Butterfly World!

Igår hade vi bestämt att åka på utflykt. Det var en massa utflykter och saker jag ville göra innan vi åkte hit, men när man väl har vart här har det vart så skönt att bara sitta på stranden eller altanen och ha semester! Men igår hade vi bestämt att åka till Fort lauderdale och till Butterfly World.

Vi hade bara sett en reklamlapp om det så vi visste egentligen inte vad det var för något. Så vi hade väl förväntat oss en liten byggnad med en liten inhägnad. Men när vi kom dit var det helt annat. Utanför var det lika vackert som en japansk trädgård och när vi kom in var det meeegastort och superhäftigt! Det var som en stor park med olika "avdelningar" första fick man se en utställning med levande kokonger o puppor o när de tog sig ut. Fascinerande.

Sen gick vi genom ett par dörrar och kom till en mega stor trädgård på flera hundra kvadrat och där flög tusentals fjärilar runt en och landade på en. Det var en sån obeskrivligt underbart häftig känsla. Kändes som i en dröm. Det var så många, olika vackra fjärilar i olika storlekar. Även småfåglar och kolibrier flög runt oss. Det var så häftigt!!!

Fanns även lite andra fågelavdelningar där man kunde mata fåglar osv. Superroligt var det! Nu måste jag snabbt stänga ner här för det är världens oväder. Monsunregn hemma i sverige är inget mot detta!!!



***



***



***



Bye for now.

Jessi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback