nästan..

Lovade ju med att lägga upp bilder på nya tv:

FÖRE:



EFTER:




Ne nu blir det att lägga sig i soffan o se om man kan få upp värmen i denna sjukt kalla lägenhet.

Jessi


Bra orättvist.

Ja livet är bra orättvist ibland måste jag säga.. Har fått reda på en sån hemsk nyhet på jobbet idag, så stämningen var ju inte den bästa. Men det kommer gå bra, det måste det göra!! Har bara fått dåliga nyheter på jobbet på sistone.. Fy fan alltså. Är verkligen jobbigt när det drabbar personer i ens närhet. Vi är ju som en familj, vi träffas dagligen, vet det mesta om varandra och varandras familjer, ställer upp för varandra. Vi är ett järngäng. 

Blev inte så roligt inlägg nu, men jag ska försöka sova nu o så skriver jag om nåt annat imorrn när chocken lagt sig lite.


Jessi

Ny tv.

Ja idag kom vår nya tv.. Fick lite chock, den är så mycket större än den andra. Men mycket snyggare. Linus har väl setat och pillat på inställningar o skit i ca 2 timmar. O för en stund sen kom Jens o gav han back-up. Får se om de hinner bli klart innan jag börjar jobba (om 2 timmar) Bild kommer så småningom på tv:n, orkar inte föra över bilderna till datorn idag.

Min bok har jag läst ut nu med. Hur bra som helst. Rekommenderar den starkt. Tyskungen heter den. Så vad ska jag nu läsa?

Lite snö kom det inatt. Inte så värst mycket, men man kan skymta lite vitt här o där. Jag vill ha massa snö så jag kan bygga snögubbar, göra snöänglar o åka pulka. Åka pulka som den gamla goda tiden, När man hamnade fel efter hoppet och Pearn gav en en stor fet lårkaka, nån fick hjärnskakning o sånna grejer.. Haha Ont gjorde det, men kul hade man o minnen fick man.

Ne nu ska jag se ifall jag kan kommunicera med grabbarna där ute, börjar bli dags för lite mat. Oh, bakade äppelpaj gjorde jag igår med så det blir nog lite till dessert, moccarutor bakade jag i förrgår o det finns nog osså kvar några..

Ha en bra dag/kväll.

Jessi

Svinkallt.

Ja i våran lägenhet är det svinkallt, verkligen svinkallt. Termometern har stått i fönstret och då har den visat 23 grader inomhus. Men elementet är ju under så det alstrar ju värme. Så vi ställde den mitt på köksbordet, då gick det genast ner till 17.. O köket är ett av dom varmaste rummet. Kallare i sovrummet och vardagsrummet där vi har balkongdörrarna. Så man fryser jämt som en idiot här hemma.

Nu vill jag faktiskt jobba lite. Har vart ledig så länge nu. Men på onsdag sätter det igång på allvar igen. Ska bli skönt faktiskt. Igår jobbade Linus och jag låg rätt bra i soffan med kissarna och kollade Victoria's secret show. Kollar på den varje år. Himla bra tycker jag faktiskt!

Var hemma hos svärmor idag. Vi skulle alla bestämma ett resmål som vi ska åka till i år. Vi är väl överens på Bulgarien. That's it. Sen så är vi ju 8 till som ska komma överens. Alla har lite olika tankesätt, en del lite snålare än andra, en del vill ha lite mer grönt än andra, en del vill ha lite större pool än andra, en del vill ha närmare till stan än andra. Ja ni förstår, Det är inte lätt när vi är så många. Men det ska nog gå bra till slut tror jag. Lite öppen får man ju vara.

Ser fram emot festen den 24:e.. =)

Nu ska jag krypa ner i sängen o läsa min bok. Har totalt fastat i den. Igår skulle jag bara läsa en liten stund och fick stoppa mig själv 50 sidor senare och kl 3 på natten. Så himla bra bok. Och jag läser ALDRIG böcker. Ska nog börja gör de lite mer. Den jag läser nu heter Tyskungen av Camilla Läckberg. den tycker jag verkligen ni ska läsa.

Godnatt allesammans.

Jessi

Metaltown 09.

Ja dit vill jag nog mest av allt till i sommar. Väldigt bra band som kommer, Speciellt Disturbed!!!!  Jag måste ju se dom Live en gång till. Sen kommer bla children of bodom, pain,dragonforce, volbeat o trivium ( som jag sett live en gång innan)
Sen kommer det väl lite fler band. Man kunde rösta på vilka man önskade kom dit. Slipknot låg på terdje plats. Jag hoppas verkligen att dom kommer dit i år. Jävlar vad bra det kommer bli! dyra biljetter dock, men det är de värt. =)


Idag har jag o Linus städat bort allt julpynt, man tröttnar lite på det nu när jul o nyår är över. Himla skönt faktiskt. Inte hade jag tänkt ta mig ut idag heller. Väldigt kallt är det ute. Vi har inte riktigt lika kallt som er uppe i södermanland men det ligger iaf på en -7. O det är kallt för att vara småland. =P

nehe, nu ska jag se om jag kan få kontakt med min andra halva, helt inne i need for speed. Mat står på listan idag. Men vad?

Jaja, ha det bra så får jag se om jag återkommer sen.



Disturbed. Dom bästa.


Jessi

Som alla andra.

Har gjort som ALLA andra.. Satt o tänkte på vad som har hänt 2008, allt man har gjort. Det är en del.


Januari: Då hade vi inflyttningsfesten för andra året irad.




Februari: Jag och Mariana åkte på vår första weekend ihop till Malmö och hade the time of our life.




Mars: Älsklingen och jag åkte på tattueringsmässa i Göteborg! Himla Intressant! Utom Lizard man.. Han var grose.




April: Carlsberg cup med jobbet o bowling. Kvällen jag blev drogad och fick ligga på akuten en hel natt..




Maj: Jag och linus firade 2 år ihop, samt att jag och Mariana tog vår andra weekend till GBG.




Juni: Disturbed släppte sitt album och jag åkte hem till nyk en vecka över midsommar och mariana kom upp.




Juli: Stod längst fram på Iron Maiden Ullevi!!!




Augusti: Jag och Linus åkte på weekend till Kålmården och vildmarkshotellet. (Bilden tog jag när vi åkte safari.)




September: Jag blev ett år äldre och vi åkte 9 pers till Turkiet. (Gubben på badringen gjorde ju sitt.)




Oktober: Min lycka här i livet! Jag fick äntligen se Disturbed live och dessutom stå längst fram!! Var med Linus o syster!




November: Cinderellakryssning med jobbet samt resan till Hemsedal.






December: Hem till Nyköping o fira jul med familj o vänner.

Min fina syster med mamma och jag!

Det var allt för denna gång.  Jag ska nog fortsätta sluka min bok nu. Sista dagen på ledigheten.

Ha det så bra alla.
Jessi




Nytt år, nya misstag.

Ja det är väl lite så? =P  Hoppas nyårsafton har vart bra för er och att ni fick fira med nära o kära. Vi hade ett bra nyår, dagen började med att Mariana hämtade mig vid halv 1.Då var det projekt handla mat. Men mycket fanns givetvis inte, vi får väl skylla oss lite själva för att vara så sent ute med de. =P Sen fanns det inte partyhattar nånstans i hela jönköping.

Ja det kändes som att vi åkte runt hela jönköping iaf. När vi var klara var det bara att bege sig ut till Månsarp och fixa allt annat. Bara att lassa ur bilen och hämta bord o stolar tog sin tid. Sen var det bara att sätta igång med möblering,maten och dukning. Samt hinna göra oss själva klara. Men på något sätt fick vi ihop allt de där.

Våran mat blev lyckad iaf och vi hade en trevlig kväll med lekar o raketer.




Några nyårslöften blev det inte. Tycker det är väldigt överskattat faktiskt. =)

Men jag hoppas ni får ett bra år 2009. Och jag hoppas att detta år blir ett bättre år än förra för Familjen Eek! Men det blir det. =)

Jessi