Vår lilla räddare.



Ja Putte är vår lilla räddare. Han kom in i våra liv när vi som mest behövde det, men minst trodde det. Vi hade inte alls planerat att skaffa hund, vi hade pratat om det. Men det gällde många år framöver. Vi har inte sett oss själva som hundmänniskor och vi har absolut trott att vi inte haft tid till det.

Men så kom den dagen då jag erbjöd mig att hjälpa Lisa och Andreas med Putte. Efter att vi hade haft honom några dagar så kom vi alla överens om att Putte skulle få bo hos oss permanent iom att vi skulle flytta ut på landet till ett hus och de kände att de inte kunde ge honom lika mycket tid sen lilla Miranda kom. Vi kände att vi ville hjälpa till där. Det är ju trots allt det familjen är till för eller hur? 

Hade det inte vart Putte hade vi aldrig tagit en hund eller erbjudit oss. Lisa och Andreas har ju haft honom sen han var valp så vi visste ju lite vad vi fick och vi var inte helt främmande människor för honom. Det har tagit tid för oss att lära känna honom och för han att lära känna oss, Men det har vart en spännande resa hittills och vi har inte ångrat oss en endaste minut att vi tog honom.

Det vi var mest oroliga för var om han skulle trivas hos oss och må bra. Många har sagt att han har blivit en helt annan hund sen han kom till oss, då på ett positivt sätt. Jag tror det är lantluften som gör honom gott, han älskar att bara kunna springa rätt ut på åkrarna och jaga alla fåglar eller springa efter cyklister.

Han har blivit en del av vår lilla familj nu och vi kan inte tänka oss ett liv utan honom, han är vår lilla Fnaskis. Vårt lilla glädjepaket som vi brukar kalla honom. Man vaknar alltid upp med ett leende på läpparna när han kommer och ska väcka en. Han är ju bara så bedårande söt och han älskar verkligen morgonmys med matte och husse.

Han älskar även sin kossa som han måste ha när han ska sova.


Och även sina bollar som han vill leka med efter att man ätit frukost. Men det gäller att hålla i sina leksaker så inte kissarna tar dom.



Han är en sån liten charmknutte och han har charmat alla i området här nu. Det är som vi säger, är inte Putte välkommen så kommer inte vi.

Kontentan av detta inlägg är att han är det bästa som någonsin hänt oss!!!



Vär älskade lilla Fnaskis! <3

Jessi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback