Garderobsrensning.

Jag började rensa min garderob redan igår. Ikväll fortsatte jag och Linus att rensa resten av mitt och hans sida. Vilken tid det tog, men det är skönt att det är klart.

Jag tycker däremot att jag inte har några kläder kvar och behöver shoppa lite för att fylla upp igen. Linus däremot tycker att jag har asmycket kläder med tanke på att vi rensat bort några kassar.

Om man jämför med hans sida så är det ju klart att det SER mycket ut. Första bilden är Linus sida och den andra bilden min sida. Många vilda diskussioner och asgarv har det vart. =P



Måndag, räknar ner.

Ny vecka, nya möjligheter. =P Denna veckan är den veckan vi åker till Miami. På fredag åker vi upp till Oxelösund och på Söndagmorgon går flyget från Arlanda. Lite resfeber börjar jag nog få, fast jag har nog mest separationsångest från mina små fyrfotingar. Men de kommer ha det så bra här hemma med faster Li. =)

Igår var det då dags att göra om naglarna inför resan. Jag valde mycket glitter och en fin sommarfärg som kommer vara fint till bruna händer. Blev som vanligt ybernöjd! Linda är bara bäst!! =)


Tingsrätten

Idag har jag för första gången i mitt liv sett insidan på en rättssal. Rättare sagt tingsrätten. Min dag har spenderats där och nu är jag astrött så det blir sova. Ja jag kan iaf säga att jag har inte gjort något fel, jag var där som stöd åt en vän som haft det svårt. Tänker inte gå in på detaljer, fast å andra sidan lär ju det stå i tidningen imorrn eftersom media var där. Jäkla gamar!!!

Var glada o tacksamma över era liv och det ni har. Allt kan försvinna så snabbt!


2 veckor kvar

Idag är det exakt två veckor kvar tills flyget går till Miami! Jag vill åka NU. =) men vi jobbar rätt mycket och har fullt upp tills vi åker så jag tror tiden går fort.

Igår började vi dagen ute hos morfar med lite fika. Lilla Miranda var även där med o fikade. Hon växer så snabbt och har redan börjat på dagis. Och i Juni blir hon storasyster och Linus blir morbror igen. Kul va? =) jag hoppas på en pojke, det vore roligt med en av varje. =P

Jag & Linus drog henne i pulkan igår och hon sitter med armarna rätt ut och blir stel som en pinne. Haha Vi fick oss några skratt igår. =P

Idag står handling på schemat, vi tänkte handla för dessa två veckor innan vi åker, samt lite smått till resan och bunkra upp med djurmat så dom klarar sig när vi är borta.

Det bästa är att vi behöver inte lämna bort varken katter eller hund. Putte är väl Inge problem att lämna bort. Men katterna är lite svårare eftersom de gör uppror och river sönder tapeter. Jäkla katter. Så Li ska bo i huset medans vi är borta, och det känns riktigt bra. Då har vi nån som har koll på huset med. =)

Förresten, det går inte kommentera på mina inlägg när jag bloggar från mobilen. Varför vet jag inte, men det är irriterande.Ni andra som gör det, kolla ifall ni kan få kommentarer på era inlägg.

Ne nu frukost och sen handling! Ha en bra söndag! =)


1 år!

Har blivit en liten bloggtorka igen. Blir oftast så när jag jobbar mycket, då finns det inte mycket att skriva om.

Idag däremot är det ett år sen Putte kom in i våra liv och hjärtan. Han är verkligen det underbaraste som hänt oss, och det är så himla underbart att ha denna glädjespridare springa runt här hemma varje dag. Jag älskar min lilla Fnaskis. <3


Housewife.

Ja idag har jag housewife:at här hemma. Jag gick upp kl nio för att påbörja dagens middag som ska stå i ugnen fem timmar. Tar ett tag o göra iordning det med. Men gott som tusan blev det och jag fick högsta betyg av min andra halva. <3

Sena har jag även slängt ihop en kladdkaka till efterrätt med grädde och hallonmousse. Efter det gjorde jag iordning fruktsallad som Linus fick med sig till jobbet. Jag har även lagat matlåda till honom som han ska ha imorrn då han går in o jobbar extra ett dagpass. Han slutar kl 05 imorrn bitti och måste upp igen kl 08.

Sen ville inte jag housewife:a mer. =P


Lugnet före stormen.

Idag och imorrn är mina lediga dagar denna veckan. I slutet på veckan är det återigen mässa och det blir några dubbelpass på rad då det blir jobb på både Elmia & Scandic. Jag gillar ju som sagt att jobba mässa, så även om jag vet att jag kommer vara trött så ser jag fram emot det.

Lördag & Söndag har jag o min andra halva vart lediga ihop. Ybermysigt. I lördags fixade vi lite med att få upp husnumret. Blev superbra. Sen kom Linus systrar med respektive plus Svärfar som fyllde år. Vi hade kalaset här då Uffe tyckte det kunde bli trångt i hans 2:a. =P



Svart som natten.

Började dagen med att jobba några timmar. Trotts väldig magont så var det väldigt skönt att jobba. Har vart hemma så många dagar så man tröttnar på det en del.

När jag kom hem hade Linus vart så snäll o lagat färdigt maten. Vi lagar alltid mat ihop annars. Men han har jobbdag idag vilket innebar att vi hann bara ses 1,5h. Så ist för att vänta på mig var den klar när jag kom hem. Rätt skön känsla. ;P Precis när han stängt ugnsluckan och tagit ut maten gick strömmen i hela området.

Det var bara tio min så det var ingen fara. Men sen kom det två avbrott till senare ikväll. De var längre än tio min. Jag var då glad över att jag skulle ha så mycket lyktor nu i julas, för det var bara o plocka fram o tända. Mörkret störde mig inte, men däremot var jag rädd för frys&kyl varorna om avbrottet höll i sig. Det gjorde det som tur var inte, MEN under dessa avbrott stängdes ju även vårt uppvärmningssystem av så nu är det svinkallt i huset. Blir nog att investera i en kamin om nåt år eller två. =P

Så jag satt i mörkret en stund o spelade patiens på datorn. =)


Frisk??

Jag blev ju riktigt dålig i torsdags. Det var som att trycka på en knapp, det bara kom. Ont i magen hade jag ju redan på morgonen. Sen började det släppa i lördags o i söndags var jag lite piggare. Sen i måndags kunde jag tom äta utan att må så illa. Så jag gick o jobbade igår...

Men det blev värre igen. Hur kan det bli värre igen när det hade börjat bli bättre??. Så redan efter 12 åkte jag hem igen. Ett samtal till vårdcentralen o sen börja knapra piller. Antagligen matförgiftning. Fy Fabian säger jag bara.

Pillerna verkade på en gång och igår kväll åt jag första måltiden på fem dagar med aptit. Idag har vart lugnt. Jag får ont i magen av tabletterna, men det kan jag ta bara resten försvinner. Jag har även vart ute på lite längre promenad med fnaskis idag. Det gick lite sakta, men vad skönt det var!

Sen var det så himla fint väder ute igår så jag klädde på mig, tog en filt, satte mig på baksidan och njöt av solen medans Linus & Putte kastade boll o busade i snön. Jag älskar att bo här!!