Ingen rolig dag.

Jag har jobbat som en röv nu i två veckors tid. Var ju iofs ledig i söndags, men det kändes inte riktigt. Nu är jag ledig fre, lör, sön o mån. Fyra hela dagar som jag verkligen sett fram emot. Idag var planen att vi skulle åka till Borås, så jag gick upp o hoppade in i duschen. När jag var klar så skulle jag böja mig ner för att ta upp morgonrocken som låg på golvet. O då small det till, för första gången i mitt liv fick jag ryggskott. Fy h*lvete vilken smärta!! Linus åkte till kronans droghandel o köpte lite knark till mig. Det blev bättre, men långt ifrån bra. Blä för ryggskott!!


Work work.

Då var det dags att jobba igen. Det börjar ta på krafterna o jag börjar bli riktigt trött. Har vart två intensiva veckor. Men imorrn efter 19.30 då tänker jag inte jobba förens på tis. Woho!! Fyra lediga dagar. Kommer gå skitsnabbt eftersom vi har en del vi ska göra o hinna med i helgen. Ne, ut me vilddjuret!!


Yeeei!!!

Oh nu är ju appen äntligen här. Men det är ju samma där som sms, går ju inte med radbyte?? Lr fet stil. Hm. Jag o Linus sitter nu mittemot varandra vid köksbordet o spelar wordfeud. Haha det var ju jättekul. Så om ni har det heter jag Jessithequeen, bara adda så spelar vi. Fast jag är verkligen världsämst. =P har nog inte vunnit ett enda spel. =D


Nu sitter vi på jobbet o äter hotellfrukos...

img_2695 (MMS)

Nu sitter vi på jobbet o äter hotellfrukost. Linus är (som ni ser på bilden) dönöjd. Han älskar det o har längtat till detta sen jag frågade honom för tre dagar sen. Vi var kl8 imorse o lämnade Putte på djursjukhuset så nu ligger han antagligen nedsövd. Stackars liten. =( de skulle ringa sen när vi får åka o hämta honom. Tills dess ska jag hem o sova lite till. Jobbar till sent inatt så lite mer sömn behöver jag nog. =P


My new profile pic on fb. =D jag har jobba...

img_1903 (MMS)

My new profile pic on fb. =D jag har jobbat som en röv nu hela veckan så det finns inte så mycket att skriva om eller bilder att lägga upp. Kl är snart halv tre o jag kom hem från jobbet för ca 45 min sen o ligger äntligen i sängen. Det bästa är att min röv vecka är slut och jag är ledig imorrn. Det värsta är att på måndag börjar en ny röv vecka med dubbelpass, tidiga mornar o sena nätter. Hela oktober månad blir så för mig. Förresten, jag kan inte gå in på bloglovin o läsa mina favvobloggar. Kan ni det? Det kommer upp en heeelt annan sida. På denna fråga vill jag gärna ha svar tack. Natti Natti!


Här är vi på djursjukhuset, vi kom precis ...

img_7320 (MMS)

Här är vi på djursjukhuset, vi kom precis hem därifrån. Om man tittar i Puttes ögon så ser man att hans pupiller är yberstora. Han gillade inte alls att vara där o han sitter o trycker mot mig som ett plåster. Nu var det ju två veckor sen vi var där och han fick diagnosen rävskabb och svampinfektion i öronen. Idag var ett återbesök för att se så han blivit frisk samt att han vaccinerades idag. Skabben var borta men öronen var inge bra. Inte tandköttet heller samt blåsljud i andningssystemet. Så på tis ska han tillbaks o han ska sövas ner o de ska operera bort skiten i öronen på honom. Stackars lilla älskling. =( Dyrt blir det med så nu får vi leva ännu snålare, men så länge han blir bra så skiter jag i pengarna.


Då var det dags att bege sig mot jobbet. H...

img_0050 (MMS)

Då var det dags att bege sig mot jobbet. Har bra med tider de närmsta två veckorna. Söndag är enda dagen jag är ledig denna veckan. Det ska bli skönt. Ha en trevlig kväll. =P


Nu ska vi strax åka in till stan och hem t...

img_7609 (MMS)

Nu ska vi strax åka in till stan och hem till Lisa&Andreas för att fira Andreas födelsedag o äta tårta. =D Putte har sin fluga på!


Kolla vilket fint minnesbord vi har på job...

img_0973 (MMS)

Kolla vilket fint minnesbord vi har på jobbet. Ligger en bok där med som man kan skriva något i. Igår hade vi Leksands a-lag hos oss, o några av dem skrev i boken. Det tyckte jag var fint gjort. Att alla, oavsett lag visar sitt stöd. =D tummen upp för det.


Vi sitter vid köksbordet och ska äta lunch...

img_9478 (MMS)

Vi sitter vid köksbordet och ska äta lunch, så säger Linus: "vi har en liten inkräktare på tomten". Så jag tittar ut o får se ett av grannbarnen sitta o plocka våra ogräs blommor. Haha så söt!


Naglar

Det har ju inte hänt så mycket nu när jag legat sjuk flera dagar, så det har inte funnits så mycket att blogga om. Jag har rensat och sorterat lite bland mina bilder på datorn, egentligen skulle jag behöva föra över till den externa och rensa på gamla datorn me o där är det hundratals me bilder...

Men tänkte lägga upp lite bilder på de naglar jag gjort hittills, har glömt lägga ut de senaste gångerna.

Klicka på bilderna för att få dem större.

1.
Dessa gröna var de allra första jag gjorde för ca 1 år sen. Grönt är min favvofärg.

2.

Dessa svarta/silvriga gjorde jag till midsommar.

3.
  . 
I somras var det fint me lite färg. När jag skulle ta kort på naglarna kom Molly o satte ner sin tass brevid, precis som att hon me ville ta kort på sina klor. Haha

4.

Dessa är mina absoluta favoritnaglar hittills. Den färgkombinationen var verkligen snygg till min hudton och det var verkligen "jag".

5.

Jag o Linda exprimenterade lite med nya färger hon fått in. Här är det mina egna naglar o inga tippar.

6.

Dessa har jag nu o det är ju som sagt mina egna naglar det med. Gillar färgkombinationen.


Vilka tycker ni var finast? =)



Jessi


Born from a Boombox.



Denna film är en av mina favoritfilmer, jag är helt såld på dansfilmer och tycker de människorna är så facinerande. Har ni inte sett den så tycker jag absolut ni ska göra det.

Sen finns det två andra dansfilmer som jag tycker är fenomenala


You got served är väl inte den mest påkostade filmen, men människorna i den gör hela filmen.



Älskar denna med, ska nog ta en riktig dansfilmmaraton imorrn.

Jag har många såna filmer hemma så det är bara välja o vraka, o eftersom att jag aldrig verkar bli frisk så blir det väl ytterligare en soffdag imorrn. Det är faktiskt rätt skönt ändå att ha hund när man är sjuk, så länge man inte har feber förstås. För det är rätt skönt att komma ut några ggr per dag, även om jag inte orkar med några långpromenader.


Jessi


Putte vill inte ta sin öronmedicin mer. Nu...

img_3087 (MMS)

Putte vill inte ta sin öronmedicin mer. Nu är han trött på det så han gömde huvudet under Linus arm i hopp om att slippa den. =P sötnöt.


Idag är jag sämre än igår, o jag har preci...

img_9160 (MMS)

Idag är jag sämre än igår, o jag har precis sovit två timmar nu på dagen. Det var behövligt då jag har haft väldigt svårt o sova på nätterna. Men nu piggade hjärtat mitt upp mig med lite överbliven tårta från igår. Min favorit är det. Hallon o Citron. Visst ser den god ut? =)


Ja nu är min födelsedag redan över o jag k...

img_8190 (MMS)

Ja nu är min födelsedag redan över o jag känner mig inte alls pigg som ni ser på bilden. Svullna ögon, svullen näsa o svullen överläpp. På ett sätt är jag glad att detta bröt ut med tanke på att jag gått o vart halvdålig i flera veckor. Men sen är det ju aldrig kul o bli megafon förkyld, men trotts det så är jag väldigt nöjd med min födelsedag. =D lägger upp lite bilder imorrn om jag orkar, nu SOVA!! Natti.


HAPPY BIRTHDAY TO ME!!

Happy birthday to me!! =D hihi har jag sagt att jag älskar att fylla år? Snart går hjärtat upp o då får jag meeer paket, sen ska vi äta tårta. =D




Jessi


Nu är det officiellt min födelsedag och ja...

img_1697 (MMS)

Nu är det officiellt min födelsedag och jag är inte längre 25. Ligger nu i sängen och försöker sova vilket inte går så bra, dels för att Putte snarkar o dels för min feber. Jag har redan fått gratulationer från nära o kära, o jag säger bara en sak: min förkylning ska inte stoppa min födelsedag!! =D


Supersöndag.

Idag kom min kära familj ner för att fira mig. Jag hade gjort en smörgåstårta till fikat, personligen tyckte jag inte den var wow. Men det kan ju bero på att jag håller på att bli megaförkyld så jag inte känner nån smak. =P Har fått massa fina presenter idag som jag är supernöjd över. Fick fina presenter igår med för den delen. =) Blir ju nästan lite bortskämd. Men det gillar jag. =)




Min halvgoda smörgåstårta som jag gjorde. De andra tyckte den blev jättegod och det är ju iofs huvudsaken.



Mormor, mamma o Linus.



Fina blommor har jag fått idag med så nu är det jätte fint på framsidan, tycker de gjorde jättemycket.



Visst är de fina?



Sen kom världens bästa Linda o gjorde naglar på mig, syster o mor. Mina är de till höger o syrrans till vänster. Visst blev de fina? Linda var så gullig för hon kom med en jättefin blomma o födelsedagskort till mig med som jag givetvis inte tagit kort på.


TACK ALLA!!! =)


Imorrn är ju min riktiga födelsedag så att säga o då ska hjärtat mitt plus familj fira mig så jag hoppas att jag piggnar till eller inte blir sämre tills imorrn. Längtar yber. =)
Nu sitter ja o syrran i soffan o myser framför partaj med lite naturgodis.


Jessi


Kolla min fina addiction klocka som jag fi...

img_1434 (MMS)

Kolla min fina addiction klocka som jag fick i present idag. =D


Söndag.

Fy fasiken vilket väder vi har här nere.. Jag gillar verkligen inte åskan, så om det åskar på nätterna när Linus jobbar brukar jag o fnaskis sitta under samma täcke o darra. haha. Jag är glad att jag hann gå ut med honom innan spöregnet o orkanen o blixten kom. Sånna här dagar gillar jag verkligen att sitta inne med en kopp te. Kanelbulle te är det just nu, suuupergott! =)


Min mor, mormor o syster sitter just nu i bilen på väg ner hit för att ge mig massa paket. =) Tråkigt me bara att jag sitter o är ybersnorig o börjar bli sjuk.. Kan ju inte va sjuk imorrn på min födelsedag. =O
Jag hade egentligen inget att skriva, egentligen så borde jag fortsätta med smörgåstårtan som jag påbörjade nyss, men det var mer lockande att sätta sig här.


Jaja får se om jag skriver ikväll o visar vad jag fick av min fam. =)


Jessi


Vila i Frid Stefan Liv.

De senaste dagarna har hela staden vart i sorg, och det har verkligen märkts. Stämingen har vart grå, spelar ingen roll vart man än går. Varje människa i denna stad sörjer. Det ligger ett svart molntäcke av sorg över Jönköping.




Varje gång man åker till jobbet så påminns man om sorgen och tyngden i kroppen kommer. Först möts man av rondellen som alla jönköpingsbor stod vid när de hälsade Hv-bussen välkomna från deras vinstmatcher och när de tog guldet gick det inte komma fram med bilar...



Sen möts man av detta.. Kondoelansen där det står gråtande människor dagligen. Men idag fick nog många jönköpingsbor sitt avsked till honom på Minnesceremonin som var idag på Kinnarps Arena. Det var så fint men samtidigt så fruktansvärt sorgligt. När man kom in på arenan så möttes man av en massa bilder,blommor och böcker man kunde skriva i. Vet inte riktigt varför denna bild blev knas...



Känns bara konstigt att se alla bilder på honom efter att ha sett honom live så många gånger på alla matcher. Jag kände inte honom personligen, jag har enbart träffat honom några gånger på jobbet när han vart där med tre kronor. Det enda jag har är en personlighetsuppfattning av honom, och han var himla trevlig mot oss alla i personalen.



-------



jag hade inte min kamera med mig så det fick bli lite halvkassa bilder med iphonen. Det som Lyser i mitten är fyra stora bilder av honom som formar en fyrkant. Där stod det fina blommor o lyktor. Här står hans föräldrar, systrar och barn framför bilderna..

Det var så sjukt sorgligt....



Arenan var fullsatt med tusentals av människor och ändå kunde du höra om någon hostade på andra sidan.. Tystnaden talade för sig själv och man hörde bara snyftningar överallt.


Han var allas vår hjälte och är nu en legend.


Vila i frid Stefan Liv.



Jessi





Mumma!

Igår mellan mina jobbpass så åkte jag till a6 o mötte upp Linus & Jens. Linus var o handlade presenter inför min födelsedag o vi beslöt oss då för att äta grillbuffe. Den var verkligen supergod, och jag fastnade verkligen för kycklingen.. Men sen lever jag ju på kyckling typ.. =P Älskar verkligen kyckling. Men sen tog vi en liten sväng där inne efter maten och jag hittade denna som jag tänkte avnjuta ikväll.



Hur gott låter inte detta?! =)


Idag är jag verkligen suuupertrött, det känns att det var ett tag sen jag jobbade mässa. Men det är verkligen roligt och det är skönt att allt är "som vanligt" igen. Men nu i helgen är jag ledig. Blir lite firande av min födelsedag även fast jag fyller på måndag. =P


Jessi


img_1647 (MMS)


Min lilla älskling är sjuk. =(  ikväll kän...

img_0268 (MMS)

Min lilla älskling är sjuk. =(  ikväll kände jag att hans öra luktade riktigt illa. Så jag tittade o det såg riktigt äckligt ut. Svullet, blod o väldigt sönderrivet. Så det blir en tur till farbror veterinär imorrn. Jag känner mig som världens hemskaste människa o hundägare som inte upptäckt detta tidigare. =( Stackars min lilla Fnaskis. <3


Ung Cancer!




Jag tycker att varenda en som läser min blogg ska titta på denna video och sprida den vidare. Den är så hemsk och underbar på samma gång. Det handlar om unga vuxna som drabbas av cancer och som känner sig ensamma i sin kamp. De behöver nån som förstår vad de går igenom, hur de känner och mår. För vi andra kan inte göra det. Även anhöriga som inte vet hur de ska ta situationen, hur de ska tänka, hjälpa o må.

Som de flesta nu vet så drabbades min Lillasyster av strupcancer år 2004. Det var det värsta som kunde hända min familj... Och jag önskar inte det någon i hela världen. Jag önskar att någon hittar ett botemedel mot det och att det inte finns mer...

Idag är hon friskförklarad men det tog många månader av hennes liv och uppväxt. Det jag tyckte var så bra med denna video är att de vill inte kränga pengar som de flesta organisationer vill. De vill hjälpa. De vill hitta de människor och anhöriga som drabbats av denna sjukdom.. För att de inte ska känna sig ensamma..


Lägg upp denna på era bloggar o Facebook!!


Jessi

Jag o min lilla minifamilj har tillbringat...

img_9364 (MMS)

Jag o min lilla minifamilj har tillbringat lördagskvällen med detta. Godis o snyftfilm. Den ENDA drama/Snyftfilmen jag tycker är bra. Annars är jag mer grabbig i min filmsmak o gillar mer action. Men jag kände lite för en sån här film idag efter målandet. Vi anlitade Jens o Lennart, så vi kom en bra bit. Men det är en del kvar. Har vi tur så har nån av dem tråkigt imorrn. =P vad skulle vi göra utan våra vänner o familj som hjälpt oss så mycket på många sätt med huset?? Finns liksom inte ord o tacka. Men Tack!!! <3 förresten, nu är det bara en vecka o en dag tills jag fyller år!! =D


Pucko 1&2 sitter i bubbelbadet o borstar t...

img_3982 (MMS)

Pucko 1&2 sitter i bubbelbadet o borstar tänderna. Hahaha. Tack för att ni finns. <3


Det är inte konstigt att man vaknar med ry...

img_3906 (MMS)

Det är inte konstigt att man vaknar med ryggont ibland när man får ligga som en kratta o sova. Men de är ju så söta. =P