Årets sista inlägg.

Ja det här blir nog årets sista inlägg. Lär nog inte bli så många fler idag. Ska ta o käka frukost o göra mig iordning innan Mariana kommer o hämtar mig vid 12. Då ska vi åka o handla mat och fixa allting för ikväll, så vi har mycket att stå i. Det ska nog bli kul tror jag. Först hittade vi ju inga att fira nyår med så att gå från 3 pers till 13 pers tyckte jag var rätt kul. Hoppas bara det är roligt folk som kommer.

Nyårslöften kommer det inte bli för min del i år. Jag håller dom aldrig ändå. Jag är jätteduktig januarimånad.. i stort sett. Haha.. Men ett jag ska FÖRSÖKA hålla på är att jag måste komma igång med träningen. Känns lite väl mycket när man jobbar, för att inte tala om min axel o handled. Men men Jag vill passa på att önska ett GOTT NYTT ÅR! Och fira in det nya året storslaget nu! =)

Ska du ha ett nyårslöfte? och vadå?


GOTT NYTT ÅR!!!!

Jessi

Trist dag.

Ja jag är dålig på att uppdatera, men jag har så himlans mycket att göra hela tiden. Igår hjälpte vi lisa o andreas att flytta, sen åkte vi till a6 o det var nog det största misstaget vi gjort detta år. Har nog aldrig sett så mycket folk i Jkpg. Vi for även o köpte raketer, handlade mat, bytte in julklappar osv. Så gissa om man var lagom trött igår.

Sen på kvällen när Linus jobbade kom Sebbe o gjorde mig sällskap. Vi spelade Buzz som jag fick i julklapp, himla roligt att vinna hela tiden. =P

Idag har jag ingenting på schemat, men jag är så trött och det är kallt. Mörkt och grått ute, så jag känner ju inte för att gå ut idag. Men jag funderar även på att åka ner till stan en sväng så man kommer ut lite iaf. Men det lär ju vara lika mycket folk där som på a6.

I förrgår firade vi jul med hela fam Eek. Det var kul att alla kunde komma. massa julklappar var det och jättegod mat.
Kan lägga upp lite bilder.




Lilla Putte var ju med och firade. =)



Julgranen var fullsmockad med julklappar.



MASSA julklappar. Var även mer till höger där, men inge kul med bara julklappsbilder.



Li öppnar julklapp.



Snobben vill hjälpa till att öppna.



Gustav gestikulerar en massa.



weei jag fick öppna klappar jag med. =)



Andreas hann komma han med när vi öppnade. Visst hade jag slagit in med fint papper? =P



Sen var denna julen över!


Ne nu ska jag nog kolla buss, ut måste jag komma lite idag iaf.

Ha en bra dag.

Jessi





Home sweet Home.

Ja ATT det är skönt o vara hemma igen. =) Har haft mycket trevliga och mysiga dagar hemma i Nyk. Är rätt nöjd över att vi trots allt fick en vit jul. =) En del kompisar har jag hunnit med, mer än vad jag trodde jag skulle hinna med så är rätt nöjd över det med.

Men gissa om det var skönt att sätta sig på bussen. Speciellt eftersom jag hade trevligt sällskap med. Kom en tjej från prag som satte sig brevid mig, visade sig att hon pluggade i Jönköping o vi hade gemensamma kompisar. Världen är himla liten, men tiden gick ju betydligt fortare när man hade någon att prata med.

När jag kom hem fick jag YTTERLIGARE en julklapp från älsklingen. Han säger att jag är bortskämd, men inte undra på de! Lite arg blev jag för jag har redan fått många dyra julklappar av honom och så fick jag ännu en jättedyr. Men samtidigt glad, för jag ville ju verkligen ha det.

Aja, trött som en gnu är jag efter dom här dagarna. Jag återkommer imorrn o berättar lite mer om julen o lägger upp bilder. Sen så hör jag att mina kära små kissar håller på med något så jag måste nog kolla vad det är.

Hoppas ni alla har haft en mysig och bra jul!

jessi

Dan före dopparedan.

Ja idag är det ju dagen före dopparedan och det är klarblå himmel o sol. Satt ute på balkongen förut och mös i solen. Då fick man nästan lite vårkänslor, sen tittar man in genom fönstret och ser julgranen. Det är något där som skär sig. NADA julkänsla. Känns som att julafton just nu är väldigt långt bort. Jag vill ju ha MASSA snö på julafton.
Men jag tror att sådana jular som vi hade när vi var små kommer vi inte få uppleva igen.

Jag och Linus ska gå till willys och slåss med alla pensionärer och deras rullatorer, sen ska jag hem o packa mina väskor. Jisses vad mycket det blev man ska ha med sig, Bara julklapparna är en stor bag. Sen är jag lite nervös över att någon skulle råka ta fel väska på bussen o ta min.

Aja, kommer nog inte bli så många inlägg dom närmsta dagarna Så jag önskar er en riktigt GOD JUL!!!!!

SOL?

Idag har vi blå himmel och en stor sol. Rena rama vårvädret. Men jag vill ha SNÖ!! Mängder med snö och ta sig fram genom. Kommer knappt ihåg sist vi hade snö på julafton. Ska vi aldrig mer få ha snö på julafton? Julkänsla nada. Men som tur är kommer julgranen in där. Så fort man går in där och känner lukten får man lite julkänsla iaf. =)

Trött som en gnu är jag idag. Kan bero på att jag aldrig kan sova ordentligt som en vanlig människa ska göra. Fattar inte vad det är för fel på mig. Borde ju somna automatiskt snart. Men jag jobbar inte så länge ikväll, bara till 22.. Från 14..

Men imorrn är det sista jobbdagen, sen blir det hemfärd. Ser INTE fram emot den resan med swebus.

Nehe, frukost..

Jessi

4 dagar kvar.

Jaha gott folk. Nu är det bara 4 dagar kvar till Julafton. Är ni färdiga med era julklappar?

Jag är iaf färdig och det känns jättebra. Så nu kan man slappna av och inte behöver ha ångest över att ta sig ner till stan eller a6 bland allt folk.  Det hade ju suttit fint med lite snö till julafton tycker jag. Är så tråkigt nu när våran snö här nere är borta och det bara regnar.

Ska bli skönt att åka hem till Nyk en svän, Även om jag inte kommer hinna träffa alla o göra allt som jag vill. Men det blir så ibland. Är faktiskt uppe för att umgås med min familj nu under julen, vet dock inte när jag kommer nästa gång men det blir väl till sommaren. 

Linus ligger och är sjuk, vilket innebär att jag snart kommer bli sjuk. Jag blir ALLTID sjuk när han är sjuk, så det kommer väl lagom nu till jul när jag ska hem.. 

Orkar inte skiva mer. 





Deras favvoställe är bakom julgranen, där dom kan tugga på glitter utan att vi ser.



Sen så ligger ju den där tomten risigt till...





Det var lite bilder jag tog igår. Men detta var allt för mig idag. 

Jessi 

Julshopping o kloklippning.

Idag har vart en lång dag. känns det som iaf. Jag och Linus har vart och fixat dom sista julklapparna, så skönt att ha alla klara. Men det blir mycket farande och flängande.

Sen kl 15 var jag med mina små söta kissar hos veterinären för att dom skulle få sina klor klippta. Och nej, det klarar vi inte av hemma. Det är nog annat om man haft katterna sen dom var små så man kunnat lära dom det. Men icke. Sen att det behövs munkavel,ögonbindel,tratt och 2 personer som håller för att klippa klorna på Molly förklarar kanske saken. Dom har lite o bita i dom sköterskorna där. Men dom säger ju att katter med den färgkombinationen har väldigt hett temprament.  JO tack det har vi märkt.

Sen var vi över hos Lisa en sväng och kelade med hennes cocker spaniel valp. SÅÅÅ söt! Dom är ju så fruktansvärt söta dom där. =)

Vi har till och med slagit in alla julklappar och lagt under granen. Är finare med klappar under den. Kissarna bryr sig inte så mycket om klapparna (om det inte är snören på) utan det är kulorna och glittret som är det mest intressanta.

Ne nu ska jag mysa med Linus lite. Enda lediga kvällen vi har ihop tills den 29.

Ha en bra kväll.
Jessi


Nu är det jul!

Ja jag tycker inte ritkigt man känner av julen på riktigt förens man har en julgran, och det har vi fixat idag!!

Det luktar så jäklans gott och sen när man lägger paketen under så känner man verkligen av julstämningen. =)



Julgranen är på plats och Molly var snabb på att kolla läget. Mycket intressant.



Sen är pyntet på och tomten på plats.



Den där tomten dör en plågsam död varje vinter. Försökte gömma han bakom
paketen men det gick inte så bra. Dom hittade honom och släpade fram stackarn..

Nehe, middag o sen jobb.

Jessi


HAPPY BIRTHDAY!!

Glömde skriva GRATTIS till min kära syster som idag blir 19 år gammal!!! WOHO!!!

8 dagar.

Idag slog det mig att det bara är 8 dagar kvar till julafton. Har kännts som längre.
Men men. Potatisgratängen är i ugnen, julmusiken på och julklapparna färdigslagna. Nu fattas bara julgranen. Den ska vi nog inhandla redan på torsdag, så jag får njuta lite av den innan jag åker iväg.

Har köpt bussbiljtter hem med idag. Hur dyrt som helst. (!) Men det är väl bara för att det är jul och ALLA ska åka nånstans.
Ska bli skönt o komma hem lite. Även om jag inte kommer hinna träffa alla. Har EN dag där jag kan träffa kompisar på. blir lite tajt. Men men, Juldagen ser jag fram emot iaf. =) Eller vad säger du Pearn?

Idag har vi vart hos bostadsvärden med och fått reda på att vi får nya golv i alla rum utom vardagsrummet och köket, dessutom får vi tapetsera i sovrummet med utan problem. ÄNTLIGEN bort med den orange färgen! hatar den. Yuck!

Nee dags o kolla till gratängen, sen iväg till jobbet och posta julkorten på vägen.

Ha en bra kväll alla!

Jessi

Here we go again.

Jaha nu fungerar internet igen.. Det har vart paj IGEN.. Så vi får se hur länge detta håller i sig.

Har setat och slagit in julklappar i en timme nu. Jag tycker det är jätte roligt.. Dom första 2 paketen.. Men kissarna var SÅ duktiga på att hjälpa mig. Det är ju det bästa som finns.

Helgen bestod av att äta romantisk middag med sebbe i fredags. Himla roligt vi hade, lite planer har vi gjort upp med. Det blir säkert bra. =) Lördagen gick vi på julbord med hela familjen Eek. Så 10st blev vi. Det är så himla bra julbord dit vi brukar gå. Helt otroligt vad gott det är, och allt smakar verkligen hemlagat. Jag åt till och med lax! Jag äter INTE fisk och allra minst lax. Men den var faktiskt god! =O

Efter julbordet skulle jag o Linus gått på inflyttningsfest hos Mattias o Annika, Men vi blev så sjukt trötta så vi tog en bio ist.

Söndags jobbade jag och sket i restaurangfesten. Har inte haft någon lust alls att festa denna helg. Men det blir väl så ibland antar jag..

Ni ska få se min nya klänning jag hade köpt till julbordet.



Vad tycker ni? funderar på att ha den på nyår. med..



Med dom skorna till. =)

Och förresten, vad har ni haft för väder?  Vi har haft detta..



Rätt mysigt faktiskt. Men nu är det på väg bort. =( Hoppas det kommer lite till julafton.


Ne nu ska jag gå o kolla film med älsklingen.

Ha det så bra.

Jessi

I'm Back!!

Woohoo! Nu funkar äntligen våran dator igen, och ingen är lyckligare än jag. =) Inte för att jag har lidit speciellt mycket utan den, men ändå.

Har precis haft Mariana o lillan på besök. Druckit lite glögg och haft mysigt. =) Försökt planera lite inför nyår. Det blir ju som det blir.

Är ledig 3 dagar nu. 2 kvar blir det ju, denna dag är ju snart över. Imorrn blir det mys med Sebbe o Mariana och på lördag blir det julbord. Jag hittade en superfin klänning som jag tittat på innan men den har inte passat så bra. Sen idag gick jag in igen och provade, den satt hur fint som helst. 6kg mindre gör ju sitt. Så det fick följa med mig hem idag. Glad blir man ju faktiskt. =) Bild får ni se på lördag.

Färgat håret har jag med gjort.



Nu har jag ingen före bild. Men så blev det. Jag är ofantligt trött på denna bild.
Men nöjd blev jag. =)

Sen står det på Facebook att jag och Linus avslutat vårat förhållande. Det stämmer INTE. Jag satt förut och ändrade lite i min info. Tydligen står det inte samma sak på min som på eran. Men bry er inte om det.

Anyway. Får se om jag kommer tillbaka något sen.

Ska nog kolla om det är något spännande på tv.

Jessi

Kort visit.

Ja jag hinner inte med någre längre visit här idag. Börjar jobba snart. Men nu är det bestämt, Jag åker hem den 23 dec till 27. Ska bli kul faktiskt. har ju inte vart hemma sen midsommar.

Helgen var rätt rolig. Var personalbowling i fredags. Jag kände inte alls för det, men bestämde mig för att gå dit o kolla läget. Det sög. Men mariana kom ut efter jobbet och vi drog oss ner till stan.Där träffade vi lite folk.. öhum.. Jag säger bara vilken natt. Länge sen jag hade så roligt. =P Var väl hemma 6 på morgonen, jag skulle upp o jobba kl 9 dagen efter. Alltför pigg var man ju inte.. =P

På fredag kommer sebbe hem! weeeii.. Vi ska ut o ta en öl hade vi tänkt, sen på lördag ska vi på julbord och antagligen på fest hos Mattias efter. på söndag är det resstaurangfest. Kommer bli en tuff helg. Men får se hur det blir. Kanske skiter i alltihopa. =P

Nehe. dags o jobba.

Jessi

Regn rusk o kallt

Ja här nere i Jönköping har det regnat nu i en veckas tid. Det börjar bli väldigt tråkigt. Kallt som satan är det med. Speciellt i våran lägenhet. Går bara inte o få upp värmen där. Häromdagen hade vi 15 grader kallt. Så ni kanske förstår att man fryser.

Sitter på jobbet. Kommer nog få sitta här några gånger med med tanke på att datorn pajade. Vi ringde igår för att få den lagad. Men garantin gick ut.. Nu i November. Hur surt är inte det? Men det är så typiskt, så fort garantin går ut på något så går sakerna sönder. Men jag har för mig att vi tog försäkring på den. Då återstår problem nr 2. Att hitta kvittot. Vi brukar alltid vara så duktiga o ha alla papper i pärmar. Utom det förstås.. Så det är bara börja leta.

Var nere i Ullared igår med systrarna Eek o mor. Hittade inte så mycket som man brukar göra där. Hade hoppats på att hitta lite julklappar, men inte det heller.

Har fått ledigt nu från 23 dec till 2 januari. Woho ska bli så skönt. Så jag kommer hem några dagar. Vet dock inte hur många än. Men till annan dagen iaf. =)

Jessi