31 maj 2010.

Imorrn är det Juni, alltså sommar. Men vart är sommarvärmen? Den har inte kommit till oss iaf. Blåser storm gör det med så det är svinkallt ute.

Denna helg har vart aktiv känns det som. =P I fredags var vi på möte med Älvsbyhus. De gjorde en kalkyl till oss på vad allt kommer kosta och vad boendekostnaden blir i månaden. Helt sjukt, vi kommer betala lika mycket i månaden av att ÄGA ett hus som vi gjorde när vi bodde i lägenheten nere i stan. Det var en halvskabbig trea på 96 m2, detta är ett NYTT fräscht hus på 145 m2. Vi är helt klart nöjda.

Men det är ett jäkla projekt alltså. Det är mycket mycket mycket som ska fixas och göras o tänkas på. Sen har vi vart runt i lite kakelbutiker osv o letat kakel, klinkers, badrumsmöbler samt fått ideer. 

 

Vi blev helt sålda på detta handfat o spegel. Så här vill vi att det ska se ut i vårat badrum. Bara det att just detta handfat med lådor plus spegel kostar 30.000:- Rätt mycket pengar..men drömma kan man ju alltid göra. Och det beror på om vi får ner budgeten på annat då kanske vi kan köpa detta..


Mmm det är mycket som sagt man ska tänka på. Vi koncentrerar oss väldigt mycket på badrummet. Det är ju inget man byter ut.


Får bli andra inlägg för resten av helgen för nu börjar detta bli långt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback