MÄKTIGT!!

Ja igår hade ju äntligen den efterlängtade dagen kommit.Den stora dagen då Iron Maiden spelade på Ullevi inför 56 132 människor. Jag, Linus och Muggen lämnade Jönköping vid halv 9.Var framme i Gbg runt 10. Började köa då i värmen. Fast folk satt  ner i och med att det var nåt så inni helvete varmt. Och inte skulle det ju fläkta.. Nooo.. bättre med vindstilla så folk tuppar av istället. Jag gick ur kön en stund och träffade världens bästa Jimmy, Fick lite sightseeing på hans jobb, Trädgårn. Vad fint det var. Där vill jag med jobba.

Men men. Gick tillbaka till kön och värmen. Folk började resa sig upp och verkligen köa runt 2 tiden. Insläpp var alltså 17.00... Så i 3 timmar stod vi rätt upp och ner trångt som fan i solen.. Jag trodde jag skulle dö där ett tag. Fick hälla en vattenflaska med vatten över sig och sätta tröjan på huvudet för att inte få solsting. Tur man hade linne på sig och inte bara maiden tröjan.

Vid 4 började dom flytta på kravallstaketen. Ett enormt tryck kom bakifrån och jag trodde jag bröt varenda ben i kroppen. kändes så iaf. Sen så delade dom in folket i sektioner. För att minska trycket. Vi stod i andra sektionen. i den första delade dom ut band. På arenan finns ju en sektion framför scenen som tar 1500 personer. För att minska trycket från dom övriga 23000 som står bakom. Och för att stå inne i den sektionen behövde man ett band. Annars står man bakom andra staketet med dom övriga 23000. Vårat mål var ju att försöka komma längst fram i första sektionen vid scenen. 

När det var 3 personer framför oss sa vakterna att banden var slut och vi alla 3 såg hela  våran värld krossas. Allt vi hade kämpat för i värmen var förgäves.. Men vi gick in på arenan mot första sektionen och såg att dom delade ut band där med. Gissa om vi fick bråttom då.. Så vi alla 3 fick ett varsitt., WOohoo! Snacka om glädje.

Förbanden började spela. Lauren Harris var först ut. Steve Harris dotter (basisten i Maiden) Men jag blev rätt besviken faktiskt. Sen kom Avenge Sevenfold och dom fick igång publiken ordentligt. Man stod rätt rymligt.. Tills Maiden började spela. Andra gången jag trodde jag skulle dö och bryta varenda ben i kroppen. Snacka om mosad.. Men ska man stå längst fram så får man härda ut. Och det var det värt.

Fy i helvete vilken jävla konsert! (ursäkta svordomar) Men det var det mäktigaste jag nånsin sett. Trodde det var när dom spelade på Sthlm stadion 03. Men det här slog det där med hästlängder. Det går inte ens beskriva med ord. Bäst tyckte ju jag att Fear of the Dark var när hela publiken överröstade konserten. Snacka om rysningar. Alla  var helt galna. Samma sak med Run to the Hills.. Även Hallowed by thy name och Rime of the ancient mariner. Då var man lycklig. Av att stå där och uppleva det.. Längst fram... längst fram.. Av 56 132 människor. Helt ofattbart.

Ed kom ju givetvis ut. Det är det bästa med varje konsert tycker jag. Denna gång var han ute 2 ggr till och med. Fan vad bra.. vad bra vad bra.. Jag är helt mållös.. Alla kritiker.. Alla.. Säger att detta var en konsert av sällan skådat slag.. Och jag var där..  Steve harris (basisten) slängde ut sitt svettband som han haft på handleden under konserten.. Gissa vem som fick tag i det? Jo Linus. ATT hans lycka detta år var gjorde.. Min med för den delen.. Skulle aldrig i hela mitt liv vilja byta ut den kvällen. Den var värd varenda krona på den tusenlappen och varenda minut i värmen.. allt..

Man har haft rätt skapligt ont i kroppen idag. Men det var det värt.. Nu ska jag sova. Cenitha och Tobbe kommer imorrn.. Kul! =) Har lagt upp bilder från konserten på Facebook. =)

Älska Iron Maiden <3









Släng gärna in en kommentar eller 2.

C ya

Snart gäller de.

klockan är nu 09.30. Gick upp 09.00 idag och så tidigt har jag inte gått upp sen jag vet inte när. Kan iofs bero på att jag inte kan sova på nätterna. Så när jag väl somnar runt 5-6 så vill man inte gå upp kl 9.. Sen är det 5:e dagen jag går på piller med.. Den där jäkla huvudvärken försvinner aldrig. Det onda sitter där migränen satt så jag är rädd att få tillbaka den.. Så därför blir det piller.. Vissa på jobbet tror jag är sönderstressad.. Andra att jag håller på o gå in i väggen.. Who knows.. Not me..

Men idag är jag ledig.. Mina små kissar Fling o Molly fyller 2 år idag. Så jag ska åka en sväng till djurmagazinet sen och köpa en vattenfontän så att säga.. Dom behöver ju dricka massa vatten nu när det är varmt.. Och katter dricker ju mer när vattnet rinner.. Sen kanske det blir en och annan leksak.. =P

Imorgon bär det at till göteborg och Iron Maiden.. Som jag längtar.. Har så höga förväntningar på den konserten. Jag hoppas verkligen inte att man tuppar av bara. Så varmt som det ska vara.

Nee ska sätta på en film tills Linus  vaknar.. Disneys Cars.. Den har


Sommar o sol

Nu har sommaren äntligen kommit. (igen) Och jag hoppas att den är här för att stanna. Idag har vi verkligen pangväder här nere och vad ska man göra då? joo jobba.. Är rätt trött efter gårdagens arbete. Martina blev sjuk så det var bara jag och Camilla,på 5 stationer.. Snacka om att man kände sig som superwoman.. haha.. Ingen dog så det gick väl såpass bra..

Bara 3 dagar kvar till Iron Maiden.. Ska tydligen bli pangväder. 25-30 grader varmt o vindstilla.. Inte det bästa konsertvädret.. Nog det sämsta faktiskt. Hoppas vi får lite tur så att det blåser lite iaf.. Men det ser jag verkligen fram emot.

Sandra och Ramos åker imorrn till Spanien.. Till dom vill jag önska en bra semester. Hoppas ni får bra väder och har jätteroligt.. och passa på och njut.. Sen kommer vardagen igen.

vet inte ritktigt vad jag ska skriva mer..

Snart jobb.. fy blä usch o usch igen..

C ya


Bubbelvärld

Jo det är väl så att vi alla lever i våra små bubblor. En del har större bubblor än andra. Jag har precis haft en diskussion med en person som har en mindre bubbla. Som tycker att folk som har en blogg försöker endast försköna sig själva, dom har ingen självkritik pga att man inte kan skriva om vettiga saker som rasism. Men då försökte jag förklara att det är inte därför man har en blogg, För att skriva om feminism, rasism och politik. Jag säger inte att man inte får skriva om sånt. Utan jag försökte mer förklara att en blogg är en personlig grej. Man kanske bor långt bort från sina kompisar men ändå vill man försöka göra dom delaktiga i sitt liv. Men nej, då var det så att ALLA skriver samma saker och alla som inte skriver om viktiga saker är idioter.

Jisses.. gissa om jag blev irriterad. Jag gillar inte sånn personer med förutfattade meningar och som drar alla över samma kant och kallar en för idiot bara för att man skriver blogg..

Nee nu ska jag ta och lugna ner mig lite. Börjar jobba om 1,5 timme. Jobbar med Camilla, Martina o Jullan. Fattas bara Mariana sen är det järngänget.. =P Men det ska bli kul.

Skriv vilka ni är som läser min blogg.. Är lite nyfiken. ¨=)

C ya

Sex and the city.

Sitter och fnissar lite för mig själv när Linus sitter och spelar sitt Need for speed. När han svänger på spelet så svänger han med armar o kropp.. Ser rätt kul ut faktiskt. Kunde inte sova igår som vanligt. Så jag kollade a cinderella story. Faktiskt väldigt bra fjortisfilm. :P Pratade en del i telefonen med. På måndag kommer syrran och Tobbe och hälsar på mig. Hoppas verkligen det är bra väder så man kan hitta på något utomhus. =P

Sen var jag, Martina och Fia på bio ikväll. Vi såg Sex and the City. Åhhhh vad bra den var. En av dom bästa filmerna jag sett på bio faktiskt. Me löööv. Jag vill med leva ett sånt liv. Ha massa pengar, Fina kläder, MASSA skor, Skitsnygga taktvåningar osv. så bra så bra så bra.. Verkligen värd att se. Har ni inte sett den så ta er i kragen och gå på bio o se den..
Sen tog vi en kaffe o kvällsmacka ute i det fina vädret på Coffe house. och där har vi setat ett tag..

Ska nog kolla film nu. Imorrn ska jag o Martina shoppa skor.. Vet inte riktigt hur jag ska dölja det för linus än men jag kommer nog på nåt. =P

 Martina o fia utanför toaletten på biografen där smartskaftet jessi tappade sina nycklar.. Som tur var hade någon snäll själ lämnat in dom så jag fick tillbaka dom..

 Var kanonväder efter bion för en kaffe ute.. Martina till vänster och Fia med sin söta gravidmage till höger.. =)
0
 Helmysig kväll!!

nee nu blir det filmtajm..

C ya


Tröttmössa.

Klockan är nu 4 på eftermiddagen och potatisen står på spisen.. Jag är så trött att jag funderar på att sätta tandpetare i ögonlocken. Somnade vid halv 5. Fast jag jag såg en riktigt grym dansfilm inatt. You got served. Helt otroligt att man ens kan göra sånna saker som dom gjorde.. Skådisarna var väl sådär. Men det dom gjorde i filmen var helt otroligt. Den måste ni verkligen se. Så ladda ner You got served. Finns på filmfix.se.. Där kan man ladda ner en massa andra filmer för typ 10 kr månaden. Färdigtextade och klara. Vet inte hur många filmer jag har laddat ner den senaste veckan.

Tvättid hade jag kl 11 idag. Var iofs bra för då kom jag upp i någorlunda i ok tid iaf. Så innan 12 hade jag hunnit slänga i tvätt och gått en promenad ner till willys i regnet och handlat en god frukost. Ja jag vet andra äter lunch vid den tiden.. Men inte jag.. Fast lagom hungrig var man ju då vid 12 när man gått upp 10..

Sen gick jag o la mig i vår alldeles för sköna soffan o Linus satte sig framför Need for speed. (där sitter han fortfarande). Iofs rätt roligt spel. Jag somnade på 10 sek ungefär. Pearn ska hämta ut våra Ladies Night biljetter idag. Wooohoo!. Har rätt höga förväntningar där faktiskt.. 

Nu blir det till att laga middag, men det känns som att man kommer somna i maten...


C ya


Sömnproblem ja visst.

Jaha så sitter man här och klockan är nu 00:41, pigg som en jäkla bäver är man och kommer antagligen inte somna inom dom närmsta 2 timmarna. Kan bara inte sova på nätterna längre, utan somnar runt 4 snåret och har vart så nu i ca 2 veckor. Först testade man att gå upp tidigt, Men det hjälpte nada. var fortfarande lika pigg på natten. och nu börjar det kännas så nu sover man bort halva dagarna istället. idag jag gick jag upp kl 1.. skandal rent ut sagt.. Men det är sånna problem man får när man har det yrket man har. fan vad det suger. fast det värsta är ju ändå när luncherna sätter igång igen. Sena kvällar, tidiga mornar, sena kvällar, tidiga mornar.. Kan ju inte vara nyttigt att jobba så.. Inte undra på att man jämt är trött när man aldrig hinner ställa om kroppen.

Imorrn är jag ledig.. wohoo.. Då blir det att tvätta.. *suck* sen tänker jag nog inte göra ett dugg. är så trött efter denna vecka. Själv hemma är jag imorrn kväll med. Det ska bli så skönt. Då ska jag nog gå o köpa mig lite gott o sen lägga mig i soffan o slå på en bra film. På måndag blir det bio med Martina, Fia o ev katta. Ska se sex and the city. Den lär ju vara asbra. Får se om det blir några "cosmos" efter de.. =P Och kan ni tänka er, jag är ledig 2 dagar IRAD!! Jisses..

Igår efter jobbet fick ju jag och Martina för oss att vi skulle dricka vin. (denna helg med) Så vi åkte hem till henne med en varsin flaska, satte oss på balkongen, och där satt vi tills det blev ljust ute igen. Det blir ljust ute vid 4 på morgonen. Så man var ju lite sådär småseg på jobbet idag. tur det var någorlunda lugnt.

Nee blir nog att sätta på en film i sängen nu så kanske man kan somna..

Tycker för övrigt att Sebbe ska komma hem o hälsa på nu..


C ya


Indestructible

Sitter o lyssnar på Disturbeds nya album Indestructible.. Jag är helt kär i den. oväntat va? Precis som alla andra album dom gjort.. Finns inge bättre musik.. Fast får nog sänka lite snart innan grannen kommer o klagar.. Vibrerar nästan i golvet.. haha.. Ja jag tror jag ska gifa mig med David.. Sångaren alltså.. Den bästa låten på denna skivan är Inside the fire. Den måste ni ladda ner o lyssna på.. Jätte bra. Fast det är alla låtar.. Men denna skiva slår nog inte 10.000 Fists.

Aja, nog snackat om Disturbed.. Börjar jobba om 40 min. Hur kul är det? inte alls kul faktiskt. Men det är bara vänja sig.. Det är 5 veckor kvar tills min semester, vi har jobbat sen 1 juli på det nya schemat och jag jobbar VARJE helg.. utan fredagarna (som jag tycker räknas till helg) var det BARA 8 helger irad.. schysst va. Man börjar bli skapligt trött på de nu faktiskt. o alla dessa j*vla ungj*vlar i som springer o gapar i restaurangen o alla andra gäster som inte fattar att man öppnar 5 eller ska klaga på precis ALLT... Jag kommer ju vara gråhårig tills semestern börjar. Men lite glad blev man igår när jag kom till jobbet. Då stod det 3 röda rosor i servisrummet. En till Mig, Mariana o Martina. Från dom nya HV-juniorerna.. haha.. Dom äldre påstår att vi hotat med stryk för att få dom där rosorna. Men så är det inte alls.. Det skulle vi väl aldrig göra.. ;P Men så är det. Vill dom ha bra mat så får dom ju muta oss lite. Funkar alltid. =)

Är lite sugen på att gå ut ikväll efter jobbet. Men var ju ute förra o nästa blir de ju utgång.. Kanske ska ta det lungt denna då..

Dagar kvar till Iron Maiden: 8

C ya

3 saker som..

3 saker som irriterar mig just nu...

1. Jag får inte på ljudet på den där sabla tv:n, Inte för att det är något att se vid denna tid. Men vi har radiokanalen Bandit på boxen.. Och hur bra är inte den då?

2. Att vi får in tvestjärtar på nätterna.. aaa o dom kommer bara på nätterna.. Hittills har jag hittat 2... Och det är 2 för många...

3. Att den där jävla Peter var på Iron Maiden igår i sthlm. Det är 9 dagar kvar tills jag ska gå.. Dessutom skickade han ett sms om att han stod längst fram. Och til råga på det en bild. För att göra mig ännu mer irriterad var han tvungen att säga att han fått ett svettband från gittarristen....gaaah! he is SO dead... Meeen.. Jag såg ju på bilden att han inte stod längst fram... Längst fram innebär vid staketet.. Som JAG gjorde förra konserten och tänker göra denna.. Moahahahahaha!

neee nog om de..
Min migrän har försvunnit.. I love pills..

Köpte ett nytt tv-spel till playstationet igår. Need for Speed, Pro Street. Himla kul faktiskt.Som den tv-spels nörd jag är. haha.Nästa blir nog Simpsons, Call of duty 4 eller Guitar Hero Aerosmith.. Svårt att bestämma sig..

Sen har jag o Pearn köpt biljetter till Ladies Night den 19 september med.. wooohoo! Så då åker jag hem till Nyköping så ska vi se det där.. Undrar om man kanske ska ta några dagars ledigt o ta en sväng upp till Sthlm med..

nee nu ska jag sätta på en film o mysa i soffan innan det blir jobb..

c ya

Pillertrillarn.

Ja nu är jag inne på andra dagen med migrän.. Fick det natten mellan måndag och tisdag, började med lite huvudvärk på jobbet. När jag kom hem gjorde det ondare o ondare o jag fick feber. Men jag har ALDRIG haft migrän innan så jag tänkte bara sova bort skiten som jag brukar göra.. Men noooo... Inte skulle det vara så denna gången Utan febern gick upp och jag vaknade av att det som smällde till i huvudet,hade då sovit i 10 min. Det var den värsta huvudvärken jag nånsin vart med om. Jag får sån panik o vänder upp och ner på hela lägenheten i hopp om att hitta en hög med piller..Under tiden börjar jag må så jävla illa att jag får springa mellan toaletten o tömma magen o sen leta piller. Ringer Linus som jobbar vid 4 på morgonen och säger att han MÅSTE fixa piller till mig. För jag hittade inte ett enda i hela lägenheten. Han åker runt halva stan i jakt o får inte heller tag på nåt. Så halv 5 åker vi ner till svärmor och väcker henne för lite piller.. Som tur var hade hon. Har nog aldrig vart så glad över piller som jag var då..

Så hem o försöka sova lite... När man vaknar så har varken huvudvärken eller febern gått bort.. Så till Apoteket o de blev havey shopping. Så man har backup.. Fattade inte varför jag hade kvar den där konstiga huvudvärken heller. Men  där fick jag veta att det kan sitta i 3-4 dagar. Hur kul är de då? Men jag stoppade i mig ännu mer piller och gick till jobbet., vilket jag kände att jag inte skulle gjort.. För fy fan vad det inte kändes bra. Så jag gick hem tidigare och sjukanmälde mig idag. Men igår bestämde jag att det skulle vara borta tills idag.. trodde jag.. Det känns som att jag har svept en flaska vodka ungefär.. Så jag får väl äta massa piller idag med o försöka sova så mkt.

Det här vill jag aldrig vara med om igen.. Fy fan.

Vilken Helg.

Jaa ni.. Vilken helg... Jisses...Fredagskväll jobbade jag,men under tiden kom jag och Martina på att vi skulle dricka vin och gå ut efter jobbet..Vi slutade strax efter 11, åkte hem till mig så jag fick byta om o sen hem till henne och drack världens äckligaste vin..Men vid halv ett gick vi iväg o svor lite över bussarna.Väl framme blev det kaprinja..Det är nog världens godaste drink. Efter det stängde mötte vi upp Linus o grabbarna för lite nattmat. Så man var väl hemma o i säng vid 4. Inte så farligt sent.

Lördagen blev inte lika lugn. Var rätt seg när man skulle till jobbet, och väl på jobbet hade man en helveteskväll utan dess like. Jag visste inte om jag skulle gå ner i källaren och hänga mig eller sno en flaska vodka o svepa..Men efter ett par jobbiga timmar fick jag o Mariana äntligen sluta. Vi gick väl vid kvart i 11 hem till mig och blandade genast till lite drinkar. Hann ta några st innan vi fick springa till bussen i högklackat.. jisses.. Springandes på väg till bussen saktar en bil bakom oss in.. Det visade sig vara en polisbil som stoppade oss.. Som tur var blev de ingen fyllecell denna gång..;P Nee skämt o sido, vi syndes inte när vi sprang på vägen. Andfådda klev vi på bussen o mötte Martina inne i stan. Blev ytterligare en o annan kaprinja o dans. När krogen stängde mötte vi upp grabbarna på Mcdonalds för lite nattmat, Det var ju rätt kul bara de.. Jisses..Vi drog vidare till Cafe Absolut Nöje.. ännu mer jisses..Men Fidde o Seitl trivdes rätt bra där med stripporna så vi fick ju oss ett o annat skratt. För min del blir det ju inget återbesök iaf.. Haha.. Inte riktigt min grej de där. Men nu har man ju sett de med. När dom stängde kl 5 åkte jag, Linus, Fidde o Mariana hem till oss där det blev dueller i giutar hero o grabbarna här strippade lite..bilder kommer på facebook. Så det blev väl sängdags runt 7 tiden imorse...

Sen vaknade man vid 11 hur pigg som helst.. inte normalt.. Men vid 2 drog jag, Linus o Fidde till pizzerian där Richard kom och gjorde oss sällskap.. Så nu blir det att ligga i soffan tills man går o lägger sig..




Du säger att det enda vi gör är att super. Om man jämnför med dig som festar 1 gång per år så gör vi nog det. Att du inte har ett eget liv gör att du måste gnälla på andras. Men skillnaden är att vi går ut och har skoj, Jag kommer ha mer roliga minnen o upplevelser,  mer roliga kompisar än du någonsin kommer ha. Så vilket är bäst?


Mysigt.



Ja nu har jag det verkligen mysigt när jag ligger i vår nya enorma soffa...Är såååå nöjd med den.. Var lite orolig över att färgerna inte skulle passa, men det var ju som klippt o skuret.. Senhade vi väl inte tänkt oss att den var så stor som den var.. Vi tänkte nog att den skulle vara lite mindre så vi fick lite av en chock när den kom upp o iordning. Låter som att vi har världens största soffa. Så är det inte..Men den är ju större än den vi hade innan... Så nu måste jag köpa en ny tavla (en stooor) en hörnhylla med blomma,matta, spotlights och lite ljuslyktor i olika färger. Då blir det bra.. Det är det värsta med att köpa möbler. Då måste man köpa massa nytt, för det man hade innan passar inte till nya möbeln..

Sen vid lunch fick vi finbesök av Lisa och Anne som provsatt våran nya soffa och Lisa provsatt hennes nya soffa. =P Lisa och Andreas tar våran gamla soffa med fåtöljen. Blir nog jättebra. Efter att dom åkte ringde frågade Mariana (Aka Peanut) och frågade om jag ville följa med henne, Emilia o Alicia till Mcdonalds.. Emilila och Alicia (5 år gamla) var ju dönöjda över att vara där och lekte på massor.



Världens godaste frukost.

 
Japp, detta var världens godaste frukost.. Jordgubbar och mjölk tar en tillbaka till barndomen. Det är sånt man aldrig kommer sluta äta..Mmmm...

Ännu en dag på jobbet avklarad... Jag hatar verkligen Scandic på sommaren..Tänk er att du kommer till jobbet och det känns som att du går in i en värmevägg. Du börjar genast dö av värmeslag för att dom fortfarande inte vet vad luftkonditionering är, Och efter en timme börjar du känna dig lite dåsig för att du inte hunnit dricka nånting i värmen pga du får springa röven av dig.. Pricken över i:t är alla 20 barn som springer runt i restaurangen och skriker... Hur skulle du då känna för att gå till jobbet? Och man älskar ju inte barn..

Men men, EN rolig sak idag var iaf att vi köpt en ny soffa.. Som klippt o skuret (hoppas jag) på Bergmans möbler. Får hem den imorrn kl 11. Eller det blir ju idag kl 11 på förmiddagen.. Är lite smånervös över hur den ska passa i vardagsrummet.. Kommer nog kännas väldigt ovant att se den där ett tag....

Var ute i skogen hos Mariana i Månsarp igårkväll.. Tyvärr så kunde inte Martina följa med.. =( Men det kommer ju fler tåg.. Träffar ju henne på fredag.. Men vi hade en 4 olika ostar,jordgubbar o vindruvor.. Sen drack vi vårat favvo dessertvin.. Muscat...Bara SÅ gott.. Efter det tog vi det vanliga vinet. Så vi började i fel ordning. Men vi var rätt nöjda ändå faktiskt.

Pratade även en stund i telefonen med Jimmy igår.. Så roligt för hans skull att han kom härifrån till götet. Hade tänkt ta en snabbvisit innan Maiden där och hälsa på honom.. =)

Ne klockan är halv 2 på natten. Känns som att man kanske ska sova...

C ya

To be or not to be..

That is the question... Jaja. Sitter o funderar lite över sommarvädret och träning. När det spöregnar ute så har man ju absolut ingen större lust att palla sig ut o ner till gymmet för att komma fram dygnsur.... Man har ju heller ingen lust att klä på sig en jädrans massa regnkläder o gummistövlar.. Inte för att jag äger sånt.. Men kunde gjort. Och när solen skiner o det är 25 grader varmt ute så prioriterar man att ligga på stranden o jobba på sin bränna.. Så när ska man träna? För antigen regnar det eller är sol. Det är ju sällan mitt emellan... Jisses vilka världsproblem.. Måste nog sluta fundera så himla mycket på saker o ting. Vill att det ska vara 3 september nu så vi kan åka till Turkiet. Ska bli så otroligt skönt att bara ligga i poolen hela dagarna.. Ja, jag är poolmänniska.. Man vet aldrig vad som finns i havet. =P

Ledig idag med. Blir nog att åka ut till Mariana i Månsarp o dricka lite vin o käka lite ost.För er som inte vet vart Månsarp ligger, så ligger det ute i skogen.. =)

Bara 17 dagar kvar till Maiden... weeii...

C ya


P.s Hur får man bort den reklamen som visas på min bloggsida mellan mina bloggar? Jag vill inte ha en swingersparty reklam...jisses!

Jaha, då var det dags.

Ja då var det väl dags för mig med att skaffa en blogg.. Har väl inte riktigt kommit underfund med detta än. Men det kommer nog snart.

Sitter o har allmänt ont i min armbåge. Som jag var tvungen att brännskada på jobbet i förrgår, på en värmelampa dessutom.. jaja, ni tänker hur varma blir dom på en skala från 1-10? Jo tillräckligt varma för att få sår o blåsor. Sen kan ju aldrig klantarslet själv (jag) lära mig att inte gå för nära dom. Har ju redan blivit märkt för livet av den..

Sen är jag rätt trött på detta regn.. Tyckte det var så mysigt när solen väl var framme. En dag på stranden han man med iaf. Men tycker sommaren kan komma nu. Eller ja, den kan ju vänta 7 veckor tills jag har min semester..=)

Jaja, nu ska jag o min kära sambo spela lite spel.Får se vem som blir sur först.. Finns nog inga mer tävlingsinriktade eller mer dåliga förlorare än  oss.. Så ni kan ju gissa er till hur detta går.. =P

c ya