Jag lääängtar!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag fyller år. =P Jag är precis som ett barn varje födelsedag och jul och ser verkligen fram emot att blir firad och få presenter. Att få stå i centrum en dag. =P Men mest ser jag fram emot att min familj kommer ner och besöker oss.Tycker det är lika kul varje gång då det inte händer så ofta.

Sen är det bara tre veckor kvar tills festen. Den längtar jag nog mest till faktiskt. Precis som Linus 25 års firande så blir det förfest hos oss och drinkbord nere på karlssons. Det tyckte jag var toppen! Eller vi alla tyckte det var toppen! Det bästa är att det inte bara blir en "vanlig" krogkväll utan det är något speciellt, sen var det så bra att vi hade ett samlat ställe. När man går ut så många på krogen blir det lätt att det blir splittrat och många ser man inte på hela kvällen. Det var verkligen skitbra!



Så här var drinkbordet då när Linus fyllde år. Vi var ca 20 st och det var perfekt alltså. De andra fick jag inte med på en hel bild. hahaha!



Servitrisen hällde upp champagne till Linus först eftersom det var hans födelsedag. Det var verkligen en lyckad fest. Det roligaste var ju att Linus inte visste om det. Jag hade ju bara sagt samma dag att han skulle klä sig för fest. Han hade ingen aning om vilka som skulle komma eller vart vi skulle. Det var så roligt! jag älskar att överraska folk!

jag läääängtar verkligen! =)


Överraskning!

Jag har ju glömt att visa lite vad vi pysslade med i onsdags. Lisa och Andreas var ju i turkiet på bröllopsresa och skulle komma hem den dagen. Så jag, Linus, Anne och Li hade planerat en liten överraskning tills att de skulle komma hem.



På uteplatsen hade vi satt upp en massa ballonger och serpentiner. På dörren satte vi upp ett collage.



Övers på den helröda lappen står det: "Välkommen hem herr och fru Eek."
På collaget står deras namn och datum det gifte sig.



Inne i lägenheten hade vi satt upp en massa bilder på dom från bröllopet.



Vi hade även köpt blommor och ett fint kort.



Detta var bröllopspresenter från oss Allihopa!


Det var riktigt kul att se deras miner när de kom hem och jag tror de blev väldigt överraskade. =) Lisa sa bara: "Ni är galna!" haha. Kul var det att pyssla lite. Jag älskar att överraska folk!


Mina jobb tar kål på mig.

Dagen igår vill jag helst inte göra om, på en och en halv vecka iaf! Jag jobbade på Elmia 11-16. Igår var ändå lugnaste dagen för oss i den restaurangen jag var trots att det var över 22.000 besökare. Men vi hade enbart lunch för utställarna. Det är rätt skönt för de blir ju inte fler så att säga. Sen kl 16 var det bara att gå över gatan till Scandic. Det är tur att scandic o elmia ligger så nära varandra, för när jag kom dit var det kaos.

Så det var bara att byta jobbartröja och slänga sig in i arbetet där. Jag var ruskigt trött redan då, för i fredags hade jag en likadan dag.Blev ju tidig start på Elmia sen ett helsike på scandic på kvällen.

Men igår kväll var nog faktiskt värre. Det går nog inte beskriva med ord hur mycket det är att göra och hur mycket vi springer och hur j*vla mycket folk det är! De sista tre timmarna tappade vi alla vår energi, vi var så trötta att vi knappt visste vad vi själva hette. Vi hade bråkiga gäster som skulle tjaffsa. Vi hade en hel drös lastbilsmänniskor som var otroligt fulla. Glas på glas åkte i backen. En idiot hade med sig en vuvuzela (eller hur det nu stavas) och satt o blåste i den halva kvällen. 

Huvudvärk AB. Så vi alla gick därifrån som gamla tanter på 90+ ungefär. Vi skulle behövt en varsin rullator. För så ont som vi hade i ben och fötter efter de här dagarna var helt otroligt. haha. Måste sett rätt kul ut. Jag skulle slutat runt 22 igår, men så blev det ju inte. kl 01 kom jag därifrån inatt.

Så idag var det inte skönt att gå upp från sängen och försöka ta sig till toaletten. PAIN! 

Nästa vecka är någorlunda "lugn". Sen veckan efter kommer Husvagns mässan och jag fasar redan nu för den veckan. Jag är helt slut och mör i kroppen efter tre mässdagar dubbelt på Elmia o Scandic. Då kör jag fem dagar i rad dubbelt. Men det löser sig.. haha! God give me strenght!
 


Trötter.

Ja nu är jag riktigt trött. Mitt schema såg ut så här idag. 12-16 på Elmia, 18-22 på Scandic. kl 8 imorse ringde Elin mig lite panikslagen från Elmia och undrade om jag kunde börja tidigare? Då frågade jag hur mycket tidigare. "Helst nu, men stressa inte." Haha, så det var bara att kliva upp o bege sig till Elmia. Tillbringat hela dagen där o jobbat mässlunch. Nu kom jag hem och satte mig i soffan och blev så fruktansvärt trött.

Känns ju inte bättre av att jag måste åka iväg till nästa jobb om en timme. *gäsp*. Men det bästa av allt var att när jag kom hem så hade min kära sambo städat hela lägenheten och håller på att tvätta. Då spelar det ingen roll hur jobbig dag man har haft eller hur trött o grinig man är. Jag blev så himlans glad. Han är bäst min Linus. Bäst i hela världen. <3

Nehe, kanske slänga ihop lite mat innan jag måste iväg igen.

Zooooom!

Äntligen ledig en hel dag! Woho! Och som jag har njutit av den. Jag hade planerat att ta sovmorgon idag, iaf till kl 10. Men 8.45 skickar Elin ett sms till mig, och jag kan inte somna om. Så var det med den sovmorgonen. Så jag åkte och simmade några längder. Har vart tvungen att ta paus några dagar. Jag tål ju inte klor och får eksem av det. Not najs. Så jag var tvungen att vänta tills såren var läkta innan jag hoppade i bassängen igen. Men jag är ändå glad att det tog så här lång tid innan jag fick det.

När jag var mindre var jag hyperallergisk, då var det inte ens tal om att gå in på ett badhus. Sen kände jag att jag ville spendera en del pengar och att det var länge sen jag shoppade. Så jag åkte upp till a6 en sväng och sedan ner på stan med förhoppningarna att ha så många kassar att jag inte orkade bära.

Inte en enda grej köpte jag. Inte en enda. Det är så typiskt, när man väl har pengar man vill bränna på shopping så hittar man inte ett smack. Men när man inte har det då hittar man hur mycket som helst.

Har inte tagit kort på något de senaste dagarna så har ingen bild att lägga ut som jag brukar ha. Men jag lägger ut en bild på min älskade mini familj. <3



Linus vid frukost bordet. =)



Min lilla Fling.



O min lilla björn Molly.

Båda bilderna på katterna har jag tagit med min nya kamera. =P Ja jag har ju köpt en ny kamera, helnöjd är jag. Dessa bilder är tagna på avstånd med zoom. Jag var inte nöjd med zoomen på den andra kameran, blev så suddigt. Men dessa är ju riktigt bra.

=)


Mellandagsrea.

Ja det var det på Mediamarkt idag. Helknasigt var det att gå in där. Jag o Linus var hos svärmor och åt våfflor idag. Li sitter och läser reklamen sen säger hon att det är mellandagsrea på Mediamarkt. Vi var där igår och då var det väldigt tomt på många hyllor, så jag sa till Linus att jag ville åka dit idag med. Ifall de har fått några bra erbjudanden och fyllt hyllorna.

När vi kommer in så står det en stor julgran vid entren med massa julklappar under och personalen går runt i tomteluvor. Hahaha. Jag tyckte det kändes lite lustigt att se det i augusti månad. Vi gick i stort sett direkt till filmerna, det var de jag var mest intresserad av. Tänkte jag skulle köpa mig nån film till kvällen och titta på.

När vi kommer fram till hyllorna så var de fulla idag. Och det slutade med att vi gick ut där med 9 st filmer. Hehehe. Men det var så sjukt billigt, Alla kostade under 50-lappen st. Och då var det Blu-ray med som är lite dyrare än dvd. Linus ringde Jens med och dom två var ju helt galna. Jag valde två av de nio filmerna. Haha.

Vi börjar få lite trångt i våra dvd skåp nu... =P

Sista dagen i frihet.

Ja så känns det lite nu. Vi fick ett brev hem förra veckan från Vätterhem. Där stod det att de skulle takrenovera och börja idag. Då tänkte vi bara ett stort neeeej. Det kommer ju låta jättemycket och vi bor högst upp.Sen läser vi vidare och då skriver de att de behöver ha tillgång till våra lägenheter, för att komma åt taket underifrån över balkongerna.. Ännu större suck fick vi.

Vi fortsätter läsa och då står det att de kommer sätta upp en byggnads ställning på båda sidor av huset. Men det tar bara halva i taget. Så 10-16 och sen 16-22. Vi bor på 16. Då fick vi ännu en suck för att vi kommer ha byggnadsställningen utanför under hela renoveringen. Men hur lång tid ska det ta? Jo, vi fortsatte läsa och längst ner står det "klart i slutet av november" (!!!!) Vi ska alltså ha en jävla byggnadsställning utanför oss på båda sidor i tre månader!!! Vi är ju inte så dönöjda över detta. Man kommer ju känna sig instängd i tre månaders tid.

Sen om de börjar med sin takrenovering tidigt på mornarna med. Suck suck suck..

De skulle börja idag, men det tar väl kanske nån dag lr två att få upp den där ställningen.


Ne nu måste jag göra mig iordning o ta mig till jobbet. Dag 8 av 8. Är väldigt trött, men sen får man på nåt sätt lite ny energi när man vet att efter kl 17 idag så är jag ledig fram tills torsdag. Sååå skönt!



Molly är precis galen i sån bladsallad man köper på kruka. Alltså helt galen, det är nog värre än kattmynta. Det går inte ha den salladen på bordet för hon är på den som ett klister. =P Jag har nog aldrig vart med om att en katt är så galen i sallad. haha.

hej svejs.


Sallad o Poker.

Idag är det en riktigt slö Söndag i vårat hushåll. Katterna har legat o sovit nästan hela dagen och vi har inte gjort många knop idag heller. Vi spelade lite poker på förmiddagen.



tyvärr förlorade jag trots att jag ledde under hela spelet. =P

Nu ska vi nog ge oss iväg till Mediamarkt en sväng. Linus ville kolla på lite teknik prylar som vanligt. =P Eller rättare sagt en universalkontroll. Vi har fyra fjärrkontroller till tv, dvd,box o ljudsystem. Det är lite många att hålla reda på.

Sen kl 17 ska jag till Elmia och jobba bankett idag. Rätt skönt att slippa Scandic för en dag faktiskt.


Bye for now.

En liten chock.

Fick jag och Linus igår. Vi såg ut ungefär så här:



visst har jag målat fint? =P Det är nog bara för mig att inse att jag inte är någon picasso. Haha!

Men nu blir ni säkert nyfikna på vad det är vi blev så chockade över. JO, det var så här.
Vi fick ett brev med posten igår. Ett lila kuvert, där vi inte kände igen handstilen. Så vi blev lite konfundersama.

Så vi öppnade brevet och fick se detta.



!!!!

Ja så vi såg ut som på bilden ovan! Det är alltså Linus Lillasyster Lisa som har gift sig med sin Andreas.

Vår första reaktion var: "Ååh! vad roligt! vilket fint kort!!"

Vår Andra reaktion var: "Meh.. vi ville ju va me!"

Dom gifte sig i hemlighet utan att någon visste om det.
Haha. Ja nog överraskade dom oss rejält. =P

Ett jätte stort Grattis till Lisa och Andreas! =)

Dag 4 av 8.

Jag då har jag kommit halvvägs i mitt arbetande. Jobbar nu åtta dagar på raken. Och givetvis ska jag välja de dagar när det är mässa o massa massa folk. Jag börjar bli riktigt trött redan nu, men förhoppningsvis går resterande dagar lika snabbt som de föregående  har gjort.

Ska iväg o jobba lunch.. Skulle egentligen vart ledig idag, men vi har lite taskigt med personal. Speciellt när en av oss fick för sig att gå hem en kväll o inte komma tillbaka för att den personen inte fick sin vilja genom. Jaadu, jag förstår inte hur man kan vara så egocentrerad och ha ett sådant yrke. Det funkar riktigt inte. Vi alla hade iof haft svårt att sammarbeta med denna person pga den skulle styra,ställa o bestämma så mycket. För att inte tala om LATHETEN. Och sa man till något. Vilket vi gjorde den kvällen så blev hon sur och gick hem, och satte oss andra i skiten. Vuxen människa alltså.

Men jag är iaf glad att jag har fått så mycket tider denna månad.Både på Scandic och Elmia. Efter lunchen ska jag nog dra mig ner till bassängen och simma några längder. Så skönt. Det bästa är ju att vi har en gång från hotellet till badhuset. Så vi i personalen på Scandic får ju bada gratis. Vi byter om i våra omklädningsrum, sen går vi genom gången o hamnar direkt vid bassängen. Klockrent!


Oj, nu har jag bråttom igen osm vanligt. Bara pladdrar på en massa strunt.

I know what I get.

Jaa min mormor är rätt rolig faktiskt. För nån månad sen när jag var hemma och hälsade på i Oxelösund så ville hon åka in till Nyköping och gå på stan. Så jag, hon o syrran gjorde det. Mormor ville gå in i en smyckesbutik så jag kunde välja min 25-års present. Hon hade alltså bestämt sig för att köpa ett smycke till mig.

Våran dialog i affären:

Mormor: Titta nu ut ett smycke du vill ha, ett halsband kanske.

Jag: Ja, jag ska se vad jag hittar.

Jag: Jag tycker inte något här var fint eller i min smak.

Mormor: (pekar på ett set med halsband o örhängen.) Men det där då?

Jag: Nej, jag tycker inte det är fint. Det är inte riktigt min stil.

Mormor. varför inte?

Jag: Men det är för tjock kedja, och jag vill inte ha tjocka kedjor till halsband.

Mormor: Ja, men tänk om 5 år.....

Jag: Jag tror inte jag tycker om det då heller! Jag vill väl inte ha nåt nu som jag ska ha i ett skåp i fem år för att sedan KANSKE använda det? Då är det onödiga pengar.

Mormor: (Tittar på ett nytt halsband.) Men det här då?

Jag: Nej mormor, jag hittade inte ett enda halsband här i butiken som jag tyckte om.

Mormor: Varför inte?

Jag: Men jag gillar inte så stora grejer! Designsmycken är inte riktigt min grej!

Mormor: Men tänk om fem år..

Jag: Nu går vi!!



Syrran tröttnade rätt snabbt och gick ut rätt tidigt. =P Men igår ringde mamma mig och frågade om hon kunde beställa ett halsband som jag ville ha. Mormor och jag kom överens om ett halsband som jag ville ha.



Så det blir detta halsband från Laila Bagge som jag får i present av mormor. Lite tråkigt att veta vad man får. Men som mamma sa " Då vet du ju att du får något du tycker om. "


Men jag älskar min familj. <3


Förhållande Lista.

Hittade ett förhållande test på Lindas blogg. Gå in o kika på hennes. =P www.lindakeranen.blogg.se



Vad heter ni? Jessica Gaal o Linus Eek
Hur träffades ni? Via Lunarstorm. =P
Är ni förlovade? Jajjemen, Nyförlovade!
Bor ni ihop?
Ja
Har ni barn?  Nej
Har båda körkort? Jajjemen.
Isåfall, vem kör bäst? Eh.. hehe hugget som stucket tror jag där. =P
Kommer du ihåg er första kyss?
Kommer aldrig glömma. <3
Vem är äldst? Linus är ett år äldre.
Vilka stjärntecken är ni? Jungfru och...?? Vad är han?
Vem fyller först på året? Jag..snart..weeeii!!
Vem är längst? Linus
Vem sjunger bäst? Ja vi låter väl som två plågade skator båda två..=P
Håller ni i handen på stan? Ja det gör vi.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Neee. Eller vi hade ju pratat med varandra i 4 mån i telefon.
Vad har ni gemensamt? Mycket, men ändå Lite. =P Viktigast är ju musiken.
Blev du kär i första ögonkastet? Aaaaah det blev jag.. pirrade massa i magen.
Har ni någon speciell låt? Nej jag tror faktiskt inte de.
Har ni stora framtidsplaner? Ja det har vi o förhoppningsvis är det på G snart!
Har ni gråtit i varandras armar? Ja det har vi nog gjort.. kanske.. jo men det tror jag.
Har ni varit utomlands tillammans?
Yes 3 ggr.
Vilket är ert bästa minne? Ojojoj vi har så många att jag inte vet vilket jag ska välja.
Vem lagar bäst mat? Jag =P. Men vi lagar alltid mat ihop. Vi är väldigt fantasirika och påhittiga.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Myyyyyyser.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?  Ja vi pussas mycket varje dag.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Jag tyckte de 25 milen var långt.
Blir du lätt svartsjuk? Nej, inte ett dugg.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Jag sms:ar för att jag tycker det är jobbigt att ringa, Och Linus ringer för att han tycker det är jobbigt att sms:a.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Oj, typ ALLT. =D
Brukar nån av er prata i sömnen?  Det gör vi båda två, jag vet iaf hur Linus skulle reagera om jag blev av med en arm.. Hahaha!

Onsdag.

Då var det onsdag igen och jag hann inte riktigt med måndagen och tisdagen känner jag. Vart tog de två dagarna vägen? Jaja ska strax kila iväg o jobba. Nu sätter alla mässor igång igen så denna vecka o nästa vecka blir det väldigt mycket jobb med dubbel pass både på scandic och Elmia. Men det är rätt skönt att Elmia har öppnat igen. Det behövs lite variation i tillvaron.

När jag gick upp idag sken solen och det var jättefint. Nu har de mörka molnen verkligen hopat sig över himlen. Lagom tills jag ska gå.

men jag är pigg idag och har mycket energi, så det blir nog en bra dag!



Tummen upp för det!


Hej svejs!

Jag blir galen!!

Vår granne under har världens disco, och han har ett otroligt bra högtalarsystem. Plus att han har balkongdörren öppen. Det överröstar verkligen tv:n och vibrerar som fasiken i golvet. Sånna här tillfällen längtar jag verkligen till att bo i hus. Men vi är glada iaf att grannen under brukar ha sitt disco på dagtid, så även om det är irriterande så är det bättre att han håller på på dagtid än nattetid.

Igår hände något lustigt. Efter att jag hade simmat åkte jag och handlade. Jag åkte hem o lämnade varorna för att sedan åka iväg igen o handla det viktigaste som jag självklart glömde. När jag återigen kom tillbaka så mötte jag min granne utanför och han gick in i trappuppgången samtidigt som mig.

Jag har väldigt svårt för den grannen för jag tycker han rent ut sagt är en pervers äckelgubbe. Men iaf. Jag hinner gå en trapp upp sen säger han: "är det du som är Jessica?" och räcker fram ett kuvert. Ja svarade jag och tog emot det. Jag såg på Kuvertet att det var Pearns handstil. Sen såg jag även att det var öppnat. Så jag frågade honom vart han fick det ifrån. Då sa han att det låg på golvet i trappen precis vid porten.

Men jag tycker ju då att det är väldigt lustigt att jag inte såg ett lila kuvert ligga där när jag gick in 2 sek före honom. Plus att jag sprang några gånger ut och in eftersom att jag fick åka o handla fler gånger. Jag såg honom inte heller böja sig ner och ta upp något. Förbannad blir jag om det nu är han som öppnat min post!!!


Jag vill bo i hus!!!!

Veckoslut.

Då var ännu en vecka över. Tycker tiden bara springer iväg. Känns ju som att man inte hinner med något. Som vanligt har jag jobbat rätt mycket nu. Fast i tisdags var väl inte så rolig dag för oss, speciellt inte Molly.

På förmiddagen bestämde vi oss för att ha en städ-dag. Så vi städade. Sen skulle jag byta kattlådan så mina kissar fick ny sand. Då fick jag se blod i lådan. Jag blev lite fundersam och tyckte det var lite oroväckande. Men jag bytte lådan, och under tiden gick Molly o trampade vid mig precis som att hon var nödig. Så fort jag var färdig sprang hon in. Sen ut till vardagsrummet och in igen. Och gick på toa 8 ggr inom loppet av 10 min.

Så efte tredje toabesöket kollade jag lådan och då var det bara blod i den. =/ Jag misstänkte urinvägsinfektion så det var bara att ringa veterinären. De sa att vi skulle åka in med henne akut. Så vi åkte in med henne och satt där i några timmar innan vi fick komma in. De tog blodprover o klämde på stackars lilla Molly. Jag är så blödig när det gäller mina kissar så jag gick ut. Tyckte det var för jobbigt att vara där inne när hon skrek som hon gjorde och tre läkare tvingade sig på henne.

Men de konstaterade att det var en infektion hon hade. Så det var bara att åka hem 1800:- fattigare och börja medicinera. Hon har vart så duktig med medicinen, för en gångs skull skrev de ut en medicin som hon tyckte var god så det har inte vart några problem alls att få i henne den.




Idag har hon busat o kelat som vanligt. Jag skulle ta ett fint kort på henne idag när hon låg o var busig i kattställningen, men hon blundar på varenda bild. =P

Swim swim swim.

Jag vaknade jättetidigt idag, tycker det är lite lustigt eftersom att jag somnade ruskigt sent igår plus att mina små kära fyrfotingar har levt rövare inatt, så jag har ju inte sovit så bra.

Men Jag tänkte åka o köpa mumsig frukost i väntan på att badhuset ska öppna så jag kan simma mina längder. Det är så himla skönt och rogivande o simma faktiskt. Förutom när blåvalen kommer. Finns en gubbe som låter som en blåval när han simmar. O vattnet bara flyger ut ur mun i näsa på honom. Tycker det är rätt grose, så oftast brukar jag bryta när han kommer. Not cool.

Ne nu ska jag sätta på mig mina nya gummistövlar och ge mig iväg. =P


part two..

Då fortsätter vi.. =)



Vi åkte till Liseberg en sväng. Här är vi hela gänget (utom lisa som tog kortet.) dyblöta efter flum-ride.



Sen drog Linus, Jens, Li o Gustav iväg en vecka o vandrade uppe i Kebnekaise.



Under tiden som Linus o Co var uppe i bergen så åkte jag upp till Oxelösund. Jag, syrran, Sandra o Danne gick på boda borg en dag o vi hade skitkul.



Mös massa med Alli gjorde jag med. Hon kryper snart. =)



En runda på krogen hann vi med. Jag o Danne står o väntar på käk på torget. =P Lyckad kväll! =P




Den 28 Juli var det bröllop mellan Linda o Koffe. Vi var givetvis på plats för att bevittna detta. =)

That's pretty much it. Tror jag.. Hinner inte lägga ut fler bilder iaf, för nu måste jag gå o göra mig iordning för att sen sticka till Jobbet.


Så får vi se när nästa inlägg kommer. =P


En månad och tre veckor...

Sen sist jag skrev ett inlägg. Ojoj så här lång bloggpaus har jag nog inte haft innan tror jag. Men jag ska försöka komma igång med det nu igen. =P Får se hur det går. Kan ju visa lite kort i bilder hur min sommar har vart, så ni orkar läsa genom det. =)



Jag o Linus åkte upp till Oxelösund o firade midsommar med familj + vänner.



=P



Vi firade Martina 25 år och Mariana 30 år med en 55-års fest.



Jag, Emma o Martina gick ut o åt på twin en kväll i början av Juli. Slutade med en massa drinkar. =P



Den 8 Juli överraskade Linus mig med en tripp till Västervik där vi bodde i stuga i 2 nätter.



Det var även just på denna plats i västervik som vi förlovade oss den 9 Juli. =)



Några dagar senare åkte Jag, Linus o Jens Till Kålmården över dagen där jag hade en apa på min väska.. Han skulle verkligen ner i den. =P så söt.


Jag får nog dela upp det i två delar. Blir så himla långt med alla bilder. =P

Slut på del 1. =)