En massa kilo kakel o klinkers.

Idag åkte vi till K-rauta för att inhandla kakel o klinkers. Vi har bestämt oss sen länge på vad vi skulle ha, o vi var där i början på veckan för att försäkra oss om att det fanns tillräckligt av det tills vi ska köpa det. Då fick vi ur lite info av killen som sa att i helgen har de 25% rabatt på all kakel o klinkers.

o 25% på så mycket kakel o klinkers som vi skulle ha blir några tusenlappar. Så då åkte vi idag o fixade det.

 
K-rauta har ju så att man får låna släp gratis, men de hade inget hemma så vi fick ta fyra bilar för att få med allt kakel. Som tur var hjälpte Jens o Li oss med den saken. Allt hade väl få plats i två bilar men det väger ju en del.



Det står en del grejer inne i badrummet nu. Vi ska få offert nr 2 ikväll, senast imorrn. Sen så får nåt av företagen sätta igång med badrummet o toaletten pronto. =P



Det där var bara kaklet. 50 paket för att vara exakt, det var tungt, men klinkers paketen var brutalt tunga. Kändes som att ryggen, benen o armarna skulle gå av.

Så nu väntar vi med spänning på den sista offerten. Vi har Jönköpings två bästa företag på det. Det första vid namn Bredab gav oss en bra offert plus att de byggstädar hela huset OCH tomten. Väldigt lockande då vi antagligen behöver hyra en stor container för att bli av med de jättehögarna vi har på tomten.
Det andra bolaget Mitox har väldigt mycket ideer, som vi gillar. Sen har de 10 års garanti på badrummet. Det är med väldigt bra.

Ja vi får se vilket det blir. Hur som helst blir det bra iaf. =)

Jessi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback