Nudist.

Igår var ingen rolig kväll på jobbet, Det var alldeles för mycket folk och ALLDELES för lite personal. Så vi tre som var där hade det rätt tufft, sen är golfmänniskor väldigt speciella så det underlättade ju inte saken. De tror ju att de är kungafamiljen själva, och sådant kan jag ha lite svårt för.

Men nu till saken. Efter att alla gäster hade gått så gick jag och Maja ut och rökte på baksidan av restaurangen. Därifrån ser vi både personalmatsalen och gymmet. Jag såg att det lös i gymmet och slängde ett öga dit. Där får jag se två bleka skinkor springa på ett rullband...

-Maja, Han är naken!!

-Va? vem?

-Ja han är spritt språngande naken och springer på rullbandet!!

-Nej, du skojar!?

-Nej, Nej, Nej kom hit o kolla. Han är verkligen naken!

-Oj, han var verkligen naken!! Hahaha!

Ja då står det alltså en kille i 30-års åldern och joggar på löpbandet naken. Det roliga är att när vi går in så tittar vi ut mot receptionen och där ser vi att Ulrik står med stora ögon. Så vi sprang ut dit och kollade på skärmen allihopa. Vi har alltså kameraövervakning i gymmet och en stor skärm i receptionen. Så där stod vi hela personalen och skrattade!!

Det roliga hade ju vart om han hade kommit upp till receptionen..

Då hade jag kläckt en kommentar liknande

-Visste du att vi har kameraövervakning i gymmet? =P

Eller:

-Är det inte obehagligt att jogga utan kallingar? =P


Dagens höjdpunkt alltså!




Vilket golv?

Igår var vi runt på lite olika butiker här i stan som säljer tapeter, kakel, klinkers och golv. Vi hittade två fina golv inne på K-rauta som lockade oss. Vi vill ha ett lite annorlunda golv i sovrummet. Men vi vet inte vilket av dessa två vi vill ha...



Nu är bilderna väldigt dåliga, men detta golvet är väldigt ljust. Mycket ljusare än vad bilden visar.

Eller...



Eller detta mörka golv.. Väggarna blir ju ljusa så det kan ju va snyggt med ett golv som bryter av, Men samtidigt med ett ljust golv så känns ju sovrummet större och man kan ha en mörk fondvägg, eller möbler som bryter av..


Ja vi är i valet o kvalet.. Men vi är ändå rätt eniga UTOM när det gäller badrummet. Där är vi fruktansvärt oeniga. Jag har en bild av hur jag vill att badrummet ska se ut och Linus har en bild av hur badrummet ska se ut, bara det att det inte är samma bild. Så jag vet inte hur vi ska kompromissa det, för jag viker mig inte när det gäller badrummet och inte han heller. hahaha...


Hej svejs.

Ny kategori.

Nu har jag skapat en ny kategori på bloggen som heter "Husbygget" Där kommer jag lägga allt som har med husbygget att göra. Då blir et lättare för er att följa och få ett sammanhang i det hela. =)


Slipknot

Klockan är snart ett på natten och jag sitter uppe och lyssnar på mitt andra favvoband som inte existerar längre. Slipknot. Deras musik är/var så jäkla bra och jag bara älskar den och deras texter.

Basisten dog ju i maj på ett hotellrum någonstans och bandet vill ju inte fortsäta utan honom. De är ju inte Slipknot utan honom, och det är synd på så bra musik.

So R.I.P Paul Gray.





Bilder.

På begäran av Sebbe så lägger jag upp lite bilder, så ni ska få en liten hum om hur det kommer bli. Det är ju rätt svårt att föreställa sig.




Så här ser planlösningen ut från början..



Men vi kommer ändra lite, så det blir typ så här. <dedt har väl blivit lite ändringar sen jag ritade denna, men min dator har ju virus så jag kommer inte åt mina bilder där.



Så här ser vinkeln ut, tänk er grått ist för rött. Hittade ingen bild på framsidan..



Hittade en bild invändigt på forumet på ett likadant hus som ett annat par har byggt. Ni ser ju hallen och precis till vänster där är badrumet. Sen ser ni ju kök o vardagsrum. Men där kaminen står kommer vi vinkaq väggen 90 grader. o inte ha kamin.



På den fondväggen där kommer vi sätta upp en cool stenvägg.

Jag hittade inga bra bilder på själva vinkeln lr de andra rummen, så detta får bli tills vidare.

Blev du någe klokare på de Sebbe? =)


En evig väntan.

Ja så känns det nu, en evig väntan. Fast å andra sidan så har vi ju väntat i 1,5 år så några veckor är ju inte så lång tid. Just nu står det stilla med huset. Vi väntar just nu på en nybyggnadskarta, och innan vi har fått den kan vi nte sparka igång så många andra hjul. Den är det första vi måste ha.. En karta... för 6000:- (!!!!!) Lite saftigt för en pappersbit, men nödvändigt för alla andra papper som bygglovet o lagfarten osv.

Men så fort vi får den så sätts allt igång med rekordfart och vi är ju så otroligt spända och förväntansfulla. Så just nu finns det inte mycket att uppdatera om byggandet. Jag håller på och letar bil för fulla muggar. Vi måste ju ha två när vi flyttar ut dit iom att det är 1,5 mil från stan och bussarna inte går så bra med tanke på våra arbetstider.

Men jag uppdaterar så fort det händer något så jag hoppas ni läser! =)




Bästa helgen!

Denna helgen kunde inte vart bättre alltså. I lördags hade vi min efterlängtade 25-års fest som jag har planerat sen mars typ. Haha. Det var riktigt riktigt riktigt lyckat och vi alla hade verkligen the time of our life. =) Bilder finns på Facebook.

Men nu till ännu en bättre sak. I fredags fick vi reda på att vi har fått en av tomterna vi hade sökt om ute i Skärstad/Råby. Till och med förstahandsvalet!! =D Vi blev helt överlyckliga och detta innebär att vi kommer flytta till vårt nybyggda hus i Februari. Alltså om ca 5 månader!! Helt sjukt. Vi har nog inte riktigt fattat det än, men nu blir det mycket arbete för oss framöver.

Idag åkte vi ut o tittade på våran tomt.



Vi kommer bo på gästiverigatan 13.=)


 
Detta är våran tomt. Den är på ca 1100 kvm. En av hörntomterna valde vi eftersom att vi ska ha ett vinkel hus. det är svårt att fatta att vi kommer stå här om ca 5 mån med flyttlasset. 

Men mycket kommer hända fram tills dess, och jag kommer uppdatera här så fort det händer något och lägga upp bilder så ni kan följa oss o husbygget. =)


Det känns väldigt läskigt men samtidigt otroligt spännande. 


Världens snyggaste väska.

Jag fick en present idag med, som inte hann komma tills på Söndag. =)



Som de flesta vet så är jag en riktig sucker för Ed Hardy. Det är mitt absoluta favoritmärke. Och sen älskar jag ju tigrar. Den är så fruktansvärt snygg alltså.



Baksidan.

Visst är den snygg? =) Jag har världens bästa Sambo! =D


Min Födelsedag.

Jag hade en jättebra födelsedag i Söndags med mina nära och kära, och en massa fina presenter!


På morgonen vid frukosten, så var jag ju tvungen att dricka O'boy ur mitt "Birthday Girl" glas som jag fått. =P



Sen fick jag alla dessa paket från min kära sambo.



Mitt presentbord som jag tog kort på på kvällen sen när alla gått hem.
Alla presenter är dock inte på där, men det är en del av alla fina presenter jag fick.



Mycket fina blommor fick jag med. =)


Återkommer senare lr imorrn. Nu måste vi laga mat.


Happy Birthday to ME.

=D Ja idag är det min födelsedag och jag vaknade jätte tidigt. Det var iofs för min jävla hosta som gör att jag inte kan sova på nätterna så jag är svintrött.
MEN jag älskar ju att fylla år och har sett fram emot denna dag länge. Kanske inte just 25 eftersom att jag tyckte 23 var en bra ålder. =P Men det är bara leva med det.



Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha. =D

Bye bye!

Larv i maten.

Nu var det en vecka sen jag skrev. Mycket har hänt sedan dess. Bla att min kära sambo kidnappade mig upp till Oxelösund där mina vänner och familj hade ordnat en överraskning åt mig iom att jag fyller 25. Det var verkligen jättekul och jag blev verkligen överraskad! =)



Så här fick jag se ut inne på Boda Borg, när de hade släpat in mig där. Jag var lite bitter på mössan o hörlurarna för jag tyckte det tog en evighet innan jag fick ta av mig dom. =)

Sen i Söndags var jag på Twin med Mariana, Martina o Jimmy! Hur mysigt som helst men jag började känna mig lite dålig så jag åkte hem rätt tidigt. Måndag var jag skitdålig och har legat nu sjuk i 4 dagar. Idag ska jag ge mig på att jobba, ska bli skönt men ändå inte. Är så fruktansvärt trött eftersom att jag ligger o hostar hela nätterna. Då blir det inte mycket sömn. Men det ska nog gå bra. Hinner nog vila lite på em innan jag ska iväg till nästa jobb ikväll.

Jo, på tal om rubriken:



Linus hittade en Larv på sin chicken nugget igår. Gissa om vi hade aptit på att äta något efter att vi såg denna. Euuw!

Nehe nu ska jag gå o stryka min skjorta o käka frukost innan jobbet på Elmia idag. Husvagnsmässa.. Hujedamig.


Torsdag



åh vad jag är trött på denna byggnadställning nu..

Bakdag.

I måndags så hade vi en bakdag. Vi skulle bara moccarutor och bullar. Ja bullar blev det iaf, för mjölet räckte inte till Moccarutorna och vi bakade så sent så willys hade stängt. Men det blev goda kardemumma bullar.



Linus hade en jäkla massa mjöl på sig efter att han var klar.



Det blev lagom mycket bullar me.



Moccarutorna fick jag baka i tisdags när jag hade vart o handlat mjöl. Men jag måste nog räkna dom, för att jag har en sambo som går och nallar. =P Och det är ju inge kul att dra fram en tom burk när man väl ska ha det sen. haha. För det har hänt förut. Eller ja då var det faktiskt två st kvar.


Nu har jag bråttom till jobbet. 10-17. Rövpass!