Vilken Helg.

Jaa ni.. Vilken helg... Jisses...Fredagskväll jobbade jag,men under tiden kom jag och Martina på att vi skulle dricka vin och gå ut efter jobbet..Vi slutade strax efter 11, åkte hem till mig så jag fick byta om o sen hem till henne och drack världens äckligaste vin..Men vid halv ett gick vi iväg o svor lite över bussarna.Väl framme blev det kaprinja..Det är nog världens godaste drink. Efter det stängde mötte vi upp Linus o grabbarna för lite nattmat. Så man var väl hemma o i säng vid 4. Inte så farligt sent.

Lördagen blev inte lika lugn. Var rätt seg när man skulle till jobbet, och väl på jobbet hade man en helveteskväll utan dess like. Jag visste inte om jag skulle gå ner i källaren och hänga mig eller sno en flaska vodka o svepa..Men efter ett par jobbiga timmar fick jag o Mariana äntligen sluta. Vi gick väl vid kvart i 11 hem till mig och blandade genast till lite drinkar. Hann ta några st innan vi fick springa till bussen i högklackat.. jisses.. Springandes på väg till bussen saktar en bil bakom oss in.. Det visade sig vara en polisbil som stoppade oss.. Som tur var blev de ingen fyllecell denna gång..;P Nee skämt o sido, vi syndes inte när vi sprang på vägen. Andfådda klev vi på bussen o mötte Martina inne i stan. Blev ytterligare en o annan kaprinja o dans. När krogen stängde mötte vi upp grabbarna på Mcdonalds för lite nattmat, Det var ju rätt kul bara de.. Jisses..Vi drog vidare till Cafe Absolut Nöje.. ännu mer jisses..Men Fidde o Seitl trivdes rätt bra där med stripporna så vi fick ju oss ett o annat skratt. För min del blir det ju inget återbesök iaf.. Haha.. Inte riktigt min grej de där. Men nu har man ju sett de med. När dom stängde kl 5 åkte jag, Linus, Fidde o Mariana hem till oss där det blev dueller i giutar hero o grabbarna här strippade lite..bilder kommer på facebook. Så det blev väl sängdags runt 7 tiden imorse...

Sen vaknade man vid 11 hur pigg som helst.. inte normalt.. Men vid 2 drog jag, Linus o Fidde till pizzerian där Richard kom och gjorde oss sällskap.. Så nu blir det att ligga i soffan tills man går o lägger sig..




Du säger att det enda vi gör är att super. Om man jämnför med dig som festar 1 gång per år så gör vi nog det. Att du inte har ett eget liv gör att du måste gnälla på andras. Men skillnaden är att vi går ut och har skoj, Jag kommer ha mer roliga minnen o upplevelser,  mer roliga kompisar än du någonsin kommer ha. Så vilket är bäst?


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vem skriver du om? Nu är jag nyfiken :)

2008-07-13 @ 23:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback