Seg dag.

Denna dag har vart fruktansvärt seg. Grått o dystert ute me. En sån dag som man helst vill dra täcket över huvudet o bara hoppas på att nästa dag kommer. Men lite har vi fått gjort iaf. Jag har färgat håret på mig själv, svart och rött. Jag blev nöjd, Linus blev inte lika nöjd då det kom lite fläckar här och där i badrummet. =P Men det är sånt han får ta om han vägrar hjälpa mig. Eller hur?

Sen åkte vi till Ica Maxi för att handla inför helgen. Från och med imorrn är det omöjligt att ta sig nånstans i denna stad, plus att alla affärer lär vara belamrade med folk som ska handla påskmat. Och så snabbt som vi handlade idag har vi nog aldrig gjort. Det var nog för att båda inte hade någon lust alls att vara där egentligen.

Sen åkte vi o hämtade mina nya telefon. weeei.. Äntligen slipper jag den där j*vla touchtelefonen! ne nu måste jag gå o göra mig iordning för att sen sticka till jobbet.


Ha en bra kväll.


Äkta smålänning.

Idag har jag upptäckt att jag blivit en äkta smålänning. Smålänningar är ju kända för att vara snåla. Jag har aldrig varit snål av mig så. Men idag var vi på Willys och handlade lite påskägg. Och så köpte jag en SOLO tidning till mig själv. Det var inget mer med det, vi gick till kassan och betalade. Sen när vi var på väg därifrån läste jag på kvittot och då hade hon tagit betalt för TVÅ SOLO tidningar. jag blev genast upprörd och muttrade att jag skulle ha mina pengar tillbaka. Linus tyckte jag skulle lugna ner mig och att 44,50 inte var någon förmögenhet. Men jag dundrade tillbaka och trängde mig före alla i kön o sa skitsurt att jag bara ville betala för EN tidning. Så jag fick mina 44,50 tillbaka.

När vi gick därifrån kom jag på mig själv: shit, jag har blivit en smålänning!



Vårtecken!!! Denna fjäril bosatte sig på Linus sko och den vägrade flytta på sig. Den satt där ett bra tag. Så fin.



Ne nu ska jag kolla C.S.I snart.

hej hej


Solen skiner o påsken är snart här.

Idag var vi ute o gick en timme på förmiddagen. Det var riktigt skönt när solen lyste med sin närvaro. Och det bästa av allt var under promenaden att de har börjat sätta upp skyltar för mässan som startar i övermorgon. Woho! Den mässan är största vårtecknet i denna stad. Jag bara älskar denna helg. Jag hoppas bara solen lyser resten av veckan nu.

Idag har vi en del på schemat. Vi ska åka o handla present till Jens, samt nya gardiner till köket och sen ska vi fixa lite påskägg o godis till dom. Sen hade vi faktiskt tänkt slänga på sommardäcken idag med. Nu tror vi inte på mer snö. Och vägarna är ju så fina nu. Så nu väntar jag bara på att posten ska komma innan vi ska sticka iväg.



Gick in på Karlssons hemsida o hittade en bild på mig o martina från förre helgen. Visst ser vi glada ut? Här hade vi precis upptäckt att martinas kort var borta.



En fin bild på mina söta små älsklingar.



Vad ska ni göra idag?


Ha en bra dag!

Bloggtorka.

Ja jag har verkligen haft bloggtorka så det skriker om det. Denna månad har jag jobbat så mycket med att jag inte haft lust att skriva. Sen har jag inte haft något att skriva om.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om nu heller. Idag har jag iaf beställt mig en ny telefon. Är så trött på den jag har. Den är relativt ny och fräsch iof. Men jag tycker verkligen inte om touch telefoner har jag upptäckt. Jag hatar verkligen det, speciellt att skriva sms med det. Och jag skriver en hel del sms. Så jag köpte mig en sony ericsson med knappsats! woho! Ska tydligen vara en av de bästa telefonerna ute på marknaden just nu. Så jag är nöjd med mitt beslut! jag hoppas jag får den innan påsk iaf. =)

Vad ska ni göra i påsk? Bilmässan sätter ju igång här nere på torsdag och håller på tills söndag. Detta är den BÄSTA mässan på hela året. DÅ är det vår. Och det är så härligt med alla fina bilar och motorcyklar som åker runt här i stan. Sen är den riktigt rolig att jobba med. Så härligt folk. Jag ska jobba tors o fre. Sen på påskafton kommer mamma,pappa,syrran o mormor ner hit och hälsar på oss. Det ser jag verkligen fram emot. De stannar bara över dagen.

Så på kvällen hade jag tänkt åka ner till Olearys o kolla hockeyn. Viktiga matcher nu. Sen vill jag nog åka iväg o kolla lite race. Mycket sånt hela kvällarna o nätterna. Jag ska försöka övertala min sambo att gå på mässan på söndag med. Vi var ju på den förra året och det är i stort sett samma, så han vill inte gå lika gärna som jag vill gå. Plus att den mässan är speciell för oss för då är det fyra år sen vi träffades första gången. =) Kommer du ihåg det Pearn? =)


jaja, nu ska jag krypa ner o kolla C.S.I. Fick inte så mycket sömn inatt så jag är rätt trött nu. Sen så kollar jag min telefon ca 100ggr per dag. En nära vän till mig ska ha barn nu vilken dag som helst och jag är så förväntansfull och nyfiken.


natti natti

Happy B-day friend.

Idag skulle det ha vart Kaifus födelsedag.

Grattis kompis.

R.I.P

Hjälp.

Återigen behöver jag hjälp med utseendet på min blogg. Jag har gjort ett collage som jag vill ha som header på bloggen. Hur får jag in den bilden på bloggen? jag fattar verkligen ingenting utav detta.

Sitter o tuggar på en muffin. =P Gjorde dumle och apelsinchoklad muffins igår. Fick ju besök utav Martina så jag gjorde lite gott fikabröd. Himla goda blev dom. Trött som tusan är jag. Mina kära små fyrfotingar har hållt igång halva natten. Jag blir så överlycklig.

Jag och Martina satt och kollade This is it med Michael Jackson igår. Nån som har sett den? Den var skitbra. Ingen av oss kunde sitta still i soffan. Men han var ju mer maskin än människa. Men det kanske är så det blir när man bli inkastad i den branchen vid fem års ålder.

Vi har jättefina och stora istappar på balkongen.


Nu har dom blivit ca 30 cm längre så nu når de nästan ner till räcket. Så det känns som att vara i ett fängelse när man går ut där. =P


Ikväll är det återigen vampire diaries. Jag har verkligen fastnat för den serien, men jag jobbar hockey idag så jag hoppas jag hinner hem tills dess. Det borde jag. =P


Vad ska ni göra idag?

Det färdiga mästerverket.



Nu är smörgåstårtan färdig. Ska bli spännande o  se hur den smakar sen. Nu ska vi bege oss iväg mot flytten.



ha en bra dag

Flytt i snöstorm.

Idag har vi verkligen snöstorm här. Alltså VERKLIGEN snöstorm. Och idag ska vi hjälpa Jens flytta. Känns som att snöstorm och flytt inte går så jättebra ihop. Så detta ska bli en intressant dag. Jag hoppas bara min mage håller. Fick ont i lördags när jag var o jobbade. När jag får ont så har jag ju så svårt att stå upprätt eller gå. går jag gör det bara ännu ondare. Så då kan ni tänka er hur jag mådde på natten när jag kom hem efter att ha sprungit 3 timmar med magont. Linus fick i stort sett bära upp mig för trapporna. Jag hade så ont att jag nästan svimma. Fy fan säger jag bara. Aldrig mer.

Så igår låg jag ju i soffan.. och där låg jag. Mycket längre än så kom jag inte. idag känns det bättre. Men jag har inte ätit frukost än. Det känns alltid bäst på mornarna innan frukost. Men jag hoppas det håller i sig idag iaf så jag kan hjälpa till o flytta. Annars får jag vara arbetsledare o sitta o peka. =P

Smörgåstårta har jag gjort med. Gjorde själva smeten igår så den har stått till sig över natten. Nu ska jag göra överlagret och garnera. Jag hoppas den blir god. Första smörgåstårtan som jag gör själv. =) Annars får det väl bli pizza om det blir katastrof. Haha.


Ne ska bli en väldigt intressant dag faktiskt. Bara magen håller i sig så är jag nöjd.


har ni med snöstorm?