Hjälp.

Är det någon som kan hjälpa mig med hur jag får bort bilderna på headern? Jag skulle vilja ha en enkel men lite annorlunda design utan massa bilder o grejer. Men ber man om hjälp så kostar det antingen 100 kr eller så hänvisar dom till designadinblogg.se. Men jag fattar inte riktigt den sidan med alla koder o sånt.

Någon snäll själ som kan hjälpa mig?



Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag kommer inte ihåg hur man ändrar designen. Gjorde ju min själv men jag kommer tusan inte ihåg. HTML-koder är inte riktigt min grej heller! Det är svårt!

2009-09-22 @ 11:41:40
URL: http://pearn.blogg.se/
Postat av: Catrin

Hur vill du ha din header då? är inte expert, men jag har ju gjort min egen och fått in den så det skulle kunna gå =) kan ju göra ett förslag och visa dig så får du säga vad du tycker.. Vad ska det vara för text? ska det vara nån bild med alls?

2009-09-22 @ 13:48:39
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/
Postat av: Catrin

Om du klickar dig in på "design" och sen "redigera stilmall". Scrolla sedan ner där det står "header", då kan du se "width" och sen står det hur många pixlar bred den är.. Vore bra om jag fick veta det så vet jag hur stor jag ska göra den... Så kan jag börja pilla lite sen så ser vi vad det blir =)

2009-09-22 @ 15:03:54
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback