Flytt i snöstorm.

Idag har vi verkligen snöstorm här. Alltså VERKLIGEN snöstorm. Och idag ska vi hjälpa Jens flytta. Känns som att snöstorm och flytt inte går så jättebra ihop. Så detta ska bli en intressant dag. Jag hoppas bara min mage håller. Fick ont i lördags när jag var o jobbade. När jag får ont så har jag ju så svårt att stå upprätt eller gå. går jag gör det bara ännu ondare. Så då kan ni tänka er hur jag mådde på natten när jag kom hem efter att ha sprungit 3 timmar med magont. Linus fick i stort sett bära upp mig för trapporna. Jag hade så ont att jag nästan svimma. Fy fan säger jag bara. Aldrig mer.

Så igår låg jag ju i soffan.. och där låg jag. Mycket längre än så kom jag inte. idag känns det bättre. Men jag har inte ätit frukost än. Det känns alltid bäst på mornarna innan frukost. Men jag hoppas det håller i sig idag iaf så jag kan hjälpa till o flytta. Annars får jag vara arbetsledare o sitta o peka. =P

Smörgåstårta har jag gjort med. Gjorde själva smeten igår så den har stått till sig över natten. Nu ska jag göra överlagret och garnera. Jag hoppas den blir god. Första smörgåstårtan som jag gör själv. =) Annars får det väl bli pizza om det blir katastrof. Haha.


Ne ska bli en väldigt intressant dag faktiskt. Bara magen håller i sig så är jag nöjd.


har ni med snöstorm?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback