Weei!

Nu sitter jag här igen efter en promenad ute i det sköna vädret. När det inte blåser och är snöstorm är det faktiskt rätt skönt att gå ut en sväng. Vi gick ner till Willys o handlade lite till maten sen gick vi förbi kiosken på vägen. Jag fick tillbaka pengarna på DIO biljetterna. Det var skönt det eftersom att det var ändå 640:-. Sen hämtade vi ut lite nya biljetter.



weeeii.. Det ska bli så himla roligt. Kul att ha något o se fram emot nästa år. Förhoppningsvis åker vi med tatoobåten i mars med. Skulle osså vara roligt.

Ni måste bara se mina snygga strumpor jag fick från salongen när jag var där på manikyr häromdagen. Köpte mig en ordentlig nagelförstärkare för en massa pengar. Tur jag hade presentkort. =) Och då fick man dessa strumpor på köpet.



Både Linus o Kissarna är inte så överförtjusta i dom. Hahaha! Men dom är jättesköna och varma. Eftersom att jag inte har några duntofflor så är det skönt att gå med strumporna nu när vi har 17 grader i lägenheten. Det är väldigt kallt på golven här. Kallt överallt.



Häromdagen när jag letade efter mina presentkort till Salongen som jag lagt på "ett bra ställe" så hjälpte Molly mig. Hon la sig så här i lådan o när jag försökte ta bort henne så bet hon mig. Så trög katt. hahaha.


Ne nu ska jag kolla lite Beck. Ja jag ska faktiskt kolla en svensk film! kors i taket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback