Gravidmage AB

Ja just nu kan man tro att jag är gravid med tanke på hur min mage ser ut. Fick frågan på jobbet häromdagen med när jag hade ont. Inte så dökul faktiskt. Den svullnar jú upp så jäkla mycket och blir precis stenhård.



Här ser ni. Roligt va?! Förstår ni nu att jag inte går utanför dörren när magen ser ut sådär? Inte alls kul. En jobbarkompis frågade: "Men är du SÄKER på att du inte är gravid?"  känns som att jag borde haft en unge nu isåfall eftersom det har gått ett år med magproblem. O hon tyckte inte det var lustigt att jag inte  ser ut så annars. Så trög.

Så har jag bildbevis på att min syster försöker strypa min katt!



Haha stackars liten. =P

Vi har faktiskt kollat på Ferngully ikväll. Är det någon som minns den teknade filmen? Tror Avatar har fått sin inspiration ifrån den. Riktig klassiker. =) Sen har vi spelat massa poker. Tror vi börjar bli beroende. Drömde till och med om det härom natten. Jisses.

Klippt av mitt hår har jag gjort med. Eller det känns så iaf. Buhu. Men det var behövligt och det växer ju.

Ne nu kommer snart min sambo hem på rast så jag ska väl krypa ut i köket.

Natti natti

Avatar.

Usch idag har jag ingen energi alls. Har ont i magen igen. Suck. Jag hatar det här. Vill att mina provsvar ska komma nu så jag kan få nåt bot på det här. Om det finns förstås beroende på vad det är för fel på mig. Men jag hoppas innerligt att det är något som jag kan bli av med. Jag pallar inte med detta resten av mitt liv. Men jag funderar på om jag ska sluta äta lök. De senaste gångerna jag fått ont i magen nu så har jag ätit lök. Så nu har det blivit värre att jag inte kan äta det med. Men det känns ju att det blivit värre eftersom att tabletterna inte hjälper så bra längre... Suck suck suck.

Igår lagade syster mat till oss. Hon lagade lasagne. Mycket godare än den vi brukar göra faktiskt. Jag har lite svårt för bechamel såsen som Linus vill ha i. Men denna blev skitgod faktiskt. =) Sen efter maten blev det unospel. Jens var här med på mat o uno. Jag vann inte igår heller. Vi spelade med Gard med i förrgår o inte vann jag då heller. Vi är riktiga spelmänniskor. =)

Men efter unospelandet så åkte vi fyra ner till Bion för att se Avatar. Jag blev helt såld på den. Så j*kla bra var den. Jag hade lätt kunnat sitta där 2 timmar till utan problem. Längtar tills den kommer ut på dvd så jag kan se den om och om och om igen. Den tycker jag verkligen ni ska se. Storyn var ju inte som nån annan film heller. Så bra. 

 Jag, Linus o Cenitha sitter här i soffan med en varsin dator och spelar poker. På samma bord. hahaha. Jag har fastnat lite för pokern på facebook, riktigt kul är det.

Så det blir inte mycket aktivitet för mig idag. Tur man är ledig iaf. Vad gör ni idag?


Alicia

Idag gick jag upp väldigt tidigt för att åka upp till Nyköping. Åkte hemifrån runt 8 tiden. här i Jönköping var det -13 grader men när jag kom upp till Linköping var det -27. herregud vad kallt! Åkte hem till mor o syster i oxelösund på en liten frukost innan jag o syrran åkte till Sandra för att se lilltjejen.

Hon var så himla liten o söt lilla Alicia. När vi kom låg hon o sov i soffan med finklänningen.



Titta vad söt hon är.. Så pytteliten.



Fast hon blev lite kinkig när jag störde hennes skönhetsömn. =P



Men där låg hon bra invirad i filten.



Fin bild på mor o dotter. <3



Sen vinkade hon hejdå. =)

jag blev helt kär i henne. så lugn liten bebbe.. =)

Sen begav vi oss hem mot jönköping igen. =P Nu blir det unospel.


Sömnlös natt.

Nu ska jag berätta om min roliga natt. Blev rätt sent för mig igår kväll, råkade somna i soffan. =P Så då var jag ju pigg på kvällen/natten. Efter att jag lagt mig och somnat till kommer en katt o lägger sig. (jag vaknar alltid när de kommer o lägger sig.) Sen när jag somnat om kommer nästa katt och lägger sig. Jag somnar om igen och när jag sovit ca 10 min dimper JP ner i genom brevinkastet. (lokaltidningen som LINUS prenumererar på.) Låter som tusan.

Sen somnar jag om igen och efter 20 min vaknar jag av ett pip. Det pep o pep o pep. BRANDLARMET!!! upp på 2 röda, sökte genom hela lägenheten, kände på alla plattor o luktade efter rök. DÅ när jag efter en stund vaknat till fattar jag att det är batterihelvetet som ska bytas i brandlarmet. Gissa om jag var överlycklig. Speciellt efter att jag tagit ut batteriet och det fortfarande piper!! Piper ju så högt med så hela huset vaknade. Sen när jag väl fick tyst på det gick jag in o la mig igen.

Men då kunde jag inte somna om för då trodde jag att det skulle börja brinna. Ja jag blir paranoid, speciellt när jag sover o nåt händer. Fattar nada. Sen var adrenalinet på högsta nivå så det tog väl en timme eller två innan jag somnade om.

Hinner sova ca 5 min innan jag hör dörren öppnas. Min sambo kommer hem från arbete. Suck. Vid det här laget är jag väääldigt grinig och tjurig för att jag aldrig får sova.

SEN somnar jag om när han har lagt sig, vet ni vad som händer då? Då bestämmer sig mina söta lurviga små kissar att dom ska busa! Speciellt med dom leksaker som låter mest. Och nej vi kan inte stänga dörren för då sitter de utanför och skriker.

Men efter mycket om och men så somnade jag om för sista gången. För sen två timmar senare ringde klockan. Dags o gå till jobbet!!!


Så ni kan ju gissa på en skala hur lycklig jag har vart idag.

Men det blir nog sängdags snart. Är himlans trött.

MASSA MASSA SNÖ!!

God kväll allihopa. Idag har jag vart riktigt riktigt trött. Blev väldigt sent igår. Efter att David hade åkt hem runt halv12 tiden så började vi klä av julgranen. Vår vaktmästare var så himlans snäll o sa att om vi gick ut med den igårkväll (sent när ingen såg.=P) o ställde den vid soprummet så skulle han ta reda på den idag. Då slapp ju vi slänga in den i bilen o barra ner hela den för att sen åka till sortergården.

Så vi plockade bort allt julpynt o gran o hela rubbet. (utom 2 gardiner) Klockan var närmare halv 3 när vi var klara. Herregud vad sent. Men det var det värt. Så skönt att få bort den där julgranen. Blir nog faktiskt plastgran de kommande åren.



Här släpar linus julgranen och vi hade samma tur som förra året. Hade snöat jättemycket så våra spår var de enda som syndes. Inte så diskret kanske. =P

Sen imorse när vi vaknade så snöade det fortfarande. Vi har nog fått en 20 cm under natten. Så nu är det massa snö överallt!



Eftersom det är söndag idag så hade de inte plogat utanför porten och på alla cykelvägar,Så halva benen försvann i snön. Tur man har ordentliga höga vinterskor. =) Linus blir som ett litet barn. Han älskar massa snö. =)

Sen åkte vi runt till både elgiganten,onoff o mediamarkt. Jag var på jakt efter en extern hårddisk. Hittade mig en bra för ett himlans bra pris på Mediamarkt. Väldigt bra att ha en sån då min dator inte hänger med så bra längre. Jag vet inte vad jag skulle göra om alla mina bilder bara försvann. Men nu har jag en backup. Sen köpte jag mig en trådlös mus och en YBER fin musmatta. Den måste ni se. =)



Visst är den fin?=) De som känner mig vet att jag älskar tigrar. =)

Ne nu ska jag äta lite chokladpudding. =) Det är nåt man inte äter ofta. Så det ska bli gott. På lördag ska jag (kanske linus) åka upp till Nyköping och träffa lilla Alicia. Ser fram emot det jätte mycket. Sen ska min kära syster följa med tillbaka hit. Så dels åker jag upp för att hämta henne. Woho!

Ha en bra kväll. =)


En kall dag ute i Ölmstad.

Idag på förmiddagen åkte jag o Linus ut till Ölmstad för att hälsa på hans morfar med Li, Gustav o Anne. Har vart så fint väder här idag. Klarblå himmel o sol. Helt underbart. Men kallt som tusan och där ute var det ca 6 grader kallare än här i stan.



Lillastugan där han bor.



Svinkallt var det ute så jag fick vara ordentligt klädd. Min syster diggar inte den där mössan. =P



Putte var med ut. Det är det bästa han vet att vara där ute. Så jag aktiverar honom lite med favoritbollen och han tröttnar aldrig. Vill bara leka o leka o leka. Så söt.



Här kommer Linus morfar på sin släde. Haha såg lite roligt ut faktiskt. =P



Li försökte få Putte att sitta still på släden. Men han ville bara leka, inte åka släde. =P



När vi hade vart ute en stund och blivit nedkylda gick vi in o värmde oss. Li o Gustav tog snabbt plats framför brasan. =)

Har vart en rätt mysig dag. Skönt att komma ut lite faktiskt. Men nu är jag helt trött. David är här o grabbarna kollar hockey. Fan ta canal+. Annars skulle vi gått på bio ikväll men vi får ta det i helgen istället. Jag vill gärna se den där Avatar. Verkar väldigt intressant faktiskt.

Ne nu ska jag spela lite Poker. Har fastnat lite för det. Spelar det där Zynga Poker som finns på Facebook med låtsaspengar. =P Lika bra det. Men det är väldigt roligt faktiskt.

Vad har ni gjort idag?

Uno-kväll!

Igår åkte jag o Linus ner till svärmor för en spelkväll. Riktigt kul var det. Men Linus vann båda omgångarna. Jag kom på andraplats så jag var nöjd över det faktiskt.



Li, Lisa o Jens.



Gustav gjorde en servetthatt till Anne.



Gustav, Li, Andreas o Linus.



Svärmor hade bakat semlor inför spelkvällen.



Svärmors katt Amber är heltänd på Linus parfym. Här sitter hon o gnider sig mot hans tröja, och ibland är hon som ett plåster på honom o sitter o slickar han på halsen.. haha. helknäpp katt.

Men det var mycket trevligt o jag hoppas det kommer en till snart. Tack för en god match! =P

Djävulskap Del2

Vi forstätter med mina lurviga änglar.



Fling har här fullt upp med att bita sönder mosters skosnöre. Hon är en fena på det kan jag säga.



Fling har kidnappat husses tandborste som hon tuggat sönder o slemmat ner. Gissa vad husse tyckte om det. =P



Fling har här rivit sönder matten. Och att döma av bilden verkar hon väldigt nöjd över tillslaget.



Matte fick nya duntofflor i julklapp förra julen. Dom överlevde inte länge....



Matte plockade vitsippor i våras o ställde på köksbordet. Dom överlevde ca 20 min. Men dom 20 min som de stod där var fint.



Molly lyckades riva ner gardinstången o fönsterlampan. Fråga mig inte hur. Men som liten gillade hon att svinga sig i gardinerna som en tarzan...

Ja det finns hur mycket bilder som helst. Men ni som är kattägare. Gör era katter osså så här? =P

Djävulskap Del1

Jag har verkligen tråkigt nu. Satt o kollade genom lite bilder jag hade på datorn. Och såg att det är många gånger jag tagit mina små lurviga fyrfotingar på bar gärning.



Molly tuggar sönder mattes duschsvamp.



Molly petar ut alla mattes pistagenötter. Det slutar med att Matte har pistagenötter i HELA lägenheten.



Molly har riktat in såg på påskriset. Ni kan ju gissa vad som hände efter denna bild...



Molly river på räkningar för att sedan tugga sönder dom så matte o husse får ringa bolagen o be dom skicka nya för att "katten åt upp den." (!) Vill även tilläga att reklamen brukar ligga pyrt till ibland.




Här är halva Molly i foderpåsen i gamla lägenheten. Efter att jag knäppt denna bild hade jag torrfoder i hela köket.



Vi hade glömt stänga in till toaletten och Molly (vem annars.) tycker ju toapapper är himlans skoj. Ibland har vi fått plocka toapapper i hela lägenheten. Vi glömmer sällan stänga i dit numera.



Molly tuggar sönder och slemmar ner salladen som matte och husse ska ha till maten.


Som ni märker så är ju alla bilder på Molly, hon är ju vår lilla damp katt. (hon har faktiskt damp.) Och även syndabocken i denna familj.

Blir ett inlägg till o då blir det nog faktiskt några bilder på Fling med.


En heldag på a6.

Åkte iväg vid halv 12 till a6 idag där jag skulle möta upp Mariana och Martina. Var så länge sen jag träffade Martina nu så det var jättekul att få träffa dom båda o snacka lite skit. Vi satt rätt länge o fikade faktiskt. Sen gick vi runt lite i affärer, jag var på jakt efter gardiner. Vill ha kappa i köket o sovrummet. Men det gick inte så bra. Däremot hittade jag lite grejer till Alicia som jag köpte. =) Kan tyvärr inte lägga ut bilder på det här ifall Sandra läser. =)


Mariana.


Martina.


Måste bara visa vad jag satte i bilen idag som min andra halva INTE kommer gilla. =P



Haha vad tror ni om denna? =P

Sitter själv hemma nu med en skål pistagenötter. Har fått riktig fnatt på pistagenötter.Kan äta hur mycket som helst. =P Linus är på jobbet o kissarna håller på med djävulskap. Finns verkligen ingenting bra på tv idag. Så jag får väl sätta på en film. Vi har ju en del att välja mellan. =P


Dålig dag.

Så länge som jag sov idag var flera månader sen jag gjorde. Men kände mig inte riktigt reko idag. Jag har nån infektion i kroppen som inte bryter ut ordentligt eller försvinner. Har haft det sen julafton. Vissa dagar mår jag bra och är pigg. Andra dagar som idag är jag snorig som en jag vet inte vad, huvudvärk och väldigt hängig/trött.

Vilken tur att jag bara ska jobba 8 timmar idag så att det inte var min lånpannedag. Men solen skiner ute och det är vindstilla så förhoppningsvis piggnar jag till av en promenad till jobbet. Ska ta lite bilder på jobbet någon dag. Vi har ju fått om-målat. Så fint så! Slippa 70-tals stilen. Men mycket av den är fortfarande kvar.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad har ni för väder där ni bor? har ni lika fint som vi har här nere i småland?

Förresten så tycker jag det är himla kul med så många nya läsare. =) ville bara säga det.
=P


Nyårsafton 09/10

Hur har ni hade ni det igår på Nyårsafton?

Min dag började med att jag klev upp vid 9-tiden. Gjorde mig iordning och stack till jobbet. Har nog aldrig vart så fin på jobbet som jag var igår. Glitter o allt i håret. haha. Men jag stängde vid 5-tiden, åkte hem o hämtade Linus & Jens plus alla miljarder kassar vi skulle ha med oss. Sen åkte vi ner till svärmor där hon hade lagat tacos. mm!



Lisa hade blåst upp massa ballonger som hon satte i taket.



Sen satte vi oss till bords. Självklart hade vi parthattar o tutor. =P
 

Linus o Jens var ju pajas nr 1&2 under kvällen. Linus partyhatt syns ju knappt.


Jag var ju inte sämre. =P Efter maten blev det UNO spel. Det nya spelet är så himlans kul.



Till efterrätt Ost & Kex. Jag är helt galen i olika sorters ostar. Så himla gott.



Svärmor tycker osså om ostar o kex. =)



Sen var det dags för raketer. Grabbarna gör iordning, gillar att de har satt hattarna på mössorna. =P



Lisa med tomtebloss o skumpan!



Jag hade med tomtebloss! =)



Det var det enda brinnande vi vågade gå i närheten av.



Ett gott nytt år från mig o min älskade. Hoppas ni får ett bra 2010. =)

Jag hade en perfekt,mysig kväll. Var lite trött på slutet, men piggnade till sen när jag fick köra hem.

Nu ska jag äta lite ost o kex som jag fick med mig hem. Har kissarna här i soffan hos mig med. Min andra halva är på jobbet, rätt skönt att vara själv idag faktiskt. Nehe nu lockar Spiderman 3 på tv. =)


So long..

Välkommen

Min absolut äldsta kompis Sandra gav liv onsdags kväll 30/12 till en liten flicka.
Välkommen till världen:



Lilla Alicia Linnea Ramos Lundgren.

Visst är hon fin? Så orolig o nervös har jag nog aldrig vart över någon som ska få barn. Och så glad som jag blev när jag fick veta att Alicia hade kommit.Herregud, jag hoppade, skuttade o skrek. haha.  Men det kommer bli likadant i vår igen. ;)

Nu tycker jag det är jobbigt att bo så långt ifrån. Vill gärna träffa Alicia och vara där för Sandra om hon behöver nåt. Jag hoppas hon tillfrisknar snart och inte har ont. <3 Så söt!