Späckat schema.

Denna vecka så har vi vart lediga båda två hela veckan. O vi har haft fullt upp varje dag. Dagarna har bara runnit iväg. Vi har börjar rensa det sista o packa sånt vi inte använder. För vi kom på att det faktiskt bara är tre veckor kvar till flytt. Igår så ställde vårt bostadsföretag ut containrar utanför portarna. De gör så varje vår så folk kan rensa sånt man samlat på sig eller vill bli av med.

Vi såg ju vår chans o tömde vinden helt. Även balkongmöblerna rök, samt de större grejerna i lägenheten. Det roliga var att vi var först med att lägga alla våra grejer där, vi fyllde nästan en hel container bara vi. När vi gick på kvällspromenaden med Putte så såg vi att många saker saknades som vi hade lagt dit. Som man säger: "En mans skräp, är en annan mans skatt" Så då var det folk som hade tagit våra bortslängde möbler.. =P
Det kom verkligen lägligt för då kunde man som sagt slänga de större sakerna som inte får plats i bilen.

Det blir nog några vändor till sortergården iaf för vi har inte rensat köket än. Men skönt att de mesta är fixat.



Så här ser det ut just nu i huset. Målaren har vart där och börjat spackla samt slipa, men fel tapeter hade kommit så han har inte kunnat tapetsera än.

Men på Onsdag är det Slutbesiktningen o då är det mesta färdigt. Då kan vi börja gå in själva o lägga golv o taptesera o foixa badrum o allt som ska göras. =)

Jessi


Kommentarer
Postat av: anne

Oj oj oj Då är det inte långt kvar tils jag "måste" städa hela mitt vardagsrum, som det är nu har jag ju lite badrumsmöbler där ;)

2011-03-25 @ 10:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback