Ja må hon leva!

Grattis till min kära mor som idag fyller år! Ja må hon leva ja må hon leva. na na na.. orkar inte skriva hela sången, har redan ringt o sjungt den för henne.




Jag funderar på om jag ska åka ner på stan eller a6. Jag skulle vilja larma av mina tofflor som jag köpte häromdagen. O sen kanske kolla ifall jag hittar något mer roligt på rean. Men frågan är ju vilket man ska ta och om man ska ta buss eller bil. Lär ju vara knökat med folk o häromdagen fick vi leta parkering jag vet inte hur länge.

Jag ska fundera lite till. Är rätt trött efter gårdagens arbete. Känner att jag har en infektion i kroppen som inte riktigt vill släppa. Men nu är jag ledig fram tills nyårsafton. Ska jobba då mellan 13-17. Sen ska vi hem till Linus mamma o äta lite god mat o spela spel. Blir bara jag, Linus, Anne, Jens, Andreas o Lisa.

Så det blir en lugn o behaglig Nyårsafton. Precis som jag vill ha det. Hade vi inte åkt dit så hade vi vart hemma. Varken Linus eller jag har lust att göra något i år. Vi känner verkligen inte för det detta år. Så om jag ska väcka honom o åka o köpa fyverkerier ist?.

Såg att jag har börjat få en del läsare. Vad roligt.
=) Jag undrar vilka ni alla är. =P

Vad ska ni göra på nyår?

Miss i planeringen.

Igår blev det en liten miss i planeringen. Jag o Linus skulle enbart åka till Elgiganten och Apoteket. Han skulle köpa en ny rakapparat och jag skulle köpa piller mot min onda hals. Men medans han var inne på elgiganten tänkte jag att jag går in på a6 så länge. Jag gick in på Stadium o hittade en fin jacka jag ville ha, men fanns inte i min storlek där. Sen orkade jag inte gå på a6 mer. Var knökat med folk. Så vi åkte ner till Mediamarkt.

Han ville jämnföra utbud o priser på rakapparaterna. Men det var bättre på Elgiganten. Innan vi skulle åka tillbaka till Elgiganten gick vi förbi filmhörnan och hittade en låda med billiga Blu-ray filmer. Där hittade vi 3 st. Jag köpte en o Linus köpte 2. =P (som om vi behöver mer filmer.=P) Sen tillbaka till Elgiganten så han fick köpa sin rakapparat. Efter det åkte vi ner till stan. Betydligt mindre folk där.

Jag gick in på H&M o kollade efter ett par tofflor jag ville ha som var slut på a6. Fanns ETT par kvar. Så jag haffade dom direkt. Sen in på Stadium för att kolla jackan. Fanns där i min storlek. Nedsatt 700:- så jag haffade den med. Sen gick vi o åt Lunch/middag på chili thai. Åt så jag sprack. Efter maten när vi gick mot bilen låg ju Gina Tricot ¨på vägen. Hittade lite där med. Så detta fick jag med mig hem igår:



Jackan. Den är mer mörkgrå o inte så silvrig som den ser ut på bilden. Sen har den band på ryggen som går fram en bit o markerar midjan. Så himla skön. Jag får väl tacka Far min o Söderbergs för denna jacka. =P Pappa fick presentkort från jobbet på Stadium som han inte ville ha. Så då fick jag det. =D



På gina hittade jag en vit bastopp o en blå lite längre tröja med öppning i ryggen.



Och 9 par örhängen. har ju två hål på vänster öra. O i det andra hålet så lyckas jag alltid tappa örhänget. Så nu jäkla. Så tack Li o Gustav för örhängena o tröjorna. Fick presentkort av dom i julklapp på gina. =P



Linda fick sånna tofflor på juldagen när vi firade jul. O jag tyckte dom var så himla sköna så jag gick in på H&M o köpte sista paret igår. Kassörskan glömde bara ta bort larmet såg jag när jag kom hem! Inte så kul då det är färgpatroner på. Får åka tillbaka idag o be dom ta bort det. Men det funkar ju tydligen inte heller eftersom det inte pep när vi gick ut. Men dessa får jag tacka mormor för. Fick presentkort av henne på H&M. =P



O filmerna. =)

Det jag fick lägga ut från mina pengar allt som allt på detta igår var 107,50 kr. Tycker jag var rätt bra för allt detta. WOHO!


Men tror ni jag kom hem med piller som jag SKULLE? =P

Inlägg nr 3

Kissarna fick en lurvig liten vibrerande sak i julklapp och dom blev HELT galna i den. Var rätt roligt att se. =P





Här ligger Fling o tuggar för fullt.



Molly var inte sämre hon. Men dom uppskattade iaf leksakerna. =P

Sen fick vi 14 filmer o 3 dvd-boxar sammalagt nu i julklapp. Det är en del filmer. Ni ska få se våra filmhyllor.




En av våra filmhyllor som rymmer ca 160 filmer.



Sen har vi dom här två som osså rymmer ett ex antal hundra filmer. Men än har vi plats för en del till. =P

Jag har en bild som jag tänkte tillägna min kära mor.

 

Vincent Jr o Vincent Jr Jr. =P


Ne nu ska jag ligga o kurera mig, har åkt på nåt jäkla skit. Jätteont i halsen o snoken rinner som en kran. Känns som om huuvdet väger 50 kg. Tror inte jag åkt på nån feber än dock. Peppa peppa.
Skulle gått ut med jobbet ikväll. Men det blir soffan för mig ikväll. Det värsta var att vi åt min favvorätt idag (förutom smörgstårta) kräftstjärtstoast och jag kände knappt någon smak!! =( Buhu..

har ni haft det bra över julen?

Juldagen Jönköping.

Linus hämtade mig från bussen, vi stack o slängde i oss lite mat,hämtade julklapparna o for ner till Lisa o Andreas där det bjöds på julfika.



Det var en del julklappar under deras julgran med.



En del av gänget.



Putte hjälpte Lisa dela ut paketen, men han tröttnade rätt snabbt o började jaga julgranskulor ist. =P



Sen när vi kom hem öppnade jag o Kissarna deras julklappar som dom fick av mommo o moffa! =P Där har jag mina nya pyjamas byxor med gitarrer på! Visst är dom snygga?



En del av alla julklappar vi har fått. På juldagen fick jag bla en ny hårfön, Presentkort, smycken, en cool glaslampa, filmer, dvd-boxar o nagelgrejer så jag kan pimpa dom fint till nyår.

Men den allra allra allra bästa julklappen var från min kära sambo:



Dessa örhängen. Tycker dom är så j*kla coola. Det är från Laila Bagges kollektion. Och jag är helt såld på dom. Dom är väldigt tunga så jag orkar inte ha dom i så länge.


Får nog bli ett tredje inlägg med. =P


Julafton Oxelösund.

Julafton firade jag uppe i Oxelösund med min kära familj. Linus kunde tyvärr inte följa med eftersom att han jobbade den dagen. =( Men vi hade det mysigt ändå.



Mammas fina o stora julgran med alla klapparna under.

Vi öppnade julklapparna på morgonen,Jag fick jättefina och bra julklappar. Bla en pyjamas som jag bott i sen jag fick den med gitarrer på!! woho! Sen fick jag underkläder, Smink, Berlock till mitt armband, Hårprodukter, film o bakformar så nu kan jag baka lite kladdkaka o sockerkakor. =) Perfekt!



Sen kom pappa innan vi skulle till mormor och öppnade sina julklappar. Hela den svarta väskan som står på golvet var full med julklappar till honom. Han har nog vart väldigt snäll i år som fick så mycket julklappar av tomten. =P


Jag,Cenitha o Pappa fick ett ryck o sprang ut i snön för att leka av oss lite. Jättekul hade vi.



Jag var bara tvungen att slänga mig i snömassorna o göra en snöängel. =P Vinterns första. =P



Sen var det dags för julmat o hela tjocka släkten fick klämma in oss vid det lilla bordet. =) O jag åt så jag sprack ungefär, bästa maten på hela året!=P



Jag får väl se om jag lägger ut fler bilder på facebook. Har en väldans massa. Men julafton var skitmysig o jag är jätte nöjd. På kvällen åkte jag med till nyköping o sov hos pappa. Jag slocknade 21.30. Så trött var jag då.=P

Sen åkte jag hem till jönköping på juldagen igen så det blev verkligen en jättesnabb visit där. Och bussen var jääätteförsenad med tanke på busvädret och olyckor. Men jag kom hem hel iaf och då bar det av till Lisa o Andreas för att fira jul med linus familj.

Tror jag tar ett nytt inlägg till det. Blir så himla långt annars..

c u soon.


Oh käre värld

Som min syster brukar säga. Jag jobbade idag 10-14. Var hemma strax efter halv 3. Satte mig ner o åt lite lunch. Sen började baka muffins o städa. Sen kom jag till packningen. Jag började rensa ut alla julklappar som jag ska ha med mig upp till Nyköping och det var en hel del.



Det var några st.



Blev rätt tomt under granen. =P



Sen kom problem nr 2.. Alla dom julklapparna plus några till skulle i den lilla väskan till vänster där.



Det blev en liten miss i planeringen, så jag fick hämta 2 väskor till. De två stora som står underst är BARA julklappar i. Den lilla översta har jag mina kläder o grejer i.

Nu börjar jag ångra att jag inte tar bilen upp. Ska släpa allt detta på bussen imorrn. Suck.
På tal om bil så får min kära sambo gärna komma hem nu med bilen så jag kan åka till jobbet om en stund.


Bye bye

Jag ser isbjörnar....!

Behöver jag säga att jag fryser som en gnu? 15,4 grader i lägenheten och inget varm vatten. Jag som tycker det är så skönt att ta en varm dusch på mornarna.. Men inte idag inte.

Sitter o äter lite frukost nu samtdigt som jag darrar som ett asplöv.



Detta består min frukost av. Actimel, Ett glas Oboy och en julvört med sallad,senapskinka, ost o lite grönsaker. Vad består eran frukost av? Brukar ni äta frukost?
Jag är en sån som bara MÅSTE äta frukost varje dag. No matter what. Jag blir skitgrinig och helt hängig annars.

Idag har jag ett litet fullspäckat schema känns det som. Ska strax gå till jobbet och börja dagen där. Sen har jag en liten rast på dagen och då ska jag hinna handla, baka, packa, laga mat o sen tillbaka till jobbet igen. Slutar 22 ikväll men då hoppas jag på att jag kan duscha. O sen vill jag ju umgås lite med Linus med. Iom att jag åker så tidigt imorrn så träffas vi inte förens på fredag.

Var o köpte nya vinterskor igår. Är för kallt o gå i mina halvtrasiga gympadojjor som jag går i. Så då hittade jag dessa. Inte så yberfina. Men riktigt sköna o jag hoppas på att dom håller några vintrar. Vintern är nog det halvåret jag aldrig köper skor på. Tar igen allt på sommaren ist sen. =P




Vad gör ni idag? har ni mycket att förbereda inför julen?


Ha en bra dag.

Gårdagens Julfest.

Hämtade upp Mariana o Ina ute i Månsarp igår runt halv åtta tiden. Och jag kan säga att jag tänker aldrig mer köra bil i mörker så länge vi inte bytt halvljusen. För jag såg ca 2 meter framför bilen och det var totalt bäcksvart ute. Mötande bilar med så jag kunde inte ha hellysena på. Jag var verkligen rädd.

Men vi överlevde resan både dit o hem. Sen kom vi hem hit till oss och gick på det goda. Mariana var utslagen redan kl 21. Det är nog rekord. haha. =P Jag o Ina var så elaka att vi tog massa bilder. Inget jag tänker lägga ut här dock. Men ni kan få se andra bilder.


Skit nu hade jag inte lagt över bilderna till datorn. Får se om jag hinner göra det imorrn. Jag ska hinna baka, packa, o jobba 10 timmar.

Dags o sova.

Natti

Laddad. =)



Make:t är påkletat, Frillan gjord, Gitarrerna i öronen o döskallen i halsen. Nu ska jag hämta brudarna så ses vi andra på Harrys ikväll. Jag är laddad! =P

Julgranen framme!!

Idag åkte jag o min andra halva iväg för att köpa julgran. Vårt mål detta år var att hitta en liten julgran. Vi har alltid lyckats hitta så stora de andra åren. Så vi åkte till Ica Maxi och där fanns en perfekt gran. Till och med jag orkade lyfta den. haha.



Fling snodde glittret på en gång.



Det färdiga resultatet.



Så här ser den ut med 61 julklappar under.



Nu ser ni hur liten den är. Perfekt! =P

Ne nu ska jag dra fram damsugaren o göra mig iordning innan Mariana i Ina kommer. Julfest på Harrys ikväll. =P

Hoppas ni har en härlig söndag!

En j*kla massa Julklappar!

Idag kom jag hem från jobbet rätt tidigt. Finns verkligen ingenting att göra nu innan jul. Vi bara är där och har ingenting att göra. Så vid sjutiden gick jag hem. Satte mig i soffan och njöt av ensamheten där. Sen har jag slagit in dom sista julklapparna jag hade köpt. När jag sen skulle få in dom i skänken slog det mig att det är en j*kla massa julklappar. Nyfiken som jag är var jag tvungen att slita ut varenda en och räkna.



Finn ett fel längst till vänster. =P Detta är 61 st julklappar o presenter!!!!! Sen har jag tagit 5st som jag hade med mig förra helgen upp till Nyköping. Och Linus har inte köpt alla mina än o sen har vi kvar till svärfar. Men det blir sammanlagt allt som allt över 70 julklappar. O då tänker jag så här: Vad har inte allt det där kostat?!!!  Det vågar jag inte tänka på.

Men vi har ju många o köpa till. Stora familjer. Känns ju inte sådär överdrivet jättetryggt att jag ska ha med mig hälften upp till Nyköping på ons på Bussen! Men jag får ta nån väska jag kan låsa.

Nu är klockan mycket så jag ska nog förflytta mig till sängen.

Sov så gott!


Garlic Card.

Sitter i min ensamhet o käkar frukost. Eller ja, katterna gick upp med mig idag. Ska strax gå till jobbet o göra min långpanna idag. Klarblå himmel o sol har vi här nere idag.



Så här visar vår termometer just nu. -12 grader ute o 16 grader inne. Det är så jäkla kallt inomhus. Och då har vi ALLA element på full styrka. Håller ju på o fryser ihjäl här.

Sen har vi ett lotteri på jobbet som vi har varje år innan jul. Så får man köpa så många lotter man vill o sen drar dom några nummer. Första året vann jag ju en mixer från OBH Nordica. Jättesnygg o jättebra. Förra året vann jag ingenting. Men sen ringde min chef o sa att det fanns ett litet paket till mig. (läs litet.)

Så i förrgår på jobbet gick jag in på hennes kontor för att hämta det och det var nog det minsta paket jag sett. lika stort som en trisslott ungefär. När jag öppnar ligger detta i:



Ett Garlic Card. Jag tänkte ju : va fan är detta?!!

Men sen fick jag reda på att jag ska riva vitlök på den. Wow vilket pris!! Kunde dom inte hitta en sämre skitsak? Haha.

Ne nu måste jag fixa håret sen ut i kylan till jobbet. Ikväll ska vi ha öppet till halv 3. För att Carola vill ha nattamat efter hennes konsert. Jag har lite svårt för den människan. Visst hon har en otrolig röst och är jätteduktig på att sjunga men så fort hon öppnar käften för att prata så tycker jag bara hon är jobbig.


Vad ska ni hitta på i helgen och idag?


Weei!

Nu sitter jag här igen efter en promenad ute i det sköna vädret. När det inte blåser och är snöstorm är det faktiskt rätt skönt att gå ut en sväng. Vi gick ner till Willys o handlade lite till maten sen gick vi förbi kiosken på vägen. Jag fick tillbaka pengarna på DIO biljetterna. Det var skönt det eftersom att det var ändå 640:-. Sen hämtade vi ut lite nya biljetter.



weeeii.. Det ska bli så himla roligt. Kul att ha något o se fram emot nästa år. Förhoppningsvis åker vi med tatoobåten i mars med. Skulle osså vara roligt.

Ni måste bara se mina snygga strumpor jag fick från salongen när jag var där på manikyr häromdagen. Köpte mig en ordentlig nagelförstärkare för en massa pengar. Tur jag hade presentkort. =) Och då fick man dessa strumpor på köpet.



Både Linus o Kissarna är inte så överförtjusta i dom. Hahaha! Men dom är jättesköna och varma. Eftersom att jag inte har några duntofflor så är det skönt att gå med strumporna nu när vi har 17 grader i lägenheten. Det är väldigt kallt på golven här. Kallt överallt.



Häromdagen när jag letade efter mina presentkort till Salongen som jag lagt på "ett bra ställe" så hjälpte Molly mig. Hon la sig så här i lådan o när jag försökte ta bort henne så bet hon mig. Så trög katt. hahaha.


Ne nu ska jag kolla lite Beck. Ja jag ska faktiskt kolla en svensk film! kors i taket!

Julbord.

Igår var vi på tabergs topp och käkade julbord. Inte lika stort utbud som på mäster gudmunds. Jag som inte äter fisk tycker att mäster gudmunds är jättebra, för det finns så mycket att välja på för min del. Detta var rätt litet. Men å andra sidan så var det så fruktansvärt gott. Det var verkligen ordentligt vällagat. Köttbullarna var det godaste köttbullar jag ätit. Så man blev ju helt proppmätt och mer därtill.



Tyvärr kunde inte alla följa med så det blev bara vi 6. Men det var lika mysigt för det.  Linus ser sur ut o Jens ser ut som ett mongo.. Haha.




Nu har jag tagit kort på en halväten tallrik. Jag glömde ta kort på själva julbordet. =P


Var uppe på vårdcentralen idag 08.00. Så vi fick gå upp när det var mörkt ute idag. O då känns det som att det är mitt i natten. Men dom kom väl inte fram till något vettigt där. Tog bara en massa prover, så nu är det bara invänta provsvaren.. Jag tycker verkligen inte om den vårdcentralen eller dom läkarna. Så jag sitter bara o spottar o fräser åt dom. För dom fattar ju ändå inte vad jag säger eftersom att dom knappt kan svenska.

Jaja, nu ska jag inte sitta o jaga upp mig här. Jag ska ta o göra något av dagen innan jag börjar jobba.

bye bye

Manikyr.

Igår var jag på Manikyr. Fick det i present utav Linda när jag fyllde år. Jag har ju aldrig vart på något sådant. Men det var rätt skönt faktiskt att låta nån pyssla om en lite. Mina naglar ser helt annorlunda ut. Inte lika torra, spruckna o halvgamla. Sen målade hon på ett fint lack med. O smörjde in mina händer med nån lukta gott creme.
Syns ju inte så bra på bilderna men tänkte lägga upp så ni ser ungefär hur det blev.



Jag är supernöjd. Jättelena händer me.



Det ska jag gå o göra fler gånger. Helt värt det tycker jag. Tycker att ni ska unna er det en gång iaf. Mycket härligt.


Ne nu ska jag gå o göra mig iordning. Ska ju iväg på julbord sen. Ska bli sååå gott. Hoppas jag iaf.


Ha en bra kväll.


Löning o snöstorm.

Imorse när jag vaknade o tittade ut genom fönstret såg jag att det snöade hur mycket som helst. Visst jag tycker det är jättemysigt med snö. Men då får den hålla i sig med, så det inte blir massa slask.

Idag har lönen kommit. Alltid lika välkommet, men det känns som att den kommer ta slut idag med. haha. Ska åka till a6 o fixa de sista julklapparna. Har tre st kvar tror jag. Detta är den dyraste månaden på hela året..

Sen har jag bokat bussbiljett till den 23 upp till Nyk. Kände att jag var tvungen o ha en plan B ifall det är skitväder. För då tar jag inte bilen upp. Sen hoppas jag verkligen på att det inte är snöstorm o glashalt ute så jag kan ta bilen upp dit. För jag har ingen större lust att ta alla julklappar på bussen. Och jag o Linus var ju lite tröga, för vi kunde ju tagit med dom nu i helgen när vi var uppe o ställt hos mormor lr nåt. Smartass!

AJa, det går inte vara klok jämnt. Men nu ska jag väcka min sambo,sen ska jag iväg till a6.

WOHO!!!!!

Jag glömde berätta en sak. I lördags såg vi en annons i aftonbladet:



Iron Maiden kommer alltså till sverige igen!!!!!! Gissa om vi blev helt till oss. Så idag kl 10.00 släpptes biljetterna så ni kan ju gissa vad vi gjorde vid den tiden.

Så den 7 aug 2010 ska vi på SONISPHERE!!!!!!!!! Är så jäkla glad. Blir fjärde gången jag ser Maiden då. WOHO!



Rock on!


Söndag.

Igår söndag så fick vi gå upp YBER tidigt. kl 7 var det dags att gå upp. Det är YBER tidigt för både mig o Linus. Vi knatade ner till hotellfrukosten och föråt oss som vanligt. Sen åkte vi ut till Oxelösund. (Blev många resor till oxelösund.) Och hälsade på mormor en snabbis. Efter en förmidagsfika hos henne åkte vi tillbaka till Nyköping o Blomsterlandet. Jag köpte två jättefina kransar och ljus. Sen bar det av mot Nya Kyrkogården.

Tänkte besöka både farmors grav och Kaifus grav. Bara det att vi gick i över en timme o letade. Farmors grav visste jag ju vart den låg. Men inte Kaifus. Jag visste att han låg nånstans bland dom nya gravarna. Men efter en timme fick vi ge upp letandet. Så jag fick lägga den andra kransen hos farmor. =( Jag blev lite ledsen o arg för att jag inte hittade hans grav, men vi kollade kartan när vi skulle gå och jag misstänker att vi missade ett område. Får åka dit dan innan julafton igen o leta.



Farmors grav. Kransarna syns knappt men dom var jättefina.

Efter en timmes letande på kyrkogården åkte vi ner till stan o mötte upp Pearn! Sen gick vi till birgers o tog en lunch. Gissa vad dom hade där. SMÖRGÅSTÅRTA. Så gissa vad jag åt till lunch. =P Fi fan så gott. Mitt i alllt vårt trevliga fikande så kommer ett luciatåg o förstör allt.



Visst det var jättefint men dom sjöng så himla illa och pensionärsparet som satt brevid oss tyckte vi skulle vara knöpptysta under HELA luciatåget. Snacka om fel tajming.

Men det var roligt att träffa dig Pearn den lilla stunden vi hann träffas. =) Händer ju inte alltför ofta nuförtiden.


Det var allt för denna helg. Får se om jag skriver något mer ikväll. Chansen är liten. Herregud, 3 inlägg på EN dag. Måste vara rekord från min sida. =P


Nu väntar en fullspäckad vecka. =P

Lördag.

Det får bli ett inlägg för varje dag i helgen. Blir så himla långt annars. I lördags gick vi ju upp o åt hotellfrukost. Det är ju det bästa av allt. Vi åt så vi storknade. Sen runt 10-tiden begav vi oss mot Oxelösund igen. Vi lämnade av Sandra och Cenitha fick paket av henne.



Hon fick en bag in boxd våg. Jättehäftig. Den väger o mäter ut hur mycket du har druckit och hur mycket som finns kvar i den. Visst är Sandra söt med den lilla magen? =)

Efter det åkte vi hem till Mamma o Cenitha för att förbereda kalaset. Mamma hade bakat muffins så det var till att dekorera dom igen.



Dom blev vääldigt fina o släkten var imponerad. =P




Sen var det bara att vänta in resten av släkten.. Syrran snodde min kamera  som vanligt o skulle fota överallt. Jag bjöd på en fin pose. =P




Från vänster: min morbror, kusin, mormor, kusin o morbror igen.



Från vänster: Kusin, Kusin, Mamma, Syster, Morbrors fru, morbror.



Pappa var nöjd för att han fick det största paketet. =P Vi firade både pappa o syrran samtidigt. Pappa fyllde år i fredags o Syrran på onsdag.



Här visar hon upp Armbandet o Skorna hon fick av mig. Vill tacka Catrin än en gång för att hon gjorde det fina armbandet. Syrran blev jätteglad och tyckte det var skitfint. =)

Efter allt kalas o skit var över gick jag, Linus o Pappa o åt på Atena. Var väldigt gott och det är nog det enda stället som jag tycker att bearnaise såsen är GOD. När vi hade ätit färdigt åkte jag o Linus tillbaka till Hotellet och tog det bara lugnt några timmar. Vi somnade rätt stenhårt en stund på kvällen och vi var inte alls sugna att köra syrran o hennes kompisar till krogen. Men vid 22-tiden var det bara att ta på sig skorna o ge sig iväg. Sen när vi kom utanför hotellet fick vi en liten chock:



SNÖ?!! Jag har inte riktigt vant mig vid att det är vinter...


Nu blev ju detta inlägg jättelångt iaf... Haha...

Fredag

I fredags åkte jag o Linus upp till Nyköping/Oxelösund. Vi var uppe på eftermiddagen och åkte direkt till hotellet för att checka in. Vi blev lite nervösa till en början för att det krånglade för receptionisten så vi var oroliga över att våran bokning inte kommit med. Sen säger hon att det redan är betalt. Då tittar jag o Linus på varandra helt frågande. För jag stod ju o höll i pengarna som jag skulle betala med. Fattade ingenting. Men sen visade sig att mina kära föräldrar hade betalat våra rum som en julklapp. =) Tack så mycket.

Sen åkte vi ut till Oxelösund o tog en fika hos mamma o syster. Efter det åkte vi hem till Sandra o fikade lite mer. =P Sen åkte jag, Linus, Syrran o Sandra in till Nyköping för att äta på mitt gamla jobb. O.T. Det var smockat med folk och vi hade bara en timme på oss att äta så vi kände oss en aning stressade.



Syrran o Sandra på O.T. Jag o syrran åt plankstek. Sandra tog en jättegod pasta som jag ångrar att jag inte tog.



Min andra halva åt en pepparstek som han var dönöjd över. =)

Sen så gick vi till hotellrummet. Sandra o Cenitha bodde osså på hotellet med oss. Var meningen att vi skulle åkt till Heron först. Men sen sket vi i det. Vid 20.00 begav vi oss av i riktning mot biografen. Vi såg Twilight New Moon. Jag bara fullkomligt älskade den. Tyckte den var jättebra. Dom andra delade inte riktigt samma åsikter som mig. =P

Efter det blev det lite slappande på hotellrummet innan det var dags för natten.



Det var en riktigt mysig och rolig kväll med dom jag älskar mest. <3

Snickerskakor.

Sitter nu o är själv hemma vilket var vääldigt länge sen och det är väääldigt skönt. Både Linus o Jossan jobbar. Jossan är numera inneboende hos oss så vi har fått "tillökning" i lägenheten ett tag. Jag hoppas bara att allt löser sig för den tjejen snart. Tycker så himla synd om henne.

Men det är skönt att ha henne här. Inte så jobbigt som jag trodde faktiskt. Hon har lagat mat åt oss några dagar och när jag o Linus vart o handlat idag så hade hon damsugit lägenheten o städat. Igår jobbade jag lunch, sen blev jag ledig kvällen och idag. Så nu har jag mega långledighet och jobbar inte förens nästa fredag. =)

Så igårkväll var jag o Jossan ute i Månsarp o hälsade på Mariana o Emilia. Jag busade rejält med Emilila igår och idag hade hon berättat för alla i skolan att jag stoppat ner hennes fot i toan.. Hahaha. Söt hon är.. Sen åkte vi o hämtade Johanna o Jossan gjorde snickerskakor till oss. Jag har bara ätit det typ en gång innan så det var spännande.. Ingen megahit för mig. Men gick o äta. =)



Imorrn så bär det av upp mot Nyköping/Oxelösund för mig o Linus. Ser väldigt mycket fram emot det faktiskt. Och det ska bli så skönt att bo på hotellet. Speciellt eftersom det inte blev något Göteborg i måndags. =(

Ne nu måste jag ner till tvätten.. usch... Springa upp o ner 4 våningar med massa tvätt... Jag längtar efter en egen tvättmaskin. VÄLDIGT mycket. Och vi har fått reda på att dom snart kommer släppa tio tomter till där vi vill bo.. Håll tummarna för oss!

Bye bye

Konsert Inställd... =(

Igår när jag gick in på facebook så hade Jimmy skrivit till mig att konserten var inställd. Jag blev lite paff o visste inte riktigt om han skämtade först. Men sen gick Linus in på DIO:s hemsida och mycket riktigt. Den var inställd. =( Sångaren hade fått cancer i magen så hela europa turnen var inställd.=( Jag hade sett fram emot att åka till Göteborg jättemycket o gå på konsert o sova på hotell.... Så hela min himmel trillade ner.

Men ikväll så ska vi gå o äta 3-rätters på vår favoritrestaurang. Och sen tänkte vi gå på bio. Mysigt att göra nåt.. Men jag var så inställd på att åka till Göteborg idag.

Jaja, Vi hade sån lyx igår. Jag och Linus fick maten lagad av Jossan. Hon gjorde spaghetti o köttfärsås till oss. Vi som inte är så yberduktiga på köttfärsås tyckte det var ren lyx att äta en som smakade som köttfärsås ska göra. =) Sen på kvällen bakade jag o Jossan lite mer muffins. Vi gjorde muffins med Dumle, apelsinchoklad och mintchoklad.  Sen har jag ju sån muffinsglasyr här hemma så vi tog fram vår konstnärliga sida..

Detta är resultatet:



Jossan dekorerar för fullt..



Så här blev dom och så här konstnärliga är vi. Linus höll på att skratta ihjäl sig men vi är nöjda med resultatet..


Hoppas ni får en bra kväll alla. =)

Dumlemuffins o Idol

Idag höll jag o Linus på att försova oss. Vi skulle upp vid 8 för att han skulle iväg vid 9. Men klockan ringde inte, han hade ställt in fel inställning.Tur att vi har en kisse som kom o väckte oss 10 över 8 så han slapp stressa. Bra med kissar. =) Sen åkte han iväg vid 9 o jag tog lite sofftid på morgonkvisten.

Runt lunch bestämde jag mig för att baka,ville testa nåt nytt som jag inte har bakat förut så det blev Dumlemuffins. Så jag satte mig i bilen o åkte till Ica Maxi.. Det ångrade jag djupt så fort jag kom ut på motorvägen. Herregud vad folk det var ute idag. Och inne på Ica Maxi fick jag bokstavligt talat slå mig fram.
Men jag tog det jag skulle o stack fort som attan o åkte hem för att börja bakningen.



Fling var duktig o hjälpte mig med bakandet.. Men sen var det inget roligt längre när hon blev helt mjölig.



Det färdiga resultatet. Dom blev lite små, så nästa gång ska jag nog göra lite större. Men Linus o Jens kom hem lagom tills det var färdigt o muffinsen var en hit hos dom iaf.=) Blev inte så många över o frysa in dock. =P

Har tittat på Idol ikväll o jag måste säga att jag är imponerad. Vilken show dom har ställt till med. Ska bli spännande o se sen vem som åker ut, men jag håller iaf på att Erik ska vinna. Han är min absoluta favorit.


Vad gör ni en kväll som denna?


Sömntuta nr 1.

Jag har vänt om dygnet helt nu. Vaknar runt en 8 på mornarna och blir kanontrött för sängen runt 22 på kvällarna. Det är jätteskönt... När man är ledig.. Men inte när jag ska jobba till halv 1 på nätterna. Min dygnsrytm är helvrickad.. Men det blir väl så när man har det jobb man har. Upp tidiga mornar o sena kvällar. Så idag somnade jag stenhårt i soffan kl 19..


Men men. Jag o min andra halva har precis kollat på en film. Först satt han o pillade på sin nya telefon som han köpt i 3 timmar (!!). Jag slog in 6 st mer julklappar som jag fick med posten idag och la i skåpet med dom andra 500. Haha ja Pearn det blir en del julklappar. Linus familj på föräldrar, tre systrar och deras respektive. Jag har ju bara fyra att köpa till. Men tre av dom fyller ju år nu med i december. (Mamma,pappa o syrran.) Så det blir en hel del paket att hålla iordning på. Men mysig sen när man skaffar julgran o ha så mycket paket att lägga under. =D

Måste bara visa en mysig bild jag tog när vi åkte hem från ölmstad idag.



Visst var det fint?

Sen blev jag så sugen på ostbricka.Och jag blev förvånad över hur mycket grejer jag hade hemma. Så jag gjorde iordning en god tallrik till mig.



mmm.....


Ne nu ska jag nog faktiskt krypa till kojs. Har ett tolv timmars pass framför mig imorrn.


Natti




Ont i röven.

Jag har så j*kla ont i röven idag. Jag vet inte om det var för dom timmarna jag satt på golvet o slog in julklapparna igår eller vad jag nu gjort.. Kan ju knappt gå iaf..

Blev väckt av sandra tjugo över 8 imorse. Jag som tänkte ta sovmorgon. Men hon ska få igen sen så. =P

Har väl egentligen inget vettigt att skriva förutom att jag har ont i röven.

Måste nog åka o sätta på vinterdäcken idag med tanke på att det är minusgrader o frost ute. Känns som att det är dags..

Sebbe: Nej ingen av dom julklapparna var till dig. Och menar du scandicpennnan,värmeljuset o tandkrämstuben som jag fick av dig så kan jag säkert ordna något i samma standard. =P 

För övrigt längtar jag tills på måndag. Då sticker jag o Linus ner till Götet o ska se DIO på trädgårn. Sen blir det hotellvistelse med o hotellfrukost!!! Fi f*n så gott. Han fick ju den trippen i present utav mig när han fyllde år. Men det ska bli skönt att komma iväg. Sen nästa fredag åker vi upp till Nyköping. Sover på hotell då med. woho.. Bra med personalpris. =D Vi har väldigt späckat schema nu fram till jul..


Vad ska ni göra idag?

Julklappsinslagning.

Denna dag har jag tillbringat med att åka o fixa alla julklappar till min kära sambo. Skönt att slippa tänka på det med. Sen har jag köpt en del grejer till min kära far på ikea som jag tycker han ska förnya efter sisådär 10 år nu. Tex kökshanddukar, badlakan o diskställ. (Diskstället har nog iaf en 20 år på nacken om inte mer.) Det är ju så billigt på ikea med så då kan man köpa rätt mycket för en liten peng.

Sen nu på eftermiddagen/kvällen efter att Linus åkt till jobbet satte jag mig att börja slå in. Och jag kan säga att det tar dubbelt så lång tid när man har sånna katter som älskar paket o snören o allt som hör till. Dom vill ju gärna hjälpa till.



Molly hjälper mig med fotoskrivaren. Så att fotona kommer ut ordentligt.



Fling kröp in i presentpapperspåsen, och så fort jag skulle ta ut en rulle satte hon klorna i det..



Medans Molly hade fullt upp med att trassla till, slemma ner o bita sönder snörena.



O här sätter vi klorna i pappret samtidigt som vi lipar åt det. 

Någon som har det likadant? =P

Ja inte är det lätt, men dom är rätt söta. Kissarnas höjdpunkt på året är ju julen. Julgranen kommer nog på första plats. Sen att slå in  julklappar.
Sen fick jag användning av den nya skänken vi köpte med. =P Vi kan ju inte ha alla julklappar framme, då är dom inte lika fina efter ett tag och man måste slå in dom ännu en gång.



Det går in en del julklappar (o katter) i den skänken.




Men dom stora julklapparna får stå vid sidan om. Jag hoppas att dom ska klara sig fram till jul. =P


Ne nu ska jag ta o sätta mig i soffan med min julmust o koppla av lite.


Har ni börjat julhandla än?