What to do?

Jahaja, Nu sitter jag här på jobbet o ugglar. Datorn hemma havererade igår, och vi har ju sålt den andra. Hur kul är det då? Ja jag är internetberoende. =P Nejdå inte så farligt faktiskt. Vi hann inte betala alla räkningar så de får jag göra här på jobbet.

Grått och trist är det ute. Blev aldrig ljust idag.Har haft lamporna tända hela dagen. Men när jag kommer hem ska jag städa sen fixa med adventsljusstakarna.

En rolig sak som jag nämnde i förra blogginlägget kan jag säga nu. Våran chef har äntligen fått kicken. Så som vi kämpat för det. I fredags fick han gå och ingen var nog gladare än vi. Han var helt enkelt ingen bra chef.

Mormor har äntligen fått lite svar från Uppsala så den 10 dec så läggs hon in. Då ska dom ta alla prover och kolla om hon klarar av operationen. Jag hoppas verkligen det, för den operationen kan ge henne några år till. Jag hade velat åka upp o vara med henne. Men det är ju lite svårt att bara åka. Får hoppas hon piggnar till någorlunda till Jul när jag kommer hem.

Nån som vill gå ut juldagen i nyk?

Nehe, nu kommer det nog ta ett tag tills nästa uppdatering.

Ha det så bra allihopa.

Jessi

Äntligen!

Ja, den dagen vi alla längtat efter är snart här.. Tänker inte säga specifikt vad jag menar än. Men det kommer snart. Har fått massa glada nyheter på sistone. =)

Har vart en tuff dag idag. Vart lite smått irriterad och gråhårig kan man säga. Men det blev bra dricks så det var lite tröst. =)

Längtar till söndag. Då åker gardiner o ljusstakar upp. Det är sååå mysigt. =) Jag o Linus ska ha lite adventmys. =) Sen längtar jag tills på nyårsafton med. Första nyåret som jag o Linus får fira ihop. Helt otroligt va? Hehe. Vad ska ni göra på nyår?

På måndag bär det av till Ullared med. Får se om man hittar några julklappar..

äh orkar inte skriva mer. upp o jobba lunch imorrn igen.


Jessi


Home sweet Home.

Ja jisses vad skönt att vara hemma igen. Det har vart kul ändå att komma iväg och lära sig åka snowboard. Det jag inte klarade detta år får jag försöka lära mig nästa år.

Gick rätt bra för mig sista dagen med att hitta balansen, få upp farten lite o svänga. Men att komma upp på den. Den balansen hittade jag aldrig. Kunde det själv en gång av 30 ungefär. Men kul var det.

Och vilken vacker natur. Helt underbart med alla stora berg runtomkring. Kan lägga upp lite bilder som bevis på att jag faktiskt stod på snowboarden för er som inte tror de. =P




Okej, den  är på.. Sen då?



TA DA!!! Var lite svårt i början..



Sen kunde jag börja ta mig neråt.. UTAN att ramla..Fast man var ju lite vit i röven
för alla gånger man trillat.



Nu ska jag gå o kela med mina små kissar. =)


Jessi


Bussfärd

Nu sitter vi på bussen på väg hem från hemsedal. Denna helg har verkligen sprungit iväg. Blev inget åkande för mig idag. Har alldeles för ont i kroppen. Det tar ju på krafterna. :) så inatt vid 2 är vi i ulricehamn. Och sen ska vi ta oss därifrån hem. Så det blir sent. Men det ska bli skönt. Mina små kissar har jag Saknat massor. Det var allt för mig. / Jessi

Norge

Jaha nu sitter jag i våran stuga uppe i hemsedal och har det mysigt. Har redan tröttnat på backen för idag. Jag har inte brutit något men det är ju en dag kvar. Jag har försökt lära mig åka snowboard. Har lite svårt att komma upp på den o hitta balansen samtidigt som jag glider iväg. Men väl uppe går det väldigt bra. Har börjat lära mig hur jag ska svänga osv. Men lift åker jag aldrig igen. Jag ramlade så axeln röck till. Så det gör rätt ont. Ska bli skönt att åka hem imorrn faktiskt. Även om bussresan är väldigt dryg på 10 timmar. Det får vara allt från mig just nu. Hoppas ni har det bra där hemma. / Jessi

Ett tyck-synd-om-mig-inlägg.

Kunde inte komma på en bra rubrik..

Sitter här och är väldigt trött iaf. Blir nog till att hoppa i säng när jag skrivit klart detta. Vi ska ju ändå upp tidigt imorrn och åka till Hemsedal. Jag har redan förberett Camilla på att jag ev kommer vara sjukskriven ett tag framöver. haha

Vi har packat färdigt det mesta. Blir ju en hel del man ska ha med sig. Ser ju ut som en michelingubbe.

Var för övrigt väldigt roligt på brandutbildningen. Fick ju vara lite pyroman. =P

Sen är det synd om mig. (enligt mig själv) Min fot gör himla ont. På kryssningen var det en tjej som trampade på min fot med sin stillettklack. Vilket gjorde förbaskat himla jätteont.



Nu är det lite dåligt ljus så nu syns det inte hur stort blåmärket är.
Svullnanden har gått ner rätt mycket nu, men det gör väldigt ont fortfarande.


Ne nu ska jag få min skönhetsömn..

Jessi

Bortbrända ögonbryn.

Ja idag lär jag komma hem med bortbrända ögonbryn. Jag ska på brandutbildning med jobbet om ca en timme. Kan bli väldigt intressant faktiskt. =) Har inte riktigt hunnit ställa om sig efter kryssningen än och vi åker redan imorrn till hemsedal.

Gissa om jag börjar bli nervös inför det. Jag har sagt farväl till alla på jobbet och dom tror lika mycket som jag att jag kommer slå ihjäl mig. Men det återstår ju att se. haha. =P



En till bild från kryssningen. Me and my nut. <3


Nee nu ska jag göra mig iordning.  Vi hörs o ses alla. Förresten, kom att tänka på en sak. Idag är det den 19 november, nu är det bara ca en månad kvar till Julafton. Börjar bli dags att tänka på julklappar?


Jessi

Kryssningen

Nu är jag hemma igen efter kryssningen. Trött som en gnu är jag med. Det mest sura är ju resetiden. Att det tar 6 timmar för oss att åka upp för att åka på kryssning. Men vi hade hur kul som helst. Kan lägga upp några bilder. Fler kommer på facebook när jag har ork,tid o lust till att lägga ut där.



Här har vi Diana, Camilla, Jossan o BM.



Katja, Martina o Mariana.



Här har vi oss, The four turtles. haha.Från vänster: Mariana, Jossan, Martina o Jag.



Bästa bilden. Mariana som hon själv sa blev pattklämd av mig o jossan. *asg*



Vi alla samlade o käkar buffe.



Dom bjöd på lite dans.



Kul hade vi. Sen får ni vänta på resten av bilderna tills jag lagt ut dom på facebook.

Nu ska jag iväg o handla lite inför hemsedal. Åker ju dit i övermorgon.. =S

Jessi

WOOOHOOOOo!!!

IDAG GÄLLER DET! Idag åker vi på den efterlängtade kryssningen!!! Ska bli så himla roligt!!

Sitter och försöker få i mig 2 mackor. Brukar ju bara få i mig en och bli mätt på det. Så jag får kämpa rätt bra här. För det är rätt många timmar till mat nästa gång. Blir nog nåt på Nyköpings bro o äta isf. Tror bussen skulle stanna där. Men det är ju vid halv3-3.

Aja, måste gå o packa med allt.!!

Ha det så bra så återkommer jag EV imorrn kväll när jag kommit hem.

WOOOHOOOOO!!!!

Btw.. mamma kommer ju hem från Las Vegas. Undrar hur hon haft de...

Jessi


Lavin?

Jaha då sitter man här igen. har precis ätit frukost och ska snart ta mig till jobbet. Det är så skönt att jag bor så nära, att det bara tar 10 min för mig att gå. Men när det är sånt väder som det är idag så är det himla långt..Då har man ingen större lust att knata.

Igår var en jobbig dag. Från kl 13 så var jag och Linus på stan, solåsen o a6 o flängde.Det var storhandling på G, klara var vi när jag var tvungen att åka till jobbet vid 18.. Det var alldeles för många timmars shopping. Hittade lite kläder till kryssningen imorrn. Så från att gå till ingen outfit så har jag nu 3 st outfits att välja på. Ska mannekänga för mina roomies så får dom hjälpa mig välja.

Köpte även nya termobrallor på Stadium. Dom jag hade var så fula, lite korta o satt inte bekvämt alls. Och eftersom att vi åker på torsdag så var de dags o köpa nya. Jag har ju vart lite nervös över att åka till norge, eftersom jag aldrig vart på nåt fjäll lr åkt skidor. Men sen så hade jag lugnat ner mig o tänkt att ja skadar jag mig så gör jag det. Tills igår.. Då säger försäljaren att det sitter nåt i mina byxor (vad det hette kommer jag inte ihåg). Jag frågade var det var och fick till svar: Den här gör så att dom hittar dig ifall du hamnar i en lavin. Helt förskräckt blev jag. Så nu vill jag inte åka mer.. jävla säljare.

Nehe jag ska väl ta o knata snart. Tänkte lägga mig i solariet på jobbet en stund innan jag börjar. Tycker inte om att vara blek.

Vad ska ni hitta på idag?

Jessi

Trött som en gnu.

Ja det är jag nu. Mina sömnproblem har verkligen kommit med hög hastighet. Imorse somnade jag 07.30. Helt otroligt, när vissa människor går upp till jobbet efter en natts sömn så har jag fortfarande inte kunnat somna. Men det är runt den tiden jag somnar.

Det spelar ingen roll om jag sen går upp vid tex 10. Man tycker ju då att efter enbart 3 timmars sömn så borde ju kroppen automatiskt vara jätte trött natten efter, men nee. Ändå ligger man där. Jag somnar lite tidigare när linus är hemma. Då är det ändå vid en 3-4 och det är ju inte så farligt. Men det är ju bara 2 dagar i veckan som han är det.

Men kom o tänka på att dom gjorde reklam om nåt som man kunde köpa på apoteket om man hade sömnbesvär. Ska nog åka dit imorrn och köpa lite sömnpiller. Måste ju ha nåt. Så här kan de inte fortsätta..

Ne börjar jobba om 3,5 timme. Spännande.

Jessi

Puh!

Ja nu har jag läst igenom dom 37 inläggen som jag hade på bloggkoll att läsa. Det tog sin lilla tid. Har jobbat ikväll, det var rätt roligt för våran Hovmästare Camilla fyllde år idag, och vi hade trubadur. Så gissa vad jag gjorde? Jo fixade så att han och många gäster sjöng för henne. =) Hon hotade då med att hämnas på mig på söndag när vi åker på kryssningen. Hahaha.

Igår morse när jag gick upp så hittade jag til min förskräckelse min nya (muppiga) mössa slaktad på govlet. Jag misstänker starkt en katt vid namn Molly. Hon försökte med vanten och min sjal med. Dumma katt! Men jag fattar fortfarande inte hur i all världen hon kom upp på hatthyllan..



Brottsplatsen...

Sen igår kväll kom Linus familj och firade honom. Jag hade vart duktig och bakat moccarutor efter önskemål. =) Jag är kung på det alltså. Så mumsigt goda. =)



Lite ljus hade jag tänt med. Så mysigt i höstmörkret.



Molly satt i 1,5 timme och skulle fånga fiskarna på tv:n..



Linus systrar. Från vänster: Linda, Lisa och Li.



Linus föräldrar och han själv, helt inne i sitt paketöppnande. =)



Han fick 2 boxar av 24. glad var han. =)



Molly tog sedan hand om kartingen som vanligt. Haha.

Ne nu ska jag beställa lite från Halens, sen blir det att sussa. Är ju en dag imorgon med.

Jessi

Sömnproblem AB

Ja, då är det ju höst igen och som vanligt varje höst/vinter kommer mina sömnproblem tillbaka. Brukar väl vara lite på sommaren ibland med inte lika mycket. Jag är ju en av dom människorna som hamnar i vinterdepression varje år. Jag vet inte varför och det är inget jag styr över.Men jag blir så jäkla deprimerad under vintern. Tror det har med mörkret att göra faktiskt. Jag gillar inte att det blir mörkt så tidigt på dagen.

Så nu sitter jag här och klockan är snart halv 3. Igår somnade jag inte förens kl 7 på morgonen. Eller det blir ju idag. Jag gick upp vid 12 trött som en jäkla zombie. Trodde jag skulle somna tidigt ikväll. Men icke sa nicke.

Syrran har fört över bilderna från Disturbed. Så tråkigt bara att nästan alla blev suddiga. Men man ser lite iaf. =)













Ja mitt livs bästa kväll.. <3

Jessi

Nada.

Har egentligen inget att skriva. Men jag tänkte lägga upp lite bilder jag tog igår. =P



Linus var rätt glad igår när han fyllde år. Spelande tårtspaden i högsta hugg.



Molly hjälpte till med husses paket.



Jag och Fling firade med lite mys.



2 kissar som letar efter tårtan..



Han fick en blå ros av mig. Tycker dom är så fina.

Nehe. Nu ska jag väl kolla lite mer tv. Jag borde vara hur trött som helst. Möte imorrn på min lediga dag. Inte alltför upphetsande. Men men. Sov gott.

Jessi

Gråhårig..

Jag tror jag blir gråhårig på det här med kryssningen. Jag vet inte hur många gånger jag har fått ändra bokningen. Den ena hoppar av och vi ersätter med en annan, sen vill den helt plötsligt med. Sen ska dom inte ha frukost, sen ska dom ha frukost. Sen ska dom åka från en annan destination än oss andra..

Ja gråhårig blir jag..Linus åkte o jobbade vid 6 så jag har kollat lite One Tree Hill o Gossip Girl. Sen finns inte så mycket mer att titta på.Alltid skit på tv på söndagar.

Jag är lite smått deprimerad. Jag har kollat alla avsnitt från min SATC box. Vad ska jag nu titta på? Men det bästa i serien tycker jag är när smith kommer in. Och hur j*kla skit snygg är inte han då? Man behöver ju en dregelskål...



Man kanske ska sätta upp en bild i taket ovanför sängen? Det är nog himla populärt. haha..

Ne återkommer senare.

Jessi


Grattis

Till min älskade Linus som idag fyller 24 år!! Ja må han leva ja må han leva.. *nynnar vidare*

Jag gick upp lite tidigare idag trots att jag inte somnade förens kl 5 imorse. (!) Mariana följde med mig upp efter jobbet igår och vi satt o drack varmchoklad och bara pratade massa strunt. Man är ju aldrig trött ändå när man kommer från jobbet. Sen när vi kollade klockan var hon väldigt mycket.. Men det var trevligt. Är ju bara en vecka kvar tills kryssningen.

Jag tänkte att jag ska palla mig ner till affären i detta dystra tråkiga mörka höstväder som nu är ute. Ska köpa lite blommor och lite färska frallor med hans favoritpålägg. Han får faktiskt frukost på sängen av mig idag med massa paket. Jag vill med fylla år. Men snart är det jul! Vet ni hur kort tid det är kvar?

Tiden bara springer iväg.

Jessi


Blocket.se

Är en väldigt bra sida faktiskt. Igår fick jag och älsklingen för oss att testa sälja lite skräp vi har hemma. Eller skräp och skräp, det är bra saker. Vi satte ut ett hemmabiosystem, en dator och tv-bänk. tv-bänken gick först. Tog bara 2 timmar sen var det folk som nappade. Det jag trodde skulle bli svårast att sälja var min dator för det priset. Eller rättare sagt så sa linus: Det är ingen ide att du sätter ut den på så högt pris, du kommer inte ens få hälften för den.

Men jag envisades med att jag visst skulle få det. Och idag när vi kollade mejlen så var det massor som ville köpa datorn för det priset. Då njöt jag lite när jag sa: vad var det jag sa?

Hemmabiosystemet visade sig vara svårast att bli av med. Fortfarande ingen som nappat på de. Men jag tycker Linus ska sänka priset på det. Det måste han nästan göra.

Jaja, nog om det. Idag firar jag och Älsklingen 2,5 år tillsammans! Tiden går verkligen så himla fort. Vi ska inte göra något speciellt utan sparar det till årsdagarna istället. Fast jag är lite sugen på att gå o ta en fika. Det var nog han med så beroende på när dom där tjomarna ska komma idag så ska vi nog försöka hinna med det.

Jobb ikväll är det med. Usch, jag har verkligen kommit in i en period där jag vill vara ledig så mycket som möjligt. Orkar inte jobba alls. Tror det kan ha med hösten att göra. Jag ska nog köpa mig lite Blusaft. Himla mycket viktiga mineraler och vitaminer som kroppen behöver. Finns på hälsokost affärer. Det ska man tydligen bli piggare av.

Jaja jag bara babblar på om massa skit som vanligt. =)

Vad ska ni göra idag?

Jessi

Mys i mörkret.

Tycker det är supermysigt med alla ljus som man har tända nu när det börjar bli mörkt.
Ser fram emot 1:a advent när man får ta upp adventsljusstakarna och gardinerna. Så himla mysigt är det. Har redan börjat se fram emot julen och nyåret. =)

Speciellt hur man ska vara klädd. Det är min stora längtan. Så många fina klänningar som jag sett. Skulle kunna köpa allihopa. =) Speciellt en klänning jag har hittat...



Tycker denna är helt underbar. Skulle kunna tänka mig den på Nyårsafton, men jag får se. Har hittat hur många fina som helst på MQ och speciellt Vila. Men man kanske ska köpa denna ändå? Jag funderar nog för mycket.


Ska ta mig en kopp glögg nu när jag ändå sitter med mina jultankar. =)

Hur känner ni inför julen och nyåret?

Jessi


Höstväder.

Ja nu har vi fått riktigt fint höstväder i Jönköping. Lite kallt dock, ligger på nollan och minusgrader. Vart tog sommaren vägen?

Har vart 2 trötta dagar nu. I måndags var jag på utbildning med jobbet hela långa dagen och eftermiddagen. Det var del 2 av 4. Så 2 gånger kvar. Har en föreläsare vid namn Erik Thyrell och han är himla bra faktiskt. Han får det intressant hela tiden och det är mycket vi ska göra. Grupparbeten och problem som vi ska lösa. Ett problem han gav oss var jag den enda som löste, av 70 st pers. Så jag kände mig lite smart där ett tag faktiskt. hahaa.

Igår jobbade jag hela långa dagen istället, och det var ju inte speciellt mycket roligare det. Tycker det är lite jobbigt att ställa om sig från natt till dag. Nu har jag gått dag 2 dagar och gått upp vid 6-7. Men sen ska man jobba kväll tors,fre och upp tidigt lördag igen. Inte undra på man är trött hela tiden.

Jag har fortfarande inte fått mina disturbed bilder än. Men jag hoppas på att få dom snart. =)

Ne nu är det dags för lite frukost sen ska jag nog faktiskt gå o träna idag. Jag betalar ju liksom för det då kanske det är bra om jag utnyttjar det med. Var ju ett tag sen. Så man får väl sätta igång nu igen, för sen kommer julen och då blir det massa god mat.

Jessi


Disturbed!!

Ja gott folk, då har jag upplevt det lyckligaste ögonblicket i mitt liv. Igår på konserten. Vet ni vart jag stod? Jo längst fram!! och jag säger bara fy fan vilken upplevelse!! Förbandet Shinedown var väldigt bra, jag har ju hört dom en del förut, och utav dom fick vi ett plektrum o en trumpinne.
Vi ska nog göra en tavla med bilder från konserterna vi lyckats få grejerna och rama in det. Kan bli coolt.

Vi kom upp till sthlm vid 2, mötte syrran och begav oss till hotellet som det tog en timme för oss att hitta.. det där med tunnelbanor. Det var inte riktigt våran grej. Sen åkte vi och ställde oss i kö till konserten, och fy fasiken vilken kyla, blåste storm gjorde det med. Men vi behövde bara stå 2 timmar, dom släppte in lite tidigare.

Väl inne hamnade vi i första inhägnaden och då var kylan värt det. =) Mycket folk var det. Syrran var ju rätt dålig så hon gick bakåt medans jag och Linus stod längst fram vid kravallstaketet och trängdes. Och det var så helt underbart jäkla bra, vilket tryck det blev när Disturbed spelade.

Äntligen fick jag se dom, jag som väntat alla dessa år på att få se dom. Aa herregud, helt otroligt. Och så j*kla bra live. Finns inte ord för hur bra det faktiskt var. Efter konserten köpte jag min älskade Disturbed tröja som jag aldrig tänker ta av mig. Man måste ha en tröja för varje band man sett live. Sen mötte vi upp Fredrik o gick till en rockbar.

Idag är man rätt trött och har himla ont i kroppen, som sagt det är ju ett jäkla tryck o stå där. Man får kämpa rätt bra för att stå på fötter, tänk alla hundratals människor som står bakom en och trycker på. Härligt är det.





Min superfina tröja!! Ska lägga upp mer bilder från konserten framöver, jag smarthuvudet glömde ju kameran hemma, men som tur kom en räddande syster med en kamera. var visserligen inte mycket batteri, men några bilder fick jag. =)

Så nästa konsert vi ska satsa på blir Metallica i vår. Måste ju ha nåt att jämnföra med Iron Maiden. Ser redan fram emot det.

Jessi