Aldrig nöjd.

Ja jag sitter här nu och tänkte jag skulle sätta på en film. Men vi har ingen film som jag är sugen på att se. Vi äger alltså ÖVER 200 dvd filmer och ca 11 Dvd Boxar, och det finns inget jag vill se. Helt otroligt att man inte blir nöjd, utan man sitter och tänker: "Den filmen hade jag velat se, den skulle jag haft."

Är det någon som är likadan?

Var bara ett litet spontan inlägg.

Jessi

Massa bra filmer.

Somnade till i soffan en stund, blev så trött efter megamiddagen vi åt förut på eftermiddagen. Vi gjorde marinerad fläskfile, med hemmalagad klyftpotatis, en mild pepparsås och vitlöksbröd. Mumma. Nu var det iof några timmar sen och jag börjar bli hungrig igen. Är sugen på en fetaost sallad. Funderar på om jag ska gå ner till willys och köpa lite sånt.

Vi kollade lite på sf bio:s hemsida och det kommer komma 4 filmer jag vill se på bio i vår/sommar. Det kommer komma Ice Age 3. Såg trailer på den förut och den verkar helkul. Sen kommer The Fast and The Furious 4, med samma skådisar som i ettan. Framför allt Vin Diesel! *Dregel*. Även en 2:a på Transformers. Tror det kan vara bra effekter i den. Det var det i ettan iaf. Men den absolut bästa filmen som kommer den 17 juli är Harry Potter och halvblodsprinsen. Jag bara älskar Harry Potter filmerna och har sett alla på bio. Detta är ju den sista med.

Jobbade igår för första gången på 2 veckor och det känns i kroppen idag kan jag säga. Men jag längtar till påskhelgen och Custom mässan. Alla snygga bilar som åker i stan och allt folk. Hur kul som helst, men även den tuffaste mässan av dom alla.

ja jag vet inte mer vad jag ska skriva, vad vill ni läsa om?

Hur har eran dag vart?

Jessi

Halkan.

Ja idag var halkan avklarad.. Var inte så farligt som jag trodde, väldigt roligt var det däremot. Fast jag dödade 2 st gubbar ena varvet, så det varvet gick inte så bra som jag hade planerat. Vi hade riktigt busväder imorse när klockan ringde 05.00Snöstorm AB. Så dom sa ju på halkbanan att det var mycket halare än vad det brukar vara. Men det kan ju inte bli mer verkligt än så när det är naturlig halka o storm.

Så dagen idag har vart lång och sängen lockar verkligen mycket just nu. Men  vill bara se vem som vinner på Let's Dance. Jag tror Laila vinner, men jag har skickat iväg en röst på Magnus. Det kan ju verkligen sluta hur som helst.

Nu är intensivkursen slut och imorrn är det tillbaks till jobbet igen. Känns både skönt men samtidigt jobbigt att behöva ställa om sig igen..

Linus och jag tog lite flumbilder igår, vi var trött o uttråkade.. Så jag kan lägga upp några här.



En någorlunda normal bild. Ja, vi vet ju vilken ögonfärg våra barn kommer få..



Här började det spåra ur.....



Han försökte klämma ihop mitt huvud. Men det är lika stort som innan..



BILDBEVIS!! hahaha..



Molly hade rivit runt med den rena vikta tvätten och lagt sig, Hon blev skitsur
När vi försökte flytta på henne, vilket syns på bilden..



Jag hittade inte Molly förut, men efter ett tag upptäckte jag att min väska
var väldigt skön. Jag får ju skylla mig själv som glömde stänga den.
Huvudet är åt vänster o röva åt höger.  Alltid hon med.



Och Fling ligger så snällt brevid mig och sover.


Nu börjar det igen!! Spännande!!

Jessi

Imorrn kommer jag döda nån.

Ja om ni undrar varför jag vart så trött (utöver medicinen) så är det så att jag håller på med en intensivkurs med mitt körkort. Tänkte jag skulle få det fixat så man har det till sommaren.Och imorrn så har jag halkan, jag är skitnervös. Alla säger att det är skitkul och det är det säkert men jag kommer ju garanterat döda någon. Men vi får se hur det går helt enkelt.

Min andra halva sitter och kollar hockeyn som precis slutat. Roligt att HV vann idag igen. WOHO! Mina juniorer vann även oxå idag och dom går till final. ännu  mer WOHO! Vi har vart och ätit grekiskt med Linda och Jens. Var faktiskt väldigt gott..
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från middagen med jobbet i söndags. Och mina fina blommor som jag fick av min andra halva.



Fina va?



Julia, Helen, Lisbeth och Robban.



BM och Elin.



Elin, Mariana, Jag o Josie.



Peter och Fia.



Josie, Diana o Janne. Om Diana skulle se att jag har en bild på henne kommer jag dö.



Dom gillade inte att bli fotade..

Ne nu ska jag krypa ner i sängen o läsa lite. Halkan är kl 7 imorrn bitti!!! MItt i natten ju.

Ha det så bra alla läsare.

Jessi


Skattebesked.

Idag har jag tagit sovmorgon. Hur skönt som helst faktiskt. Slippa gå upp tidigt varje dag. Borde väl egentligen bege mig snart, men det var så skönt att bara sitta o ta det lungt. Oftast när jag går upp o ska iväg till jobb lr något annat jag måste passa tiden till så blir det väldigt stressigt för mig. Gillar att ligga kvar i sängen en stund.

Idag lyser solen iaf och man blir lite piggare,dock minusgrader fortfarande men nu börjar snön försvinna med. Jag vill ha vår!!! Kissarna ligger på golvet i vardagsrummet o njuter för fulla muggar av solen. Linus kom hem från jobbet för 2 timmar sen så han lär ju sova bort hela dagen, halva om inte annat.

Jag kollade mitt skattebesked på nätet nyss. Förra året fick jag ju restskatt och det tyckte inte jag var så jäkla roligt. Visserligen var det inte alltför många tusen, men det var tillräckligt mycket för mig. Men jag fick se till min glädje i år att jag fick tillbaka! Inte så mycket det heller. Men jag är glad så länge jag slipper restskatten, för den var inge rolig alls.

Jag hoppas det blev positivt för eran del med när det gäller skatten.

Ne nu får  jag nog ta o åka iväg.. ¨

Vad ska ni göra idag?

Jessi

Överraskning

Ja idag överraskade min andra halva mig lite. Han var iväg o tränade idag o när han kom hem hade han en bukett jättefina stora rosor med sig hem.. Vet inte vad jag hade gjort för att förtjäna dom. =) Men det gjorde min dag iaf.
ska lägga in en bild när jag får tummen  ur att lägga över bilderna till datorn.

Linus är iväg o jobbar o jag sitter i soffan med 2 kissar och kollar simpsons. Får verkligen anstränga mig för att hålla mig vaken. Min mage är lite bättre idag, är nog tabletterna som börjat verka. Nackdelen med dom är att jag blir så fruktansvärt trött. jag kan lätt sova 14 timmar, sova middag 2 ggr o sen gå o lägga mig vid 22..

Så jag är inte speciellt social av mig.. Har verkligen inte energin till de alls.. Så förvänta er inga långa svar av mig om ni skickar sms lr mejl lr nåt dylikt.. är bara glad att jag har en sån bra sambo.=)


Just nu är allt bara väldigt jobbigt...


Jessi


Feels like crap...

Ja jag har inte vart så bra med uppdateringen som vanligt. Men just nu är det för att jag inte orkar med att sitta framför datorn i mer än 2 min ungefär. Mitt magsår har satt igång igen så jag har så ont att jag bara vill vända ut o in på mig själv. Så ni kan ju gissa hur bra det gick att jobba idag?

Det började i helgen när jag och Linus var på Olearys och kollade hockeyn, min mage har inte haft ont på ett tag nu så jag tänkte jag skulle testa en bacardi o se om det gick. Är ju inte mkt alkohol i dom, men det gick inte alls, så jag fick åka hem. Magen svullnade upp som om jag var i 4:e månaden och jag låg bara o grinade. Tog ett piller och det lindrade ju så jag kunde somna. 

Söndag var det middag med jobbet och jag har ställt in mig på att vid 23 års ålder bli ofrivilligt nykterist. Inte det att jag vill vara full men ibland som då när man går på en lite större middag kan det vara gott med ett glas vin till maten.. nope inte de heller. Förutom att jag fick ont i magen då med så hade  vi verkligen en skittrevlig middag. Som tur är så är smärtan värst på kvällarna, fråga mig inte varför men jag klarade av att sitta med hela middagen. Men när jag kom hem så fick det bli ännu ett piller.., 

Piller idag med, antagligen imorrn med. Fattar inte varför jag ska råka ut för all jävla skit.. JA, jag är bitter!! 

Men jag ska kolla ett Desperate Housewives avsnitt, sen krypa ner och se om man kan sova nåt. Sorry för detta negativa inlägg.. Men man blir ju bara så trött på skiten ibland. Att det aldrig kan vara bra.. 

Hoppas ni har det bra iaf. 

Jessi 

Utmattad..

Ja den här veckan har vart väldigt utmattande psykiskt. Men det kommer väl sånna veckor med antar jag.

Sitter och kollar på det här Gordon Ramsay's program Kitchen Nightmares. Är det någon som tittar på det? Helt otroligt att dom inte har någon form av hälsovårdsnämnd i USA. Maten är hemsk och ägarna fattar inte vad problemet är. Min haka är vid knäna varje gång jag ser det.

Ledig i helgen. Ska bli skönt faktiskt. Jag o Linus har gått om varandra både förra veckan och denna, så vi har inte träffats så mycket. Men denna helg har vi ihop o imorrn ska vi kolla på mina grabbar när dom spear mot frölunda. Lite kul att juniorerna osså spelar mot frölunda faktiskt.

Ne nu blir det att lägga mig i sängen med en bok o se om jag kan hålla mina gröna öppna tills min andra halva kommer hem om en stund.

JEssi


Söndag.

Ja idag har vart en riktig slappdag. Har försökt kurera mig så mycket som möjligt då jag måste vara frisk nu denna vecka. Speciellt imorrn. Då börjar de.

Satt precis och kollade reprisen av melodifestivalen och jag tycker verkligen inte att det är bra, inte nånstans. Tycker det har spårat ur en del. Och att den låten vann fattar jag inte överhuvudtaget.. Som vanligt var ju inte Måns speciellt bra heller. Han är bara ett smörpaket, så flottigt att det rinner om honom...usch usch.. Nu kommer jag få hatmejl för alla som älskar måns och tycker han är dösnygg.. Haha men jag får leva med det. =P

Ne jag ska nog ta en dusch så man slipper göra det imorrn bitti när man ska upp i ottan, sen ta en kvällsmacka o lägga mig o läsa. Håller på och läser Asyl. Men dom böckerna är inte lika bra längre när man vet att allt inte är sant och att det utspelar sig i oxelösund.

Nån som har tips på en bra bok?

Jessi

Ojoj.

Ja jag har blivit utmanad av Catrin o antar utmaningen. Tror det kan bli lite svårt. Och jag som trott att jag skulle klara mig undan den.. =P tji fick jag.. hahaha..

Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!



1.
Vad heter du? Jessica
2.
Ett ord på fyra bokstäver: Jaga
3.
Flicknamn: Jenny
4.
Pojknamn: Johan
5.
Yrke: Jägare
6.
Färg: Jätte svart.
7.
Klädesplagg: Jeans
8.
Mat: Jordgubbspaj
9. Sak i badrummet:
10.
Plats/stad: Jerusalem
11.
En orsak att vara sen: Jobbade över.
12.
Något man skriker: JA!
13.
Film: Jarhead
14.
Något man dricker: Jordgubbsaft
15.
Band: Culture Club
16. Djur: Järv
17. Gatunamn: Juneporten
18.
Bil: Jaguar
19.
Sång: Jag mår illa - Magnus Uggla


Ah jag klarade inte den här utmaningen med tanke på mitt påhittade ord: jättesvart o sen var det nån jag inte kom på. Var inte så lätt som jag trodde faktiskt.

Men jag utmanar Linda, Pearn och Tiny. Hoppas det går bättre för er än vad det gjorde för mig. ;P


Jessi


sjuk..?

Känns som att jag håller på att bli sjuk. Hoppas verkligen inte det,  har varken tid eller råd till det. Men jag är ledig idag så det blir lite sofftid för mig själv. Himla skön ibland faktiskt.

Gårdagen var rätt rolig faktiskt. Hade ju en långpanna igår med och hv hade ännu en hemmamatch. Så våran chef tyckte vi skulle ha en säljtävling igen. Samma sak, den som säljer flest desserter vinner. Men denna gång var det en roligare vinst. Scandic har en VIP-lounge i kinnarps arena som vi får använda när vi vill gå på hockey. Och camilla hade biljett över så den som vann fick gå på matchen.. =P

Kruxet var att det var en liten svårsåld dessert denna gång, så det blev inte lika lätt. Men precis som i onsdags säljer jag mest o plockar hem biljetten.. =) woho! Det var riktigt kul att se matchen, just för att det kunde vart den avgörande mellan timrå-hv.. Sen är det ju grymma platser från våran lounge, så jag tror jag ska släpa ner far min o gå på hockey nångång.

Hv tog hem det som tur är, men nu måste dom vinna imorrn o på måndag om dom ska vidare till semi..

Jisses vilket hockeyprat det blev.. Märks kanske att jag blivit hjärntvättad här nere? =P

Nee nu ska jag vila lite, känns som att huvudet väger 70kg..

Jag har sånna framtidsvisioner...

Jessi

Denna dag.

Jaha, då var denna dag avklarad. rätt skönt att vara hemma nu faktiskt efter 11 timmar på jobbet.. blir en lika lång dag imorrn igen. Idag på jobbet hade vi en säljtävling under hockeyn. Den som sålde flest desserter fick en biobiljett. Var rätt roligt faktiskt, speciellt när man fick se hur tävlingsinriktade alla var och hur mycket alla försökte sälja. Men jag var tvungen att krossa deras hjärtan när jag vann överlägset och tog hem biobiljetten... ;P hahaha.

Sitter nu i soffan med tjocktröjor o täcken. Vi har ca 17 grader i lägenheten o det är väldigt kallt. alldeles för kallt faktiskt. O ingenting finns det på tv heller, sitter och kollar disney channel. =P

Jag har äntligen kommit på vad jag vill göra med mitt liv med. Vet bara inte hur det ska gå till, men jag kan ju alltid försöka. =) Fast det är några år framåt i tiden. men ändå.

vad har ni gjort idag?

Jessi


Norrköping..

Jag har vart jättedålig på att uppdatera och jag kommer nog vara det ett tag till framöver.Har väldigt mycket att göra nu framöver.

Kanonväder har det vart  idag med. Hur underbart som helst.Jag och Linus har vart ute o farit nästan hela dagen, vart kan jag inte säga än. =P

I lördags  var jag o mariana uppe i norrköping o festade. Eller för min del blev det en väldigt nykter kväll. Men jag säger bara, vilken kväll. Den hade nog allt. hahaha.. Ska lägga upp lite bilder.

Min mage håller fortfarande på o krånglar. Vet inte om jag skrivit, men jag har ju fått nåt liknande magsår, vilket gjorde att jag fick vara nykter i lördags eftersom min mage reagerade så starkt på alkoholen. Kan inte riktigt äta o dricka det jag vill, men det får jag väl ta. Och det börjar bli jobbigt att ha ont i magen nästan hela tiden varje dag. Måste ändra mina vanor rätt så mycket..



Mariana,Pillan,Thomas,Per o sen Erik på ett hörn.



Jag,Thomas o Peanut.



Putte var rätt nöjd över att han vände på mariana..



Grabbarna hade de mysigt me..



Pillan o Hannah..



Mycket mys på grabbarna..



Lite kul denna bild, ser ut som att erik är på taffsar på mariana.



Putte hjälper mariana på traven...


Ja resten ligger på facebook, så det är bara att ni tar er en titt där. =)
Nu ska jag faktiskt gå o göra mig lite kvällsmat.. Magen börjar göra ont..

Ha en bra vecka. =)

Jessi

Söndag.

Vaknade för ca timme sen, var så skönt med sovmorgon faktiskt. Idag hade jag tänkt ta en riktigt slapp dag. Det är det jag gillar med söndagar, att man faktiskt kan göra det utan att få dåligt samvete.

Jobbade hela långa dagen igår. O vilken dag det var. Det blir aldrig bra med för mycket gäster, för lite tid och för lite personal. Plus att mitt magsår höll på o spöka så man kände sig inte riktigt fit for fight. Så jag är trött som en gnu idag.

Nu är det bara en vecka kvar på min medicin för magsåret. Jag blir ju så trött och får sån huvudvärk av den, har haft så i 2 veckor nu. Men bara en kvar. ska bli skönt att slippa dom där pillerna.

Igår på jobbet fick jag ett jättefint halsband av mariana, vet inte  varför, jag bara fick det sådär. Det tyckte jag var väldigt snällt faktiskt. =)

Ne nu har min andra halva släpat sig upp ur sängen så det blir lite brunch nu då.

Ha en bra söndag!

Jessi