Sjukling.

Det är faktiskt jag denna gång som är dålig. Verkar inte vilja ge sig heller. Igår åkte jag o Linus ut till Linda i lekeryd där vi grillade och hade spelkväll med henne och Andreas. Vi spelade bla Rita&Gissa och jag höll på att skratta ihjäl mig när Linus skulle måla King Kong. Vi satt ute hela kvällen för det var runt 18 grader och helt vindstilla. Jag var ordentligt klädd. Men jag hade inga skor på mig ute på baksidan så jag blev kall om fötterna. Men jag frös inget.

Sen idag när jag vaknade upp efter att ha sovit som en kratta inatt så var det helt tjockt i näsa o hals. Kände mig rätt hänging. Men jag tog på mig jobbarkläderna och pallrade mig iväg till Elmia. Så jag gick där en MÄSSLUNCH och mådde crap rent ut sagt. Så när klockan blev tre och jag fick gå hem var jag totalt överlycklig.

Nu har jag blivit ännu sämre o febern har börjat komma. Jag hoppas på att bli bättre imorrn då jag dricker enchinagard. Det brukar funka super på mig, men har inte hjälpt hittills....=(

Sen har jag ju världens bästa pojkvän. Igår var jag och tränade tidigt på morgonen innan jobbet. Körde stenhårt, sen jobbade jag mässlunch på Elmia vilket var ett helvete. Fy f*n alltså. Jag var så trött och slut i hela kroppen efter jobbet och orkade knappt gå upp för trapporna. Jag öppnar dörren och ser att min älskade sambo har storstädat hela lägenheten. Och ni anar inte hur skönt det var att komma hem till en städad lägenhet och bara slänga sig i sofffan när man var helt slut.



ne nu börjar det bli lite långt här.. Men iaf.. Tyck synd om mig! Jag hatar o va sjuk. Men jag har planerat att vara frisk tills imorrn. Får se hur det går med den saken. Nu ska jag fortsätta titta Supernatural. Har börjat kolla om alla säsonger igen. =) Så bra.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback