JAAAAAA!!!! ÄNTLIGEN!!!

Idag är det en väldigt bra dag för mig, vet ni varför? Jo det ska jag berätta. Jag klarade körkortet idag!! woohoo!! Så gissa vad jag gjorde så fort jag kom hem, jo tog bilnycklarna, satte mig i bilen och åkte iväg. Helt underbart!! Det är en sån lättnad. Så nu kommer inte Linus få se så mycket av sin bil mer den närmsta tiden. =P
 weei weei weei.

Jag åkte en sväng till Ikea och inhandlade lite ny inredning till badrummet. Det har tidigare gått i svart, jättefint men nu har jag tröttnat på det. Så nu blev det riktigt klarblått och vitt. Köpte inte så mycket men det blev ett blått duschdraperi,en vit matta, samt blåa och vita handdukar i olika storlekar. Och jag betalade endast 200 spänn för det. Ikea är bra. Det blev jättefint. gillar den riktigt klara blå färgen. Får se vad min andra halva säger om den.

Igår hade vi tänkt åka upp till Tabergs toppen och ta en fika, sen hade vi inga mer planer. Dagen slutade med att vi åkte hem till Anne och fikade, ut till morfar i Ölmstad och till slut hjälpte vi Lisa o Andreas med flytten, så vi var inte hemma förens runt halv 10 igår kväll. Super trötta.

Ne nu ska jag vila lite innan jag ska KÖRA till jobbet.. =))

Ha en bra dag!!

Jessi

Tisdag

Kissarna ligger och sover, Älsklingen ligger och vilar, Jag sitter här framför datorn med bandit på full volym. Just nu spelas Nickelbacks nya låt. Rätt bra faktiskt. Blir nog inget MetalTown för mig i sommar som det ser ut just nu. Jag är i sorg. Det var det jag helst av allt ville göra i sommar. =(

Vid 5 kommer Fia med lilla Hugo och Mariana med Emilia. Emilia ringde mig förut och sa att hon hade sina finskor på sig. (Hon hade fått nya.) Sen undrade hon om jag hade paket till henne för att hon har namnsdag idag. Jag svarade med att hon kan få en glass. Men det var ju inte alls lika kul.=P

Nehe om jag ska gå och förbereda osten samt frukten kanske. =P

Vad ska ni göra ikväll?

Jessi


Lista.

Ja jag tycker listor är lite roligt. Så här får ni en och jag utmanar alla som läser bloggen. =P

Klädsel
Vad har du på dig idag:
ett par svarta jeans, Grön tröja med tryck och svart kofta.
Vad använder du just nu för skor: Använder inte skor inne så nu är det ett par Addidas strumpor.
Favoritfärg på kläder: Svart går alltid hem, Sen gillar jag grönt, klarblått och nu på sommaren ljusa färger.

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag och Linus samt kissarna.
Du pratade med: Li
Du delade en drink med: Delar aldrig drink med nån.. It's MINE!!
Du gick på bio med: Linus, Linda o Jens
Du gick på stan med: Julia
Skällde på dig: Hm.. Linus. Övningskörningen. jisses, säger bara parterapi.

Senaste
Låt du hörde:
12-45 med Shinedown
Film du såg: The Fog. Nån skräckis som gick på tv häromdagen om en ö som täcks av dimma. Den dimman dödar folk. Lite småknepig måste jag säga.
Mat du åt: Kyckling med chili och ris.
Kram: Linus
Puss: Linus där med.
Fest: Jisses, det var längesen. Kommer inte ens ihåg senaste fest. Jo just det. Norrköping för drygt en månad sen.
Känslan: Huvudvärk och nervositet.
Ilska: Häromdagen när min andra halva inte satt i ny toarulle. Väldigt lätt att missa det tydligen.
Resa: I februari till sthlm, Men utomlands var ju i höstas när vi var i Turkiet.
Glädje: Är glad för det mesta hela tiden.
Dröm: Inatt, drömde att det bodde människor i honungskupor. Vet inte vart jag får allt ifrån.
Boken du läste: Asyl, men tycker Gömda var mycket bättre.
Personen du träffade: Linus innan han gick till jobbet. Innan det träffade vi Li på Silvan.
Personen du pratade i telefon med: Li
Personen du fick sms av: Syster
Gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig ätit det då 7-eleven inte finns här i Jönköping.
Gången du var utomhus: Idag när vi var och kollade tapeter.
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oh shit. Måste vart när jag var hemma med Mariana i vintras.
Saken du köpte:
Leksak till kissarna.

Om dig

Namn: Jessica
Ålder: 23
Smeknamn:  Jessi
Syskon: en lillasyster <3
Sysselsättning: Jobbar som en tok och pluggar till körkort. Blir inte mycket tid till övers.
Bra egenskaper: Glad, sprallig, iderik. Bäst helt enkelt. ;P
Dåliga egenskaper: MItt temprament. Kan brusa upp lite lätt ibland. Kommer ju garanterat ha Roadrage när jag får körkortet.
Linje/klass: Var 5 år sen jag gick ut gymnasiet.Men gick Restaurang uppe i Nyköping.
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Gröna
Skostorlek: 39. Står stadigt.




Som sagt nu är det eran tur. =P


Myskväll i soffan.

Ja nu är det myskväll här i soffan för mig, Fling o Molly. Linus jobbar ikväll så det är bara vi 3. Fling ligger jätte lugn och sover medans Molly ska envisas med att tugga på mina tår. Dom för söta ibland dom små lurviga.
Sitter och kollar på nytt läge, blir ju så sugen på ett eget hus när man tittar på det. Men vi ska ställa oss i kö på tomt ute i skärstad. Det tar ju några år innan man får en, men det kan vara läge nu. Så kan vi bygga vårat hus sen.  Längtar till den dagen. =)

Har tillbringat förmiddagen på körskolan. Längtar även tills det är över. Börjar tröttna rätt rejält på plugg o körning. Vill bara ha det där kortet nu, så jag kan åka hem till Nyköping lite oftare och hälsa på familjen mer än 2 ggr/ år. Känns alldeles för sällan.

Imorrn får jag besök av Mariana o Emilia samt Fia o Hugo. Emilia lär ju bli förkrossad nu när vårat playstation är inne på lagning och hon inte kan spela pingvinspelet. Hon börjar skolan nu till hösten. Det går så himla snabbt. Hon var ju så liten när jag lärde känna dom och nu börjar hon skolan. Hänger inte med riktigt. Lilla Hugo börjar bli stor han med. Hela 6 månader är han nu.

Ne får se om det blir mer inlägg idag eller imorrn.

Vad har ni gjort idag?

JESSI

Fast and Furious.

Sorry att jag vart så dålig med uppdateringen. Har verkligen fullt upp med både körkort och jobb. Känns som att det enda jag gör är att kör,pluggar, jobbar och sover. Knappt hemma.

Igår var vi ute hos Linda o Jens o grillade.Jag älskar grillat. Finns inget kött som smakar bättre än när det är grillat. Det blev fläskfile, en flintastek, ungsrostad potatis morot paprika o lök, tzatziki, sallad med feta och vitlöksbröd. skitgott. Synd bara att det var så kyligt att man inte kunde sitta ute. Men det kommer ju fler gånger i sommar då man kan grilla.

Efter maten tog vi oss in till stan för att gå på Bio. Linus och jag konstaterade att det var hur länge sen som helst vi var på bio, tror det var i december. Det är faktiskt mysigt att gå på bio tycker jag. Men iaf. Vi såg Fast and Furious. Jag tyckte den var jättebra. Bäst av alla dom filmerna faktiskt. Men sen så dreglar ju jag rätt mycket över Vin Diesel.



Hetare kille på duken finns inte. Kolla bara hans armar. mumma mumma.

Sitter o kollar på America's next best Dance crew. Helt sjukt vad dom kan dansa. Se det nångång.

Jessi

Bilmässa.

Igår gick jag, Linus o David på bilmässan, var väldigt många fina bilar.



Detta är supran från filmen The Fast and The Furious. Vin Diesel har ju setat i denna bil.
Sen är jag väldigt svag för supror. *dregel*



Även Batman bilen var där. haha den var lite cool. Den var med i nån batman
film från 1989. Vet inte riktigt vad filmen hette.



Nån bil som gjordes när första Alvin o gänget filmen kom ut på typ 80-talet.
Detta var Alvins Acorn.



Bilen från Dukes of Hazzard. Den filmen är rätt rolig faktiskt.



Självklart den finaste av dom alla (efter supran) Eleanor, från filmen
gone in 60 seconds.



Herbie var med osså.



Snyggaste bilen, Metallica bilen. Så j*kla schysst.



Sångaren i Metallica.



Stolen som en elgitarr. Självklart spelade den bara Metallica låtar med.


Har hur mycket bilder som helst som jag kan lägga ut. Men det blir nog lite för många för att orka med och titta. Har lagt upp fler bilder på facebook. Gå gärna in där o kolla o kommentera.

Min andra halva har blivit sjuk. Det är ju så typsikt eftersom han ska tattuera sig imorrn. Får se hur han mår imorrn om han kan göra det. Ni som har tattueringar vet att tattuera sig sjuk är nog det mest smärtsamma man kan göra. Det gör fruktansvärt ont alltså. Så vi får se hur det blir med det.

Jobb i veckan blandat med körlektioner, vet inte hur jag ska orka med. Blir jätte sena kvällar och skit-tidiga mornar. Vet inte riktigt hur jag ska orka med o sova typ 4 timmar per natt. Men Det är ju bara några dagar så jag får stå ut, sen får jag väl sova middag.

Vad ska ni göra i veckan?


Jessi

Vart är solen?

Ja idag undrar jag lite vart solen har tagit vägen, massa moln på himlen. Men det är ju så typsikt. Igår när jag jobbade 11-23 då lös solen banne mig heeela långa dagen. Det var så fint ute, och jag var så bitter för att jag var inne hela dagen. Idag när jag är ledig, då är det klart att det inte ska vara nån sol. Typiskt.

Har precis väckt min andra halva, jag har vart vaken några timmar nu så jag börjar bli jättehungrig på frukost. Jag vaknade idag strax efter 9 att mina kära kissar hade sån fight i sängen på min sida. Fast dom är så söta när dom bråkar lite.

Idag tänkte jag och Linus gå på Bilmässan som är inne på Elmia. Ska bli kul o se alla fina bilar. Man har ju sett några åka runt här i stan, men jag vill in dit iaf. Får se om det blir några bilder som jag kan lägga upp sen.

Så det var min påskhelg de.

Vad ska ni hitta på idag?

Jessi

Påskägg.

Jag var på väg ner till willys för att handla ett påskägg förut, och precis när jag klivit ut från porten och gått 5 meter möter jag Ponuts o grabbarna. Dom jag berättade om förut som jag träffade mitt på dagen. Det var väldigt otippat. Tydligen hade dom nån gammal kompis från Nyköping som flyttat ner hit och bor granne med mig. Haha världen är bra liten måste jag säga.

Igår åkte jag o Linus till min hemstad och hälsade på min familj lite. Var bara ett ryck vi fick. Jag övningskörde hela vägen upp o ner och det gick bra. Men det var väldigt mycket trafik ute och vilka puckon. Jag kommer ju ha roadrage när jag får mitt körkort, den saken är klar. haha.

Fick ett samtal av Sebbe nyss så han kommer snart och gör mig sällskap här i soffan. Det ska bli roligt.

Kanske dags för lite bilder snart eller vad säger ni?

Jessi

Sol o Bilmässa.

Idag har det verkligen vart ett riktigt härligt väder ute. Nästan 20 grader varmt, blå himmel o sol. Så jag tog en liten promenad förut på dagen. Gick förbi mässan lite o kollade på fina motorcyklar o bilar. Massa folk i rörelse och man hör bara puttrande av motorcyklar. Riktigt härligt. Denna helg på året älskar jag att bo i denna stad.

Träffade även en gammal klasskompis som jag gick ihop med på gymnasiet. Har inte träffat honom sen vi tog studenten vilket är 5 år sen nu (!). Jisses.

Ne jag tror jag ska ta en lite promenad till o gå ner för att fixa ett litet påskägg till min andra halva.

Imorrn jobbar jag heeela långa dagen och kvällen så det blir inte så mycket gjort. Söndag funderar jag o Linus på att gå in på mässan o kolla lite. Kan vara roligt.

Vad händer för eran del denna helg?

GLAD PÅSK PÅ ER!!

Jessi


Arg som ett bi.

Ja nu är jag arg som ett bi. Blir mycket hockeyprat här. Färjestad vann guldet med 3-2. MEN den där Thomas Andersson till idiotdomare blåste av TVÅ gånger när det var mål. Så hade det vart en normal opartisk domare som ex Rönnmark så hade HV vunnit med 4-3. Visst som sagt Färjestad har kämpat på jättebra, men denna match var det domaren som gjorde och inte spelarna. Tycker inte riktigt att det var Fair Play... Fattar inte hur fan han får döma en sån avgörande match när han inte är opartisk, vilket jag tycker en domare ska vara.

Som sagt. Man blir väldigt insatt i Hockey i denna stad. Men surt är det. Riktigt surt.. Tycker så synd om Hv grabbarna.
Får se vad det blir för tränare till hv nästa säsong, Kenta får ju inte vara kvar nu.

Ne nu ska jag lugna ner mig och nästa inlägg ska inte bara handla om hockey, men jag blir bara så arg.

Jessi


Idiot domare.

Ja nu är vi lite agressiva här nere i Jönköping, ser ut som att Färjestad tar hem guldet. Inte det som alla surar över, det förtjänar dom. Dom har kämpat på bra, det har dom faktiskt. Men den där jävla domaren Thomas Andersson fattar jag inte hur han är funtad. Det blev skandal sist han dömde mot HV-Frölunda och det blev jätte rubriker. Då fattar jag inte varför i all världens dar han får döma en sån avgörande match. Helt otroligt säger jag bara. ANDRA gången han blåser när det är mål. Helt jävla slut i huvudet!!

Har surfat runt lite på Hm:s hemsida, tänkte jag skulle kolla om dom fått något dom inte har i butik. Men sitter just nu med 14 varor i min varukorg. Hur det nu hände har jag ingen aning om, men jag ska väl rensa lite. Min andra halva tycker inte allt är nödvändigt, men jag behöver faktiskt allt det där. =P

Ja det är väl bara gratulera redan nu till Färjestad.

Jessi

Ser inte ljust ut..

Nu snackar jag om hockeyn när det gäller rubriken, Hv ligger under med 2-0 i andra perioden och får dom inte in mål nu så vinner Färjestad guldet. Vilket jag inte hoppas, men som det ser ut nu spelmässigt så gör inte hv alltför bra ifrån sig.

Linus sitter för övrigt och äter en melon som han påstår smakar pepparkaka.. hahaha. Han har sånna ideer för sig ibland, hur en melon nu ska smaka pepparkaka får inte jag ihop riktigt. Knäppgök.

Ligger här hemma helt död, har jätteont i min mage så jag har vart hög på smärtstillande idag. Blir att vara hemma från jobb o se om det blir bättre, vågar inte riktigt chansa. Speciellt inte nu när bilmässan sätter igång imorrn..

Har ingen lust eller ork att skriva så mycket mer, tänkte bara lämna ett avtryck.

Sebbe. nu får du komma hem snart. Jag saknar dig.

Pearn. Tack ska du ha. Det betyder mycket <3

Jessi

Disney channel.

Solen lös så fint på morgonen och förmiddagen, men nu ser det ut att kunna börja regna när som helst. Riktigt ruggigt är det med. Sånna här dagar tycker jag det är skönt att ha Disney Channel. Ligger i soffan o slöglor på det nu.

Vaknade imorse av att min lilla söta Molly hade fullt upp med att tugga på mina tår. Man bara älskar dom mornarna. =P Har köpt ny katt-mat, Friskies. Har hört väldigt dåligt om Friskies innan så jag var lite skeptisk. Men jag testade det, för dom har grönsaker o sånt i sin kattmat och det blev en väldig hit här hemma av både Fling o Molly.

Glömde skriva igår att jag fick min andra halva att se på Så Ska Det Låta. Kors i taket!! Till min stora förvåning tyckte han det var bra, jag var beredd på en massa gnällande.

Nu i helgen är det påsk och då är det full rulle här i stan. Custom & Performance mässan är ju på Elmia varje påsk, För er som inte fattar vad jag snackar om så är det bilmässan. Så på torsdag kommer det nog börja röra sig en massa sportbilar här i stan. Det är ju bättre väder detta år än förra. Jag jobbar hela helgen! WOHO! Det är den roligaste mässan att jobba faktiskt. Tuffaste men roligaste.

Vad ska ni hitta på i påsk?

Jessi


Nerbajsad lägenhet.

Ja jag ska försöka uppdatera lite oftare, men jag har ju oftast så mycket för mig hela tiden så det är inte alltid varje dag jag sitter vid datorn. Men jag ska försöka.

Idag har det ju vart pangväder ute. Nu känns det verkligen att våren är på väg och det är så härligt. Satt på balkongen en liten stund mitt på dagen. På förmiddagen var jag och Linus iväg en sväng, handlade mat och sånt nödvändigt. När vi kom hem var det mindre kul. Vi slogs av en enorm bajslukt när vi öppnade dörren och det visade sig att det var bajs i hela lägenheten. Det har antagligen fastnat i röva på katten så hon har satt sig och dragit runt det i ett försök att få det o lossna. Det var i varenda rum utom vardagsrummet. (Tack gode gud för dom dörrarna) Enda som var ok med det var att hon vart såpass duktig och inte dragit på mattorna, så det var bara golven.

Men det blev ju projekt sanering av kattbajs. Det tog 2 timmar för oss. I vanliga fall tar det MAX en timme när vi hjälps åt att städa lägenheten. Men jag ville svabba golven några extra gånger. Man bara älskar dom små liven ibland!

Igårkväll skulle jag och Linus lyxa till det med pizza. Det finns en pizzeria som har jättegoda rullar här i stan som vi smakat förut, och även har hemkörning. Vi orkade inte gå dom 7 min ner till våran pizzeria där vi vet är jättegoda pizzor. Så vi tog hemkörning.Riktigt bekvämt. Men det var den äckligaste pizza jag ätit. Ingen av oss åt upp den. Smakade enbart salt. Han hade beställt en inbakad kebabpizza, men han fick ingen sås så den var ju snustorr. Jag hade beställt en kebabpiza utan kebab. (ja jag vet.) Men fick likförbannat kebab. men den hade dom gömt i så små bitar under salladen att jag inte märkte den först. Så aldrig mer pizza därifrån, bara rulle.

Nu blev det en massa skrivet. Hoppas ni orkar läsa igenom detta. Jag vill göra om min blogg. Har velat det länge nu. Får se vem jag ska anlita.

Nehe, kanske en kvällsmacka nu.

Jessi

Solen är borta.

Igår hade vi verkligen underbart väder här nere. Har för mig att det var runt 17 grader, och det är ju helskönt. Jag och Linus åkte ut till Ölmstad där hela familjen Eek befann sig. Vi röjde lite i hans morfars förråd och sen grillade vi lite. Årets första grillning, den är alltid bäst. Li hade med sig kameran igår så jag ska försöka få några bilder som jag kan lägga upp här. =)

Idag åkte vi ut till Lekeryd för att fira Jens. Han fick bla en sodastream så jag kan tänka mig att han har fullt upp nu när vi gått. Där blev vi bjudna på tacos och chokladkaka till efterätt. Jättegott. Men jisses vad trött man blev efter maten när man tog plats i soffan.

Sen följde Linus pappa Uffe med hem till oss så nu är det hockey på tv:n. Det är bara hoppas Hv vinner denna match med, bäst av allt: tar hem guldet i år igen!

Såg på Robinson igår och jag tycker inte riktigt det är samma klass som det var första gångerna det gick. Jag tyckte det bara var långtråkigt. Dom blir ju bara magrare och magrare med, till slut är det bara skinn och ben kvar av dom. Jag förstår inte riktigt varför man vill utsätta sig för det. Men det är ju jag det.

,Nehe, dags för andra perioden.

Vad har ni gjort idag? Jag har väl kvar några läsare?

Jessi