Världens godaste frukost.

 
Japp, detta var världens godaste frukost.. Jordgubbar och mjölk tar en tillbaka till barndomen. Det är sånt man aldrig kommer sluta äta..Mmmm...

Ännu en dag på jobbet avklarad... Jag hatar verkligen Scandic på sommaren..Tänk er att du kommer till jobbet och det känns som att du går in i en värmevägg. Du börjar genast dö av värmeslag för att dom fortfarande inte vet vad luftkonditionering är, Och efter en timme börjar du känna dig lite dåsig för att du inte hunnit dricka nånting i värmen pga du får springa röven av dig.. Pricken över i:t är alla 20 barn som springer runt i restaurangen och skriker... Hur skulle du då känna för att gå till jobbet? Och man älskar ju inte barn..

Men men, EN rolig sak idag var iaf att vi köpt en ny soffa.. Som klippt o skuret (hoppas jag) på Bergmans möbler. Får hem den imorrn kl 11. Eller det blir ju idag kl 11 på förmiddagen.. Är lite smånervös över hur den ska passa i vardagsrummet.. Kommer nog kännas väldigt ovant att se den där ett tag....

Var ute i skogen hos Mariana i Månsarp igårkväll.. Tyvärr så kunde inte Martina följa med.. =( Men det kommer ju fler tåg.. Träffar ju henne på fredag.. Men vi hade en 4 olika ostar,jordgubbar o vindruvor.. Sen drack vi vårat favvo dessertvin.. Muscat...Bara SÅ gott.. Efter det tog vi det vanliga vinet. Så vi började i fel ordning. Men vi var rätt nöjda ändå faktiskt.

Pratade även en stund i telefonen med Jimmy igår.. Så roligt för hans skull att han kom härifrån till götet. Hade tänkt ta en snabbvisit innan Maiden där och hälsa på honom.. =)

Ne klockan är halv 2 på natten. Känns som att man kanske ska sova...

C ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback