Leeedig!!!

Weeeei nu har min minisemester på två veckor börjat!! Ska bli så himla skönt. Linus börjar sin 4,5 veckor långa semester imorrn, så han tyckte det var lite surt att gå till jobbet när jag var hemma. Men jag har inget emot lite ensamtid med Fnaskis. Det är jättefint väder ute och jag har blandat mig en god drink som jag tänkte att jag skulle gå ut o sätta mig med, o fortsätta läsa på Bingos bok.



Jag älskar likör 43, fast inte med mjölk som de flesta drinker o blandar med. Utan med citron, kanel o sprite. Mucho mucho gott. Gillar ni den likören o alla ingredienser tycker jag verkligen ni ska testa det. =P

Ne nu ska jag o fnaskis ut på vår "altan".


Jessi



Jag borde verkligen sova nu, Men denna bok...

img_8068 (MMS)

Jag borde verkligen sova nu, Men denna bok är riktigt bra! =P


Så här gör ni.

Ja jag har luskat ut hur man bloggar från sin iphone. Det lättaste hade ju vart om blogg.se kunde skaffa en app man kunde ladda ner,men nu finns ju inte det så då får man göra så här:

* Logga in på ditt bloggkonto och kontrollera/ange "Mobilnummer" i funktionen på Mitt_konto > Inställningar.

Man får sen ett sms till telefonen med en verifieringskod som man ska fylla i där man skriver sitt telefonnr. Sen är det bara börja mobilblogga. Och det gör man inte genom att gå in på blogg.se och skriva ett inlägg där utan du skriver ett inlägg på din mobil, som ett vanligt sms. Och vill man lägga upp bild så är det bara som ett vanligt MMS. Sen skickar man det till nr: 0730-121 163.

Då kommer det du skickat iväg som ett sms upp som ett inlägg på din blogg. kruxet är att man får betala för det som ett vanligt sms lr mms. 

Jag hoppas att jag kunde vara till hjälp, och sen hoppas jag även att blogg.se fixar en app snart!

Ne nu måste jag göra mig iordning o ut me hunden innan jag börjar jobba. Bara idag och imorrn kvar sen ledig i två veckor!! Ska bli så skönt!!

Jessi

Ska ut på långpromenad   Med fnaskis nu, d...

img_6293 (MMS)

Ska ut på långpromenad   Med fnaskis nu, den vägen vi gick sist. Det tog ca 1 timme då, får se om det går snabbare nu. När jag kommer tillbaks ska jag lägga upp ett inlägg om hur ni gör för att blogga från iphone när ni bloggar från blogg.se. C ya


Nu ska jag alltså fått till det här med at...

img_0716 (MMS)

Nu ska jag alltså fått till det här med att blogga från min iphone? Detta blir ett test. Facebook är bra skit, jag frågade om nån visste hur man gjorde. Och Linda som är en uppslagsbok skrev nåt om att man skulle skicka nåt sms. In på Google o leta, nu tror jag mig hittat iaf. Så jag lägger upp både bild o en del text för o se hur det blir. En alldeles färsk bild med. Jag bör göra samma sak som Putte vid denna tid. =P Natti!!


Provisorisk uteplats..

Det jag tyckt vart mest jobbigt med att bo i hus denna årstid är att inte ha en gräsmatta eller uteplats att gå o sätta sig på. Min mor o Grundis kom förbi nån vecka sen o då hade de med sig gamla utemöbler som de skulle slänga.

Så idag när det var så fint väder ville jag sitta ute. Så med lite plastmattor som Sebbe fixat o gamla utemöbler kan man fixa en liten uteplats.



Haha blir så fina bilder när folk inte är beredda på det. Så vi alla (till och med Putte) åt frukost ute i solen o värmen. Sen blir det ju apvarmt i vinkeln eftersom att det är vindstilla. Men nu kan vi sitta ute iaf o det är helt underbart. =)

Ne nu ska jag o kissarna sätta på lite musik o  städa lite, Linus o Putte är ute hos hans morfar. Imorrn får vi besök av min Kusin Lasse & Anna. Ska bli superkul! Hoppas på bra väder så vi kan vara ute o grilla. =P


Jessi

Målning av garage.

Jag har åtagit mig målningen av garaget. Linus fortsätter utomhus, men vi vill gärna bli färdiga med garaget innan vintern så då tog jag på mig det.


Brunt o fult var det innan, men det blir fint med vitt.

'

Nu har jag kommit så långt att jag spacklat och målat alla väggar 2ggr. Nu ska jag bara spackla taket o måla två gånger där med. Sen vill jag hitta ett snyggt motiv o slänga upp på en av väggarna där med. Men garagemotvi var inte lika lätt att hitta. Jag var inne på skiftnycklar i olika storlekar men jag får se om jag hittar nåt annat lite coolare. =P

Länge sen jag slängde in en ego bild här. Köpte en vit tröja för nån vecka sen, o jag kan säga att jag köper inte många vita plagg. Men sommartid kan de va fint.



Där ser ni ett av mina Laila Bagge halsband med, ett av mina favorithalsband faktiskt. Börjar få till en samling nu och jag hoppas jag får fler i present när jag fyller om ca 1 mån. =P

Nee Fnaskis står o trampar här nu med kossan i munnen o vill att vi ska gå o lägga oss. Jag är rätt trött så jag ska nog göra det o hoppas på att man kan somna inom de närmsta 2 timmarna iaf.

Natti Natti

Jessi


Hjälp!

Jag har fått min iphone nu, o då tänkte jag att då kan jag ju börja blogga lite mer eftersom att jag alltid har telefonen med mig. Men det går inte. Jag kommer in på blogg.se och jag kommer så långt att jag kan skriva en rubrik. MEN inte själva inlägget, jag får inte upp tangentbordet i telefonen. Jag kan trycka så jag kan lägga upp bilder osv men inte skriva något.

Är det någon som vet hur jag ska göra?


Jessi


Mys med fam Eek!

Ikväll har vi haft en riktig myskväll med fam Eek.Vi har grillat, ätit gott och bara myst. En perfekt kväll helt enkelt.



Miranda var här bla och hon hade tagit med sig sin motorcykel. Hon är så galet söt så det finns inte.

Men hon var givetvis inte här själv utan hon hade med sig några familjemedlemmar på grillningen. =P



Även Lisa, Andreas, Anne & Li kom, Linus pappa skulle ha tittat förbi han med men han låg hemma o var förkyld.



Miranda gillade att sitta ute i det sköna vädret. Behöver jag säga hur mycket jag längtar till en gräsmatta och altan??!!



The grillmaster himself! <3

Egentligen skulle vi spelat lite kubb men det blev för sent och Miranda ville hem o sova i sin egen säng. =)


Jessi

Det är inte lätt att heta Putte.

Speciellt inte när bilen får tag på en leksak och åker iväg med.



Bilen har hans orangea grisboll. Inte populärt. han blev väldigt arg på bilen.

Min plan idag var att jag just nu skulle vara på väg in till stan för att hämta min kamera som elgiganten lagat. Snabba puckar. MEN jag måste ju ha med mina garanti o försäkringspapper.... Jag hade dem då för ca en vecka sen när jag lämnade in den, o sen la jag dem i en matkasse i bilen. Nu hittar jag inte papprena någonstans och jag misstänker att min sambo vart duktig och lagt dem på "ett bra ställe".

Men han ligger o sover nu efter nattens jobb så jag får vänta tills han vaknar... Jag försökte väcka honom och fråga men han tittade bara på mig som om jag vore nån från yttre rymden så det var dött lopp.


Har ni med era "bra ställen" o sen kommer man inte ihåg vart det där "bra stället" var någonstans?


Jessi


Iron Maiden Ullevi 1 juli!

Ja som de flesta sett på min FB så var vi nere i Göteborg i fredags. Mer exakt Ullevi för att se Iron Maiden. =D
vi åkte från hemifrån oss runt 8-tiden på morgonen. Vi åkte o tankade o hämtade upp Li, sen for vi neråt. Väl nere mötte vi upp Gustav o började knata mot Ullevi. vi anlände till kön vid ca 10.30 och på ena sidan fanns en mindre inhägnad. Där släppte de enbart in 500 pers och de 500 personerna var garanterade band och att få komma in i första sektionen. Asnajs!!

Det var ju där vi ville hamna! För blir det för jobbigt så kan man gå bak och fortfarande ha grymma platser! Konserten var bra, men det märks att de börjar bli gamla. Det var liksom inte riktigt samma som det har vart på de andra konserterna. Men Maiden är alltid Maiden och det var ju fortfarande drag! Det mest suta var att min kamera gick ju sönder midsommar, så jag fick försöka ta kort med min skitkassa mobil. Och det kan jag säga är inte lätt när alla hoppar som galningar. =P Men jag ska lägga upp de bilder som går att se nåt på. Lägger upp i miniatyrer, bara klicka på dem så blir de större.

                       


                  

            

                



Och for the record, så kändes det jäkligt bra att vara nr 369 utav 56 245 pers!!! Sa ju att jag skulle hamna där fram!!! =)

sitter nu framför svt 2 o kollar live sändningen från Ullevi o The Big 4. Anthrax har precis spelat, nu är det Megadeth, Slayer o Metallica kvar!! De fyra största inom trash-metal!!! synd bara på så tråkiga reportrar!!

whoop whoop!!!

Jessi