Fyrverkerier!

Denna dag har vart rätt lugn. Efter frukosten åkte vi och tränade. Vi hade tänkt ut och åka inlines efter träningen men det spöregnade så vi hade ingen megalust att ut och åka då. Så vi åkte hem, duschade o gjorde oss iordning. Sen åkte vi ner till Ica Maxi o handlade lite mat, efter det en sväng till mediamarkt. Vi är fan stammisar där. Vi köpte en ny personvåg iaf. Vi har råkat bada våran så han ville inte va med längre.

Hem o laga mat för att sedan slänga sig i soffan. hur gött som helst. Vi satte på Avatar. Jag kollade ju den häromkvällen men jag kan se den om och om och om igen. Mitt under så började det smälla en jävla massa. Ja här nere i Jönköping skjuter man fyrverkerier på valborg! Precis som på nyår, en jäkla massa fyrverkerier. PÅ VALBORG??!!  Sen har de PÅSKELD med här nere. Hur snevridet som helst. Där jag kommer ifrån har man varken påskeld eller fyrverkerier på valborg. Jag tycker det är helkonstigt.

Men det har vart en lugn valborg för oss iaf. Hur skönt som helst, så snart blir det nog sängen för min del.



Så fort man har nytvättad tvätt och ställer ifrån sig påsen i 2 sek utan att packa upp den på en gång blir den snabbt ockuperad av två lurviga fyrfotingar som älskar att ligga på nytvättad ljummen tvätt.


neee fan. nu orkar ja inte mer. ont i magen har jag med. HATA MAGE!!


Skithuve!

Åh vad arg jag blir när jag nästan är klar med ett helt inlägg, och råkar komma åt en knapp så allt försvinner och jag får skriva om allt igen. dum dator! Idag är det riktigt grått och tråkigt här nere. Så vi har faktiskt tagit en lugn dag och bara setat inne. Eller ja, vi har ju tvättat sen 11 så vi har ju fått lite vettigt gjort. Snart är det dags att gå ner o hämta det sista. Jag tycker verkligen det är dö-tråkigt att tvätta, men det är skönt när det är gjort.

Kollade på Avatar igår. Den är ju så fruktansvärt bra. Jag kan sitta och titta den flera gånger om och de tre timmarna bara flyger iväg. Min nya favoritfilm. =) Jag har egentligen inget vettigt att skriva så jag skriver lite strunt en stund.


Nej nu måste jag sticka ner. Sen så ska det lagas mat. (eller rester rättare sagt, fick mycket över från kycklinggrytan igår.) Efter det ska jag göra mig iordning och knata iväg till jobbet. Usch jag vill inte gå ut i denna storm.

jaja hej hej

Trevliga paket.

Usch vilket tråkigt väder det är ute. Jag som hade velat åka ner till stan och kolla HV:s mottagning. Det är fullt upp här i stan nu sen de vann Sm guldet. Hur kul som helst tycker jag? =P

Imorse vaknade jag väldigt pigg och med massor av energi, så jag åkte faktiskt till gymmet en sväng. den ni. =P
Sen när jag kom hem väckte jag Linus och sen åt vi frukost. Under tiden så kom posten och ett litet paket jag har väntat på. I det låg detta:




Ett nytt halsband som jag beställde för några dagar sen. Jag tycker det är jättefint med sånna namnhalsband och jag har velat ha ett i flera år.

Efter frukosten åkte vi och storhandlade. Det var nog på rekord tid idag faktiskt. Ingen av oss hade egentligen lust med det men det var väldigt tomt i kyl,frys o skafferi så det var behövligt. Sen åkte vi ner på stan en sväng. Jag handlade ett födelsedagskort till min kusin som fyller 17 på fre. helskotta vad de växer snabbt de små. =)

Linus köpte Avatar till mig idag. Han är så snäll den. =) Så jag ska nog titta på den nu tror jag.

Lite sugen på att baka är jag med, men det kanske jag ska göra till helgen. Lite Moccarutor kanske.. hm.. vi får se.

Nee nu blir det mys med kissarna.  Ha en bra kväll.

En underbar dag.

Idag har både jag och Linus vart lediga så vid lunch idag åkte vi ner till stan och handlade oss inlines. Det var flera år sen jag stod på ett par sist så jag var lite nervös.



Linus med sina nya fina inlines.



Detta är mina nya fina. Lite dålig bild men jag gillar dom.

Så vi åkte ner till detn nya vandrarhemmet vid rocksjön, satte på oss dom och började åka. Det var väldigt ringrostigt måste jag säga och fötterna var inte riktigt vana. Sen är det ju som nya skor, lite stelt och hårt i början. Men vi åkte hela rocksjön runt. Så himla skönt var det. Perfekt väder med. Synd bara att de inte hade sopat vägarna överallt, men det kommer. =)

Efter att vi hade kommit hem, duschat och gjort oss iordning så åkte vi till Ikea. Där åt vi även en varsin köttbulle meny. Helt löjligt billigt. Vi betalade 38 kr för oss BÅDA. Då får man en ordentlig portion, sallad, bröd och dryck. Jättegott är det med.

Vi åkte sedan ner till stan för att hämta ut våra biobiljetter sen satte vi oss på en uteservering och tog en fika i väntan på att bion skulle börja.



Kolla Linus megacookie och min jätte cheescake. Vi orkade inte äta upp allt detta. =P Han ser lite bitter ut här. Vet inte om det är nån fågel han är irriterad på. haha



Sen var det dags för bio. Vi såg Clash Of The Titans 3D. Här är han betydligt gladare. Vi kände oss verkligen snygga i 3D brillorna. Men filmen tyckte vi var väldigt bra. Handlar ju om den grekiska mytologin, och det tycker jag är rätt intressant. Så den ska vi köpa när den kommer ut på blu-ray.


Ne nu ska vi göra oss nån god kvällsmat o mysa lite.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft.


Lyssna o njut.



märks det att jag har lärt mig hur man lägger upp videoklipp nu? =P Dom här sitter jag o Lyssnar på nu. The Baseballs. tre grabbar från tyskland som gör covers på nya låtar och gör om de till 50-tals musik. Så himla gött. Det går inte sitta still till det.


Ne nu måste jag kila till jobbet. Ha en bra dag!

Starkare




Denna låt är väldigt personlig för mig. Den beskriver precis hur jag kände för dig när jag upptäckte vem du egentligen var. Första gången du tabbade dig, hur du försökte knäcka mig. Hur mycket jag kunde hata en person som jag älskade. I slutändan var det jag som var starkare. Du är störd.


"Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser, men när du försöker le så ser vi bara den mer."

Dom är så söta så.

Hur lätt tror ni det är att byta kanal på tv: när denna hänger över boxen?



Molly, vem annars?



Och vägra flytta på sig gör hon med. =P


Men jag tycker om dom ändå. Om en stund ska jag strax gå tillbaka till jobbet för ett kvällspass. La mig i solariet efter lunchen och blev skitseg och trött efter det. Skulle jag inte gjort. Men jag piggnar nog till sen när jag ska ta min promenad i stormen o regnet till jobbet.


Have a nice evening.

Hur fan ska man gå klädd?

Jag vet inte riktigt hur man ska gå klädd när det är så lustigt väder ute. Ena stunden skiner solen o andra spöregnar det och är 2 grader kallt.  Som häromdagen regnade det på förmiddagen, sen på dagen sken solen och det var blå himmel. Det var en jättesöt liten flicka som invigde sina inlines på parkeringen. Men 2 min senare var det snöstorm.



Jag hann inte ta bilden när hon var på parkeringen, men hon fick väldigt bråttom in stackarn.



och Fling lackade ur på de stora snöflingorna. Hon blev helt galen. Jag o Linus fick oss ett gott skratt. =P

Usch jag börjar jobba kl 10 nu sen så har jag rast på några timmar sen jobbar jag ikväll igen, och lunchen imorrn igen.

Men jag längtar tills imorrn kväll. Då ska vi ha peanut kväll jag o min peanut. Var länge sen nu.

Ne nu måste jag sticka.


hej hej

En kväll ute i Månsarp.

Sitter nu nerbäddad i soffan med Molly och väntar på att Linus ska komma hem på sin rast. Vet inte om jag orkar hålla mig vaken så länge, men CSI börjar ju snart så då borde det gå. Skulle jobbat ikväll men det var så lugnt så det behövdes inte så jag åkte ut till Månsarp för att hälsa på Mariana och Emilia. Träffar Emilia alltför sällan.




En nybadad Emilia han knappt klä på sig innan hon skulle hämnas på mig för senast och för att jag retar henne om alla hockeyspelare som hon är kär i. Det var viktigt att jag satte en ruta så hon inte blottade sina "tuttar" på denna bild. För hon hade ju inte sin "bh" på sig. hahaha.



Så här blev resultatet. Det är ett hjärta sen står det: "Per Ledin, hockeyspelare." hahaah. Hon var dönöjd över detta konstverket.



Mariana fick osså en hockey spelare på sin hand. =P



Bilden blev lite suddig då jag var tvungen att ta utan blixt för Marsvinet skull. Men detta är hennes nya husdjur. Sen har hon en till och dom har två namn var. Så söt hon är.

Tänkte visa en bild på min nya jacka som jag inhandlade häromdagen.



Blev rätt dålig bild, tog den i all hast imorse innan jag skulle iväg till jobbet. Men jag ska ta en ny bild på själva jackan när jag har tid. Ett riktigt fynd var det. Jag har alltid velat ha en svart skinnjacka.


Ne nu börjar CSI så nu ska jag o Molly mysa lite till det.


Vad har ni gjort idag?

mornin sunshines.

Sovit gott? Det har inte jag. Har vart sånt jäkla liv nu på morgonen. Först började kissarna, sen höll grannen på med något högljutt kl 6 på morgonen!? Sen kommer de och ska städa trappuppgången. Då är de riktigt duktiga på att slå i trappräcket så att det smäller en del varje gång. Till råga på det började min andra halva snarka som en motorsåg. Not so happy.

Men vi 8 sket jag i det och gick upp. Inte mkt frukost har jag fått i mig heller, men jag börjar jobba om 30 min o vi äter ju alltid lunch på jobbet lite senare.


Härligt och uppiggande väder är det ute, vindstilla och klarblå himmel. bara älskar våren. Nehe, nu måste jag göra mig iordning o sticka.


Ha en bra dag.

Smoooothie!

Igår gjorde jag en jättegod och lyxig kvällsmat till mig och min kära sambo. En Hallon och Björnbärs smoothie.



jag försökte mig på att vara lite konstnärlig  med. =P Men min mage tyckte att den blev lite för sur. Nån som har nån ide om hur man kan få bort det där lite sura utan att använda socker? Jag vill ju inte ha typ ett bär i heller. Ska ju smaka.

Idag åkte jag och Linus till elgiganten och hade heavy shopping.



Mmm o vad kostade egentligen inte detta tänker ni. MEN alla spelen (Utom Metallica) var på ett sjukt bra erbjudande på Elgiganten. De kostade 99 kr st och tog man 3 fick man ett gratis. Alltså Betalade jag 198 kr för tre st guitar hero spel till Playstation 3! Vi sparade en jäkla massa hundralappar där kan jag säga. Jag och Linus gick nästan ut därifrån skrattandes för att det var så löjligt billigt.

Metallica spelet var inte lika billigt, men det fyndade vi med. Vi fick 300 kr rabatt på det. Så vi är väldigt nöjda över våra nya spel. Och vi har ju velat ha alla de spelen innan men tyckt att de var för dyra. Så gissa vad vi spenderade eftermiddagen med. =P


Ne nu ska jag kolla färdigt hockeyn. Hoppas på att HV vinner detta!

Mys Helg!

Denna helg har vart supermysig. I lördags vid lunchtid kom Ange och Charlie ner till oss och hälsade på. Vi tog en fika när de kom och sen stack jag och Ange till A6 för shopping. Charlie och Linus åkte iväg för att hämta vår utlånade guitar hero gitarr. När vi alla hade kommit hem igen så gjorde vi iordning tacos och vi åt som hästar.

Efter maten så kollade vi lite hockey och sen gjorde vi oss iordning för kvällen och drog fram ölspelet. Framåt 23 drog vi till bussen och ner på stan till Karlssons. JISSES vad folk det var ute. Det var alldeles för mycket, kom inte fram någonstans. Jag o Ange intog dansgolvet och grabbarna satte sig vid ett bord. Vid halv 2 bestämde vi oss för att dra hem, Charlie hade alldeles för ont i sitt sjuka knä för att ha kul. När vi kom hem tog vi en nattmacka och satt o fnissade som tusan.



Charlie försökte distrahera Linus i Guitar Hero.



Sminkdags!



Snyggingarna!



Jag och min andra halva.



Jag och Ange på karlssons.



Min outfit under kvällen med mitt nyfärgade hår. jag vet dock inte hur jag lyckas få till den minen. =P


Dagen efter låg vi alla o mös i soffan framför en film med pizza.


Detta var mycket trevligt och jag hoppas vi gör om det snart igen. =)

Välkommen!

Inatt fick min vän 00.50 en liten flicka. Julia ska hon heta. Jättekul tycker jag och jag hoppas att allt gick bra. Och att dom mår bra allihopa.

För några dagar sen fick en annan vän till mig en liten flicka. Nova blev namnet på det flickebarnet.


Så välkommen till världen Julia och Nova.

Stackars barn.

Jag satt och flippade lite mellan kanalerna på tv:n och fastnade på kanal 4. Där visade det en dokumentär om en indisk två-årig flicka som föddes med fyra armar och fyra ben. De misstänkte att det var en outvecklad siamesisk tvilling som satt fast på hennes kropp. Under dokumentären skulle de då operera bort två av armarna och benen. Operationen gick bra.




Tycker det var så hemskt......

Hv till final.

Igår jobbade jag bara 16.30 till 19.30. Hur gött som helst att bara gå de hockeypassen. Sen efter jobbet drog jag ner till O'learys iaf. Jag skippade mitt Vampire Diaries för att se matchen. Riktigt bra match var det och HV vann och går till final mot djurgården. Ska bli riktigt spännande att se.

Egentligen skulle vi behöva åka o handla nu med vi sitter i varsitt hörn i soffan. Mörkt, dysert och riktigt kallt är det idag. Har ingen lust alls att gå ut. Vi båda jobbar senare ikväll så vi måste ju ge oss ut i den ruggiga kylan.

Jag hoppas på att det blir så. Det vet jag ju inte än. Men om det blir så är det ju snart. Skulle vara riktigt kul. Vi får se.




Haha Molly satt så fint brevid datorn, så jag skulle ta kort på henne. Och precis när jag trycker av gäspar hon. haha.

jag funderar på om jag börjar bli sjuk. Känns som att jag har nåt skit i kroppen. Sitter nu i soffan med tre tröjor, två tjocktröjor och en filt på mig. Känner mig lite tung i huvudet med och sov länge idag med. Men vi får se om det bryter ut eller inte.


vad ska ni göra en sån grå och regnig dag som denna?


Segaste dagen.

Idag var en sån dag jag verkligen inte ville gå upp ur sängen. Så mulet,grått och dystert ute. Jag vaknade vid 9 första gången, men gick faktiskt o la mig igen. Annars brukar jag ju gå upp runt den tiden. Men jag var så sjukt jäkla trött idag. Sen vaknade jag vid halv 11 och gick inte upp ur sängen förens vid 12. Jag ville verkligen inte. Inte ens katterna hade gått upp då.

Så nu sitter jag här i soffan o degar medans Linus är iväg o handlar olja till hans morfars traktor. Han ska ut till Ölmstad lite senare. Men jag får nog skippa o följa med för jag börjar jobba vis 4. Jag jobbar bara kortpass idag så jag slutar vid halv 8 igen. Då hinner jag ju hem och se Vampire Diaries. woho! Jag har verkligen fastnat för den serien. Så jäkla bra.

Igår efter jobbet åkte jag ner till O'learys där Linus satt med några kompisar och kollade hockeyn. Himla skön stämning o sitta o kolla hockey där faktiskt. Han ska dit ner idag med. Men jag åker hem till mina vampyrer.


Nee har inget vettigt att skriva. Undrar om jag hinner kolla en film innan jobbet? =P


Jag har bestämt mig.

Jag har bestämt mig. Det får bli så. Jag hoppas på det bästa men innan det är klart vill jag inte säga för mycket, ifall det inte blir så. Men ni ska få veta i sinom tid. =)

Just nu sitter jag och värmer mig i soffan, kissarna leker med sina nya leksaker och linus är på kramagan. (eller hur det nu stavas) Jag fryser riktigt mycket, vet inte om det är kallt i lägenheten eller om jag börjar bli sjuk.

Jag har jobbat 10-14 idag och ska tillbaka om en timme och jobba hockey. Efter ska jag nog ner till O'learys och möta upp Linus. Han skulle dit med nån kompis.

Ne jag ska nog ta en kopp te.


I valet och kvalet.

Jag har fått ett erbjudande. Ett erbjudande som jag är väldigt lockad av. Det finns ju både fördelar och nackdelar så jag är lite i valet och kvalet. Men jag är väldigt sugen. Det handlar ju bara om en månad. Hmm... Jag ska tänkte lite mer på det.

Rövkatt.

Godmorgon. Har vart uppe en stund nu, är färdig med allt och väntar på att gå till jobbet. Jobbar 10-17 idag. Jag hatar verkligen det passet. Så många gånger jag jobbat det passet kan man räkna på en hand. Jag tar hellre kvällspass. Men nu kan det vara skönt att vara ledig på kvällen för en gångs skull. Det är jag hela veckan nu. Förutom lördag. Känns lite konstigt.

Molnigt är det idag med, men jag såg solen lysa igenom för en liten stund sen. Det börjar säkert spöregna lagom när jag ska knata iväg. Jag brukar ha den turen med mig.



Linus o Fling ligger o sover just nu. Det som är så kul är att den katten ska ligga så långt upp, precis bakom röven på en. Så om man råkar ligga som Linus gör just nu med henne där och skulle vilja sträcka ut benet eller ändra sovställning så kan man glömma det. Det katten flyttar inte på sig för fem öre. Visst det är mysigt, Men ibland sover man som en kratta.


Ne nu måste jag sticka. Ser ut som att det kommer regn snart. Blir nog att ta med paraply.


Vad ska ni göra idag?


Påskafton

Tänkte lägga upp lite bilder från påskafton.



Linus fick dekorera smörgåstårtan denna gång. Jag tycker det blev jättefint. =)



Syster, mamma o mormor.



Linus o pappa. Pappa har siktat in sig på sitt påskägg som han fick.



Jag, Linus, syrran o Pappa gick ut på en promenad. Så vi gick förbi mina ankor vid ankdammen.



Vi gick förbi Elmia och råkade hamna inne på mässan en sväng. Jag tycker syrran ska ha denna
som sin första bil, men hon tyckte den var för mesig. haha



Det var ju EN DEL folk inne på mässan så ni kan ju gissa hur lätt det var att ta sig fram där.


Annars tyckte jag mässan var sämre än förra året. Jag blev lite besviken faktiskt, pappa o Linus med. Det var mer häftiga och "wow"-upplevelser då. Sen kan det hända att vi missade något med iom allt folk. Men Gaard var ju osså där och han hade hunnit med allt trodde han. Han var lika besviken han. Men det var iaf skönt att vi hade sånt pangväder här nere så vi kunde gå ut o gå.

Igår började det bli dåligt väder och idag har det bara regnat och regnat. Vi var iväg en sväng till Mediamarkt idag och lämnade tillbaka en film som vi köpt. Skivan var av när vi öppnade och skulle titta på den. Inte så kul att lägga ut pengar på en trasig film.

Linus är iväg och jobbar och jag sitter i soffan o smaskar på mango. Jag ska nog slå på en av filmerna som jag köpte.

bye bye

Praise the lord, we got water!

Vi fick tillbaka vattnet igårkväll igen och det var rätt skönt. Men det var en del timmar utan. Vi fick åka ner till svärmor o fylla några flaskor o borsta tänderna. De stod ingen lapp om varför vi inte hade vatten igår heller, men i lördags runt två tiden kom en service bil o stannade på gatan här utanför, vid en brunn och höll på. Vid fem tiden stod de tre bilar till o de hade grävt upp halva asfalten. Så det var väl något som hade hänt antar jag.

Påskhelgen har vart jätte bra för oss. I lördags kom min kära familj ner och hälsade på oss. Sen på kvällen åkte jag o Linus ner till O'learys för att kolla hockeyn med svärfar och Gaard.




Gaard o Linus är helt inne i matchen.


Det var inte så mycket raggare som vi trodde till en början, men de började välla in efter halva matchen. Men i slutet på matchen var det knökat där inne och folk började bli fulla. Klockan var väl runt halv 10 och då kommer det in ett par med barnvagn. De riktar in sig mot baren och beställer en varsin öl. Sen tar de upp bebisen som var runt ett år och går runt med där inne. Det var alltså knökat med fulla människor och en otrolig ljudnivå från både matchen och folket. Inget hörselskydd på bebisen heller. Vi alla reagerade rätt starkt på det och vi såg andra som även gjorde det med.

Tar man verkligen med en så liten bebis till ett sånt ställe vid den tiden en sån helg? Jag vet inte, men jag tyckte inte det var ok. O Linus blev rätt förbannad med. Om man nu är så sugen på en öl kan man väl ta det hemma eller gå lite tidigare på eftermiddagen innan alla fyllon o festen sätter igång?


Jag vet inte, men vad tycker ni?


Snart ska jag göra iordning maten, blir tacos. Har vart så sugen på det i en veckas tid nu. MMM.=)


Euuuu...

Idag började dagen inte speciellt bra. Vi gick upp runt 10 tiden idag och som vanligt har man sina rutiner när man går upp. Jag tvättar alltid ansiktet och händerna det första jag gör på morgonen. Men när jag vred på kranen så kom inget vatten. Den gjorde bara en massa konstiga ljud. Testade duschen. Samma sak där. Gick till den andra toaletten och köket. INGET VATTEN!!! Då blir jag överlycklig. Som tur är finns vatten i toaletterna så det går att spola. Men kissarna fick inget rent vatten, Linus fick inget kaffe, vi kan inte borsta tänderna eller duscha. Muslin o filen ligger o gror in i frukostskålarna då vi inte kan skölja av eller diska de heller. Vilken underbar dag.

Sen efter nån timmer så hör vi hur vatten börja rinna i kranarna. Woho tänker vi och så här såg det ut:




eeeuuuuu.......