En ledig dag från huset.

Idag har vi bestämt oss för att ta en ledig dag från huset. Hela veckan har vi vart där ute hela dagarna och vad trötta vi har vart. Idag är det även bara en vecka kvar tills flyttlasset går så vi rensar lite i lägenheten o packar ist. Vi har nog inte fattat att det bara är en vecka kvar, vi hade väl gärna väntat lite men nästa helg är den enda helgen på hela månaden som vi kan flytta.

För helgen efter är det påsk och då jobbar Linus, även om han nu skulle få ledigt som han ansökt om så är det den stora bilmässan här i stan. Och det är ingen bra ide att försöka ta sig fram med flyttbil då, om man ens kommer fram i de stora köerna.

Sen helgen efter det så flyttar paret in som ska ha vår lägenhet och då måste ju vi vara färdiga. Så det får bli om en vecka helt enkelt.

Innan det vill jag iaf ha kök o sovrum färdigt i huset. Resten kan jag ju göra under tiden vi bor där. Imorrn kommer tjejen som ska tapetsera upp våra fondväggar så det ska bli lite spännande. =)



Igår hade det hunnit med att sätta upp gipsskivorna i badrummet, och den gjutna plattan är nu färdig.



Linus o Li sågar till de sista golvskivorna, så nu är golvet i kontorsrummet färdigt.



Det har blivit RÄTT MYCKET emballage. Och detta är väl en tiondel kanske. =P Så imorrn har vi släp så då blir det att försöka bli av med så mycket som möjligt. För det kommer ju bara komma mer.


Nehe, börja packa kanske.

Jessi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback