Hemma från Malmö.

Nu är jag hemma o sitter bekvämt i soffan från Malmö. David är här igen, det är ju hockey på tv. Så grabbarna är väldigt inne i matchen. Jag kollar jag med, men jag är inte lika inne i matchen. =P

Jag hade det väldigt trevligt att träffa Liza. Synd bara att Liza inte är den Liza jag lärde känna längre. Men vi hade det trevligt iaf och det är ju aldrig fel att övernatta på hotell. Får ju passa på medans man får sånna rabatter som man får. Jag var nere efter en bussresa på 4 timmar igår runt halv 2 tiden. Så vi hann med en sväng på stan med. Shoppade faktiskt inte så mycket. Mycket som fanns där finns ju här.

Sen på kvällen hittade vi en mysig restaurang som vi gick o åt på. Var verkligen mycket folk ute i rörelse och det var rätt trevligt.Sen vid 10 tiden gick vi tillbaka till hotellet. Blev ingen utgång. Vi var väldigt trötta o sen vill jag inte utsätta Liza för det helvetet hon får efter.



Hotellet en bit ifrån. Det är andra gången jag bor på det och jag tycker det är jättebra.



Det blev en del fjäsk från personalen där.



Jag o Liza!



Vi njöt väldigt mycket av hotellfrukosten..



Sen fick jag detta när kom hem. =) Jag har världens bästa sambo!!

Förut när vi satt o åt så ringde det på dörren. (Det ringer ALDRIG på dörren här.)
Jag tittade ut genom titthålet o såg inget. Så jag tittade ner lite, då såg jag två små knattar. Utklädda förstås. Så jag fick lite panik o letade genom lägenheten efter något jag kunde ge dom och hittade lite godis jag hade kvar från tågresan. Sen öppnade dörren o där stod knappt 1,5 meter höga småpojkar. Ena var varulv o andra var screamgubben. Så sa dom med pipröster: "Bus eller Godis". Så jag hällde i det sista jag hade i påsen till dom. Den ena var tvungen att kolla ner i påsen för att titta hur mycket dom fick.. haha.

Dom blev så glada o gick till nästa dörr. Men dom var SÅ himla söta. Jag hade totalt glömt bort att det var Halloween idag så jag har inte handlat hem något godis som jag kunde ge.

Hur har ni firat Halloween idag?


Bye bye

Nu drar jag till Malmö.. =)

Jag har fått en julklapp!!

Jag har världens bästa sambo! Jag är verkligen skitglad just nu. Jag är ju ett STORT fan till Michael Jackson och har vart sen jag var 4 år. Redan då satt jag fastklistrad framför tv:n o kollade hans konserter om och om och om igen.

Dessa människor kommer hit till jönköping nästa ons:



Det är alltså nästan 40 pers som gör hans danser och musik. Dom har fått sån enormt bra kritik och har uppträtt världen över.


Så vet ni vart jag ska nästa ons? PÅ THRILLER-LIVE!!!!!!!!! =D

Fick en liten för tidig julklapp av min kära sambo som vet hur mycket jag vill gå på det! Han är bara bäst! Och jag är helt till mig nu! =D

Snart Halloween.

Jag har verkligen inte haft någon blogglust alls på ett tag. Har jobbat som tusan sen i torsdags nu, så jag är helt slut. Idag är jag faktiskt ledig, men imorrn så börjar jag igen med ett 12 timmarspass. Men det är bara tis,ons o tors. Sen på fredag åker jag ner till Malmö för att träffa Liza. Det ska bli jättekul. Vi träffas ju inte alltför ofta om man säger så. Det har väl blivit en gång per år ungefär. Men jag kommer hem lördag och jag är lite kluven. Antingen blir det att gå på halloweenfest eller så blir det att umgås hemma med min kära sambo. Jag vet inte riktigt vad jag vill göra faktiskt.

Nu i oktober var det 3 år sen som jag flyttade ner hit till Jönköping. Tiden går så himla fort. Känns som igår som jag tog farväl av allt o flyttade. Men jag saknar inte Nyköping ett dugg. Däremot önskar jag att jag kunde få träffa mina vänner där uppe lite oftare. Det märks ju verkligen vilka som var ens vänner när man flyttade. Vilka som engagerade sig o inte.

Jag sitter o tittar på The Hills maraton. Någon som brukar se det? Min andra halva är på seminarum i växjö tror jag det var och lär inte komma hem förens inatt. Lite tråkigt eftersom detta var vår lediga kväll tillsammans på länge o nästa har vi på lördag. =(

Nee det blev bara strunt här.

Har ni några planer för Halloween?

Det nya Soffbordet.

Ja jag har lite före och efter bilder på hur det blev i vardagsrummet..



Det här är det gamla bordet. (och en kattleksak.)




Det här är det nya plus en matta vi köpte. Jag vet inte riktigt vad jag tycker än, om det passar in.. Vi hade nog fått för oss att det var en liten annan färg. Men annars får vi ha det tills vi hittar något annat. Det håller ju inte på att rasa ihop iaf. Vad tycker ni?

Både jag o Linus ligger nu o har sofftid efter middagen. Han ska snart sticka till jobbet och jag får besök av Mariana o Emlilia.



Detta bestod min middag av.. Grönsaker med kyckling o en super super light kall sås. Som sagt, det är tur att jag tycker om grönsaker så mycket som jag gör. För jag tyckte det var en jättegod middag. Men jag måste nog hitta på lite annat med grönsaker för att inte tröttna på det. Någon som har lite tips?

Det var lite kul nu när vi satte oss i soffan så hoppade Fling upp på vardagsrumsbordet. Jag drog ett snöre över glaset. (hon satt alltså under glaset.) Hon förstod inte rikitgt att det var glas emellan så hon försökte ju ta det o tugga på det. gissa om jag o Linus fick oss ett gott skratt. =P



Så söt hon e. Riktigt sur blev hon när hon inte fick tag på de. =P

Ne nu ska jag dra fram kissarnas fiende: damsugaren o dra en sväng över lägenheten..


Våra bästa år.

Sitter o kollar våra bästa år.. Haha och det kan jag säga var ändå inte igår. Jag började väl kolla det nånstans i tonåren, o sen har det gått i perioder. Det lustiga är att man aldrig missar nåt. Även om det går ett halvår mellan gångerna man ser. Fast nu tycker jag inte det är lika bra längre..

Idag fick jag ett trevligt uppvaknande. Fling ställde sig o la en "pizza" brevid sängen. Guuud vad jag tyckte det var mysigt. Men det är ju sånt som händer, så det var bara att gå upp.

Vi testade ju den där dieten igår. För min del gick det inte så bra. Eller för min mage rättare sagt. Den sa ifrån rätt ordentligt, så nu sitter jag med magont IGEN!! Lite bitter är jag för att jag inte kunde genomföra den dieten. För det första så kostade det mycket pengar o för det andra kan jag nu inte bevisa för Linus att det inte är bra.

Han Klarade inte heller av den. Iom att han jobbar natt så behöver han mer energi för att hålla sig vaken. Man får ju ingen energi av det där. Han sa att han höll på o somna flera gånger bakom ratten. Då tycker ju jag att det är bättre att han skiter i det eller bara tar det som mellanmål så jag får behålla min sambo. 



Nyfriserad blev jag igår. Toppade lite o la i svarta slingor. Så nu är jag jättemörk igen. =) Trivs bäst i mörkt på hösten/vintern faktiskt.




Husse o Fling har lite soffmys..  =)




Molly tycker min scrub-boll är jätterolig. Speciellt när jag precis duschat och det droppar vatten från den. =P


Nu ska jag ta o väcka min andra halva. Vi ska åka o hämta ett vardagsrumsbord som vi hittat på blocket. =) Vårat håller ju på och totalt faller ihop.

Får se om jag lägger upp lite bilder på det med sen.

Vad ska ni göra idag?



Nu är vi färdiga!! =)

Tänkte bara lägga upp lite bilder från tapetseringen av vårat "lilla" rum.



Detta är den enda förebilden jag har där man verkligen ser att väggarna var blåa innan. Jag vet, kass bild.



Svärfar o Linus är i full gång med att börja tapetsera bort det blåa.



EFTER. mönstrad tapet o grått på sidorna. Kissarna är glada över att få in kattställningen till deras rum igen.



Närbild på den mönstrade väggen.

Vad tycker ni? Fult? fint? Bättre? Sämre?

Jag har ätit det godaste jag vet (efter smörgåstårta förstås.) Vi gjorde en kräftstjärtsröra på toast till Lunch. Men lunchen blev sen o det blev mycket mat, så det blev nästan som en middag. Det är så gott att jag skulle kunna föräta mig på det. LÄTT!
Sen har jag köpt mig en godispåse och hör o häpna: LÄSK! Vi köper aldrig hem läsk. Vi är inga läskdrickare alls. Så jag köpte mig faktiskt en liten petflaska som jag ska kalasa på ikväll.


Man får passa på nu när man inte får äta mat på en vecka sen bara. Jag hoppas bara min mage klarar av detta. men jag ska hålla er uppdaterade om hur det går med det. Jag tror som sagt inte så mycket på att det funkar. Jag tror man blir väldigt trött o hungrig. =P


Ha en mysig kväll. Det ska jag o min kära sambo ha. =)

Sista dagen med god mat.

Då var det återigen söndagar. Jag bara fullkomligt älskar söndagar. Idag ska vi fortsätta med tapetseringen. Jag hoppas vi blir klara. Finns en husvisning vi skulle vilja gå på idag med, men det är en sån knepig tid så vi får se om vi kommer undan och kan åka på den.

Jag har inte jobbat sen förra lördagen och jag börjar inte jobba förens på torsdag. Känns som om jag haft semester lr nåt. Men sen har jag ju legat dålig i några dagar med.

Imorgon ska jag och Linus börja på en diet. en sån som man ersätter alla måltider med nåt pulver man blandar ut i vatten lr mjölk. Jag tror inte riktigt på sådant så detta är mer av en vadslagning. Jag tror inte man kan få all näring och allt man behöver av enbart den drycken då. Men ska bli spännande o se.
Så idag ska jag gå o köpa godis o komma på nån rikigt smarrig mat till middag. Så idag ska jag njuta.

Vad ska ni göra idag?

Michael Jackson är bäst.

Så är det bara så gissa om jag blev glad när de hade Michael Jackson tema på Idol? weio! Satt precis och kollade på det. Jag missar ju oftast det på fredagar så jag kollar det några dagar efter på nätet. Inledningen till programmet när en liten unge står o dansar som Michael Jackson var helt otroligt. En sån unge vill jag ha. Men det bästa var när den andra killen kom in o gjorde den snyggaste moonwalk jag nånsin sett.

Jag var tvungen att se det ett ex antal gånger om igen. Jag älskar Michael Jacksons musik, dans o musikvideor. Inte som person eller utseende. Men face it. Han var ett geni. Finns en dvd med alla hans gamla musikvideos som jag stod o dansade till som barn. Jag hoppas på att få den i Julklapp. =D

Idag kan jag säga att jag mår som jag förtjänar. Det blev hårt igår o minnesluckorna lyser med sin närvaro framåt småtimmarna. Jag o Elin bestämde att vi skulle ut för att fira hennes födelsedag i efterskott. Vi började hemma hos henne o sen han vi med både enkelt,Karlssons,Harrys o Sliver. Det blev många öl o goda drinkar. Vi dansade heeela kvällen lång.  Men kul hade vi o gammal börjar jag känna mig. =P




Jag o världens bästa Elin. =)

David kom hit vid 5-tiden sen var det hockey som gällde. Han har precis åkt hem nu så jag tror faktiskt min säng vill att jag ska lägga mig där. Känns som en bra ide just nu faktiskt. Vi har påbörjat tapetseringen idag men vi har mycket kvar o jag hoppas att vi blir färdiga imorrn.


Pearn, har du lagt ner din blogg? Saknar o läsa vad som händer där uppe.


God natt alla.

Julmust

Jag dricker julmust. Inte för att det är speciellt bra för min mage men jag blev så sugen på det när jag såg det i affären häromdagen.. Känns lite fel o dricka det nu, men det är gott. Jag längtar till glöggen kommer. Jag o Linus dricker många flaskor glögg varje vinter.

Idag bestod min middag av 2 quornfileer,paprika,majs,gurka o tomat.. MMMM!! Or not. Det är tur att jag tycker så mycket om grönsaker som jag gör när jag måste ändra min kost till mer grönsaker o mindre annat.
Det var inte så farligt faktiskt. Imorrn blir det potatis med grönsaker. O en köttbit med tror jag.. Är ju ändå fredag.

Jag satt o kollade reprisen av Idol från förra fredagen och jag blev helt förskräckt av Karolinas framträdande.Det var det värsta jag nånsin hört. Mina favoriter är Erik, Nicklas;Tove o Mariette. Dom hoppas jag går långt. Jo Erika är bra med. Jag är en riktig Idol nörd. Är så bra att man kan se alla avsnitt efterhand.. Utan reklam med. =P

Ha en bra kväll..

Mitt liv är över..

Känns det som iaf. Just nu är jag otroligt negativ. Som ni vet har jag ju haft väldiga problem med min mage. Nu har det vart lugnt jättelänge, jag har inte haft ont på 1,5 månad o ni anar inte hur skönt det har vart. Men sen igår kom det när vi var ute hos linda o jens. Gick lite för många timmar mellan måltiderna. Så nu har jag legat halva dagen i soffan o knappt kunnat röra mig.

Sen mejlade min moster mig som jobbar på sjukhus o kan allt om alla sjukdomar typ. Hon skickade mig en lista på vad jag ska undvika äta för att inte sätta igång magsyran. Det är ju den som gör att jag får ont. Samma när jag får halsbränna så tänker ju jag inte på att jag ska ta tablett för magen.

Men jag får inte äta:
*Kött. Varken nöt eller griskött.
*Fisk eller skaldjur.
*Mejeriprodukter.. =(
*Bröd,Knäckebröd.
*Pasta
*Kaffe,te
*Sodavatten,Saft
*Glass
*CHOKLAD!!! =((
*Pizza
*Alkohol
*Andra mediciner.

Så vad får jag äta då? NADA!!! Jo, potatis,ris,grönsaker o frukt. yeei..
Just nu är jag BITTER.

Vi har iaf vart på tapetjakt idag. Utan större framgång. Får åka på fre eller nåt o leta igen. Tänkte tapetsera till helgen. Nu blir det nog sängen som lockar. ska upp tidigt imorrn.

Det var roligt att se dig idag Tina!!  =)


Bye bye


Jag behöver ideer. =)

Idag har vart en riktig slappdag med stora bokstäver. Jag har setat i soffan nästan hela dagen. Var så trött imorse när jag gick upp. Sen har det regnat som bara den, blåst kallt o vart grått. Perfekt söndag enligt mig, för då får jag inte dåligt samvete av att sitta o dega. Vi beställde till och med en rulle idag. Hemkörning till råga på de. =P


Jag har köpt färdigt nästan alla presenter till Linus, Han fyller ju inte förens om en månad men jag vill gärna vara ute i god tid. Sen har jag inte råd att köpa allt på en gång. Jag behöver lite ideer. Jag har köpt en dvd-box till honom. Sen har jag fixat en rätt stor kartong som jag tänkte lägga den i. Tycker det är så tråkigt när man kan gissa direkt vad det är. Men det är ju mycket plats kvar i den kartongen. Så har någon nån ide om vad jag kan köpa o fylla den med?

Har precis färgat håret o nu sitter jag o kollar superman returns på tv. Väntar på att Linus ska komma hem på rast.

Hoppas ni haft en bra helg?


Nya golv.

Nu var det ett tag sen som jag uppdaterade... Igen... =P Har vart en del jobb på sista tiden, sen har vi haft fullt upp här hemma iom att vi fick nya golv. Säger bara det att jag tänker aldrig flytta. Fy f*n vad jobbigt det är att hålla på med alla möbler som väger ton. Vi var ju tvungna att tömma alla rummen utom vardagsrummet och köket inför golvbytet. Men det var det värt, för vi är jättenöjda. Blev en helt annan lägenhet. Den fick vrkligen ett lyft.




Här hade vi börjat fylla vardagsrummet. Såg ut som fan.



Så här såg golvet ut innan i sovrummet. Sängramen fick vi inte ner, men den stackars killen lyckades lägga golvet ändå.



Så här ser det nya golvet ut. Vi är jättenöjda. Bilden är inte så jättebra men det blev mycket finare med grått golv. Kommer bli ännu finare sen när vi tapetserat om här inne med. Ljusa väggar med nån fondvägg. Vitt/svart hade vi tänkt. Vi har bara inte hittat någon tapet till fondväggen, den enda vi hittade kostade 1200:- rullen o det är lite saftigt.



Det mörka var det gamla golvet i hallen o lilla rummet. Det ljusa är det nya. Kändes som att vi fick större rum pga det ljusa.


Ja nöjda är vi. Jag har jobbat en stund idag och jag ska tillbaka dit strax igen. Min andra halva sitter klistrad framför hockeyn. Han är lite bitter för att han börjar jobba om 40 min o inte hinner se hela matchen. =P

Efter ikväll är jag ledig i 3 dagar och det ska bli jätteskönt. Imorrn kommer Linus pappa hit, vi har kommit på hur vi vill ha det i lilla rummet så nu står tapetsering på schemat där inne.

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Titta här.

Kolla vem jag träffade idag. =)



Robert Gustavsson! Han börjar bli till åren, men han är väldigt trevlig. =)

Han signerade sin nya DVD och eftersom att Linus vill ha den så passade jag på att köpa den då så han fick en hälsning från Robert med. Roligt va? =)


Nu kommer kylan..

Nu är det ingen värme här nere längre, för min del är det vinterjackan som gäller när det bara är 3 grader ute. Jag fryser ju som en gnu.. Och som vanligt varje höst/vinter går temperaturen i våran lägenhet ner lite för mycket. Jag har redan fått byta till det tjocka täcket då vi har ca 18 grader i våran lägenhet. Det går inte att gå barfota heller, eller i bara t-shirt. Det är för kallt för det. Jag måste försöka hitta ett par nya duntofflor som jag kan gå med. Jag är en väldigt frusen människa.


Idag är jag ledig och själv hemma. Linus stack till Linköping tidigt igår morse. Jag jobbade nästan hela dagen så mig gjorde det ingenting. Var lite tråkigt på kvällen för då blev jag verkligen sällskapsjuk. Men idag har jag faktiskt lite planer för att få dagen att gå. Ska luncha med jossan och senare på eftermiddagen ska jag träffa Martina. Nu funderar jag på att dra fram dammsugaren.

Vi får ju nya golv på torsdag så det kan ju vara trevligt om de är rena när dom ska hålla på o bröta. Och om det inte börjar regna ska jag nog ta en promenad till a6 i kylan. Det är ju en bit, men jag behöver ju stegen. =P


Vad ska ni göra idag?


Härliga Söndag.

Jag bara fullkomligt älskar Söndagar. Den mest tillåtna dagen att bara ligga i soffan. Så började min dag iaf. Är så förbaskat trött efter igår. Jag, Annika o hennes man var ju nere i Göteborg och jobbade på en 40-års fest. Vi åkte tidigt på morgonen (vilket innebär att jag gick upp 05.00.) Vilket är alldeles för tidigt tycker jag. Men när vi väl var där nere fixade vi allt som skulle handlas, sen åkte vi till lokalen och satte igång. Vi var hemma vid 3 inatt. Tar ju ett tag innan man somnar med, så jag var nästan uppe ett dygn. Det är alldeles för länge för mig eftersom jag är så beroende av min sömn.

Jag gick upp vid 9 idag med. Vete f*n varför ärligt talat, men jag fick för mig att jag skulle upp då efter ca 5 timmars sömn. Vilket pucko. Jag lyckades hålla mig vaken fram till 12, men sen somnade jag i soffan som en stock en timme. Efter jag hade vaknat till så åkte vi på 2 husvisningar tillsammans med Linda o Jens. Väldigt intressant faktiskt. Sen blev de en middag på O'learys. Jag har nog förätit mig på deras pasta.


Vi har hyrt lite filmer som vi tänkte kolla ikväll. Det blir nog bara en för jag är så äckligt trött. Skulle kunna gå o lägga mig för natten nu. Men vi ska väl passa på o umgås lite min sambo o jag ikväll. Imorrn sticker han till Linköping på utbildning i 3 dagar. Bara lämnar mig själv hemma sådär. Vet inte vad jag ska hitta på?! För givetvis är jag ledig.


Ne nu orkar jag inte skriva mer.



Bye bye

Heavy shopping på Ikea.

Idag var vi ytterligare en sväng på Ikea. Vet inte för hur många hundralappar vi har handlat där nu. =P Men det blev lite smått o gott.



Det blev bla en ny pläd. Jag köper en ny pläd varje vinter. Det är ungefär hållbarheten på dom när man har 2 katter som hårar ner.



En ny taklampa. Vi har ju så lågt i tak i vårt lilla vardagsrum så den stora lampan vi hade innan var väldigt mycket ivägen.




Lite mer grönt på toaletten. =)




Denna hittade jag med på iems som jag hängde upp ovanför en dörrpost i hallen.




När Linus kom hem på rast häromkvällen hittade han mig o Fling mysandes i soffan. Så fort jag sätter eller lägger mig i soffan kommer hon o ska mysa.

Imorgon åker Jag, Annika och hennes man till Göteborg för att jobba på en 40-års fest. De kommer och hämtar mig 06.30. Herregud, det är ju mitt i natten. Så egentligen borde jag sova nu. =P Vi ska handla mat o laga den, vika servetter osv. Därför måste vi åka så tidigt, så det blir en lång dag.

Ne nu ska jag fortsätta titta Idol. Min favorit är Erik. =) Vem är eran?