Long time no seen.

Ja nu börjar det bli dags för mig att skriva ett inlägg, var ett tag sen o mycket har hänt. Till och börja med så har jag semester nu vilket känns underbart bra. Blir inte att man sitter vid datorn lika mycket. Min semester började i fredags, och den dagen invigde jag, Mariana o Martina med Kaprinjas. (vad annnars?=)) Vi skulle gå o se Takida men dom spelade så sent o vi orkade inte stå där i nästan 3 timmar o vänta så vi åkte ner till stan, Träffade Jimmy och hade en otroligt rolig kväll.

Lördagen mådde man väl lite sådär, var rätt trött. Men jag, Martina, Fidde o Linus tog en myskväll med säkert 4 kilo godis, Massa chips o massa frukt med hyrd film till. Inget av de åt vi så det var rätt onödigt. =P

Söndagen tillbringade jag o Linus på HV-arenan. Det var Hv-dagen så juniorerna hade match och lite senare spelade HV71 - Djurgården träningsmatch. Jag upptäckte då att djurgårdaren i mig har övergett mig och blivit ersatt av en HV-person istället.Sen känner jag ju 2 st som spelar i HV71 o då blir de ju roligare o heja på dom. Jag har mer koll när det gäller dom med spelare o allt.. snacka om att man blir hjärntvättad av hv här nere.. haha.. Men Djurgården vann med 2-1.

I måndags var ingen bra dag alls. Min lilla kisse, Fling trillade ner från fönstret.. Vi bor på 3:dje våningen så det är rätt långt ner. Det var min andra kisse Molly som råkade putta ner henne. Jag blev helt förkrossad o rusade ner som en galning för trapporna. Linus stod uppe vid fönstret o försökte se vart hon var. Som TUR var så ramlade hon ner i buskarna så hon klarade sig. Men hon var jättechockad och skrek jättehögt. Var svårt att få in henne. Och när jag fick in henne så började jag störtböla för jag blev så himla rädd. Men sen klämde jag lite på henne o de verkade inte vara nån fara, bara några klor som hade gått av.. Stackars liten.. Det är ju rätt högt. Man är ju rätt blödig när det gäller dom små liven.. Iaf jag..

Sen ska vi göra om vårt sovrum.. vi har kommit till steg 1. Att köpa nya byråer och slänga garderoberna. Så vi är himla nöjda med det nu.. Så nu ska vi bara köpa ljuslyktor, stora blommor o tapetsera om sen är jag nöjd..=P

Igår tog vi det lungt o inte gjorde mycket. Idag har jag fått finbesök från Nyköping. Pillan var i krokarna o stannade förbi här på hemvägen så hon har vart här hela dagen. Är så kul när nån kan ta egna iniativ till att komma o hälsa på utan att jag ska behöva tjata.Finns ju några som knappt vart här nere o hälsat på alls. O ändå har jag bott här i 2 år. Det ska inte bara vara jag som åker hem hela tiden, För det kostar ju att åka hem för mig med.


INNAN



EFTER


En jäkla skillnad blev det. O vi är mycket nöjda.. Det är en del som återstår. Och den stora fula blomman o stora fula krukan ska inte vara där heller.. haha..

Ne nu ska vi gå o bowla..

C ya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback