Fina framsidan. =P

Igår gick jag o Linus upp vid 9-tiden och började dagen med ett mål frukost och sen målning på det. Sen kom Anne, Li, Lisa, Miranda o Morfar ut med en stor hjälpande hand. Tack vare alla dem kom vi väldigt långt på framsidan igår. De åkte hem vid tre tiden och jag o Linus vi fortsatte till ca 7 tiden.



Putte var inte så lycklig i förrgår för att husse hade lagt upp bollen på soptunnan där han inte kommer åt den. himla taskigt tyckte Putte. Ni ser ju hur marken ser ut under pallen.. Mycket arbete var det.



Linus morfar var verkligen dönöjd och det var svårt o få in honom för fikat. haha. Men tur han har traktorn. För detta var andra gången vi harvade. Sen gäller det att gräva bort allt på ytan, harva igen o gräva igen.



Vi fick välta säcken med ett ton grus med hjälp av traktorn. Och alla hjälpte till, även Miranda o Putte. =P



På kvällen när vi var färdiga satte vi oss på trappen och fikade, O Fnaskis fick sin middag ute me. Han var dönöjd. =)



Så här blev det. =) En gång till huset och från huset till garaget. Vi har även grävt ut ett litet hörn till soptunnan. O vi hann måla rätt långt på framsidan me.



Vi är supernöjda o nu ser det inte ut som en byggarbetsplats längre. Vi är ännu mer nöjda idag då himlen har öppnat sig o det bara öser ner här ute. Nu kan vi gå från huset till vägen utan att sjunka ner 10cm o bli superleriga som sen hamnar inne i hallen.

Vi ska sätta nån form av stockar lr stenar lr nåt så att gruset håller sig på plats. Inte riktigt bestämt oss än. Beror på vad vi hittar. Denna framsida kostade oss 700kr o göra iordning tack vare att vi bad om hjälp o gjorde allt för hand. Det som kostade var gruset och den summan var inkl hemkörning. I mitten där ska vi ha gräs, men det sår vi ju inte förens till hösten. Kommer bli skitbra!

Jessi




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback