Ideer behövs!

Nu är det så att Linus födelsedag närmar sig. Det är ca en månad kvar och det är dags att börja tänka på presenter till honom. Jag brukar vara påhittig, men i år står det helt still. Han önskar sig lite filmer, men det får han VARJE år plus i julklapp. Och det blir det säkert denna födelsedag med. =P Han blir ju glad för minsta lilla, så det behöver inte vara nåt storslaget..men jag har ingen aning.

Vad brukar du ge till din kille/bror i present/julklapp?

Eller om du är kille själv och läser, vad får du i present?

Jag är väldigt tacksam för svar på detta. Jag behöver inspireras lite. =)

För övrigt så håller de fortfarande på att renovera taket precis ovanför oss. Så det har ju vart ytterligare en vecka med lite taskig sömn.



Dom är bra duktiga på att skita ner med!! Det som till hör oss är möblerna, grillen och ölen till höger. Sen var det himla tur att vi inte satt på balkongen när den där lilla balken med en j*vla massa rostiga spikar i blåste ner. Eller att den inte träffade fönstret. Jag ska skälla på grabbarna lite. Skräp kan jag ta men inte flygande stålbalkar!




Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vet!!!!!!!!!!!!!!



Det allra bästa jag fått är när koffe gjorde sk. fri kort åt mej. Det finns att köpa klara, men roligt och personligt att göra själv.



Gör helt enkelt som en bok, eller lappar. så skriver du olika saker du gör frivilligt så kan han lämna dom till dej. Tex. 'lagar romantisk middag', 'jag går ut med soporna' eller bio med mys och godis-jag betalar' och massa roliga saker.. det är skit kul att få och skojj att göra!



Lycka till... PUSS

2010-10-11 @ 01:10:18
URL: http://lindakeranen.blogg.se/
Postat av: Catrin

Anders äääälskar dyra presenter och juklappar, så för honom blir det oftast bara en dyr present =)



Det har varit allt från armbandsklockor och gitarrer och nu till jul så är önskemål espressomaskin och rakaparat...

2010-10-11 @ 19:36:20
URL: http://cocobycatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback