Uppe med tuppen o hockey.

Idag ringde kl 05.40. Min andra halva gick upp för att se hockeymatchen som började kl 06.00. Jag var så jäkla trött efter en dålig natts sömn. Helt otroligt hur katterna kan hålla en vaken. Vilket liv dom för. Så jag låg kvar en stund och gick upp lagom till sista perioden.

Sen åt vi frukost o sen satt vi o jag pysslade med en fotobok som man får gratis från fujifilm. Det var Catrin som la ut det på sin blogg. Och jag älskar ju fotoböcker så jag gjorde en till mig själv. När kl blev 10 och alla affärer hade öppnat begav vi oss av mot a6. Där gick vi och strosade lite och tog en mysig fika.

Nu har vi precis kommit hem och jag är helt slut. När vi hade kommit hem så hade Linus en överraskning till mig. =)



Dessa helt underbara örhängen! Jag har kollat på dom själv jätte länge men inte haft råd o köpa dom. Tycker de är så himla fina och dom blingar jättemycket med. =) jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna dom och jag tror inte jag vi har nån årsdag heller. Haha. jag tyckte det var himla gulligt gjort iaf och superglad blev jag. =)

Nu ska vi äta lite lunch. Sen ska jag nog vila lite. Är inte riktigt helt hundra idag. Ikväll ska vi hem till lisa o andreas för att äta smörgåstårta och fira hennes födelsedag. Ska bli gott.



Molly är helt galen i snön och hon gräver och gräver. Det ser så kul ut. Sen stoppar hon ner hela huvudet i gropen som hon grävt och blir helt snöig. Ser så kul ut när hon håller på.




Vad gör ni idag då?


Snö snö snö..Weei!

Helskotta vad snö det har kommit. Det kom igår på förmiddagen och snöar fortfarande här nere. Alla bilar på parkeringen är helt insnöade. Denna årstid är det faktiskt skönt att vi har garage. Och det är verkligen värt de 250 kr vi betalar på det med. Men jag tycker det är mysigt med snö. Det lyser upp lite, och jag har hellre än sån här vinter än den vi hade för två år sen. Det kom lite snö i två dagar sen blev det bara slask. Det var så mörkt o dystert.

Min andra halva ligger hemma och är sjuk. Det är SÅ synd om honom. Det är iaf vad han går och säger hela tiden. Jag hoppas jag klarar mig denna gång. Men sen jag började dricka actimel varje dag så har jag fått ett jäkla immunförsvar. Säga vad man vill om det men det funkar jättebra på mig. Jag låg sjuk en gång i månaden förut ungefär. Kanske inte riktigt, men ofta! Förra året var jag väl förkyld 2 ggr kanske. Men sen har jag ju fått magproblem som jämnar ut sig. Alltid ska det vara nåt. Nu var det rätt länge sen jag hade ont i magen med. (peppa peppa) Det är ritkigt skönt faktiskt.


Ikväll ska jag iväg och jobba lite. Ska med bli riktigt skönt. Nu sitter jag o min andra halva med en varsin dator i vardagsrummet. Han spelar Call of Duty och jag tänkte spela Sims 3. Så sociala är vi idag. =P


vad ska ni göra i snöovädret?


Fredagsmys!

Sitter o väntar på att Linus ska vakna. Tror jag ska väcka han snart o se om han vill gå upp. Han kom hem sent imorse så han behöver ju sova. Jag har hunnit med o städa hela lägenheten nu på förmiddagen så han blir nog glad när han vaknar. Damsugningen är kvar men jag kanske ska dra fram den nu? moahaha.

Just nu har jag en katt (Fling som river sönder mina ben.) i knät som är pain in the ass. Nån som vill byta? =P Nee dom är söta mina små. Även fast dom är jobbiga ibland. Men dom har vart så duktiga o hjälpt mig städa idag. Dom går efter en i lägenheten och där jag torkat med trasan går dom efter med sina smutsiga tassar och sätter ner sina håriga rövar på den fuktiga ytan. Ja duktiga är dom.

Imorrn ska jag faktiskt jobba och det ska bli så jäkla skönt. Ikväll blir det bara lugn kväll. Kommer över lite jobbarkompisar till Linus som ska kolla hockeyn.


vad ska ni göra i helgen?


Blääää

Hello.. Jag sa ju att jag skulle börja skriva lite oftare, men jag har inget att skriva om. Händer inte så mycket nu när jag är arbetslös och går hemma på dagarna. Försöker komma ut varje dag, men det är ju inget som är värt att skriva om.

För övrigt suger det att vara arbetslös. Tycker jag iaf. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vet varken ut eller in känns det som.Känner mig bara allmänt bitter just nu på allt o alla.

Sen är min vinterdepression mitt i allt detta med. Jag blir deprimerad VARJE vinter o har varit de senaste åren. Vet inte varför egentligen. Men jag stänger lätt in mig själv, vill inte göra nåt, hör inte av mig till folk.

Men jag försöker hitta små ljusglimtar varje dag så jag inte ska falla för långt ner i träsket, men det är inte lätt.

Snart kommer våren och det hjälper att det är ljusare liiite längre nu på eftermiddagarna. =P Längtar tills vårsolen kommer och man kan sitta ute på balkongen med en tekopp o bara njuta av värmen o lukten.

Hur mår ni? vad händer i era liv? jag läser era bloggar, men jag har vart lite dålig på att kommentera.

ne nu ska jag fortsätta lyssna på min musik tills jag somnar. <3

Ny gaddad!

Nu var det länge sen jag skrev något. Har inte riktigt haft motivationen eller energin till det. men jag ska bättra mig. =)

Kom precis hem från tattueringsstudion. =) Fick för mig i måndags att jag ville tattuera mig så då gjorde jag det idag.




Detta gjorde jag bakom örat. =) Det står Amor vincit omnia. Texten är inte riktigt perfekt. Men jag är hur nöjd som helst. Gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra heller. Det jobbiga var ljudet eftersom man var så nära örat.


Ikväll ska jag o min andra halva ut o äta o gå på bio. Vi ska se Wolfman. Antingen en hit eller flopp. Återstår att se.


Vad händer i era liv?