En hammare i huvudet.

Idag kändes det som att vi båda fick en hammare i huvudet. Vi var ute i gränna idag på dagen för att ge svärfar hans present. På vägen hem tänkte vi att vi åker förbi tomten och kollar så att våran byggskylt som vi satte upp förra veckan sitter kvar. Det har ju vart storm här nere i två dagar så vi var lite skeptiska till att den skulle ha klarat sig.

När vi åkte ut dit fick vi se att det låg massa grejer till tomten....

Det där är alltså grunden som de ska börja med imorgon!!!



Det är ju inte så mycket. Så det blir ju väldigt mycket tomtyta över. =)

Men medans vi satt där i bilen och kollade på all betong så slog det oss som en hammare i huvudet att det kommer stå ett hus där snart. Som är vårat. Vi har inte riktigt fattat det innan, det har känts så långt ifrån alltihopa.

Jag fick lite smått panik.. =P


Jessi




Kommentarer
Postat av: peanut

kommer bli så bra så P!!! :) Helt otroligt vad tiden gått faktiskt! Känns overkligt för mig med kan jag säga,men sen när huset står där i all sin prakt så så blir det ju totalverkligt!! Yeeey!!! :)

2011-02-06 @ 18:06:47
Postat av: Tina

Gud vad spännande!! ((: Vi håller på att planera för hus nu också, dock så kommer inte det bli förrän om 1,5-2 år då vi måste spara ihop till kontantinsatsen. Vad kommer erat hus gå på med tomten och allt och vad fick ni ge för tomten på det området? om du vill berätta det. (; vårt kommer nog ligga på lite drygt 2,5 miljoner. Vi kommer nog bygga i vetlanda.. hade helst velat bo kvar här i jönne, men lite får man väl offra för kärleken. (; Vad är standard i älvsbyhus och vad har ni valt för tillval osv? vore kul om du skrev lite om vad som ingår och vad ni valt o sådär, och skulle vara kul att se er planlösning lite mer. (: Ser fram emot o läsa mer om ert husbygge! ((: Längtar tills vi får börja, men planeringen är ju halva nöjet. (; Kram!

2011-02-06 @ 19:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback