Hemskt.

Ja hemskheterna tar aldrig slut för familjen Eek. Dvs min sambos familj. Det är skit på skit på skit. Har vart så hela detta år och det är inga små grejer. Utan det är så stora grejer som förstör precis allt.

Linus lillasyster Lisa och hennes kille Andreas ska ha barn i Mars. Det barnet har vart så himla efterlängtat med tanke på alla hemskheter och alla har haft något att se fram emot. Speciellt Lisa och Andreas då barnet var planerat. Dom har barnvagn, barnkläder osv.

Men igår kom den hemska nyheten om att det blir ingen bebis. Hon har gått halva tiden nu och dom har sett på ultraljudet att barnet är GROVT utvecklingsskadat, saknar några ryggkotor och vattenskalle. Vilket innebär att OM hon nu beslutar att föda fram det så kommer det inte leva länge. Kanske max ett år. Om de inte redan dör i magen.

Då är det inte så mycket val än att dom får ta bort det. Det värsta är ändå att hon får föda ut det som vanligt.
Men man måste försöka tänka positivt. Det positiva är väl att dom upptäckte det såpass tidigt, hade ju vart värre om hon gått hela tiden och bebisen kommit ut icke levande. Och sen är det ju bra att det är inget fel på dom, utan hon har fått i sig för lite näring och vitaminer.

Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Att allt nångång ska lösa sig och att alla kan komma på fötter. Tycker det är så hemskt..

Nu får det faktiskt ta slut.. Det måste ta slut nångång.

Jessi


Kommentarer
Postat av: Catrin

Fy vad hemskt! =( Och att hon måste föda ut det naturligt?? Kan de inte på något vis ta bort det tidigare genom kejsarsnitt? usch, nu mår jag dåligt! Hoppas alt löser sig!

2008-10-28 @ 12:52:41
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: SoffiZ

Usch, vad säger man?? Tänk positivt, det kommer bli ett friskt barn!! Vi hade oxå jobbigt, men sen kom ju Oliwer och han är helt frisk!

2008-10-28 @ 14:07:38
URL: http://soffiz.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Fy vad hemskt! Usch, det är inge kul alls.. Hoppas att allt blir bättre snart! Kramar!

2008-10-28 @ 16:20:52
URL: http://pearn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback