Regn rusk o kallt

Ja här nere i Jönköping har det regnat nu i en veckas tid. Det börjar bli väldigt tråkigt. Kallt som satan är det med. Speciellt i våran lägenhet. Går bara inte o få upp värmen där. Häromdagen hade vi 15 grader kallt. Så ni kanske förstår att man fryser.

Sitter på jobbet. Kommer nog få sitta här några gånger med med tanke på att datorn pajade. Vi ringde igår för att få den lagad. Men garantin gick ut.. Nu i November. Hur surt är inte det? Men det är så typiskt, så fort garantin går ut på något så går sakerna sönder. Men jag har för mig att vi tog försäkring på den. Då återstår problem nr 2. Att hitta kvittot. Vi brukar alltid vara så duktiga o ha alla papper i pärmar. Utom det förstås.. Så det är bara börja leta.

Var nere i Ullared igår med systrarna Eek o mor. Hittade inte så mycket som man brukar göra där. Hade hoppats på att hitta lite julklappar, men inte det heller.

Har fått ledigt nu från 23 dec till 2 januari. Woho ska bli så skönt. Så jag kommer hem några dagar. Vet dock inte hur många än. Men till annan dagen iaf. =)

Jessi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback