17 grader.

Ja just nu är det 17 grader kallt i våran lägenhet och jag håller på att frysa ihjäl. Verkligen frysa ihjäl alltså.

Dagen idag har ju bestått av tvättning. var inte så farligt som jag trodde. Lakan tar ju rätt stor plats. =P Sen åkte vi till Lisa som fyller 20 år idag. Där fick vi lite tacopaj. Jättegott! Sen bar det av till jobbet där det inte fanns så mycket att göra idag så jag gick hem vid 8. Rätt skönt faktiskt med tanke på att jag ska jobba 11-22 imorrn.

Har egentligen inte så mycket att skriva nu faktiskt. Kollade runt lite på nätet och gick in på gina tricots hemsida, dom har för övrigt fått in väldigt mycket nya snygga plagg som skulle passa fint i min garderob.

Ne sängen nästa så man orkar med dagen imorrn.

Ha en bra helg!

Jessi

År och dar sen.

Ja det känns som att det är år o dar sen jag uppdaterade sist. Inte har jag vart snabb på den fronten.Har haft så mycket att göra och ingen ork har jag haft heller.  

Kom hem från jobbet för en 45 min sen, och nu sitter jag i soffan med datorn i knät medans älsklingen sitter och kollar på tears of the sun. Har ni sett den? Helt sjukt bra film. Den är väldigt rå och hemsk, men bra. Fast min absoluta krigsfilm är rädda menige ryan,tycker dock inte om när Vin Diesel dör i den. 

Jag har börjat kolla på mina dvd boxar med Desperate Housewives. Såg ju inte alla avsnitt på tv, så det går upp några ljus här och där. Riktigt bra är det. 

 Imorrn blir det till att tvätta, så här stor har nog aldrig tvätthögen vart förut. Sen ska vi iväg och fira Linus lillasyster som fyller 20 och efter det blir det jobb för min del.

Förresten har min ena katt Fling kommit i trotsåldern. Har era katter gjort det någongång eller är det bara jag som har världens mest speciella katter? Vet inte vad jag ska ta mig till med henne.

Ne nu blir det att krypa ner med sambo o kissar o sussa.

Vad ska ni göra i helgen?

Jessi

Lite av sthlm.

Linus ligger i soffan o vilar, Jag sitter i soffan med datorn o har Fling i knät, Molly ligger brevid o Iron Maiden är på. Riktig mys-stund för hela bunten.

Idag har jag orkat ta mig ut en sväng till willys, föll för den chokladen med luftbubblor innan jag skulle betala.. Attans. Men det är viktigt att unna sig något ibland.

Helgen i sthlm blev ju rätt så förstörd med tanke på att jag blev liggandes. Det kändes bättre på dagarna, så vi hann ju med en liten sväng på stan. Men lagom när vi hade gjort oss iordning på kvällarna så blev det sämre. Några bilder hann jag ju ta som jag tänkte jag skulle lägga upp här..



Mariana när vi precis kommit till hotellrummet.



Första kvällen när vi höll på o göra oss iordning.



mmmm hotellfrukost....



Rosen som Linus skickade upp till mig på alla hjärtans dag.



Vi försökte vara lite kulturella..



Mariana med sin nya klänning..



Jag med min nya klänning



Försökte se normal ut..



Fin bild på oss..



Väl hemma i jkpg blev det mat på soya.



Godaste kinamaten ever.

Finns massa mer bilder jag skulle kunna lägga upp,men får se om jag gör det eller om jag lägger upp på facebook. Who knows. Ne nu ska jag fortsätta mysa med mina 3 älsklingar här i soffan.

Ha en bra kväll.

Jessi

Sofftid.

Ja nu orkar jag blogga iaf. Har vart väldigt trött och haft väldigt ont dom här dagarna. Men nu börjar pillerna verka så nu är det inte krampaktig smärta. Det roliga är att min mage har svullnat upp under detta så det ser ut som att jag är i 4:e månanden. klotrund. hahaha.

Ligger i soffan som jag gjort hela dagen. Har inte orkat ta mig ut idag, får se om jag orkar med det imorrn. Måste ju komma ut lite o få frisk luft. Så förhoppningsvis kan jag börja jobba på fredag. Men det märks med mina piller som jag ska äta i 3 veckor.



Idag när jag skulle kolla i en kokbok kom Molly och ville ha uppmärksamheten istället.
Dom är knäppa dom där små ibland. =)

ha en bra kväll.

Jessi

Magsår AB

Ja natt fick jag åka in till akuten.. Då gick det inte mer. Ordet smärta har en helt ny innebörd för mig..
Har tydligen fått någon form av magsår..

suck... skriver mer när jag orkar om nån dag eller 2.. har inte så mycket energi..

ha de bra..

Pain...

ja just nu har jag så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Vet inte vad jag ska göra.. Vill bara skrika av smärta... Men jag är på hemmaplan iaf.. Så imorrn blir det besök till farbror doktor.. jag måste ha piller, smärtstillande....

Sjuk i Sthlm.

Ja jag har inte mått så bra första dygnet här uppe i sthlm. Har haft en otrolig magknip när vi åkte, trodde det berodde på maten jag åt på jobbet i torsdagskväll.. Men jag vet inte. Vi åkte ju upp iallafall. Till och börja med höll vi på att missa bussen upp. Den hade börjat rulla o vi sprang o vinkade som 2 blådårar. Vi kom med. *puh* Sen när vi kom upp skulle vi då hitta till hotellet.. Visste att det låg på östermalm.. Men hur kommer man dit? Efter guid-hjälp så hittade vi, hur fint som helst.

Vi tog en sväng på stan och jag började må sämre och få ondare. Vi åkte då tillbaka till hotellet för middag på kvällen, men jag blev så dålig att jag klarade inte ens av middagen utan var tvungen att springa upp på rummet o hänga över toan. Kul kväll. Hade så ont i magen att jag inte klarade o stå ens. Så det var ju den kvällen....

Vi hade planerat att åka hem idag då istället, men jag mår mycket bättre idag och hoppas verkligen att det håller i sig. Så vi stannar imorrn som planerat och tar dagen som den kommer. Hade tänkt åka till gamla stan idag en sväng o kolla utbudet, sen kanske träffa stoffe för en fika. Who knows.

Sen började dagen rätt bra, vi fick ett meddelande på tv:n till FRU Mariana Sellman att det fanns en leverans till oss att hämta i receptionen. Då hade Linus skickat en jätte stor fin ros till mig idag. Plus att jag fick en fin miranda björn i förrgår. Han är ju bara bäst den killen!

Nu ska jag upp till vårt fina rum med badkar o ta ett bad tror jag, precis ätit hotellfrukost. Det är så mysigt att bo på hotell. =)
Men håll tummarna för att jag inte får tillbaka dom magsmärtorna..

Ha en bra alla hjärtans dag!!

Jessi


Sthlm-Here We Come!!

Ja då var dagen här som jag längtat efter så mycket. Är lite nervös bara att vi ska gå vilse, och vi ska tappa bort varandra. För min del är det lugnt men Mariana som har NOLL i lokalsinne är lite värre, hur ska jag då hitta henne? Får se hur lång tid det tar innan vi hittar till hotellet med. Äh, det får bli som det blir.

Igår tonade jag håret lite så det skulle få en ny lyster, blev inte så mycket skillnad bara lite mer enfärgat nu. Så fult när hårväxten kommer ut..
FÖRE:
 

och så en bild på efter så får vi se om ni ser någon skillnad..
EFTER:



Jaja lite kanske det blev. Vet inte riktigt. Har nån något tips om hur man får bort magknip? Har fruktansvärt ont i magen, har haft det sen jag åt den där pastan på jobbet igår. O jag vill inte åka upp o må så här hela helgen. Kul..

Igår på dagen tvättade vi lite sen åkte Linus och besiktade bilen, o när han kom hem hade han med sig den här till mig:




Visst var den fin? Fast kissarna tycker ju dom där fjädrarna är ruskigt roliga så jag får ställa den högt upp där dom inte når.

Ne, nu måste jag packa, Mariana anländer om 45 min för lite frukost. Ha en bra helg nu. Kommer nog inte bli något inlägg över helgen.

Jessi

Pissigt humör.

Suck.. Jag skrev ett jättelångt inlägg, men sidan hakade upp sig och allt försvann. Så jag får skriva om allt igen.

Är inte på världens bästa humör. Jag o Linus jobbar ju sena kvällar och nätter. Jag brukar somna vid 3-4 varje natt, så då brukar jag inte vara så pigg på att gå upp vid 8-9 på mornarna utan jag sover fram till en 12 för att orka nästa kväll igen. och Linus sover ju lite längre eftersom att han jobbar till kl 6 på mornarna.

Men IDAG fick inte jag sova värst länge. För min jävla idiotgranne satte på sin jävla turkmusik på HÖGSTA volym kl 9 på morgonen. Det var inte så att jag bara hörde basen utan jag hörde hela låten o deras jävla klagosång lr vad det nu är. O ändå är det en lägenhet mellan oss.

Sen har ju jag jordens värsta morgonhumör. Jag är ju som ett monster om jag blir väckt (!) på fel sätt! Så vid 10 när jag legat och försökt sova ett tag dundrar jag över och ringer på dörrklockan som en blådåre, när han öppnar fräser jag bara något om att folk fortfarande sover vid denna tid och att vi jobbar natt!

Jag tycker att när man bor i lägenhet kan man väl iaf vänta tills kl 12 på dagen innan man börjar. Jag tycker att kl 9 är lite väl tidigt.

Eller vad tycker ni?

Jessi


Nu glömde jag ju.

Jag tänkte jag skulle lägga upp en fin bild i förra inlägget som jag tog på vägen hem till Jönköping igår.



Vid Brahehus innan vi dyker in i snöstormen.

3 dagar kvar.

Ja det är bara 3 dagar kvar tills Jag och Mariana åker till Sthlm. Måste bara prata lite mer med Sebbe så han kan komma o bära alla våra shoppingkassar. Haha.. Det är nog lättare att få katterna o diska än att det ska hända. Men en butik har vi på listan som vi vill gå in i, Top Shop. Dom har ju hur mycket snygga kläder som helst där. Och inte är det dyrt heller. Helt okey.

Min kropp behövde verkligen sova idag, Så trött som jag var, Så jag gick upp för ca 30 min sen o tog alla mina morgon tillskott. Nej, men jag dricker Blutsaft varje morgon eftersom jag har sån enorm vitaminbrist och jämt är trött, Sen tar jag Actimel som förbättrar immunförsvaret. Många säger Actimel är bara reklam för att sälja något som inte funkar. Men det funkar faktiskt på både mig och Linus.

För i September då när jag blev så himla sjuk efter turkiet resan hade jag ju nada immunförsvar. Så jag var ju sjuk varannan vecka. Men i december började jag med det och sen dess har jag inte vart sjuk. Jag som ALLTID ligger hela vintrarna sjuk o förskyld o fan o hans moster. Samma sak med Linus.

Ne nu ska jag se ifall min andra halva vill vakna så vi kan äta lite frukost. =)

Vad ska ni göra idag?

Jessi

Nyköpings Tripp.

Trött som ett bi är jag. Har vart 2 långa dagar. Igår tog jag och mariana en utflykt från stan upp till Nyköping. Vi åkte till mormor först och tog en fika,Sen iväg till mamma på middag där pappa osså hade kommit för att säga hej. =)
Efter maten gick vi över till Tobbe och sa hej o sen tillbaka till mamma på lite mer fika där Sandra hade kommit. Roligt att se henne faktiskt. Så vi satt väl där till en 10 på kvällen innan vi åkte till hotellet i stan.

Vi såg nog ut som ett gammalt gift par när vi satt halv nerbäddade i sängen, med ett varsitt glas vin i handen och kollade på efterlyst. Men det var verkligen skönt att bara vara o ta det lugnt.

Idag tog vi bara en fika innan vi åkte hem till Jönköping. När vi åkte från Nyköping var det sol o klarblå himmel, nästan torrt på backarna. När vi kommit till Jönköping var det snöstorm.

Jag har dessutom hittat den tattueringen jag vill ha. Har letat länge, men igår hittade jag den. Syrran ska göra likadan. Men det kommer nog skilja en del detaljer på den. Jag hoppas kunna göra den i April.Men det märks ju..

Nehe sängen kanske. Var ju uppe vid 8 o åt hotellfrukost.. mumma.

Jessi

Kort visit.

Ja hinner inte skriva så mycket för klockan är mycket och jag borde sova nu. Eller snart iaf. Jag och Mariana ska åka på en liten roadtrip imorrn hem till kära nyköping o hälsa på familj o vänner. =) Ska bli kul faktiskt.

Har haft en otrolig magvärk dom senaste 2 dagar, på höger sida. Är rädd för att det kan vara blindtarmen som spökar. Men det märks ju. Dom på akuten sa att så länge jag bara har ont o det är inget mer kan dom inte göra något. Jaja, den som lever får se. Hoppas det skiten går över snart.

Hann inte se så mycket av Melodifestivalen idag, men jag tycker ju inte Caroline af ugglas är en värdig vinnare i det. Jisses säger jag bara.

Sen så vill jag bara beklaga sorgen till Catrin som förlorade sin kisse. Vi som har katter o har haft (eller djur överhuvudtaget.) vet ju hur mycket plats dom små liven tar i våra hjärtan.

Jessi
 


Jag vill..

Ja jag vill lära mig designa min egen blogg. Gick in på designadinblogg.se. Men jag fattar inte riktigt allt det där. Hur gör man får att få mönstrade bakgrunder osv? Tar man vanliga bilder då? Aja, Fattar nada. Får nog anlita nån att göra jobbet. haha. =P

Satt precis och kollade på Lyxfällan, vad irriterad jag blev på henne till en början där när han programledaren försökte tala om för henne hur det egentligen låg till. Fast jag har mer förståelse i att det kanske inte går som det ska på en verksamhet än privat där man shoppar upp alla pengar på onödiga saker och lever över sina tillgångar.

Nu ska inte jag sitta här som en besserwisser, vem säger att jag inte hamnar där någon dag? =P

Hittade en jätterolig sida faceinhole.com. Där kan man sätta in sina egna ansikten på tex kändisars. Ja jag är lättroad.

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och Mariana åker till Sthlm o firar alla hjärtans dag med varandra där. =P

Hur ska ni fira eran alla hjärtans dag?

Jessi

Snö..

Ja ikväll när jag gick hem från jobbet snöade det.. ? tycker att det kan snöa i december månad, sen får det vara. Speciellt nu när vi inte haft något som liknar vintern på en månad. Igår lös solen o vi hade klarblå himmel.. och idag, snö.

Jeje, har hänt mycket på jobbet idag. Bla en till människa som fått gå. Jisses, det här med alla varslingar gör ju att man får sömnproblem. Jag hoppas verkligen att jag får behålla mitt jobb. Men det märks ju till hösten.

Hände något med boxen nu när jag tittade tv så allt bara stängdes av. Får inte fram några kanaler och jag som är lika teknisk som ett päron fattar ju inte vad som är fel. Men det är ändå dags att sova snart om jag ska orka ännu en dag imorrn. Blir mycket jobb nu framöver. Men pengar måste sparas till det jag har planerat. Sthlm nästa helg, ser sjukt mycket fram emot det faktiskt. =)

Ingen som har kommenterat mina senaste inlägg. Har jag fortfarande några läsare?

Sov gott! I know I will.

Jessi


År 2009.

Jag tror detta år kan bli ett bra år. Jag har en massa som jag vill göra och SKA göra detta år.

Januari
*
Hade vi årliga Januarifesten.

Februari
*Jag och Mariana ska upp till Sthlm på en av våra weekends.
*Jag VILL till göteborg med kollegorna o se Backyards Babies.

Mars
*Ska jag göra något som jag inte kan nämna här än ifall min familj läser, ska bli en överraskning.

April
*Kryssning med Mariana o Sebbe o co.

Maj
*Jag och Linus firar 3 år ihop.

Juni
*Syster tar studenten.
*Ska försöka komma iväg till Metal Town i Göteborg.

Juli
*Inget jag kan komma på som händer eller jag vill göra där. Kanske en ny tripp till Kålmården.

Augusti
*Vi åker 10 pers till Bulgarien på en veckas semester.

September
*Jag fyller 24.. Jisses vad åren springer iväg.

Oktober
*hm.. Inget som händer där med tror jag.

November
*Linus fyller 25, ska ordna något som jag inte kan skriva här heller ifall han skulle läsa.

December
*Sista månaden på detta år, min familj fyller år o de är Jul igen.



Har ni några planer för detta år som ni ska eller vill göra?


Nu blir det nog att lägga sig o läsa så man somnar skapligt. Ska upp tidigt imorrn o jobba..


Jessi

Bulgarien.

Ja jag vet inte om jag har nämnt att vi har bokat resan för detta år. Vi åker 25 aug till 1 sept. Måste ju boka så här tidigt när vi är 10 pers som ska åka. Känns skönt att ha något att se fram emot.
Det blir till Bulgarien detta år på Burgaskusten. En liten by är det. Hotellet ligger precis vid stranden och det är bara 5 km in till stan. All Inclusive och 4-stjärnigt, Men tanke på förra året så åker jag inte under 4 stjärnor. Vi hade säkert bara otur med just det hotellet. Men ändå.






Det ser väl rätt fint ut eller hur? Tror det blir bra faktiskt. Sen är ju alltid bilderna förskönade, men skönt att komma iväg till sol o bad. =)

Kanske återkommer senare..

Jessi

Helt slut..

Ja helt slut är jag. Så detta blir inget långt inlägg. har jobbat som en gnu denna vecka, speciellt fredag o lördag där jag gjorde nästan 30 timmar. Det har vart mässa med så jag är så trött både fysiskt o psykiskt. Sov till halv2 gjorde jag med idag, o nu har jag sovit i soffan nästan 2 timmar.. Fortfarande skit-trött.

Blir nog att gå o lägga sig idag, är ledig imorrn med. himla skönt. Då ska jag åka o shoppa lite för den fyrsiffriga dricksen jag fått ihop. Speciellt ett par stövlar jag har spanat in.

Den här veckan har verkligen sprungit iväg. En vecka sen vi hade festen. Kul att dom som kom kom. Sen är jag mycket besviken på några. Jag tycker ju iaf att om man får en inbjudan till något så kan man iaf meddela att man inte kommer som många gjorde, istället för att säga att man kommer o sen inte höra av sig. Det var jag lite grinig på förra veckan när jag skrev inlägget efter helgen. Så jobbigt är det inte att skicka ett sms.

Nee nu ska jag inte sitta här o vara bitter. jag har köpt hem lite exotiska frukter som jag är lite sugen på.. Mumma.

Hur har eran helg vart?

Jessi