8 timmar för en garderob.

Igår eftermiddag började projekt bygga garderob. Det är väl den enda möbeln som vi ville ha färdig innan vi flyttar alla saker på fre. Dels så tar den fruktansvärd tid att bygga ihop och sen behövs det en otrolig yta för att bygga ihop den. Det tog 8 timmar att bygga ihop den där besten och då gick det ändå smidigt för Linus o Jens.



Här bygger de ihop den fjärde stommen. Det är som fyra garderober som man sätter ihop till en. Mot väggen står redan de andra tre.



Ta da!! Det färdiga resultatet. Så nu ska vi sätta in hyllplan o rullbackar i den, men det får komma senare. Vi ska även bygga in den. Men det får osså komma senare. =P

Vi var väl hemma runt 2 tiden inatt  och vi var så sjukt trötta efter den långa dagen. O inatt när vi parkerade bilen och gick ur den så var Putte lös och han fick se två ankor i mörkret. Han sätter efter de två stackars ankorna som låg o sov i 190 o jagar dom över halva området. Sen kommer han tillbaka till där ankorna låg och vi ser bara hur han börjar rulla sig. Både jag o Linus springer mot hunden i panik för att få upp honom från backen o sluta rulla sig. För vi båda vet att enda gången han rullar sig så är när det ligger bajs på backen..

Mycket riktigt så var det bajs han rullade sig i.. Ankbajs för att vara mer exakt.. Vi gick sen upp för trapporna i lägenheten o Putte var verkligen YBER lycklig.. Det var mer än vad man kan säga om Matte o Husse som var mindre Yberlyckliga. Så det var bara att börja duscha honom mitt i natten.. o det tar tid..

Så Putte var inte särskilt populär inatt.....

Jessi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback