Mobilblogg

Ja nu sitter jag och linus på bussen till sthlm. Åker förbi nyköping just nu. Mycket som förändrats sen sist jag var hemma och hälsade på. Vet inte riktigt om det funkar att blogga via mob. Men det borde de göra. Idag är det ju den stora dagen då vi ska se disturbed. :) jag längtar verkligen till ikväll. Synd bara att syrran är lite dålig. Men hon får stå ut. :) ha en bra helg så återkommer jag imorrn om konserten. :) jessi

Längtar.

Nu ligger jag här i sängen och tittar ut på det pisstråkiga och kalla vädret. Jag vaknade vid 10 och var uppe o duschade. Men när jag var klar kände jag att jag var väldigt trött och sen är det så fruktansvärt kallt i denna lägenhet, så sängen var ju väldigt lockande igen.

Vi har gamla fönster som inte är tätade och gamla element som inte funkar. Enda gången man kan gå i typ bara t-shirt är på sommaren, för sen får man pälsa på sig i denna lägenhet. Sovrummet är det kallaste rummet med, men jag har mitt fluff-täcke så jag ligger rätt bra här.

Är rätt trött från igår, jag hade bara sovit 3 timmar natten innan sen jobba från 10 på morgonen till 01 på natten var ju inte sådär skitkul. Nu är det ju höstlov med så nu är sveriges alla barnfamiljer på scandic elmia.. Why?? Men min kväll blev lite bättre igår när dom hade gått o några HV-juniorer klampade in. Ni skulle se dom. Man vill bara tugga på dom. Riktigt fina grabbar det där..

Det tycker vi allihopa o vi alla har ju våra favoriter som lyckas charma oss. Jag hade en riktigt vild disskussion med min favorit igår. Riktigt intressant faktiskt.. Men jag har ju lyckats charma några av dom som jag ska gifta mig med så min framtid är säkrad. =P  Linus är dock inte så överförtjust. =P

Imorrn gäller det. Då är det Disturbed. Jag längtar så sjukt mycket. Men syrran börjar bli sjuk. Så jäkla typiskt men hon följer med ändå. Därmed basta.. =P

Ne nu ska jag försöka få liv i sengångaren brevid mig här.

Ha en bra dag.
Jessi



2 dagar kvar!!

Helt otroligt. Jag ska jobba lunch så jag börjar nu kl 10. Oftast när jag gör det så blir det att man är lite slö, kommer upp halv 10, på med kläderna, kladda på mascaran i ett försök att få det se bra ut på 30 sek samtidigt som jag borstar tänderna. Och sen om jag hinner, En halv macka som man kan äta springandes till jobbet samtidigt som man försöker få upp frillan. Ja Jag gillar att ligga i sängen helt enkelt. Men idag! Idag gick jag upp kl 8. Och jisses vad mycket tid jag fick! Hann ju göra allt i lugn och ro. Till och med rensa kissarnas vattenfontän och byta låda.. Den ni..

Jag hinner ju till och med sitta här! =P Min frukost består av äckligt solrosbröd (som det tog 10 min för mig att pilla ut solrosfrönen ur mackan.) Med ost och smörgåsgurka, sen har jag faktiskt köpt Actimel till. Det sägs ju att det ska stärka kroppens immunförsvar. Det behöver jag. Sen jag var så jättesjuk är inte mitt immunförsvar som det ska. But then again.. what is? Dyrt var det med. Men vi får se.

Ja sen satt jag o tänkte lite här (hinner till och med göra det) och jag kom på att det faktiskt bara är 2 dagar kvar tills jag ska se Disturbed!! Fy fan vad jag längtar. Ni som känner mig vet att det är mitt absoluta favoritband, näst intill besatt, ska gifta mig med sångaren osv.. Ja ni vet de där. Men 2 dagar!!! WOOOHOOOO!!!! Fast jag tror jag har för höga förväntningar..

Ne nu ska jag gå o borsta tänderna i Lugn och Ro! Jag jobbar ju trots allt till halv 1 inatt så ni lär inte se mer av mig här idag.

Jessi


Killar och deras behov.

Jag vet inte hur ni har det, men jag har en kille med köpbehov. Med det menar jag tekniska prylar som dator, tv,hemmabio system osv. Sen har han bestämt sig att vi ska ha en ny tv-bänk, visst det tycker jag med. Men inte nu. Det är inget jag har behov av att ha nu. Men för en 15 min sen kom han och jens hem.. med en ny tvbänk. Bäst för han att den är fin..

Sen ska jag och Linus gå ut och äta ikväll. Ska bli himla mysigt det. på vår favorit restaurang. =)

ne nu ska jag göra nytta. hej svejs.

Jessi


Hemskt.

Ja hemskheterna tar aldrig slut för familjen Eek. Dvs min sambos familj. Det är skit på skit på skit. Har vart så hela detta år och det är inga små grejer. Utan det är så stora grejer som förstör precis allt.

Linus lillasyster Lisa och hennes kille Andreas ska ha barn i Mars. Det barnet har vart så himla efterlängtat med tanke på alla hemskheter och alla har haft något att se fram emot. Speciellt Lisa och Andreas då barnet var planerat. Dom har barnvagn, barnkläder osv.

Men igår kom den hemska nyheten om att det blir ingen bebis. Hon har gått halva tiden nu och dom har sett på ultraljudet att barnet är GROVT utvecklingsskadat, saknar några ryggkotor och vattenskalle. Vilket innebär att OM hon nu beslutar att föda fram det så kommer det inte leva länge. Kanske max ett år. Om de inte redan dör i magen.

Då är det inte så mycket val än att dom får ta bort det. Det värsta är ändå att hon får föda ut det som vanligt.
Men man måste försöka tänka positivt. Det positiva är väl att dom upptäckte det såpass tidigt, hade ju vart värre om hon gått hela tiden och bebisen kommit ut icke levande. Och sen är det ju bra att det är inget fel på dom, utan hon har fått i sig för lite näring och vitaminer.

Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Att allt nångång ska lösa sig och att alla kan komma på fötter. Tycker det är så hemskt..

Nu får det faktiskt ta slut.. Det måste ta slut nångång.

Jessi


Arg.

Ja jag är jättearg. MIn syster var ute på krogen i helgen. Där är det en utlänsk kille som släpar henne till ett bås o vill att hon ska sitta där. Hon vill inte och försöker komma därifrån, vet ni vad han gör då? Jo han stryper henne.. ordentligt. Som tur var kom ett par vakter, fast dom såg väl inte riktigt vad som pågick men ändå. Vem vet annars hur det kunde slutat.



Så här ser hon ut nu.

Blir man inte lite förbannad? JO! Helt jävla sjukt!

Jessi

Stalkern

Hej svejs.

Jag blir nog inte bättre än så här på att uppdatera. Men det får väl vara så. Har inte tid helt enkelt att sitta så mycket framför datorn.

Jag och Martina (vår inneboende) håller på o tvättar, hon har även bakat smulpaj idag.. mumma vad gott det är. Det har inte jag ätit på flera år. Riktig hembakad smulpaj. hon gjorde med hallon,blåbär o björnbär. Lite bortskämd blir man ju när hon bor här. =P

Ja jag ska berätta om min vecka på jobbet. Denna vecka har det vart lantbruksmässa. Och det är sista gången jag jobbar den mässan ska jag säga. I tisdags började det och jag vet inte hur många som ville bjuda ut mig på middag, få mitt nr, följa med mig hem osv. Men sen var det en kille som var lite väl på dom dagarna, han följde efter mig vart jag än gick, var tvungen att prata med mig hela tiden,skulle ta på mig hela tiden. Jag tyckte han var jobbig, lite väl jobbig. Sen i fredags var jag tvungen att prata med honom eftersom att han var på min station. våran disskussion var ungefär så här:

Jag går fram till bordet för att ta beställningen. Då frågar han:
-Hej sötaste, vad har ni på buffen idag.
Jag svarar kort:
-Snitzel med sås o pot.
- Skulle du kunna äta den
-Ja
-Om jag bjöd dig?
-Nej
-varför inte?
-
Jag är inte intresserad, vad vill du ha?
-dig. du är så vacker.
Jag börjar bli irriterad vid det här laget och han fortsätter:
-Första gången jag såg dig, jag kände direkt att det var något!
Jag driver på och spelar helt överlycklig:
-aaa var det som en gnista?
-aaa aa precis så var det!
Jag svarar iskallt:
-jaha, för den kände inte jag.
Han fortsätter och jag är fortfarande väldigt irriterad.
-Är du singel? (och ett sällskap på 25 pers tystnar och vänder sig om)
-Nej jag är i ett LYCKLIGT förhållande.
- Vilken lycklig kille. Jag hade velat vara han.
-Vart är du ifrån?
-Norrland.
-Ja inte undra på att du e så jobbig, du har väl inte sett annat än hundar o renar i ditt liv.
-tycker du om sex?
Då går jag.

I fredags hade vi en trubadur. Så efter en stund kommer han tillbaka och säger att han ska sjunga och vill att jag ska ta en paus i mitt arbete och sätta mig på första raden för att lyssna. Jag börjar tycka han är obehaglig. Men en stund senare (inför en full restaurang och bar på ca 200 pers) så hör jag nån i micken: Jeeeesssiiccaa du är så vacker!!!!

Jag får nog och ber min hovmästare hålla honom borta från mig, vilket hon lyckades rätt bra med. Men herregguuud. Så i lördags innan jobbet letade jag upp en guldring jag har liggandes och gick till jobbet som gift.. Inte ens de hjälpte. så det är rätt skönt att vara ledig. 

 

Martina bakar paj till oss.. =)




Och Molly fick slicka sleven efter vaniljvispen när vi var klara.

Ne nu blir det SATC. Får se om jag kommer tillbaka senare.

Jessi


Kort sväng.

Nu är jag o Martina hemma från jobbet. Hur trötta som helst är vi med. Vi har tagit oss en liten kopp glögg.. Ja glögg. Vi dricker glögg i Oktober men jisses vad gott det är.

Jag har haft en riktig stalker på jobbet, nästan obehagligt. Eller det var obehagligt. Men jag berättar mer om det imorrn.
Nu ska jag lägga mig o kolla ett SATC avsnitt innan jag somnar..

Jessi


Woho!

Idag har vart en rätt bra dag faktiskt. Jag fick ledigt idag. Det behövdes verkligen. Jag orkade bara inte jobba alla dagar denna vecka med mässa, hockey, bussar o övrigt. Vi har haft så sjukt mycket nu 2 dagar irad att jag har ont i hela kroppen nu.

Martina är nu inneboende hos oss några dagar. Hon anlände igår och är väl här fram till söndag. Så fram till 3 idag satt vi i en varsin ände på soffan och bara degade. Sen tog vi en promenad till jobbet och hämtade ut lite drickspengar, vi gick tidigare igår nämligen. Vi fortsatte vår promenad till willys där vi handlade lite mat och jag hämtade ut 2 paket. =)

Ena paketet var Linus födelsedagspresent som jag inte kan nämna här IFALL han skulle råka läsa, och andra var min nya mobiltelefon!! Min andra fick jag skicka in så många gånger o det blev för dyrt för nästan inget gick ju på garantin. Sen den jag hade nu kunde bara vissa skicka sms o ringa till. Så  nu hoppas jag att denna är bra.. yeeeii...



Så ser den ut. Jag tycker den är superfin. Stora knappar o stor display. Det gillar jag.



Det bästa är att den inte är så tjock heller.

jaja, jag ska väl bänka mig framför tv:n. Martina vilar lite o Linus är ute i Norrahammar o kollar hockeyn..

Jag har blivit för mycket hockey....

Jessi

Bra eller dåligt?

Ja så var man här igen. Har tagit mig en stund o läsa igenom dom 26 inläggen som tillkommit på bloggkoll bara idag. Jisses. Men det är intressant att läsa tycker jag. Även om det inte är världsviktiga saker ibland.

Har vart en lång dag på jobbet idag, och som jag förutspådde så är jag helt slut. Jag har sprungit så mycket idag så jag har en fruktansvärd värk i fötterna. Det var som om det brände i dom till slut när man gick. Men sen har det vart mycket idag med, inte en lugn stund. har setat ner 10 min på 14 timmar, sen sprungit som en blådåre. Men det gick ändå bra, även fas huvudet inte hängde med på slutet o gästerna blev förvirrade. Men kul hade dom åt mig. Och jag fick 7 timmar extra idag. Inte helt fel.

Imorgon börjar jag kl 14. Blir en lång dag imorgon osså. Men det är bara stå ut. Det är snart jul och då behövs dom där extra pengarna, speciellt eftersom att båda mina föräldrar och syster fyller i December med. heeela familjen. Dyraste månaden på året.

Ja till rubriken. Vi fick brev ifrån Fritidsresor idag, den bra nyheten är att vi får kompensation. 2800 kr i ena lägenheten o 2200 i andra. Jag ska ta del av dom 2800kr, och eftersom att det bara var jag och Lisa som blev sjuka i den så är det vi som delar på det. Eller hon ska inte ha lika mycket eftersom att hon inte behövde till sjukhus o vara hemma från jobb i 2 veckor. Men iaf. Visst det är jättebra att vi fick en kompensation, Men jag vet inte om jag är så nöjd med det. jag menar, jag förlorade 4000.- från jobb, och la ut 1300.- i sjukhuskostnader. Jag hade ju åtminstone tyckt att det skulle täcka det jag förlorade pga dom. Och så sjuk som jag var.. Det var det värsta jag genomgått ärligt talat..

Så jag förlorade 5300:- och får tillbaka ca 1800:-. Det är ju bättre än inget, nu ska jag inte vara sån. Men jag är inte nöjd.


Eller borde jag vara det?

Ne nu blir det ett avsnitt av SATC sen sussa.
Jessi


GRATIS GRATIS

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=79666

Ja om ni går in på denna länk så blir ni medlem i gratisbio.se. Ni får biobiljetter, eller presentkort i vilken butik du vill på tex H&M, Gina Tricot, Din sko.. m.m.. Du behöver bara samla poäng. Jätte enkelt.

Gå in på länken och skriv jessithequeen i rutan "värvare" så får du 75 poäng att börja med på en gång. =)

 


Måndag igen då.

Jag är lite som katten Gustav och gillar inte riktigt måndagar. Då börjar ju en hel vecka om på nytt igen. En hel vecka fullspäckad med jobb. Denna vecka kommer jag jobba ca 60 timmar och då är jag ledig idag och på söndag. Visst det är ingen fara med långpannor, men just att veta att vi har så sjukt jäkla mycket på jobbet. Imorgon har vi 200 pers på lunchen, som ska ha fatservering . Sen har vi Hv hemma match imorgon så kl 17 börjar det helvetet. Redan där är man helt slut. Men kl 19 så har vi ca 200 pers i beställningar som ska ha 3-rätters och återigen fatservering...Jisses..

Hjärtat ligger o vilar lite innan han ska iväg till jobbet, jag tänkte mest krypa ner under en filt i soffan med en kopp te och titta på shrek 3 eller transformers. Tycker båda faktiskt är rätt bra. Sen tänkte jag nog kolla in den där serien färjan. Har ju inte hunnit titta något på det än.

Jag skulle behöva gå ut till affären och hämta ett paket jag beställt till Linus födelsedag som kommit nu, men det blåser storm ute och är 7 grader kallt så jag känner inte riktigt att jag verkligen vill göra det.

jaja, nu ska jag fortsätta nätshoppa lite. =P
Får se om jag återkommer senare.

Jessi

Tuff kväll.

Ja igår blev det inte riktigt som planerat. Vi alla 3 hade ju tänkt ta det hyffsat lungt. När både Camilla o Mariana hade kommit så satt vi o pratade massa skit o drack lite vin. =) Det är gott. Som vanligt fick Mattias köra ner oss till stan. Det är bra att ha lite kontakter inom taxibranchen. Väl nere på stan gick vi till Sliver, men det är ju så tråkig musik där så vi gick över till Harrys. Där hade vi hur kul som helst o det blev en Kaprinja att börja med följt av en cosmo. Fast den cosmon hade dom inte blandat rätt.. smakade inte riktigt som den skulle.

Men kul hade vi, och man mår ju som man förtjänar idag. Usch o fy.... Det är riktigt illa. Så här dålig vet jag inte när jag var sist.. och så börjar man jobba om 2 timmar. Men jag jobbar med både Camilla o Mariana, så hur ska denna kväll sluta? Lyckligtvis för mig så går jag inte hela kvällen utan jag har gått in extra på en stor beställning.. Det enda som känns jobbigt är att jag ska fatservera.. hujedamig.. Ja idag har jag en riktigt tycka-synd-om-mig-själv-dag, fastän det är mitt eget fel..

Men men. Lite bilder från igår kan jag nog lägga upp några.

 

   Mariana hade sönder min fotoram....




Jag vet inte riktigt vad hon beskriver.



 Mattias är alltid lika glad när han kör ner oss..



     Jag o Camilla inne på Harrys. Det var de sista vi såg av Camilla...



  Tycker den här bilden blev väldigt bra på Mariana.



Dansade gjorde vi heeela kvällen.. Eller försökte iaf..=P



Rätt cool bild. Just då hade vi skrämt iväg alla från dansgolvet så det var vårat.. hahaa.



Fråga inte.. Jag vet inte.. Det var väl nån som muckade med mig.. Haha.



Den ena mer sliten än den andra.





Jaa... Men ja... what to say?





Ja fråga inte. =P Vi hade vart duktiga o köpt hem nattmat, men när vi var på väg hem så gick kassen sönder och all mat åkte ut. Så vi fick nöja oss med att titta på den...=P



Nehe... Dags o hoppa in i duschen kanske så man piggnar till lite.

Jessi

Rubrik..

Ja ibland vet jag inte alls vad jag ska skriva för rubrik.. Så jag var lite fantasilös. =P

Väldigt trött är jag, har inte hunnit vila något som jag ville göra. Blev lite längre visit än planerat på stan. Hade tänkt vara där ca 1 timme lr nåt. Åkte dit vid halv 11 och kom hem vid halv 4. Gick och glodde lite i affärer. Idag kände jag verkligen för att spendera lite pengar som jag inte har, men inte hittade jag något. Så jag gick o fikade med Linda istället..

Nu har Mariana precis kommit så vi får se om Camilla dyker upp snart med. Linus o grabbarna är på konsert i Huskvarna o ser Sabbaton.

Men nu ska jag återgå till min Öl o Mariana.



Världens godaste öl. =)

Jessi

Burr..

Ja idag har vi ingen värme här nere i Jönköping, det är 4 grader ute. Så det blir att pälsa på sig nu när man ska ner till stan. Blir nog vinterjackan faktiskt. Blåser gör det med, så det blir ju ännu kallare. Men det kände jag i lägenheten inatt. Det är så fruktansvärt kallt här. Fönstrena är ju rätt gamla så dom är väl inte så täta som dom borde vara, och inatt frös jag som en gnu. Fullt påpälsad (till och med strumpor) sov jag med och darrade som ett löv. Sovrummet är det kallaste rummet med för där vill inte elementet funka som de ska. Just nu saknar jag att ha ett badkar. Det var så bra i den andra lägenheten. Finns ju inget skönare en riktigt kall vinterkväll när man är frusen än att ta ett riktigt varmt bad.

07.45 vaknade jag imorse, då kom Linus hem från jobbet. Sen vet jag inte riktigt vad städaren höll på med i trappuppgången men han måste tagit ut sina aggressioner där, för sånt liv som det var har jag aldrig hört på det året vi bott i denna lägenhet. Jag skulle ju upp kl 8 i vilket fall som helst, för Martina sov här inatt o skulle upp o jobba lunch. Och eftersom jag ska ner till stan o fixa lite ärenden så var det rätt bra, för annars hade jag nog sovit rätt gott fortfarande. =P

Nehe, får se om jag kommer tillbaka lite senare. Nu måste jag med bussen.

Vad ska ni göra idag?

Ha en bra dag!!
Jessi


Säljare.

Ja nu har vi hämtat bilen, vart och handlat osv. Jag ska gå till jobbet om en timme. Men iaf det jag skulle komma till är att jag har så svårt för dom där försäljarna som står i matbutiker och säljer mobilabonnemang. Jag tycker dom ärså himla jobbiga och går gärna omvägar för att slippa dom. Jag vet att det är deras jobb och att dom måste sälja så mycket som möjligt, men dom behöver ju inte vara pain in the ass för det. Säger jag:"Nej, jag är inte intresserad" Så betyder det att jag är väldigt nöjd med det jag har och jag vet att dom inte kan erbjuda mig bättre.. Likförbannat så ska dom följa efter en och ställa 393 frågor.

Vad hände med det att gå o handla ifred?

Ja jag är lite småbitter idag..

jaja, ha en fortsatt trevlig dag.
Jessi

Fit for fight.

Ja, då var man redo för denna dag då. Ska bara få upp herr Eek ur sängen som gärna vill ligga där hela dagen. Fast idag är en sån dag där man inte känner för att göra någonting. Skulle bara vilja ligga i soffan o kolla sex and the city avsnitt hela dagen. Men det är nog bara för att man har miljarder saker o göra.

Börjar jobba 16.30 med. Hv71 har hemmamatch idag.. Det börjar redan bli tjatigt med den där hockeyn o den håller på till april... woohoo! Skulle vara skönt om man kunde hitta ett nytt jobb snart. Där jag tjänar multum med pengar.. Hm vad skulle det vara?

Resan till Hemsedal är bokad. Vilket innebär att jag faktiskt ska åka till norge och försöka lära mig åka skidor eller snowboard. Så till alla jag lärt känna under mitt liv vill jag bara säga, det var kul att lära känna er o tack för alla roliga stunder, för jag kommer garanterat dö i dom där backarna.



Fling har väldiga problem med mina skitsnygga duntofflor.
Jag kan inte lämna dom framme för då går hon på dom direkt o ska ha sönder.



Molly är som en liten hund. Hon älskar att man leker med pipråttan.
Då ska man pipa med råttan o slänga den på ställningen så hon får
hoppa o fånga den. Haha.. Ser rätt kul ut faktiskt.



Ja det är skönt att ha dom faktiskt. Man får sig ett gott skratt ibland,
och det är skönt att man nån möter en i dörren när man kommer
hem på nätterna. O sover med en när man sover själv.

Ne nu måste jag göra nåt.
Jessi



Jaha..

Jag har haft problem med att komma in på denna sida i ca 2 timmar. Och nu när jag väl kom in så glömde jag vad jag skulle skriva om...... Hm...

Jag får nog ta det imorrn istället..

Men när jag ändå är här.
Jag har upptäckt en sida som är bättre än gratiskläder.se. Denna sida kan man få presentkort i högre belopp och i vilken butik du vill. Sen kan man även dela upp presentkortet att man vill ha 300kr från din sko o 200 kr från H&M. Man kan även få hem biobiljetter. Ja den är mycket bättre.

Så bli medlem
www.gratisbio.se/rss.php?UserID=79666

Jag tycker den är mycket bättre. Det finns mycket mer erbjudanden osv.

Ne nu blir det att nana..

Jessi


"Nobody puts baby in a corner"

Idag har det vart en väldigt behaglig söndag. Vi hade fint väder på förmiddagen, men det byttes rätt snabbt till mulet o storm. Jag o hjärtat spelade monopol halva dagen tills vi fick för oss att åka o köpa ett nytt. Vi älskar verkligen sällskaps-spel båda två och spelar gärna ofta. Monopol är ju favoriten och vi måste ha alla upplagor som finns. Så just nu har vi 4 olika varianter på monopol. Det är ju himlans kul. Det nya har vi inte hunnit spela än, men vi tar det imorrn då båda är lediga. =)

På eftermiddagen åkte jag ut en sväng till Månsarp o hälsade på Mariana och Emilia. Jag o Mariana kollade på Dirty dancing. Och hur bra är inte den filmen? Den är bara så bra. Man blir helt i extas av den filmen, speciellt i slutet när Patrick Swayze går fram till "Baby" o säger "Nobody puts baby in a corner!", och sen dansen. Jisses vad bra den är.
Dom där klassikerna är lika bra varje gång man tittar på dom. Som Bodyguard, Braveheart o Robin Hood tex.

Vilken klassiker är eran favorit?

Imorrn tänkte jag ta en sväng till a6 o kolla om jag hittar lite presenter. Snart börjar det.. Men nu tänkte jag kolla lite SATC. Skulle bara titta ETT avsnitt igår. Men det blev att jag kollade 6 st. Vilket motsvarar ca 3 timmar. =P

Ha det bra allesammans.
Jessi

Gott

Jag fick sluta jobbet tidigare idag, vid halv 9. När jag kom hem var jag så hungrig o sugen på allt. Så jag gjorde mig en mega kvällsmat. Kokade lite ägg, gjorde varm choklad o rostade mackor. Typ de onyttigaste man kan äta, men hur ofta äter man det? Jag äter det inte ofta iaf.. Och det var så gott. Ibland får man faktiskt unna sig något sådant.

Bokat kryssningen har vi gjort nu. Det ska verkligen bli kul! Kom undan rätt billigt. Går ju ingen bussanslutning via viking från Jönköopiong, utan närmsta är Mjölby, vilket innebär att vi måste åka swebus till och från Mjölby. Men allt som allt, bussresor fram o tillbaka o hela kryssningen betalar vi 236 kr. Jag åker ju på ungdom så jag kommer ju komma under 200 kr. Det tycker jag är Heeeelt okej för en dygnskryssning. Vi ska åka med cinderella, Jag har hört att det är den båten som dom har spelat in tv-serien färjan..Jisses. ser jag en kamera kommer jag sitta helt blixt-stilla i ett hörn. Inte vill jag vara med på tv.

Ingenting finns det att se på tv på lördagar heller. Exorcisten går ju på kanal 6, men den har jag haft så mycket mardrömmar från så den vill jag inte se.

Hoppas ni haft en bra lördag.

Jessi


Regn o Rusk..

ja man börjar ju frysa av att bara titta ut genom fönstret, jag tycker det kan komma lite sol snart så man får lite mer energi. Man mår ju faktiskt bättre av solen. Snart är det dags för mig att gå till jobbet.. ca 10 min. och jag är så trött så jag knappt själv vet vad jag heter. Sen blir man ju inte piggare av att veta att jag är inte hemma förens om en 14-15 timmar...
Jag mår ju inte heller bättre av att titta ut genom fönstret, se spöregnet och veta att jag glömde mitt paraply på jobbet igår.
Usch.. Nu blev detta ett negativt inlägg..

Ne nu måste jag sticka.

Vad ska ni göra idag/kväll?

Jessi

En snabbis

Ja nu tänkte jag bara skriva en snabbis.. Har precis kommit hem från jobbet. Mellan halv 8 o halv 11 hade vi nästan ingenting att göra, men innan fick vi minsan veta att vi levde. Samma sak efter halv 11, då kom alla fulla idioter tillbaka från konserten igen. Ulf Lundell var det som spelade idag.

Sen känns det ju lite små deprimerande att jag ska vara på jobbet om 9 timmar igen o köra ett mega pass. Imorrn spelar Hv71 med så då lär det bli en hel del att göra. Aldrig är de lungt. Jag är iaf himla glad över den 4 siffriga dricksen jag tog med mig hem idag. har väldigt mycket utgifter framöver så varenda krona är viktig. =P
Nu sista oktober åker ju jag o Linus på konsert i sthlm och ser det band jag är besatt av.. ja ni kan ju gissa 3 gånger vilket det är.. haha.. inte så svårt va?

Sen i November fyller min kära sambo år, så då hade jag väl tänkt ge han nåt..Om han är snäll vill säga. =P
Även i November den 16 åker vi på dygnskryssning med jobbet. (om det nu finns platser kvar, är inte säkert) Men jag hoppas ju på det.
Sista helgen I November åker vi EVENTUELLT till Hemsedal.. Eventuellt. Det beror lite på min ekonomi.

För sen i December fyller hela min familj år. helt otroligt.. samma månad. Det är även Jul. Mamma ska opereras och vill att jag följer med. Om det blir nyköping eller karolinska vet vi inte än. Men det kostar ju det med.

Herregud. inte undra på att man blir gråhårig.. Haha

Ne dags för SATC avsnitt innan man somnar.. =) Eller 2 kanske.

Sov så gott. Jessi


En snabbis.

Ja nu tänkte jag bara skriva en snabbis.. Har precis kommit hem från jobbet. Mellan halv 8 o halv 11 hade vi nästan ingenting att göra, men innan fick vi minsan veta att vi levde. Samma sak efter halv 11, då kom alla fulla idioter tillbaka från konserten igen. Ulf Lundell var det som spelade idag.

Sen känns det ju lite små deprimerande att jag ska vara på jobbet om 9 timmar igen o köra ett mega pass. Imorrn spelar Hv71 med så då lär det bli en hel del att göra. Aldrig är de lungt. Jag är iaf himla glad över den 4 siffriga dricksen jag tog med mig hem idag. har väldigt mycket utgifter framöver så varenda krona är viktig. =P
Nu sista oktober åker ju jag o Linus på konsert i sthlm och ser det band jag är besatt av.. ja ni kan ju gissa 3 gånger vilket det är.. haha.. inte så svårt va?

Sen i November fyller min kära sambo år, så då hade jag väl tänkt ge han nåt..Om han är snäll vill säga. =P
Även i November den 16 åker vi på dygnskryssning med jobbet. (om det nu finns platser kvar, är inte säkert) Men jag hoppas ju på det.
Sista helgen I November åker vi EVENTUELLT till Hemsedal.. Eventuellt. Det beror lite på min ekonomi.

För sen i December fyller hela min familj år. helt otroligt.. samma månad. Det är även Jul. Mamma ska opereras och vill att jag följer med. Om det blir nyköping eller karolinska vet vi inte än. Men det kostar ju det med.

Herregud. inte undra på att man blir gråhårig.. Haha

Ne dags för SATC avsnitt innan man somnar.. =) Eller 2 kanske.

Sov så gott. Jessi


Snörvelfia.

Ja det är jag just nu. Hatar att vara förskyld. Fast så länge det inte sätter sig på magen så är jag ändå rätt nöjd.

Igår kväll var vi hemma hos Linda och åt tacos. Det är ju verkligen fruktansvärt gott. Fast alltid när man äter just tacos så äter man så man får ont i magen. Jag och Linus tog sen hem segern i Alias. Man får sig många skratt i det spelet när man ska beskriva ord.  Det blev en aningen sent igår.

Jag hoppas kryssningen med jobbet blir av. En tjej på jobbet fick en gratis kryssning gällande 6 personer. Men hon kan inte åka så då gav hon den till oss. Vi får se hur många som anmäler sig och är intresserade. Jag och Mariana var nog först med att anmäla oss. Så jag hoppas att den blir av 16 November som vi planerat. Kan vara kul o komma iväg lite.

Idag fick vi rum på ett Scandic uppe i sthlm. Dom hade iof bara ett skitrum att erbjuda oss. Men vi tog det, vi är ju inte där för att sova på hotell o hela den upplevelsen. Utan det är ju mer att vi vill ha tak över huvudet dom få timmar vi hinner sova efter konserten. Känns ju inte som att man vill åka hem till jönköping från sthlm där mitt i natten. Sen betalar vi ju bara 250 kr istället för 1980 kr. Ibland är det bra med personalrabatter. O jag är nöjd bara jag får min hotellfrukost. Den gör ju allt!





Nån som har nån ide på vad jag kan äta idag?

Jessi


En glad Nyhet.

Ja jag glömde ju skriva att igår på jobbet så fick jag en riktigt glad nyhet. Att en jobbarkompis Fia i Fredags kväll 21.52 fick en liten pojke!! Det är så roligt och allt hade gått jätte bra trots hennes fobi för att föda. Så GRATTIS TILL LILLA HUGO!
Vi har legat i soffan hela dagen jag och Linus. Martina var här igår och vi låg i varsin ände på soffan och kollade sex and the city avsnitt. Vi konstanterade att det är omöjligt att bara titta på ett avsnitt.
Hon började kl 10 imorse så vi gick upp vid 8 o åt en god frukost, sen kom Linus hem från jobbet vid 9.

Ikväll blir det tacos hemma hos Linda. Ska bli fint de. =P Sen ska vi väl spela lite alias med. Det spelet är ju ruskigt roligt. =P Man spelar i lag om 2. Sen ska den ena beskriva ett ord tex hundvalp utan att använda orden hund och valp. Den andra ska då gissa. Så man får sig några goda skratt.

Vad ska ni göra ikväll?

Seg.

Ja jag är lite seg på att uppdatera min blogg. För försöka göra det lite oftare. =P

Sjuk har man ju blivit igen. Eller jag har väl inte blivit frisk än, men nu har det blivit värre igen. Som tur är så funkar magen som den ska..någorlunda iaf. Men nu har jag åkt på en jäkla förskylning. Så 4 veckor har jag vart dålig nu. Hur kul är det?

Ringde en riktigt förvirrad kärring från försäkringskassan i Linköping nyss. Vårat samtal gick så här:

- Jessica
- Ja hej jag ringer från försäkringskassan i Linköping. Har jag kommit till Jessica?
-
ja
- Jessica Gaal?
- Ja
- Hur går det med dina gymnasiestudier?
- Jag har slutat skolan.
- va?
-
Ja jag gick ut för 4 år sen.
(Sen är tanten tyst en stund för chocken hon fick) Sen:
- har jag kommit till Jessica?
-
Ja
-Jessica Gaal?
-JAAA!!!! Det finns bara en Jessica Gaal i hela sverige, gäller inte detta min syster?
-Jo Anna Cenitha Gaal.
-
Ja men varför sa du inte det på en gång. Du måste väl ha våra personnr där?
-Går hon i skolan?
-Ja
-Har hon gjort det hela tiden?
-JA!!
-OKej, hej då..

Vad ville denna tant? Jag vill bara understryka att jag låg o sov middag när hon ringde, och jag är aldrig trevlig eller pratsam när en förrvirrad tant från försäkringskassan ringer. Jisses säger jag bara.

Jaja, ska ut o sätta mig i solen på balkongen en stund och vakna till lite. =)
Jessi

Hemsedal.

Ja nu har jag inte vart aktiv här på 2 dagar eller 3 kanske. Så nu har jag setat och läst igenom dom 30 inläggen på bloggkoll som jag missat dom här dagarna.

I lördags så kom Angelica och Charlie till oss o hälsade på. Vi satt o spelade öl-spelet som sedan slutade på Olearys. Vi hade hur kul som helst. Men kvällen slutade ju inte lyckligt för grabbarna. Dom gick lite för hårt på öl-spelet. Det slutade med att Charlie däckade och Linus fick inta toaletten när vi kom hem från krogen. hahaha. Jag o Ange mådde rätt bra så vi tog oss ett glas vin o satt o pratade in på småtimmarna.

Morgonen efter var väl ingen sådär överdrivet jättepigg.. Så vi klämde ner oss alla i sängen och tittade på Idol. Våran tv funkade ju inte i vardagsrummet eftersom min kära sambo klippte av antennkabeln.. Jisses.. Men vi slog på en film o sen åkte dom hem. Då var det dags för Mig o Linus att rycka upp oss o börja laga lite mat.
Vi hade ju bjudit både Linda och Jens på middag hos oss.

Dom kom runt 6-tiden, Linus o jag hade slagit på stort med middagen. Vi hade marinerat fläskfile, gjort potatisgratäng, en lite mildare pepparsås, massa god sallad och vitlöksbröd. =) Så gott. Till efterrätt hade Linda tagit med massa frukter med vit choklad som man ställer in i ugnen och glass till de. satt ju inte fel. Vi spelade både pictionary och Monopol.
Linda var nog rätt nöjd över segern på monopolet.. =P

Så helgen har vart superbra. =)

Idag så övertalade Li mig att vi skulle åka till Hemsedal sista helgen i November. Jag har ju aldrig någonsin stått på ett par skidor,snowboard eller något liknande så jag tror ju att jag kommer dö.. Men det ska bli kul. hoppas det finns platser kvar bara. Då åker Jag, Linus, Li o Gustav upp dit 4 dagar. =)

Ne nu kommer Mariana och Emilia så jag ska nog vara lite social. =)

Hoppas ni har det bra.
Jessi


shopping.

Ja idag blev det en shoppingdag. Jag tänkte imorse när jag gick upp att jag skulle till a6 o bara kolla ifall jag hittade ett par stövlar. Sen var Linda på msn och hon hade inte så mycket för sig så vi kom överens om att vi skulle ta en fika där uppe..Vi gick in på nästan alla skoaffärer utan att hitta något jag ville ha. Sen kom vi till skopunkten....Och där började det. Blev 2 par skor där. Linda köpte ett. Sen gick vi till H&M, det skulle vi inte heller ha gjort för där hittade vi båda jackor.
Vi har väldigt lika smak, vilket gör att våra garderober snart ser likadana ut.. haha..

Fling sitter här och tuggar på mina tår i hopp om att få lite uppmärksamhet..Dom är roliga dom små liven..

Linus är på utbildning idag. Jag skulle gärna vilja veta hur länge, eftersom att vi ska bowla ikväll med Lisa o Andreas. Sen måste vi handla lite. Bla en antennkabel eftersom att smartskaftet klippte av våran igår. Fråga mig inte hur eller varför, det vet han nog inte ens själv. Så vi har inga tv-kanaler nu heller.



Grå jacka med stor krage - H&M, Blå tröja med snörning i ryggen - H&M,
Halsband med stjärnor - H&M, Örhängen - Guldfynd, Knästrumpor - Åhlens.

Blev inte så himla bra bild, men den får duga.



Dom här tänkte jag väl ha till lite mer festtillfällen och så, köpta på skopunkten.



Sen tycker jag det är himla snyggt med mörkbrunt skinn. Dom här tänkte jag
ha lite mer till vardags. Köpta på skopunkten.

Det blev en dyr dag. Men jag är nöjd med mina inköp....


Så tummen upp! =)

Ha det bra gott folk.
Jessi

Äntligen.

Ja äntligen är denna mässvecka över. *puh* Och jag är helt bom slut. Jag skulle egentligen ha jobbat lunch imorrn med, men denna vecka har blivit för mycket för mig så jag fick katja o hoppa in för mig. Vilket jag verkligen uppskattar för nu är jag ledig i 4 dagar. =)

Precis när jag skulle åka hem från jobbet så letade jag genom min väska efter mina nycklar som inte fanns där. Så jag fick ringa Linus som låg o sov (som ska upp om 5 timmar) för att han skulle komma ner o öppna åt mig. Han var ju inte sådär överdrivet skitlycklig om man säger så. Men men, det är sånt som händer. Tur det inte är ofta bara. Så jag får nog heta Jessi-klant-arsle imorrn. =P

Imorrn tänkte jag att jag skulle till a6 en sväng o spendera lite dricks pengar. Se om man hittar några snygga skor.. nån jacka.. Ja jag får se helt enkelt. Sen tänkte jag väl ringa min mor. Hon skulle opererats i förrgår, men det blev inte så för att Nyköpings lasarett klarar inte av den storleken på operation så hon måste åka upp til karolinska. Om ni undrar vad hon ska opereras för så är det en knöl stor som en apelsin, som sitter fast i musklerna i armen.. mm.. jag vill gärna inte veta vad det är för knöl med tanke på att vi har haft fruktansvärd otur i våran familj gällande sånt. Men det är bara hoppas hon får åka upp dit så fort som möjligt.

Sen på Lördag får vi besök från Norrköping, Angelica och Charlie kommer och tillbringar lördag,söndag med oss. Ska bli så himla kul. Som sagt jag tycker det är så kul när folk vill komma o hälsa på en. =) Så vi får se vad vi hittar på.

På söndag kväll har jag o Linus ordnat en blind date mellan hans syster och hans jobbarkompis. Hahaha.. Jisses, den kvällen ska bli intressant.

Nee nu ska jag slå på ett SATC avsnitt.. Ovanligt va? Jag har tittat 3 säsonger nu på 2 veckor.. hehe..

Ha det bra gott folk.
Jessi

Vad tycker ni?

Ja vad tycker ni om den nya designen på min blogg? Visst är den fin? Det är Nicaah.blogg.se som har vart så himla snäll och gjort den åt mig. Jag tycker den blev hur bra som helst! Ett STORT TACK till Nina! Superfin!!! =)
Så ni vet vart ni ska vända er om ni behöver hjälp med sånt. Hon har även designat cocobycatrin.blogg.se.s blogg.
Hängde ni med där? =P

För övrigt så har jag precis kommit hem från jobbet. Är väldigt slut. Det är både golfmässa och trädgårdsmässa, så vi har full rulle. Sen har jag jobbat lunch idag med och kväll igår så man var ju inte överdrivet pigg när man skulle ta sig upp imorse. Tur man hade rasten på 3 timmar så man hann hem och sova lite. Men fördelen med dom här dagarna när det är mycket folk är dricksen. Det är det bästa med restaurangbranchen. På 4 kvällar har jag fått 2000:- i dricks. Det är ju välkommet.. Men de lär ju försvinna rätt snabbt i helgen med alla planer, så det kom ju lägligt.

Sen tänkte jag kolla om jag hittar några snygga stövlar på fredag. Jag är så himla kräsen när det gäller just stövlar. Än har jag inte hittat några som jag tyckt vart snygga eller "jag". Om inte annat så finns det ju massa andra skor jag kan tänka mig fylla på skohyllan med. =P

Nee nu är klockan massor, så på med ett SATC avsnitt sen sussa. Ska ju upp tidigt o tvätta imorrn. Hur kul är det då?

Men fäll gärna en kommentar om vad ni tycker om designen. =)

Natti Natti

Jessi